Radu VL Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? Binder-pilot + Bogdan copilot OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Oprea Bogdan -pilot + Copilot ? Robrert Tutuianu -pilot -- + copilot ? X3M Offroad Club Valcea http://www.x3moffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Tot la standard: Catalin Popa-pilot + Liviu Stefanut-copilot. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? Binder-pilot + Bogdan copilot Catalin Popa + Liviu Stefanescu OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Oprea Bogdan -pilot + Copilot ? Robrert Tutuianu -pilot -- + copilot ? Liviu Iernean +Geko tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Pt. membrii x3m angrenati in organizare: Pt. traseele de standard întâlnire Malul Alb 10.00 Editat Martie 8, 2014 de lel X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Eu cu avionu meu din dotare unde pot sa concurez ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Eu cu avionu meu din dotare unde pot sa concurez ?? Waaaaauuu !!!....pai daca e vorba de avionul din stinga postarii dvs., noi ca organizatori, si cred eu ca si mulți dintre concurenti ne declaram impresionati ! Ar fi o mare provocare !!! Considerind regulile de organizare ale competiției noastre, puteți concura pe traseele de la clasa open chiar daca masina dvs. daca are mari șanse sa cistige conform structurii lucrării, ( scuze nu cunosc capabilitatea echipajului )...si mansa 1 ( minim 300 euro ) si mansa 2 ( minim 300 de euro ) si eventual premiul cel mare...(minim 600 euro )...adică total minim 1200 euro CASH...ca sa fim onesti ar fi o mare bucurie sa va avem printre noi cu o astfel de participare ...!!! Va incurajam sa va faceți si sa ne facem imagine reciproc in Offroad !!!...pe de alta parte, concursul nostru poate fi un important test pentru masina, iar pentru dvs., o oportunitate de distracție !!! O principala regula impusă la concursul nostru, fie ca zburati sau nu printre concurenti, este ca sa parcurgeti pe cele 4 roti ale masinii, circa 15-20 banale porti ( C.P. -uri )/mansa in ordinea si sensul corecte, de altfel supravegheate de arbitrii noștrii persoane fizice . In caz ca sunteți atras si interesat de participare, va asteptam cu drag !!! Cu stima, Gabriel Regep Editat Martie 8, 2014 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Da da, avionul ala ii, l-am vazut anul trecut la Tomana Cugireana 2013, masina mergea extraordinar... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Prezent domnilor .... Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Prezent domnilor .... O ce veste minunata !!! Înseamnă deja Andrei ca ne pregatim de un mic " prolog " de vineri seara...nu de alta dar devine mare aglomeratie de motoare jmechere si concurenti cu " talpa grea "...daca știu eu bine nu prea-ți place sa stai in așteptare nici la start, nici in traseu... Succes !!! Te asteptam !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Salutare Domnilor, Va ca va manaca in talpa mai ceva ca pe maimuta :ha1:ha1:ha1 Lasand gluma la o parte si pe noi ne manaca rau si cu toate ca avem de lucru la trasee la Piatra Neamt tare ne-am dori sa participam la Valcea. O intrebare pentru Gabi: pe probele astea specale se merge dupa Road Book sau o sa fie marcate cumva traseele? Se depuncteaza folosirea troliului? Ma bucur sa vad asa interes crescut la prima competitie,sper sa putem si noi sa venim :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Salutare Domnilor, Va ca va manaca in talpa mai ceva ca pe maimuta :ha1:ha1:ha1 Lasand gluma la o parte si pe noi ne manaca rau si cu toate ca avem de lucru la trasee la Piatra Neamt tare ne-am dori sa participam la Valcea. O intrebare pentru Gabi: pe probele astea specale se merge dupa Road Book sau o sa fie marcate cumva traseele? Se depuncteaza folosirea troliului? Ma bucur sa vad asa interes crescut la prima competitie,sper sa putem si noi sa venim :wink: In sfârșit avem de a face cu un concurent care știe sa pună întrebări !!! Probele se vor parcurge dupa road-book cu foarte multe detalii si explicatii fara azimuturi si alte " capcane " de soft...speram cu aceast prim concurs sa deschidem apetitul spre partea hard a offroad-ului ( se recomanda un copilot bun la legătura de troliu, intuitiv la alegerea trasei si comportamentului mașinii si mai ales bun sportiv ) De asemenea traseele si porțile obligatorii vor fi marcate cu foarte multe benzi de confirmare...concurentii vor primi îndrumare si direcționare si din partea numeroșilor arbitrii si observatori . Folosirea troliului este permisă si nu va fi depunctata...in condiții de traseu semiumed l-am folosit si eu de citeva ori ca de-aia are masina dotare... Multumim pentru întrebări si va asteptam Costin !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Ok Gabi,vorbesc cu Marinica si sper sa poata sa vina :wink: Te tin la curent.Pana atunci spor la treaba cu traseele :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Of offffff si eu care crede'am ca am scapat de voi!!!!!!hai tupare,i'al pe bossul mare si sa ne vedem la baieti de la vilcea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? Binder-pilot + Bogdan copilot Catalin Popa + Liviu Stefanescu OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Oprea Bogdan -pilot + Copilot ? Robrert Tutuianu -pilot -- + copilot ? Liviu Iernean +Geko Andrei Gafita -pilot + copilot ? Romihd - pilot + copilot - nu stim sigur ?? Marinica -pilot - Tuparu -copilot ( s-au Tuparu -pilot + copilot) -nu stim sigur ?? Domnilor lista ramane deschisa . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 M as baga si eu, dar va rog sa imi spuneti unde m-as incadra. Mitsubishi pajero Mk 2 2,5 td troliu simexuri 235x85xd16 Astept un raspuns multumesc DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Aoleuuu....cand vad cine s-a anuntat la Open/Extrem....incep sa simt cum se inmoaie planetarele. Gabi R - exista vreun premiu, o diploma si pt ultimii ??? Ceva de genul - Cei mai rabdatori...deci nu lenti.....etc Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Aoleuuu....cand vad cine s-a anuntat la Open/Extrem....incep sa simt cum se inmoaie planetarele. Gabi R - exista vreun premiu, o diploma si pt ultimii ??? Ceva de genul - Cei mai rabdatori...deci nu lenti.....etc Horatiu , frate ... stai linistit ... 'Cei din urma vor fi cei dintai’ ... pentru tine avem , ceva de genu ... :wink: :2dr Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
x3m_valcea Postat Martie 10, 2014 Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 M as baga si eu, dar va rog sa imi spuneti unde m-as incadra. Mitsubishi pajero Mk 2 2,5 td troliu simexuri 235x85xd16 Astept un raspuns multumesc Buna ziua .... Clasa Standard ... Este voie cu troliu (recomandat) , se accepta si profil SImex dar (pleaca in traseu ultimii si NU puncteaza ) .... Clasa Open .... pe langa dotarile conform regulamentului SUNT ACCEPTATE si anvelope mai mari de 35'' Toate cele bune ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Duminica este trial? Sau ceva pentru spectatori? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Duminica este trial? Sau ceva pentru spectatori? Este TRIAL , este micul si :x ... o sa fie frumos ....:h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Aoleuuu....cand vad cine s-a anuntat la Open/Extrem....incep sa simt cum se inmoaie planetarele. Gabi R - exista vreun premiu, o diploma si pt ultimii ??? Ceva de genul - Cei mai rabdatori...deci nu lenti.....etc Bobby Fischer ( american evreu ) nu a fost cel mai mare jucător de șah din istoria jocului...( sint citiva ruși considerati înaintea lui ) insa a atins cel mai mare ELO ( coeficient care exprima forța de joc )...de asemena se apreciază de catre specialiști ca făcea cele mai frumoase si surprinzătoare MAT-uri...ma înțelegi da ???...pai nu crezi si tu ca si mine de altfel, ca odată si odată se vor face adevăratele statistici pentru Istoria Offroad-ului ??? ( las ca vorbim noi doi separat despre cum facem...nu mai scriu pe aicea ca se prinde lumea de blat ) Acum mesaj serios : Domnilor, atenție ca vorbim totuși de un traseu de OPEN cu un mic + care doar dorește sa va incalzeasca pentru noul sezon...DORIM SA VA DISTRAM !!!...SA VA OFERIM PREMII MULTE SI MARI...nu vrem sa va stricam nici mașinile si nici pofta de offroad !!! VA ASTEPTAM !!! Editat Martie 10, 2014 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Acum mesaj serios : Domnilor, atenție ca vorbim totuși de un traseu de OPEN cu un mic + care doar dorește sa va incalzeasca pentru noul sezon...DORIM SA VA DISTRAM !!!...SA VA OFERIM PREMII MULTE SI MARI...nu vrem sa va stricam nici mașinile si nici pofta de offroad !!! VA ASTEPTAM !!! Vorbe mestesugite:ha:....asa am fost si eu amagit inainte sa ma bage pe traseu....iar acum, dupa multa vreme, inca mai sunt piese de Toyota prin padurile valcene...asadar, rog viitorii concurentii sa-mi recupereze aripa pierduta acum 2 ani si cardanul facut bucati acum un an....ofer recompensa greutatea pieselor in vin. :2dr Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 ANUNȚ IMPORTANT : In atenția concurentilor si respectiv prin dinsii, a insotitorilor ( doamne, domnișoare, copii ), SALINA OCNELE MARI va pune la dispoziție in ziua de simbata 29 Martie cu plecare in jur de orele 10-11 ( dupa primul start al competiției ) un microbuz de 16 locuri pentru vizitarea SALINEI. Transportul si accesul in SALINA sunt oferite GRATUIT prin parteneriatul AS X3M Offroad Valcea si SNS-Sucursala Exploatarea Minieră Rm. Valcea obținut cu ajutorul ing. Marius Georgescu - Lider Sindicat. Va rugam sa ne ajutati cu alcatuirea unei liste de persoane interesate, in scopul bunei desfășurari a vizitei. Va multumim ! Editat Martie 10, 2014 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Bobby Fischer ( american evreu ) nu a fost cel mai mare jucător de șah din istoria jocului...( sint citiva ruși considerati înaintea lui ) insa a atins cel mai mare ELO ( coeficient care exprima forța de joc )...de asemena se apreciază de catre specialiști ca făcea cele mai frumoase si surprinzătoare MAT-uri...ma înțelegi da ???...pai nu crezi si tu ca si mine de altfel, ca odată si odată se vor face adevăratele statistici pentru Istoria Offroad-ului ??? ( las ca vorbim noi doi separat despre cum facem...nu mai scriu pe aicea ca se prinde lumea de blat ) Acum mesaj serios : Domnilor, atenție ca vorbim totuși de un traseu de OPEN cu un mic + care doar dorește sa va incalzeasca pentru noul sezon...DORIM SA VA DISTRAM !!!...SA VA OFERIM PREMII MULTE SI MARI...nu vrem sa va stricam nici mașinile si nici pofta de offroad !!! VA ASTEPTAM !!! Salut putem sa primim si noi din premile oferite lui Horace ? spor la treaba Liviu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 TYH - multumesc frate, e bine de tot sa iesi ultimul:))) Gabi R. - vorbim la Valcea si facem statisticile. La urma urmei cred ca nu prea conteaza ce faci in teren....ci ce se va scrie in statistici. Liviu - pentru coborarea reusita de la etapa Kamikaze 2013....meriti sa impartim premiul premiul. Ai grija sa nu-ti rupi cablul cu ele:banana Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate