TyH_vl Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 STANDARD Soso Bum- pilot - Nitulescu Nicu - copilot Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackjack Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 O echipa de vis!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Deschidem lista concurentilor STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 La Standard s-a ocupat podimul !!! :no11 Editat Martie 4, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu VL Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 La standard: - Ioana Adrian - pilot - Razvan Bolovan - copilot X3M Offroad Club Valcea http://www.x3moffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Mai gabi mai,asta seara am facut o gresala capitala!!!m'a pus naiba sa ma uit pe forum si pe filmarile voastre de la trasee!!deja am furnicaturii in palme si in piciorul drept!!!off off ca tare mi,ca o sa vreau sa vad personal traseele voastre!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Mai gabi mai,asta seara am facut o gresala capitala!!!m'a pus naiba sa ma uit pe forum si pe filmarile voastre de la trasee!!deja am furnicaturii in palme si in piciorul drept!!!off off ca tare mi,ca o sa vreau sa vad personal traseele voastre!!! Luci ... fara Mao nu are nici un farmec :wink: Editat Martie 4, 2014 de TyH_vl Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Dar nici nu intra in discutie asa ceva!!!ori amindoi,ori deloc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Mai gabi mai,asta seara am facut o gresala capitala!!!m'a pus naiba sa ma uit pe forum si pe filmarile voastre de la trasee!!deja am furnicaturii in palme si in piciorul drept!!!off off ca tare mi,ca o sa vreau sa vad personal traseele voastre!!! Luci, ce sa zic...pentru noi ar fi o mare placere si onoare sa vedem cum face noua varianta nissan/bmv 300 cp pe traseele de la Valcea !!! Cit despre furnicaturi, astea sint in cazul tau de la natura...e rău cind nu le ai... Va așteptăm si va asiguram ca merita si traseele si premiile de open ! ( spune lui Mao sa pregătească " pixul " ca aicea sunt multe fete frumoase care l-au văzut la televizor si vor autografe cu salvatorul ăla fain de la Cluj...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Gabi,in cazul asta schimbam copilotul,radem mustata si ne vopsim paru!!!!!glumeam!!!!dorinta noastra e sa ne vedem,pentru ca sinte'ti o trupa foarte faina din toate punctele de vedere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Luci , am fost in traseu ieri cu Gabi si Tyh , cu 2 masini :grin: Da , am fost cu nissanul patrol , care va participa la trasee !:grin: Va asteptam !:h5:2dr Mao sa iti iei pofta de ras !:ha: Momentan pozele aste le am , urmeaza filmulete ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Gabi.....trebuie sa-i spui lui Luci ca o sa fie si un trial...asta ca sa se pregateasca psihic. :banana Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Raule!!!raule!!!!de ciuda,o sa iau o piatra ponci cu mine si inainte de trial si probe speciale, o sa ma duc sa rotunjesc toate colturile ascutite na!!!!a,si o sa iau si h-liftul si cheia de roti cu mine numai ca sa'ti fac tie in ciuda!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Se anunta "dicstractie" mare.... atat de pe urma traseelor, dar mai ales de pe urma echipei de la Valcea. Sper sa am tot ce-mi trebuie sa fiu concurent, daca nu macar chibiz. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Luci....hai cu chei, leviere si masina aiai smechera ....hai ca o sa fie distractie. Acum doua saptamani m-am jucat si eu pe la Valcea si a fost nemaipomenit, caci m-am distrat si m-am intors si cu un sac de morcovi acasa:ap Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Luci....hai cu chei, leviere si masina aiai smechera ....hai ca o sa fie distractie. Acum doua saptamani m-am jucat si eu pe la Valcea si a fost nemaipomenit, caci m-am distrat si m-am intors si cu un sac de morcovi acasa:ap Horatiu, ai dreptate !!! morcovii si distractia fac deliciul offroad-ului...o sa avem grija sa plecati toti si bine dispusi si cu portbagajul plllliin de hrana pentru iepuri !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Si-a anuntat si Tibi Stan + 1 prezenta.....va decide la fata locului daca open sau standard. Hai cu lista de inscrisi..... Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Salut Cum nu prea sunt concursurile sau alte evenimente din care lipsesc Aici va spun Pedro 100% Prezent Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Sobo + copilot - standard X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Deschidem lista concurentilor STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? S Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Deschidem lista concurentilor - reactualizare STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Au mai anunțat prezenta la open : Oprea Bogdan + copilot Tutuianu Robert + copilot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Deschidem lista concurentilor - reactualizare STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Oprea Bogdan -pilot + Copilot ? Robrert Tutuianu -pilot -- + copilot ? Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Gabi,in cazul asta schimbam copilotul,radem mustata si ne vopsim paru!!!!!glumeam!!!!dorinta noastra e sa ne vedem,pentru ca sinte'ti o trupa foarte faina din toate punctele de vedere! Salut vad ca este concurenta mare unde pot sa particip si eu . Daca am timp sa spal noroiul de anul trecut de pe masina vin si eu mai ales ca am auzit ca este si suc de morcovi rosu si sec . Liviu+ Geko open??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 La standard - Binder + Bogdan, nu se știe care e copilot si care e pilot. Editat Martie 6, 2014 de lel X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate