Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !??

semaca

Postări Recomandate

Deschid un nou topic despre gasirea lacului Hansaru astfel incat, cine vrea sa urmareasca imagistic iesirea, sa nu fie nevoit sa parcurga toate "chinurile facerii " cu organizari si restul.

Rog participantii la descinderea noastra de week-end sa posteze cat mai multe poze si comentarii.

Din punctul meu de vedere a fost o iesire de nota 10. Participanti de mare angajament, traseul super, compania si socializarea absolut deosebite au fost ingredientele acestei asidue cautari a lacului Hansaru.

Asteptam poze si impresii... :h5

La intrunirea de lucru au participat urmatorii:

- andy68,

- vitalies;

- orlando;

- knut;

- kingquader

- pokemon;

- suzuker;

- niku iorga

- baietii din buzau - Dan cu un G class

- serpalo_ct

- filip_CBR

- ilona

in mod sigur am uitat pe cineva...caci eram mai multi...

Eu personal tin sa-i multumesc lui andy pentru organizarea iesirii si pentru faptul ca a fost o gazda prietenoasa si un ghid deosebit. Deasemenea trebuie mentionat Dan din Buzau (nu-i stiu numele complet din pacate) cel care , ne-a oferit un traseu de off road de exceptie.

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !??

Bravo Domn Semaca!

da' M-ul... cum a mers?

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

@ Trooper: M-ul a fost fantastic, ca de obicei... Nu m-am troliat de loc (am avut noroc de vreme buna), a urcat fara probleme, chiar si cu "incarcatura" umana peste dorintele mele... O sa vedeti poze; eu n-am avut aparatul la mine dar, a facut fie-mea poze. N-am precizat ca a fost prima iesire la off road a fiicei mele, Ioana.

@ Max: corect, astept sa se trezeasca participantii....

Membru Club T44

Link spre comentariu

dragi prieteni, iesirea a fost suuuper. Sambata dimineata la ora 6 a fost, conform planului, intilnirea la obor, de unde am plecat catre buzau unde ne-am intilnit si cu restul echipei. Dan din Bz ne-a fost ghid si ne-a dus pe niste trasee foarte misto, cu noroi, trolieri, tot ce trebuie. Traseul a durat ceva cam mult din cauza numarului mare de masini, iar lacul se pare ca nu s-a lasat gasit asa usor. Intr-un final am gasit drumul catre lac, foarte ingust si cu urcari abrupte. Nu stim inca daca ce am gasit noi acolo era lacul Gotes sau Hansaru, dar traseul a meritat toata osteneala. Nu a disparut nimeni, nu s-au schimbat nordul cu sudul, toata lumea este ok si cred ca s-a simtit foarte bine. :h5

Link spre comentariu

Nu ca zic, dar vreau sa spun : a fost minunat !

Thanks mom, thanks God, I love you fans.... :) Pardon, multumim Andy ca ne-ai ' impreunat ' din nou si celor care au pus umarul si sufa la aceasta strofocare de exceptie.

De acest lac Hansaru nu vreau sa mai aud, legendele locale se incaleca si deruteaza orice cautator, e cert ca D-na Loana stapana antica si de demult a celor zone, ascunde multe secrete, lacuri, drumuri, mistere si se joaca cu ele astfel incat sa creeze o nebuloasa in capul celor, ce nu au ce face si se avanta sa le descopere. Concluzia: v-eti gasi si vedea doar ce aceasta distinsa patroana, zeita, mistica fiinta, a locurilor va avea chef sa va arate !

O parte din noi a trebuit sa incercam 3 trasee ( cate unul pt fiecare legenda locala, ce va spuneam ? ) pt restul au fost doar 2. Incep cu poze din prima legenda: ' La lac se ajunge pe aici Domnilor ! spunea calm calauza noastra, un om de mare caracter de altfel.......

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

"Troliul, cel mai bun prieten al omului" - da cu sufa de pom de ce sunteti certati???

Frumoasa iesire, imi pare rau ca nu am avut cotetul ready to race.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Da' io tot nu vad lacul ala de care s-a discutat atat. Sigur nu era ceva legat de Fata Morgana? :grin:

Link spre comentariu

"Troliul, cel mai bun prieten al omului" - da cu sufa de pom de ce sunteti certati???

Frumoasa iesire, imi pare rau ca nu am avut cotetul ready to race.

Au fost doar una sau doua trolieri, la cea din poza am scos sufa de pom sa facem ca la carte, da lumea era super grabita ca nu se stia unde si cand vom ajunge si am fost ' sfatuit ': lasa sufa acuma.....

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

a fost zuuperrrr :grin:

Multumesc capitanului Tuparu ca mi-a oferit ocazia sa conduc o masina care urca pe pereti si traverseaza munti si vai, fara nici o problema. Neobisnuit fiind, la un moment chiar ma enervasem ca nu raman si eu impotmolit :grin:

Bravo Dan (Buzau), traseul a fost super, bravo Andi68 si nu te lasa convins sa renunti, bravo celor 2 autobuze (Vitali si Orlando), bravos veveritelor (susuker si florin). De semaca, ce sa mai zic, are toata admiratia mea, melaghevanghenul ala merge bestial condus de stimabilul doctor. Bravos Alex pokemon (toyota rulez!) Knut si Filip, sunteti niste baieti pe cinste...respectele mele tuturor care au participat!

O sa bag si cateva imagini, dar dupa ce le descarc.

Link spre comentariu

a fost mai devreme o inclinare laterala unde ne-am asigurat cu sufele iar, tot acolo, cum ii atrage atentia suzuker, andy era sa o comita putin...pe partea dreapta...

si, da, da, cu expresia ingenua, bine cunoscuta, Pokemon cauta sa ne convinga, inclusiv prin butonarea compresorului de la blocant, ca...nu l-a folosit !

Membru Club T44

Link spre comentariu

@semaca: pai... chestia e ca, chiar nu il folosisem... De ce ?? Pentru ca uitasem ca e oprit compresorul, nu ma uitasem la "beculetele magice" :ha:

Just.... Poke :)
Link spre comentariu

Buna, tocmai m-am inscris pe forum ca sa pot posta poze de la iesirea asta (prima mea iesire off road :) dealtfel ) si in speranta ca o sa aflu pe unde am colindat, ca de harta n-am reusit sa fac rost.

Stiti unde pot gasi on-line o harta mai detaliata a zonei?

Pozele a trebuit sa le micsorez destul de mult, ca nu ma lasa sa incarc fisiere mari.

Eu n-am masina, asa ca-i multumesc tare lui Florin ca m-a luat :D .

so, ture faine in continuare!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare