KAROLOKW Postat Februarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 gata :) am pus si colierul langa turbina da cum am avut doua am mai pus unul si pe la jumatea tevii :) asa ca pe 80 cm lungime am 3 coliere :) unul 32 cu 55 parca si celelalte 55 cu 70 :) si poze tot nu am facut da voi face nu de alta da voi face ce zicea cos :) bobinez cu banda pana la flexibil :):):) cand oi avea chef :) desigur :) acum m-am hotarat,vreau ceas de boost,presiune ulei si un al treilea,oscilez intre temperatura apa si voltmetru...sau temperatura ulei... cred ca va fi totusi temperatura apa :) desi cred ca voi pune mai degraba un EGT :) pana la urma ini trebuie suport deala cu 3 pentru stalp si unu deala cu 2 locuri pentru restul :):):) si le voi monta pe stalp asa pe lateral :) am vazut eu pe net la unii si mi-a amintit de jocurile din tinerete :):):) acum caut ceasuri ieftine si bune:):):) m-am orientat usor catre raid da nu exclud si altele :) ramane de vazut ca nu m-am lamurit cum leg ceasurile si unde,ce modificari trebuie facute si alte cele. ca daca e prea complicat si nu pot face atunci renunt instant ca nu am chef sa ma complic aiurea:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 de unde ai luat acea banda?ma intereseaza si pe mine,dar sa fie de calitate Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 de unde ai luat acea banda?ma intereseaza si pe mine,dar sa fie de calitate Banda e termotech,astia o coteaza pe afara pe forumuri una din top3...acum eu nu ma pricep dar pot sa spun din folosinta practica,ca dupa ce am invelit teava intradevar isi face treaba,desigur rezultate mai bune poti obtine daca pui doua straturi,dar asta e chestier de preferinta si gust :) personal daca as avea o tubulara la care sa ii fac eu evacuarea,as impacheta toata teava in 2 straturi, unii spun ca daca faci asta poti ajunge pana la a putea sa tii mana pe teava cu manusi de lucru...eu nu am incercat si nici nu cred ca o voi face :):):) oricum e buna asta pot sa iti spun,isi face treaba dar cel mai important sa nu pui asta cu sarma,adica in loc de coliere sa pui sarma,ca sarma o taie si se desface in timp destul de rapid,cam 6luni un an maxim eu am folosit coliere dealea de furtune de inox si dupa 3 ani inca sta pe pozitie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Bre la capitolul ceasuri nu exista ieftin si bun. exista ieftin si prost, scump si la fel de prost si uneori exista scump si bun. Yonutz stiu ca zicea la un moment dat ceva de niste ceasuri suplimentare pe topicul lui. Eventual dai un PM si vezi ce mai zice :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 ai dreptate iwa.am facut experimente pe mine.am luat din china un ceas de temperatura ulei parca si dupa cateva luni s-a ars becul din ceas.am incercat sa il desfac dar e capsat cu un inel de metal si e munca de chinez.asa ca am sa renunt la el,deja am acasa ceasuri de la Depo,insa vin cu ceva cheltuiala,ca nu is tocmai ieftine,dar eu zic ca dai banu odata da sti ce face Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Banda e termotech,astia o coteaza pe afara pe forumuri una din top3...acum eu nu ma pricep dar pot sa spun din folosinta practica,ca dupa ce am invelit teava intradevar isi face treaba,desigur rezultate mai bune poti obtine daca pui doua straturi,dar asta e chestier de preferinta si gust :) personal daca as avea o tubulara la care sa ii fac eu evacuarea,as impacheta toata teava in 2 straturi, unii spun ca daca faci asta poti ajunge pana la a putea sa tii mana pe teava cu manusi de lucru...eu nu am incercat si nici nu cred ca o voi face :):):) oricum e buna asta pot sa iti spun,isi face treaba dar cel mai important sa nu pui asta cu sarma,adica in loc de coliere sa pui sarma,ca sarma o taie si se desface in timp destul de rapid,cam 6luni un an maxim eu am folosit coliere dealea de furtune de inox si dupa 3 ani inca sta pe pozitie :) eu vreau sa dau jos galeria de evacuare pina la catalizator si sa o imbrac toata in banda,sa mai scad temperatura din compartimentul motor.nu stiu cat va scadea,dar sigur rau nu ii va face.am cautat pe net si am gasit la racingnick Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 eu vreau sa dau jos galeria de evacuare pina la catalizator si sa o imbrac toata in banda,sa mai scad temperatura din compartimentul motor.nu stiu cat va scadea,dar sigur rau nu ii va face.am cautat pe net si am gasit la racingnick stiu de ei sunt ok au si marfa de calitate doar ca la termenele de livrare stau rau de tot daca nu au pe stoc. plus pretul la mine a iesit la jumatate fata de cat cer ei :) cauta pe net ca sunt destui care vand :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 stiu de ei sunt ok au si marfa de calitate doar ca la termenele de livrare stau rau de tot daca nu au pe stoc. plus pretul la mine a iesit la jumatate fata de cat cer ei :) cauta pe net ca sunt destui care vand :) Arunca un ochi si la Hewitt....sunt deasupra VDO...cu mult. Si mai ieftini. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Arunca un ochi si la Hewitt....sunt deasupra VDO...cu mult. Si mai ieftini. merci fain :) poti sa imi atasezi un link ceva direct catre?:) nu de alta da eu stau rau cu netul si cu cautatul :) da la desene anumate ma pricep :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Re: Y60 swb rd28t 1993 http://www.hewittindustries.com/ Eu am ceasul de boost de la ei, si am dat jos VDO-ul sa-l pun pe asta. VDO m-a costat de vreo 100 AUD fara transport, si la 10PSI boost incepea sa bazaie sa-l ia dracii. Hewitt-ul l-am luat de pe Ebay si l-am gasit la vreo 40 de dolari (transport gratuit)....ceva in genul. Nu am timp, ca as putea sa-ti zic cu precizie cat au costat. Hewitt din ce am vazut produc direct in State, cel putin asa am primit eu produsul si se pare ca acolo (si nu numai) este un NUME. Eu asa ceva am: http://www.hewittindustries.com/Pressure%20Gauges/Turbo%20Boost%20Pressure%20Gauges/102-101-XX-X%20C%2030%20PSI%20Turbo%20Boost%20Pressure%20REV%20A.pdf Ps. Nu am vazut inca nici un site asemanator sa de-a asa explicit fisa produsului. Sau poate nu am cautat eu destul. Editat Februarie 10, 2015 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 si iata aici o imagine cu bordul legat de positia ceasului de presiune ulei motorul la cald dupa 30 de km de mers :) uneori acul se misca si sub 2 iar tensiunea de incarcare ca se vehicula si asta pe indicator se vede unde e :) pe voltmetru la borne indica 13.6 V [ATTACH=CONFIG]235997[/ATTACH] voi ce parere aveti? la voi cum se prezinta? identic sta si la mine la ulei cand e cald...la rece urca la 4 iar apoi coboara , rar l-am vazut in mers sa urce pana pe la 3...la voltmetru sta nemiscat la liniuta de mai sus unde iti sta tie in poza...si eu sunt adeptul ceasurilor indicatoare pe stalp :) tot 3 voi pune si eu si pe verde sa fie la fel ca si bordul , nu stiu cata treaba vor face dar pe langa functionalitate mai trebuie sa imi si placa cum arata...:) sa ma simt eu bine cand ma urc in masina Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 masina fiind in garaj nu m-am putut abtine sa nu desfac un surub ceva :) si astazi mi-a picat pata pe suportul de AC :) care ace daca nu mai era oricum am zis ca suportul ala e bine sa il dau jos :) zis si facut,pregatesc cheile pun lumina aferenta si incep demontajul :) a mers ok la demontat pana cand am vazut cat de lungi erau suruburile :) problema abia acum a aparut :) pentru ca japonezul :) a prins tabla aia de intinzator alternator sub suportul de AC si se prind cu aceleasi 2 suruburi lungi... :) desigur ca de pus inapoi mergeau numai daca puneam o teava distantier :):):) ceea ce nu aveam,asa ca am inceput sa caut saibe...multe saibe :) in final am renuntat ca nu am gasit atatea :) da am gasit 2 suruburi mai scurte la care am pus totusi 3 saibe la fiecare sa fiu eu sigur ca nu bat in capatul gaurii de pe bosajul blocului :):):) asa ca am scapat de 3 kg de fier si 2 suruburi :) ca doua am pus la loc :) nu e mare scofala dar iti confera mai mult loc de acces la alternator,iar eu tocmai deaia am demontat ca am intins putin curelele sa vad cum se comporta...mi se pareau slabe si poate si deaia incarca mai putin...voi vedea maine ca azi imi e lene rau de tot si am lins si un pahar de vin si ma cuprins pofta de modificari la masina:):) asa ca ma duc sa ma culc repede ca pun flexul daca mai stau mult :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Nu e bine domnu cu trei saibe, trebuieste imperios necesar identificata o solutionare mai eleganta a acestui aspect. In alta ordine de idei, se pare ca aveti prea mult timp liber de va vin tot soiul de ganduri necurate... Va recomand sa aprofundati un pic viticultura in detrimentul mecanicii modificatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Nu e bine domnu cu trei saibe, trebuieste imperios necesar identificata o solutionare mai eleganta a acestui aspect. In alta ordine de idei, se pare ca aveti prea mult timp liber de va vin tot soiul de ganduri necurate... Va recomand sa aprofundati un pic viticultura in detrimentul mecanicii modificatoare. intradevar Solutia cu 3 saibe nu o fi ea eleganta dar dealtfel e Solutia pe care o folosea si fabricantul la suportul de AC adica 2 din cele 4 suruburi aveau cate 2 sau 3 saibe pe ele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Si esti sigur ca sunt originale, scria Nissan pe ele sau poate le-a pus vreun Dorel :grin: asa cam ca tine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Si esti sigur ca sunt originale, scria Nissan pe ele sau poate le-a pus vreun Dorel :grin: asa cam ca tine ? Dorele :) erau acolo de cand masina mai ales ca masina a avut din fabrica AC :) plus de asta gaurile din bloc si filetul erau date cu pasta si erau dealea galbene si frumoase cum nu se mai fac acum dar cum se puneau pe vremuri :) si marcajul de pe suruburi coincide cu alte marcaje de pe alte suruburi :):) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Clar , nu e de la Dorel . In japoneza il cheama Daisuke ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 ce sunt putin contrariat este ca acum am unele cu o clasa de rezistenta 9.8 ;) caut date despre astea:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Aaaaa, vezi ca e grav! Se vor topi, se vor rupe, si va cadea toba finala din cauza lor!!! Eu n-as mai merge cu masina pana nu pui unele cu clasa de rezistenta 12.9! Si ca sa nu fac doar gargara si caterinca, uite si un link http://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98urub (Poate is 8.8 si nu ai vazut bine cu ochiometru) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 nu vreau sa cobesc da parca de cand am intins cureaua putin parca incarc amai bine :) adica cu farurile aprinse imi baga 13,8V in loc de 13,6V cat baga inainte :) oare sa fiu atat de fraier incat sa fi mers cu cureaua slaba si sa nu stiu?:):):) stie cineva care e tensiunea sau sageata sau cum se numeste si cum se poate verifica?ma refer la reglajul intinderii respective sa fie in parametrii,ca stiu cum e cand intinzi cureaua ca fraierul si dupa 10 mii de km schimbi rulmentii in alternator :):):) i allready do that :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 No , mai intinde pana la 14,2 si va fi OK ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 Rulmentii de patrol de alternator sunt oricum subiect sensibil. E o problema, aia e, se schimba. Putem verifica modul in care ati intins cureaua cu tensiometrul manual. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 No , mai intinde pana la 14,2 si va fi OK ... cata amabilitate :) adica pe principiul :) intinde fraiere ca poate baga si curent :):):) deocamdata o las asa mai cercetam,verificam si daca mai suporta mai intindem :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Y60 swb rd28t 1993 si acum niste poze cu ultimele "modificari" :) se vad colierele si celebrele suruburi :) de la intinzator :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Re: Y60 swb rd28t 1993 ... pai altfel nu vaz sa te inveti minte , ca de revizuit alternatorul banuiesc ca e mai dificil ... Ai toate codurile necesare in topicul ala facut de Yonut cu piese de schimb ti-am scris special pentru tine si puntea si regulatorul si cred ca si rulmentii . Chiar , de ce rulmentii de alternator de Y60 sunt o problema ?... e prima data cand aud ... pana acum am gasit alternatoare care functionau cu rulmentii cu care i-a fatat fabrica si nu era nimic de speriat , asa ca ma intreb si eu ... sunt problema ? ... Poate fi si de la conexiune de calul de masa de la borna negativa la sasiu si motor , curata bine zona , unge cu putintica vaselina strange bine pune suruburi zincate noi la zona de sub baterie , fa treaba buna sa n-aiba clientu' ce ccat manca cand face receptia ... stii tu ... Editat Februarie 12, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate