Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

1 Mai in Apuseni

geo_jimny

Postări Recomandate

Exista doritori de Cetatile Ponorului - Padis de 1 mai? Eu intenţionez sa merg cu rulota cateva zile in Apuseni cu campare la Cetatile Ponorului, respectiv de 1 - 4 Mai. Exista posibilitatea de a face trasee off road in zona şi ture scurte prin împrejurimi, cum ar fi Chiele Galbenei, Cetaţile Ponorului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 1 Mai in Apuseni

Salutare,

Se prea poate sa te acompaniem cateva zile. Postam aici sau pe PM. in proportie de 90% vom fi prin zona cei de la DESCOPERA ROMANIA 4X4.

OK! Sa speram ca vremea va fi frumoasă!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cei care vin din Sud pot incerca varianta Garda de Sus -> Casa de Piatra -> Padis (directie Sud-Nord). 5Km drum asfaltat, 2-3Km drum cu pietris, 2-3Km offroad (cava inclinari laterale, zona cu noroi si zona cu bolovani). Se face in 1 ora lejer fata de 2:30 cu ocolirea pe asfalt.

Eu am fost in 20.04 si a fost super ok.

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar în perioada 1- 4 mai vremea va fi cam umeda în Padis cu ploi şi cer innorat. Cei cu :cort: să fie pregatiţi iar cu :mici:ceva mai greu. Partea buna este că vor fi noroaie şi va fi o placere să facem off road :dr1

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Hello Guys! I had to pin to an existing thread for now and this one had a good matching title:) We are going to visit Romania again for the 1st of May this year. We would like to go through the mountains from Stana di Vale to Cheile Somesului Cald. Last year we couldn't manage because there was too much snow. Does anybody know the region well to advise us this year? We wouldn't like to waste time for going there and being forced to come back. Any information? Weather forecast and cameras from Vartop are not enough:(

Hope to here from you soon!

Thanks,

KRAN

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut, si eu voi fi la Padis in perioada 29 apr 1 mai. Voi veni cu un Ford Ranger MT-uri fara troliu. Sper sa ajung sa va intalnesc, :x

*KRAN, you could get in contact with Salvamont Bihor or at least look at their site, there I found some maps of the area, I'm sure the'll help you with more information.

Regards,

Alex

Editat de marga2
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare