x3m_valcea Postat Martie 11, 2014 Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 In urma definitivarii listei de sponsori revenim cu detalii privind premiile acordate, astfel: Clasa OPEN Proba speciala I - premii in valoare de 300 euro cash Proba speciala II - premii in valoare de 300 euro cash PREMIUL CEL MARE - probe speciale + trial cumulate Loc I - 500 euro + 1 Proiector LED Bar 120W, 7500 lumeni, 60cm, functioneaza 12 si 24V, in valoare de 1200 Ron Loc II - 300 euro + 4 buc Proiectoare LED 27W, 9-32V, 2000 lumeni Valoare: 800 Ron Loc III - 200 euro + 1 sufa tractare 9m x 13tone, valoare: 250 Ron Multumim HOUSE4X4! Clasa STANDARD In functie de conditiile meteo vom stabili si anunta din timp daca vor exista una sau doua probe speciale. Premiile vor fi consistente in ambele situatii si vor consta in sume de bani + ulei auto. PREMIUL CEL MARE - proba(e) speciala(e) + trial cumulate Loc I - un troliu IRONMAN cu cablu otel WWB 9.500 in valoare de 580 euro Loc II - un Led Bar 90W cu 18 leduri CREE 5W, 756mm, 8100 lumeni, fascicul SPOT 6000K in valoare de 350 euro Loc III - sufa cinetica IRONMAN de 11 tone + ulei auto Multumim IRONMAN! Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica/completa premiile anuntate! Atasam inca o data formularul de inscriere cu rugamintea sa-l completati si trimiteti pe adresa de mail x3m_valcea@yahoo.com, pentru a scurta la maxim timpul necesar formalitatilor de inscriere la sosirea d-voastra. [ATTACH]207580[/ATTACH] Multumim si va asteptam!FORMULAR DE INSCRIERE (1).doc Editat Martie 11, 2014 de x3m_valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 TYH - multumesc frate, e bine de tot sa iesi ultimul:))) Gabi R. - vorbim la Valcea si facem statisticile. La urma urmei cred ca nu prea conteaza ce faci in teren....ci ce se va scrie in statistici. Liviu - pentru coborarea reusita de la etapa Kamikaze 2013....meriti sa impartim premiul premiul. Ai grija sa nu-ti rupi cablul cu ele:banana Nu se rupe asa usor este folosit foarte mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? Binder-pilot + Bogdan copilot Catalin Popa + Liviu Stefanescu OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Oprea Bogdan -pilot + Copilot ? Robrert Tutuianu -pilot -- + copilot ? Liviu Iernean +Geko Andrei Gafita -pilot + copilot ? Romihd - pilot + copilot - nu stim sigur ?? Marinica -pilot - Tuparu -copilot ( s-au Tuparu -pilot + copilot) -nu stim sigur ?? Radu Gusat -pilot ---- copilot Sorin Melente ( prezenta prin confirmare telefonica) Domnilor lista ramane deschisa . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Atasam inca o data formularul de inscriere cu rugamintea sa-l completati si trimiteti pe adresa de mail x3m_valcea@yahoo.com, pentru a scurta la maxim timpul necesar formalitatilor de inscriere la sosirea d-voastra. FORMULAR DE INSCRIERE (1).doc Multumim si va asteptam! Eu nu reusesc sa-l trimit dupa ce-l completez sau nu stiu.:hl Daca l-ati primit anuntati-ma sa nu mai incerc Multumesc! Editat Martie 11, 2014 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu VL Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Ai rezolvat? X3M Offroad Club Valcea http://www.x3moffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
x3m_valcea Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 (editat) Teaser Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Editat Martie 12, 2014 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Ai rezolvat? Nu stiu,eu am trimis dar nu stiu daca s-a primit Daca nu ne inscriem la fata locului. Editat Martie 12, 2014 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu VL Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 verific si revin cu un raspuns. X3M Offroad Club Valcea http://www.x3moffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu VL Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Ai primit raspuns si pe mail si pe privat. Verifica. X3M Offroad Club Valcea http://www.x3moffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 OPEN - Andrei M + Andrei J - Mercedes G (daca o fi gata:grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu VL Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 STANDARD Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? Binder-pilot + Bogdan copilot Catalin Popa + Liviu Stefanescu OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Oprea Bogdan -pilot + Copilot ? Robrert Tutuianu -pilot -- + copilot ? Liviu Iernean +Geko Andrei Gafita -pilot + copilot ? Romihd - pilot + copilot - nu stim sigur ?? Marinica -pilot - Tuparu -copilot ( s-au Tuparu -pilot + copilot) -nu stim sigur ?? Radu Gusat -pilot ---- copilot Sorin Melente ( prezenta prin confirmare telefonica) OPEN - Andrei M + Andrei J - Mercedes G (daca o fi gata) Domnilor lista ramane deschisa X3M Offroad Club Valcea http://www.x3moffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Pedro Pinto - pilot + copilot ? Salut am trimis e mail cu fisa de inscrirea nu stiu daca le ati primit echipajul Pink Panther va fi formata de Torok Zoltan pilot si Pedro Pinto copilot daca cumva ceva se va intampla cu masina noastra atunci 100 la 100 vin eu cu una dintre masinile mele cu cineva, asa ca de mine nu aveti cum sa "fugiti" Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Pedro Pinto - pilot + copilot ? Salut am trimis e mail cu fisa de inscrirea nu stiu daca le ati primit echipajul Pink Panther va fi formata de Torok Zoltan pilot si Pedro Pinto copilot daca cumva ceva se va intampla cu masina noastra atunci 100 la 100 vin eu cu una dintre masinile mele cu cineva, asa ca de mine nu aveti cum sa "fugiti" Pedro , am primit formularul ...este totul OK , ...Va asteptam ... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 astazi de dimineata am luat copilotul si hai sa facem traseul de standard de cum sa urcat in masina si-a pus centura in 5 puncte ca ii e cam frica in asteptarea masini de interventie ne-a venit si foame Editat Martie 15, 2014 de larry24 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 AMR 12 zile:h5 Am profitat de vremea frumoasa din weekend pentru a finaliza roadbook-ul. S-a facut si o mare parte din marcarea traseelor. Practic, datorita utilizarii din abundenta a marcajelor cu banda, traseul poate fi parcurs fara roadbook. In padure, am tinut o mica sedinta de traseu cu colegii de la clubul valcean de enduro, acestia urmand sa joace un rol important in asistenta de traseu la clasa open. Editat Martie 17, 2014 de vetu Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Reactualizare Lista participanti Standard Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? Binder-pilot + Bogdan copilot Catalin Popa + Liviu Stefanescu OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Oprea Bogdan -pilot + Copilot ? Robrert Tutuianu -pilot -- + copilot ? Liviu Iernean +Geko Andrei Gafita -pilot + copilot ? Romihd - pilot + copilot - nu stim sigur ?? Marinica -pilot - Tuparu -copilot ( s-au Tuparu -pilot + copilot) -nu stim sigur ?? Radu Gusat -pilot ---- copilot Sorin Melente ( prezenta prin confirmare telefonica) OPEN - Andrei M + Andrei J - Mercedes G (daca o fi gata) Oleg - pilot - Watcher -copilot (confirmare telefonica) Laslo Loty- pilot -- Claudiu -copilot ( confirm. telefonica) Domnilor lista ramane deschisa Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Invitati, privitori... conditii de participare???:grin: Venim au ba?? Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
x3m_valcea Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Playground-ul valcean va asteapta... cu de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
x3m_valcea Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Avem si trolieri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
x3m_valcea Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horror Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Participam si noi la standard : Catalin Nelus -pilot+ Laurentiu Chideanu-copilot Toyota LJ 70. ( tot in RK... dar ne apropiem .... ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu VL Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Reactualizare Lista participanti Standard Paturan Marcel- pilot - Paturan Alexandru -copilot Sabau Gigel - pilot - Sabau mariana - copilot Soso Bum -pilot --- Nitulescu Nicu -copilot Ioana Adrian -pilot ------ Razvan Bolovan - copilot Tibi Stan - pilot .........+ copilot Sobo -pilot --- + copilot ? Binder-pilot + Bogdan copilot Catalin Popa + Liviu Stefanescu Catalin Nelus -pilot+ Laurentiu Chideanu-copilot OPEN Stanila Florin (Nasu Mare )-pilot -- Piedemonde Alexandru (Piede Senior) copilot Horatiu Birleanu -pilot -- Adi Kamikaze - copilot Luci Neag -pilot ------ Mao - copillot Pedro Pinto - pilot + copilot ? Silviu Bulugioiu + copilot ? Oprea Bogdan -pilot + Copilot ? Robrert Tutuianu -pilot -- + copilot ? Liviu Iernean +Geko Andrei Gafita -pilot + copilot ? Romihd - pilot + copilot - nu stim sigur ?? Marinica -pilot - Tuparu -copilot ( s-au Tuparu -pilot + copilot) -nu stim sigur ?? Radu Gusat -pilot ---- copilot Sorin Melente ( prezenta prin confirmare telefonica) OPEN - Andrei M + Andrei J - Mercedes G (daca o fi gata) Oleg - pilot - Watcher -copilot (confirmare telefonica) Laslo Loty- pilot -- Claudiu -copilot ( confirm. telefonica) Domnilor lista ramane deschisa X3M Offroad Club Valcea http://www.x3moffroad.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 (editat) Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Ne incercam si noi puterile la standard: Radu Serbanescu + (celebrul :) ) Dan Bucuras. Editat Martie 21, 2014 de Duke exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Ne incercam si noi puterile la standard: Radu Serbanescu + (celebrul :) ) Dan Bucuras. Apreciem modestia...pai ce ???...numai de putere este vorba ???...de pricepere a auzit cineva ??? Sunteti bineinteles bine veniti !!! Multumim pentru participare !!!, asteptam datele de contact ale domniilor voastre, gen marimi tricouri , date de contact si nr. de camere necesare de a fi rezervate... Cu respect, X3M Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: Cupa Offroad Masters X3M Valcea 28 - 30 Martie 2014 Apreciem modestia...pai ce ???...numai de putere este vorba ???...de pricepere a auzit cineva ??? Sunteti bineinteles bine veniti !!! Multumim pentru participare !!!, asteptam datele de contact ale domniilor voastre, gen marimi tricouri , date de contact si nr. de camere necesare de a fi rezervate... Cu respect, X3M Valcea Multumim pentru confirmare, am trimis deja formularul completat cu datele necesare si optiunile noastre prin email. Sa ne vedem cu bine, Radu exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate