Yonutz Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep :ha: Stie cineva pe unde umbla " antisocialu' " ?... Cateva socoteli au ramas "neterminate" ... si am vazut ca nu sunt singurul in aceasta situatie... :hw :hm :bc :t :ps :beat ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Re: Un altfel de Jeep Nu cred ca poti sa mergi cu un Samurai prin albia unui parau sau multe alte locuri. Nu cred ca pe Samurai poti sa pui 40-uri sau 42-uri. Nu cred ca Samuraiul are motor de 400CP. ETC... Offroad-ul nu inseamna concursuri ci inseamna sa poti sa ajungi oriunde ai chef (sa ai cu ce). Pe unde poate urca Kaiser-ul mai pot merge doar cateva masini din tara asta. Eu sunt fan Toyota dar acest "Jeep" imi place. Editat Iulie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep E o discutie care precis nu va aduce nimic bun, parca vad ca tre' sa inchidem si topicul asta ... va rog, abtineti-va de la provocari ! Atat "Samuraiul", cat si "monstrul" lui Oresti, pot face offroad ... diferenta dintre ele este data doar de natura terenului pe care il pot aborda cu usurinta ... atat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep nu vreau sa supar pe nimeni,dar numerele mari nu conteaza asa de tare , de exemplu un G cu foarte putini caluti face ravagii in teren . nu sunt contestate capacitatile kaiserului. poate multe . sunt sigur ca poate trece lejer peste un stejar cazut cu diametrul de 1 m , dar daca sunt doi stejari si mai sunt si in picioare si mai sunt si unu langa altu' .... acu' treaba ii ca monstruletu' nu e facut pt asta ci pentru rockclimbing ....ok . bun. problema este ca offroad-ul adevarat este pentru toti cei de aici offroad-ul de romania cu pomi si noroi si urcari si coborari in padure . asta avem , asta e reliefu' . nu poti sa zici ca offroad-ul cel mai tare e al din america , pentru ca noi suntem in romania si ar fi timpul sa nu mai copiem si sa inventam . offroad-ul american e foarte tare. bun , dar ala rusesc ?ce fac aia prin siberia .... traim in romania si ar trebui sa realizam asta intr-un final. numerele mari gen 400 sau 5700 sau 42 sau ... impresioneaza ,dar nu prea conteaza . traim intr-o lume unde numerele mici sunt mai importante ,adica locul 1 ,locul 2 ... imi pare rau ca nu sunt prea multe locuri de joaca pentru kaiser , dar poate ca ne ajuta astia cu parchetu si baietii cu mobila si aia in verde si aia de sus de mai curatam locurile si vor aparea mai multe pietre o simpla parere personala :grin: , in rest toate cele bune si distractie faina si multe ture i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Si asta e adevarat :) :) Ideea era ca ambele sunt bune,dar la lucruri diferite,asta au spus si Daddy si Soimu`. offroad "romanesc" sau rockrawling,care nu e prea popular la noi si datorita lipsei reliefului si datorita lipsei de masini adecvate pt asta. Omului ii place asta,frumos. Altora le place altceva,frumos si asta. Numai ca de aici cei care nu inteleg ca sunt doua lucruri diferite,pot dezvolta subiecte de genul "a mea e mai tare" si deci denatura subiectul intr-un mod tipic romanesc. Orice masina e buna in felul ei,tot ce conteaza e sa si iesi cu ea si sa te bucuri de tot ce iti poate oferi. Unii vad in offroad sa iesi si sa faci gratare si sa pozezi copaci si floricele,altii cu mai multa dare de mana isi permit sa se si bage pri toate coclaurile si sa il si faca,repet,doar datorita faptului ca isi permit sa cumpere piesele cazute in urma acestui lucru,dar cred ca pana si cei care dintr-un motiv sau altu se rezuma la a face doar o iesire soft si o duzina de poze,pana si ei si-ar dori sa dea cu masina lor de pamant si sa cunoasca adevaratele senzatii care le ofera offroadul de orice natura ar fi el: "romanesc,american sau rusesc." Asta e,unii au bani altii nu,caci si la asta se reduce offroadul: timp si bani,nu numai dorinta si pasiune. :p nu vreau sa supar pe nimeni,dar numerele mari nu conteaza asa de tare , de exemplu un G cu foarte putini caluti face ravagii in teren . nu sunt contestate capacitatile kaiserului. poate multe . sunt sigur ca poate trece lejer peste un stejar cazut cu diametrul de 1 m , dar daca sunt doi stejari si mai sunt si in picioare si mai sunt si unu langa altu' .... acu' treaba ii ca monstruletu' nu e facut pt asta ci pentru rockclimbing ....ok . bun. problema este ca offroad-ul adevarat este pentru toti cei de aici offroad-ul de romania cu pomi si noroi si urcari si coborari in padure . asta avem , asta e reliefu' . nu poti sa zici ca offroad-ul cel mai tare e al din america , pentru ca noi suntem in romania si ar fi timpul sa nu mai copiem si sa inventam . offroad-ul american e foarte tare. bun , dar ala rusesc ?ce fac aia prin siberia .... traim in romania si ar trebui sa realizam asta intr-un final. numerele mari gen 400 sau 5700 sau 42 sau ... impresioneaza ,dar nu prea conteaza . traim intr-o lume unde numerele mici sunt mai importante ,adica locul 1 ,locul 2 ... imi pare rau ca nu sunt prea multe locuri de joaca pentru kaiser , dar poate ca ne ajuta astia cu parchetu si baietii cu mobila si aia in verde si aia de sus de mai curatam locurile si vor aparea mai multe pietre o simpla parere personala :grin: , in rest toate cele bune si distractie faina si multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep moaaama ce posting adevarat :g :g :bravo ps. si eu as vrea sa fac offroad de australia..., de aia caut o firma seriasa sa ma ajute cu imigrarea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Eu zic ca fiecare masina are farmecul ei. Si mie imi place Hummer H1 dar stiu ca nu e bun pentru offroad prin padurile noastre. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Re: Un altfel de Jeep moaaama ce posting adevarat :g :g :bravo ps. si eu as vrea sa fac offroad de australia..., de aia caut o firma seriasa sa ma ajute cu imigrarea offroad "de romania" , "de rusia" si altele de genul acesta,au rezultat din posturile celorlalti,eu doar am citat,nu e cazul sa fi ironic,relax. Eu zic ca fiecare masina are farmecul ei. Si mie imi place Hummer H1 dar stiu ca nu e bun pentru offroad prin padurile noastre. :grin: exact,noi avem "veverite" prin paduri,caci la asta se preteaza. Editat Iulie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep moaaama ce posting adevarat :g :g :bravo ps. si eu as vrea sa fac offroad de australia..., de aia caut o firma seriasa sa ma ajute cu imigrarea offroad "de romania" , "de rusia" si altele de genul acesta,au rezultat din posturile celorlalti,eu doar am citat,nu e cazul sa fi ironic,relax. nu ma refeream la topicul tau ci la a lui sese, si... desi nu ai crede, nu sunt ironic, chiar cred ca e un post f f bun forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep moaaama ce posting adevarat :g :g :bravo ps. si eu as vrea sa fac offroad de australia..., de aia caut o firma seriasa sa ma ajute cu imigrarea offroad "de romania" , "de rusia" si altele de genul acesta,au rezultat din posturile celorlalti,eu doar am citat,nu e cazul sa fi ironic,relax. nu ma refeream la topicul tau ci la a lui sese, si... desi nu ai crede, nu sunt ironic, chiar cred ca e un post f f bun[/quote:lv0c5p01] ok,multumesc. ideea era ca nu trebuie sa ne mai contram atata in "frumosul spirit romanesc" ci sa ne bucuram de cat mai multe iesiri de tot felul,padure,noroi,stanci,nisip,caci banuiesc ca toate sunt frumoase si au farmecul lor aparte. p.s. si daca se poate mai usor cu fotografiile cu ciuperci si animalute,gratare si baute (nu ca nu ar fi si astea frumoase,dar poate se pot posta la alta sectiune separata gen "natura / distractie" si mai multe cu incrucisari maxime,impotmoliri,trolieri,coborari si urcari. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Daniel.. nu vrei tu sa cauti un forum strain cu offroaderi adevarati decat sa ne tii noua prelegeri despre ce inseamna off-roadul si ce trebuie sa ne dorim ori ce sa facem sau nu pe aici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep ... p.s. si daca se poate mai usor cu fotografiile cu ciuperci si animalute,gratare si baute (nu ca nu ar fi si astea frumoase,dar poate se pot posta la alta sectiune separata gen "natura / distractie" si mai multe cu incrucisari maxime,impotmoliri,trolieri,coborari si urcari. :grin: Hai ca esti culmea ! :ha: :ha: :ha: ... sincer, cred ca poti sa incepi cu "mofturi" d-astea abia dupa ce te vedem la fata, langa noi, la vreo iesire ... dupa ce rupem vreo sufa, doua, impreuna ... dupa ce impingi la vreo masina ramasa impotmolita ... ... pana atunci, mai ales stiind ca esti crescator de struti, pot sa-ti sugerez sa tii ciocu' mic ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Eheeeei......prietene 1234........mi se pare mie ca nu prea ai pus prima zgarietura pe vopseaua aia de G si ai gasit deja sticla de apa a lui Oresti. Te-ai si repezit sa bei din ea......si acum uite.......ai ragusit la fel ca el. Adica........daca inteleg eu bine .....ma sfatuiesti sa las pozele cu ciupercute si cu ce-oi mai vrea eu sa pozez si sa scot carnetelul sa notez ce ai tu de zis? La randul meu iti dau un sfat......... Lasa sticla aia jos.........sau pleci dupa stapanul ei. Ia-o ca pe un avertisment (ceea ce dealtfel si este) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Re: Un altfel de Jeep ... p.s. si daca se poate mai usor cu fotografiile cu ciuperci si animalute,gratare si baute (nu ca nu ar fi si astea frumoase,dar poate se pot posta la alta sectiune separata gen "natura / distractie" si mai multe cu incrucisari maxime,impotmoliri,trolieri,coborari si urcari. :grin: Hai ca esti culmea ! :ha: :ha: :ha: ... sincer, cred ca poti sa incepi cu "mofturi" d-astea abia dupa ce te vedem la fata, langa noi, la vreo iesire ... dupa ce rupem vreo sufa, doua, impreuna ... dupa ce impingi la vreo masina ramasa impotmolita ... pana aici ai emis o opinie pertinenta,corect,ai dreptate. ... pana atunci, mai ales stiind ca esti crescator de struti, pot sa-ti sugerez sa tii ciocu' mic ... aici,te-ai murdarit la gura,surprinzator,te stiam mai educat,te simiti vizat de ce am scris eu,vrei sa incep "sa-ti urez" si eu de meseria ta??!! stai linistit si vezi-ti de treaba ta si de genul tau de iesiri,oricare ar fi alea. . Eheeeei......prietene 1234........mi se pare mie ca nu prea ai pus prima zgarietura pe vopseaua aia de G si ai gasit deja sticla de apa a lui Oresti. Te-ai si repezit sa bei din ea......si acum uite.......ai ragusit la fel ca el. Adica........daca inteleg eu bine .....ma sfatuiesti sa las pozele cu ciupercute si cu ce-oi mai vrea eu sa pozez si sa scot carnetelul sa notez ce ai tu de zis? La randul meu iti dau un sfat......... Lasa sticla aia jos.........sau pleci dupa stapanul ei. Ia-o ca pe un avertisment (ceea ce dealtfel si este) pe principiul,cine nu e cu noi e impotriva noastra,nu,asa gandesti ??? si tu si ceilalti pseudo admini de aici,care ar trebui sa fie cat de cat impartiali si sa MODEREZE o discutie si nu ce faceti voi,dar oricum tot eu vin si spun "this is not a democracy",nu ? nimeni nu are voie sa aiba propia lui opinie,ca e banat,nu? va place in turma ? Editat Iulie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Daca stateai tu cumintel pe funduletul tau.......si te-ai fi interesat intai daca intr-adevar cu masina aia se poate merge pe oriunde........poate ai fi inteles cate ceva. Ei bine.....pt informarea ta.......si fac asta dintr-un gest de caritate......ca sa nu ramai......"ignorant"..... Afla ca agregatul ala are difurile sudate....ca urmare......nu se poate merge cu ea pe strada sau pe indiferent unde. E doar pt rock crawling. intelegi tu cum sta treaba? si acum.......daca tot te-am enervat noi asha de rau.......ia-ti o pauza La revedere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Hm, cind aveam chef sa vad o masina impresionanta, ma dadeam pe topicul asta. Acuma vad tot felul de impunsaturi. Pe ultimele pagini e deja goblen, nu alta. Propun adminului infiintarea sectiunii "SandBox", unde sa poata fi mutate toate aberatiile "Off topic". Pentru topicuri curate: ura ura ura I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep pe principiul,cine nu e cu noi e impotriva noastra,nu,asa gandesti ??? si tu si ceilalti pseudo admini de aici,care ar trebui sa fie cat de cat impartiali si sa MODEREZE o discutie si nu ce faceti voi,dar oricum tot eu vin si spun "this is not a democracy",nu ? ------------------------------------------------------------------------ nimeni nu are voie sa aiba propia lui opinie,ca e banat,nu? va place in turma ? Nenea Daniel, vezi ca ti-au scapat strutii in lucerna, ia fugi matale iute de-i aduna ! ... ... esti ipocrit, toata lumea te-a primit frumos si ti-a raspuns la toate intrebarile pe care le-ai pus ... ... pentru ca habar n-ai sa te porti in societate, pentru ca ne-ai confundat cu angajatii tai, pentru ca-ti editezi posturile ca sa nu vada lumea ca esti doar un individ scandalagiu si meschin, ei bine, sa ne strigi cand te-om chema noi ! ... la buna vedere si sarbatori fericite ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep OFF TOPIC: Mai dragii mei, imi cer scuze ca am postat o fotografie si am "aprins" spiritele ...(spun asta pt ca acest sentiment de vinovatie ma incearca slp ...) Sunt total dezamagit de efectul pe care il au opiniile exprimate in acest topic vis-a-vis de niste masini si cum acestea, foarte repede, ajung la OAMENI?!? oare disocierea rationala intre omu' si masina lui nu mai poate functiona datorita polarizarii afectului... Oare ce mai urmeaza?... :p tot OFF TOPICURi?!? OFF orice, numai masini, noroi, HP, rock, sufa..etc NU Cu deosebit respect, pt MASINI (eu despre asta vreau sa cred ca este vorba, si nu despre trufie, pulsiuni latente, orgoliu, frustrare, anxietate, violenta verbala sau doamne fereste... ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Eu am crezut ca scandalurile lui Daniel au fost o intamplare. Se pare ca are traditie in asta. Pacat! A spurcat si topicul, ca toata vorbareala asta nuu mai are deloc legatura cu Kaiserul lui Oresti. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep imi cer scuze daca postul meu a deranjat. pe viitor am sa imi pastrez parerile . in continuare consider ca masina e foarte tare pentru ce e facuta . toate cele bune si inca o data scuze i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Fratilor ho , gata cu discutiile de genul asta . Deci va rog sa incetati. Multumesc . GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep si tu si ceilalti pseudo admini de aici,care ar trebui sa fie cat de cat impartiali si sa MODEREZE o discutie si nu ce faceti voi,dar oricum tot eu vin si spun "this is not a democracy",nu ? Uite ce e. Te-am primit aici ca si pe oricare altul desi iti stim antecedentele de pe 4x4mania, stim si cum vinzi tu masinile altora si alte tampenii din astea. Nu s-a legat nimeni de tine. Ti-ai spus parerea dupa care incepi sa aberezi pentru ca nu toata lumea e de acord cu tine. Acum comentezi si de admistratori ca nu sarim noi sa iti tinem tie partea de fapt. Asta e o atitudine stupida pe care nou NU o perpetuam aici si tocmai de aceea acest forum a ajuns unde a ajuns. Ai un avertisment foarte serios de la mine. La urmatorul cuvant spus aiurea...gata..iti cauti alt forum unde sa te desfasori. La revedere. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Imi pare rau ca s-a ajuns aici pe de-o parte si din cauza mea. Nu am vrut sa supar pe nimeni si chiar nu are rost sa ne certam. Este pacat de acest forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep Mai oameni buni.......nu va mai culpabilizati atat. Masina aia e absolut ok pt ce e ea facuta.E un utilaj impresionant si nimeni nu contesta asta. Problema a venit de la un baiat care a mai avut el ceva iesiri gratuite si pe la alte sectiuni. Ce naiba.......nu e nimeni nebun sa arunce cu ciocanul dupa un om care spune si el civilizat ce crede despre una sau despre alta. Nu e vina nimanui ca s-a adus in discutie nu stiu ce masina sau tramvai sau submarin......si ca baiatul in cauza a inceput sa emita judecati de valoare cu statut de postulat.Si asta pe un ton agresiv-impertinent. Asadar.....hai sa ne vedem de ale noastre .........agregate/cazane/tomberoane/chioscuri de ziare si cine ce o mai avea pe acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Un altfel de Jeep Ai o masina superba demna de invidiat , cand am vazut prima data pozele nu credeam ca sunt din romania Felicitari pt masina si pt faptul ca ai ales sa fi diferit , ai tot respectul meu Iti doresc numai sa ai parte de masina si sa te bucuri in si pe terenul care iti place Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate