bogdanpop Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Va salut.! Fost posesor de Pajero Mk2 2,5 Tdi, am decis sa ma alaturi unui "grup" mai serios :banana Sper ca cei cu Mitsu evita zona asta de forum :pr1 Ca sa nu ma lungesc enorm cu primul pos. As avea o prima intrebare legata de suspensie. AM tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret legat de o suspensie Offroad "acceptabila" ca pret si perfomanta, cu mentiunea ca masina o folosesc mult prin oras si drumuri mai lungi, deci nu off road extrem. Cam asta ar mai fi singura modificare necesare .....Poate si niste jante cu et mai negativ sau flanse. Mai astept si de la voi pareri sugesti cu ce as mai putea modifica....Pana atunci mai scormonesc pe forum :cl Toate cele bune! Editat Februarie 9, 2014 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Nici nu vreau sa ma gandesc la el ca numai ma enervez. Momentan il las asa, ca e posibil sa schimb bara cu una mai speciala si atunci totul va fii la locul lui. Troliul a fost montat de niste "experti" de la Nissan si cu asta cred ca am spus tot. In legatura cu jantele da-mi un PM si discutam . Salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: Un nou posesor de Y61. Va salut.! Fost posesor de Pajero Mk2 2,5 Tdi, am decis sa ma alaturi unui "grup" mai serios :banana Sper ca cei cu Mitsu evita zona asta de forum :pr1 Ca sa nu ma lungesc enorm cu primul pos. As avea o prima intrebare legata de suspensie. AM tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret legat de o suspensie Offroad "acceptabila" ca pret si perfomanta, cu mentiunea ca masina o folosesc mult prin oras si drumuri mai lungi, deci nu off road extrem. Cam asta ar mai fi singura modificare necesare .....Poate si niste jante cu et mai negativ sau flanse. Mai astept si de la voi pareri sugesti cu ce as mai putea modifica....Pana atunci mai scormonesc pe forum :cl Toate cele bune! Frumoasa masina, visul oricarui iubitor de astfel de masini Editat Februarie 9, 2014 de 111lsd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Da, intradevar este o masina speciala din multe puncte de vedere. Inca nu i-am gasit ceva ce sa nu imi placa. Probabil cosumul este un pic descurajant pentru utilizare zilnica, dar in momentul in care te joci cu ea peste 2500 Ture uiti de consum si te bucuri de acei 6 cilindri care danseaza sub capota. In teren inca nu m-a dezamagit, desii zapada nu i-a placut foarte mult, am reusit urcari prin zapada care ar fii descurajat si pe cineva cu un ATV-. desii gumele nu sunt tocmai pentru asa ceva. Alte investitii mecanice nu prea am ce sa i fac. O verificare la uleiuri si tot ce tine de filtre asa pentru siguranta mea. Chiar si cu gumele astea 33" masina ajunge lejer la 130Km in bord fara sa se forteze. Dar pentru un consum decent o tin maxim la 90 la ora viteza la care am 2100 ture in bord. In teren am observat ca e mult mai diferit fata de Mitsu, mai ales in privinta rapoartelor din cutie, probabil fiind mult mai grea dar cand vine vorba de comfort diferentele sunt mai mult decat evidente. :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. troliul ala te invita sa pleci cu el sub-brat cu un multifunctional la dispozitie.... in rest masina este aratoasa forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. De furat cam greu....m-am asigurat de asta. Singurul lucru deranjant e ca ma incurca la urcari si coborari abrupte, e mult prea in fata montat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: Un nou posesor de Y61. Am si eu una la fel si o iubesc! :ypu:ypu .Pt. partea de off-road ar trebui sa renunti la "gardul' ala de inox din bot, in primul rind.Cea mai inutila inventie ever.In primul rind prinderea aia de jos iti micsoreaza unghiul de atac, iar partea misto vine daca lovesti vreo masina in spate.La un impact, "gardul" ala nu face decit sa basculeze pe spate si sa indoaie capota sa sparga grile si radiatoare.Fara el mai ai o sansa sa scapi doar cu bara botita. Cit despre flanse ca sa scoti rotile in afara, nu este deloc necesar.Masina e si asa foarte lata, iar in teren, prin padure o sa ti se para si asa foarte lata. Un punct sensibil este bara spate, in teren, saau mai bine zis aparatorile alea mari din plastic care vin pe lateral din spate pina la roata.In primul rind nu vrei sa le strici pt ca sint o groaza de bani.mie mi s-a cerut 100 de Euro doar pe una din lampile incastrate in bara.Am mutat becurile in lampile de susu si am dat bara jos.Nu arata rau deloc.Bara o mai pun doar la ITP. Editat Februarie 9, 2014 de Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Ai tu dreptate, prima data o sa i pun o suspensie Offroad, sa vad dupa cum sta cu inaltimea, evident unghiul de atac o sa creasca mult, de aceea as mai scoate rotile un pic in afara ca altfel o sa arate ciudat inalta si ingusta. Dar asa cum am zis mai sus vreau sa gasesc o bara fata offroad in care sa bag troliul si atunci am rezolvat cu toate. CU stima Bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Eu stiu ca la Y61 daca dai spoilerul jos descoperi ca intra un troliu perfect intre sasiu ba mai mult are un loc special acolo unde sunt chestiile alea negre ,ai iesite in afara. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Voi nu faceti altceva decat sa invartiti cutitul in rana :pr1:banana............asta este situatia, momentan nu ma incurca ! ori va intrat in bara originala ori se va schimba bara. Momentan prioritar e suspensia la care inca nu m-am gandit de care sa fie, cert e ca nu trebuie lift mai mare de 5 cm..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Voi nu faceti altceva decat sa invartiti cutitul in rana :pr1:banana............asta este situatia, momentan nu ma incurca ! ori va intrat in bara originala ori se va schimba bara. Momentan prioritar e suspensia la care inca nu m-am gandit de care sa fie, cert e ca nu trebuie lift mai mare de 5 cm..... Felicitări pentru noua achiziție km multi fără reparație capitala ,iar ca suspensii pentru ce ați dorești tu eu ați recomand kit de cu amortizoare NitroGas, lift 50mm de la ironman4x4 si sunt la un preț rezonabil eu astea l-am montat pe mașina, sta lipita de asfalt nu este rigida , pe curbe sta foarte bine, fără tendința de înclinare, in off road ocazional se comporta foarte bine :jp1 nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Felicitari pentru modelul ales! Nu uita, daca pui suspensie noua sa iti reglezi/ajustezi si BPV. :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. BPV? lumineaza-ma te rog :pr1 La fel va doresc si voua ! Cat mai multi Km fara probleme !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 (editat) Re: Un nou posesor de Y61. repartitorul de frana de pe puntea spate Editat Februarie 10, 2014 de patriciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Felicitari pentru achizitie,masina arata foarte bine Cat te-a costat? Anvelopele tu le-ai pus sau asa a venit?Daca tu le-ai pus cat te-au costat?Zici ca modelul asta de anvelope nu sunt prea bune in zapada? Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Gumele au fost 700 euro din Ungaria pe firma....Au fost ok,,,dar nu ideale pentru terenul pe care am fost. Cu niste simex-uri altfel statea treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. BPV? lumineaza-ma te rog :pr1 La fel va doresc si voua ! Cat mai multi Km fara probleme !! Salut, este vorba despre Brake Proportioning Valve. Mai multe poti citi aici: http://www.scribd.com/doc/53879909/ZD30-Y61-Reference-Document-Colour Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Bine ai venit in grupul "Patrol":h5. Iti recomand suspensia de la Ironman4x4, pret rezonabil, garantie 3 ani. Se schimba considerabil comportamentul atat pe sosea cat si off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Felicitari pentru achizitie,masina arata foarte bine Cat te-a costat? Anvelopele tu le-ai pus sau asa a venit?Daca tu le-ai pus cat te-au costat?Zici ca modelul asta de anvelope nu sunt prea bune in zapada? Anvelopele astea sunt 0 in zapada. Daca le invarti in acelasi loc de doua ori, au facut gheata sub ele si la revedere tractiune. Anvelopele de noroi nu sunt tot una cu anvelopele de iarna, deci sunt opuse ca si proprietati. Anvelopele de noroi trebuie sa scoata noroiul din caneluri pe cand anvelpele de iarna trebuie sa tina zapada intre caneluri. Daca vrei jante mai late, pune-i unele de tabla cu ET - 44 si o sa ai o masina foarte lata. ( aceste jante nu au un pret peste 500 lei/ buc - noi - ) Felicitari pentru achizitie. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Anvelopele astea sunt 0 in zapada. Cum se face ca in iarna asta am intrat in zapada care trece de 70cm si nu am ramas (atat zapada proaspata, cat si zapada de o saptamana, geruita) ? Acum 2 ani la Cheia, zapada pana la retrovizoare aproape...@Giorgel poate confirma...am mers fara probleme, unde mai pui ca am tras un ditai copacul de pe drum (cazuse de la zapada). Eu zic ca mai conteaza si cum mergi... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Cum se face ca in iarna asta am intrat in zapada care trece de 70cm si nu am ramas (atat zapada proaspata, cat si zapada de o saptamana, geruita) ? Acum 2 ani la Cheia, zapada pana la retrovizoare aproape...@Giorgel poate confirma...am mers fara probleme, unde mai pui ca am tras un ditai copacul de pe drum (cazuse de la zapada). Eu zic ca mai conteaza si cum mergi... aici am o mica observatie :) eu zic ca mai important e ce si cat bei :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Salut! eu iti recomand suspensia de la ironman + 50mm, vei fi foarte multumit la un pret foarte convenabil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Va salut.! Fost posesor de Pajero Mk2 2,5 Tdi, am decis sa ma alaturi unui "grup" mai serios :banana Sper ca cei cu Mitsu evita zona asta de forum :pr1 Ca sa nu ma lungesc enorm cu primul pos. As avea o prima intrebare legata de suspensie. AM tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret legat de o suspensie Offroad "acceptabila" ca pret si perfomanta, cu mentiunea ca masina o folosesc mult prin oras si drumuri mai lungi, deci nu off road extrem. Cam asta ar mai fi singura modificare necesare .....Poate si niste jante cu et mai negativ sau flanse. Mai astept si de la voi pareri sugesti cu ce as mai putea modifica....Pana atunci mai scormonesc pe forum :cl Toate cele bune! Bine ai venit in grupul nostru:h5 cred ca Ovi suspina putin dupa masina lui frumoasa:sr Parca un Mitshu a deschis drumul prin zapada sambata spre Stana:wink: In minunatul nostru oras pentru bari si pentru o consiliere ai privinta inaltari vorbeste cu Peter Erno. Ciao Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. aici am o mica observatie :) eu zic ca mai important e ce si cat bei :ha: Apa + :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Un nou posesor de Y61. Astazi, s-a facut schimb complet de uleiuri, filtre, Gresat grupuri, inlocuit uleiuri pe la diferentiale, schimbat niste bucsi pe la spate bara de torsiune....etc etc. S-a dat jos toata galeria de admisie pentru curatare. Se pare ca desii am cumparat garnituri pentru galerie si pentru capac culbutori, pierderea de ulei o aveam de la un furtunas mic.:fk2 Am observat ca am un joc la o bucsa in fata, nu stiu exact ce e, e o bara lunga care merge de la o roata la alta cu bucsi la capete dar care nu se pot schimba decat cu toata "bara" care ar fii 1200 lei. O sa mai revin cu poze maine, poate ma lamuriti voi mai bine. Toate cele bune Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate