Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou posesor de Y61.

bogdanpop

Postări Recomandate

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Un nou posesor de Y61.

Multumesc de pareri si sfaturi domnilor, le apreciez si le iau in considerare.!

La urma urmei colegul nostru Peter Erno la care am dus masina la modificat a constatat ca toate furtunele de sub masina sunt literalmente coapte.....deci slabe sanse sa mearga blocantul ...in conditiile astea.:e

Am renuntat la idea de body lift optand pentru o suspensie Ironman dar dupa ce rezolv cu rugina. :ap

Revin cu poze cat de curand.!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

furtunele sunt coapte oricum de varsta , dar NU de asta nu merge blocantul , parerea mea

si cateodata alea "coapte" fac treaba f buna :))

nu e rau sa le schimbi , dar gaseste cauza intai

bafta

@patriciu: +1 :h5

Ma asteptam sa alegi suspensie Ironman.

p.s. pluralul corect al furtunului este furtunuri.

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Probabil ca nu m-am exprimat destul de CLAR :grin: Ele sunt coapte.......si intrerupte :e probabil ca le-am smuls chiar in aceea "impotmoliada" impreuna cu cablurile de curent de la carlig :al

giorgel

Multumesc de...atentie la neatentie :old

Intrebare: La un lift de 5" este necesar schimbarea si telescopului de directie? Kitul care vreau sa il iau include 4 telescoape si 4 arcuri....dar cica ar fii recomandat schimbat si acela. Din cate am inteles eu, cu lift de 5" as fii la limita cu asta si nu ar fii 100% necesar, dar pentru 120-130 euro in plus, evident nu am sa fac rabat la calitate.

Toate cele bune.

Editat de bogdanpop
Link spre comentariu

5 toli....e cam mult..poate 5 cm. Si o sa trebuiasca sa cobori si cutia de viteze.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

si mai prelungesti si levierele la cutie ! , si mai pui si distantiere la roti (sa fie mai cracanata) ,si mai tai si din aripi ca daca i cracanata merita si niste gume mai dodoloatze !:ap

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

@patriciu: +1 :h5

Ma asteptam sa alegi suspensie Ironman.

p.s. pluralul corect al furtunului este furtunuri.

de la o varsta mai uitam gramatica , asta este realitatea din pacate....

sper sa nu mai uit :)

si acum oarecum On-topic , daca vrei inaltare suspensie , si eu recomand Ironman

stima

P.S. si DA , alea "coapte" se pot dovedii minunate :be

Link spre comentariu

UPDATE: blocantul functioneaza !!! :ap:ap Urmeaza schimbarea a intregului sistem ce duce catre minunatul blocant.

In sfarsit o veste...buna. Vestea rea e ca a dat rugina la baia de ulei fix unde are sudura din fabrica si picura ulei :al

Cu rabdare.....si cu bani le facem pe toate....dar mai incet :e

Link spre comentariu

SI ..incet incet avansam.

S-a curatat pompa de vacum...schimbat furtun blocant, deci...condusul s-a schimbat radical, ambreiajul este excelent, inainte era foarte "tare" din cauza ca pompa era dezastru in interior....Urmeaza testul in noroi pentru blocant :e

Bara fata este gata,....

20140303_173417.thumb.jpg.a54ec666ba02ef9348dc8e7d94d86f16.jpg

20140303_173436.thumb.jpg.9957305f0f63a4b953112b238b68acff.jpg

Editat de bogdanpop
Link spre comentariu

S-a curatat pompa de vacum...schimbat furtun blocant, deci...condusul s-a schimbat radical, ambreiajul este excelent, inainte era foarte "tare" din cauza ca pompa era dezastru in interior...

Salut,

Se poate, te rog, in linii mari, sa descrii in ce consta curatarea pompei de vacuum si ce trebuie verificat la pompa de ambreiaj?

Multumesc,

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Salut,

Se poate, te rog, in linii mari, sa descrii in ce consta curatarea pompei de vacuum si ce trebuie verificat la pompa de ambreiaj?

Multumesc,

Sorin

Banuiesc ca pompa de vacuum e cu palete. Se curata temeinic paletele si rotorul, inclusiv supapa de unic sens.

Nu cred ca a umblat la pompa de ambreiaj, din cate inteleg problema se tragea de la deficitul de vacuum.

Restaurand vacuum corect, are functionalitate in parametri la pompele de ambreiaj si frana.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Banuiesc ca pompa de vacuum e cu palete. Se curata temeinic paletele si rotorul, inclusiv supapa de unic sens.

Nu cred ca a umblat la pompa de ambreiaj, din cate inteleg problema se tragea de la deficitul de vacuum.

Restaurand vacuum corect, are functionalitate in parametri la pompele de ambreiaj si frana.

Prin conductele corodate de la blocant ,saracul tragea apa si mizerie,ce deteriorau blocul de valve si pompa vacuum.Restaurarea acestora a dus la functionarea in parametri a ambreiajului si franei.(bineinteles si a blocantului)

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

Prin conductele corodate de la blocant ,saracul tragea apa si mizerie,ce deteriorau blocul de valve si pompa vacuum.Restaurarea acestora a dus la functionarea in parametri a ambreiajului si franei.(bineinteles si a blocantului)

cum etanseaza? are oring pe corpul ei? nu necesita schimbarea lui la remontare? sa stiu la ce ma astept daca desfac!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

cum etanseaza? are oring pe corpul ei? nu necesita schimbarea lui la remontare? sa stiu la ce ma astept daca desfac!

Are oringuri,si e montat cu torxuri cu pini in mijloc.Blocul de valve e capsat.

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

Are oringuri,si e montat cu torxuri cu pini in mijloc.Blocul de valve e capsat.

Multumesc. E complicat de demontat si "revitalizat" pompa?

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Dar ce Daci ? :grin: Trebuie stropita?

Nu. Udata trebuie. De stropit se ocupii agentii comerciali ai bisericii, pe scurt popii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare