geo_jimny Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Exista doritori de Cetatile Ponorului - Padis de 1 mai? Eu intenţionez sa merg cu rulota cateva zile in Apuseni cu campare la Cetatile Ponorului, respectiv de 1 - 4 Mai. Exista posibilitatea de a face trasee off road in zona şi ture scurte prin împrejurimi, cum ar fi Chiele Galbenei, Cetaţile Ponorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenmarian Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: 1 Mai in Apuseni Salutare, Se prea poate sa te acompaniem cateva zile. Postam aici sau pe PM. in proportie de 90% vom fi prin zona cei de la DESCOPERA ROMANIA 4X4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Aprilie 10, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: 1 Mai in Apuseni Salutare, Se prea poate sa te acompaniem cateva zile. Postam aici sau pe PM. in proportie de 90% vom fi prin zona cei de la DESCOPERA ROMANIA 4X4. OK! Sa speram ca vremea va fi frumoasă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: 1 Mai in Apuseni Eu si echipa mea internationala (Lithuania, Moldova, Rusia, Poland) vom vi in regiunea mtii Apuseni 28-4 mai.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: 1 Mai in Apuseni Pe ce trasee sau care-i zona in care iesiti ?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: 1 Mai in Apuseni Cam asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: 1 Mai in Apuseni Cei care vin din Sud pot incerca varianta Garda de Sus -> Casa de Piatra -> Padis (directie Sud-Nord). 5Km drum asfaltat, 2-3Km drum cu pietris, 2-3Km offroad (cava inclinari laterale, zona cu noroi si zona cu bolovani). Se face in 1 ora lejer fata de 2:30 cu ocolirea pe asfalt. Eu am fost in 20.04 si a fost super ok. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Aprilie 26, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: 1 Mai in Apuseni Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar în perioada 1- 4 mai vremea va fi cam umeda în Padis cu ploi şi cer innorat. Cei cu :cort: să fie pregatiţi iar cu :mici:ceva mai greu. Partea buna este că vor fi noroaie şi va fi o placere să facem off road :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KRAN Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Re: 1 Mai in Apuseni Hello Guys! I had to pin to an existing thread for now and this one had a good matching title:) We are going to visit Romania again for the 1st of May this year. We would like to go through the mountains from Stana di Vale to Cheile Somesului Cald. Last year we couldn't manage because there was too much snow. Does anybody know the region well to advise us this year? We wouldn't like to waste time for going there and being forced to come back. Any information? Weather forecast and cameras from Vartop are not enough:( Hope to here from you soon! Thanks, KRAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 (editat) Re: 1 Mai in Apuseni Salut, si eu voi fi la Padis in perioada 29 apr 1 mai. Voi veni cu un Ford Ranger MT-uri fara troliu. Sper sa ajung sa va intalnesc, :x *KRAN, you could get in contact with Salvamont Bihor or at least look at their site, there I found some maps of the area, I'm sure the'll help you with more information. Regards, Alex Editat Aprilie 23, 2016 de marga2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate