Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou posesor de Y61.

bogdanpop

Postări Recomandate

Re: Un nou posesor de Y61.

Are oringuri,si e montat cu torxuri cu pini in mijloc.Blocul de valve e capsat.

multumesc ! o tot caut in manual si nu dau de ia :ang1

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Arata foarte bine cu bara schimbata!

Te ai hotarat pentru ce kit de inaltare vei opta? Sunt si eu in documentatia inaltarii dar nu am inateles ce mai implica aceasta inalatare pe langa acel kit de 5cm!

Am vazut de tot felul de kit-uri de coborat cutia, de bucse cu diferite unghiuri!

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Pana la urma am ramas fixat pe Ironman....

Presupun ca pe cel de +5cm sau vrei mai mult? :grin:

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Nu,,,maxim 5 cm. Oricum acel 5 cm + este calculat fata de o masina ce a iesit proaspat din fabrica.....la o masina de 14 ani adevaratul lift rezultat va fii de peste 6-7 cm ....:wink:

Poze noi luate de la Peter de pe site.!! :grin: pe care nu pot decat sa il recomand si sa il laud. Omul este un adevarat meserias care tot ce face o face din placere.:wink:

20140303_151957.thumb.jpg.f9ee40ad4548a6f42bf78b813ad572c7.jpg

20140303_152042.thumb.jpg.8b886b0df53fa8ca8c1ee97dabc2ed3a.jpg

20140303_152121.thumb.jpg.4b47ec107db7ceaa5e807bf49b0ad065.jpg

Link spre comentariu

Nu ti-e frica ca spargi/rupi proiectoarele alea de pe bara pe coclauri sau prin paduri? Pacat de ele :wink:

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

Proiectoarele in sine...sunt foarte solide...pana sa ajung sa le sparg pe alea...sparg farurile. Eu iara nu sunt genul sa dau masina de copaci asa ca riscul e mic :grin:

Editat de bogdanpop
Link spre comentariu

...pana sa ajung sa le sparg pe alea...sparg farurile. Eu iara nu sunt genul sa dau masina de copaci :grin:

Mda... cel mult sa-ti lasi radiatorul prin hartoape, in rest nu esti d'ala! :ha1 :h5

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Preturi as prefera sa discutati direct cu el, dar a fost mai mult decat decent ! Deci..omul asta cat timp mi-a facut bara, nu l-a durut mana sa se mai uite si la altceva si sa ma sune sa imi zica: Vezi ca ti-ar trebui o curea din aia aia aia, iti curge ulei de aici..trebuie fixat facut, etc. etc. Chestia asta mi-a placut in special.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Azi am montat noile jante....din pacate nu sunt ceea ce ma asteptam. Nu am reusit nici sa le centrez, se pare ca au defect de fabricatie.

Adica nu ai reusit sa le echilibrezi,nu?La asta te referi prin centrare?Sunt noi jentile?

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

Da, din pacate nu stiu dc. Jantele sunt noi dar la viteze mai mari..60Km in sus joaca volanul foarte mult.

Pune jantele pe masina de echilibrat ...sa nu fie descentrate ...

Si verifica si anvelopele ...sa nu fie patrate ...

Cu chestia asta nu e de glumit ...mai bine pierzi acum un set de roti decat ...sa pierzi doamne fereste la un moment dat un rulment si odata cu el si roata respectiva in mers.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pune jantele pe masina de echilibrat ...sa nu fie descentrate ...

Si verifica si anvelopele ...sa nu fie patrate ...

Cu chestia asta nu e de glumit ...mai bine pierzi acum un set de roti decat ...sa pierzi doamne fereste la un moment dat un rulment si odata cu el si roata respectiva in mers.

Gumele sunt noi....inainte sa schimb jantele rulau absolut perfect si la 110 Km/h..... Eu le-am echilibrat cu o tehnica mai putin cunoscuta la noi dar foarte eficienta pentru gume foarte mari incepand de la 265 in sus. Se foloseste un nisip special care se introduce in cauciuc dupa ce l-ai pus pe noua janta, acesta se introduce intr-o cantitate care difera in functie de marimea cauciucului, pt gumele mele a trebuit o cupa jumate, la gume de 35" trebuie 2 cupe la tiruri ajungi sa pui pana in 3-4 cupe. Crede-ma ca eu toate masinile care le-am putut le-am centrat dupa metoda asta, care desii e mult mai scumpa, te scuteste sa pui 300-400Gr de plumb/janta pe care i poti pierde la o partida buna de offroad.

Link spre comentariu

Nisipul actioneaza exact cum actioneaza plumbul, doar ca pe interior. Detalii super dezvoltate nu am. Doar atat stiu sigur ca e super eficient. Tehnica asta se foloseste in special la Tirurile care au jante din aluminiu, care sunt foarte greu de centrat, fiind rare cazurile care au astfel de jante, tehnica este ma putin cunoscuta.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare