niku iorga Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? f tari pozele :h5 si cand ma gandesc ca a fost doar incalzirea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Superbe trasee pe aceste meleaguri, scoase in evidenta de acesti oameni minunati !!! ...uufff :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Vitali si-a capatat o noua porecla de la tura asta: i se zice si "Ochi de vultur" stie ea crenga aia de ce. :grin: asa e am luat o craca peste mecla si nici nu am apucat sa inchid ochiul - abia mi-a trecut :) http://photofile.name/photo/vitalies/95150773/large/99549880.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Domnilor aveti tot respectul meu! :bravo :10 :rsp Frumoase locuri, superbe poze, savuroase comentarii! Nu-mi pot dezlipi ochii de ceva vreme de computer. Sper sa am si eu ocazia cat de curand sa particip la o asemenea "actiune" alaturi de voi. Inca o data :1 Numai bine! Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? super iesire, super poze .... super brigada ...!! :hi :h5 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 19, 2008 Partajează Postat Iulie 19, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Vitali si-a capatat o noua porecla de la tura asta: i se zice si "Ochi de vultur" stie ea crenga aia de ce. :grin: asa e am luat o craca peste mecla si nici nu am apucat sa inchid ochiul - abia mi-a trecut :) http://photofile.name/photo/vitalies/95150773/large/99549880.jpg Mai oameni buni , nu va mai bateti prin carciuma si dupa aia veniti pe forum ca ati fost la off road ! :uameni ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? bravo voua!!! faina iesire si super trupa most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator svidur Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Plimbarea cu baietii a fost suuupper! Nu stiam la ce sa ma astept, abia v-am cunoscut, dar as merge pe mana voastra(a se citi pe roata de rezerva a lui Nicu Iorga sau in carlinga buclucasha a lui Semaca)... Vitalie, respect, ai avut o incarcatura grea, dar sper ca te-am echilibrat in spate, balast la bine si la rau :ypu Vremea a fost frumoasa, doamnele au fost zambaretze tot drumul, deh, soarele a rasarit in calea noastra tot timpul, iar namolul a fost doar prin baltoacele in care cu gratie ne-am afundat!!! Daca v-a placut compania, mai servim si altadata, daca ati avut probleme cu stomacul, Semaca a facut friptura, daca v-a placut cat de cat a dat o mana de ajutor si Liviu, daca a fost superba inseamna ca trebuie sa-i ducem data viitoare lui Florica cativa catelusi de lapte, ca restu' s-au rumenit corespunzator cand va lingeati degetele de pohta!!! :2dr Fiecare a simtit ca putea duce mai mult de 1-2 zile, mancare fudulie, bautura temelie, aveam si avem atatea locuri de vazut, la pas sau calare pe bolid! P.S. In rest, IMS rules, tot ce e romanesc get-beget salta cordu in mine de placere!!! :tr :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? sal liviule bine ai venit pe la noi ...uite asa incetisor intra microbu' si nu mai scapi...:))) da de te vad cu un atelaj si pe tine prin muntii patriei...:))) (a se citi sibiu primul drum) :x :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Bine ai venit Liviule! Daca o sa conduci un 4x4 asa cum gatesti o sa fie OK! Si....sa va mai spun ceva : Lacul HANSARU, pe cale l-am gasit, NU este tot una cu Lacul GOTES !!! s-a mai informat finu' local la neste oameni. Cica lacul Gotes este mai mare si se poate pescui in el... Ce sa mai zic ....sa mai am incredere in calauzele lu' peste? Oricum chestia cu paranormalu', pentru cine are coraj, ramane in picioare si o reactivam separat dupa 15 septembrie. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Salutare Liviu - bine te-am regasit pe forum. Te asteptam la urmatoarele iesiri - poate pana atunci iti creste si tie in ograda un 4x4 :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Bine ai venit Liviule! Daca o sa conduci un 4x4 asa cum gatesti o sa fie OK! Si....sa va mai spun ceva : Lacul HANSARU, pe cale l-am gasit, NU este tot una cu Lacul GOTES !!! s-a mai informat finu' local la neste oameni. Cica lacul Gotes este mai mare si se poate pescui in el... Ce sa mai zic ....sa mai am incredere in calauzele lu' peste? Oricum chestia cu paranormalu', pentru cine are coraj, ramane in picioare si o reactivam separat dupa 15 septembrie. Dom'le m-am reinformat si eu la dom' profesor Mandricel care a fost la tura anterioara cu Sherpalo si Isuzurider si rezulta ca totusi lacul asta pe care noi l-am gasit este GOTISUL nu HANSARU, iar indicatorul gasit de Sherpalo si Kingquader si fotografiat aici pus pe forum este la o intersectie de drumuri care duc si la GOTIS si la HANSARU, iar HINSARU e mai mare decat GOTIS si se poate pescui acolo. :ha: :ha: :ha: Asta ca sa vezi ca fenomenele astea nu se lasa asa usor de noi. Pe scurt Profu' zice asa: de acolo de unde noi am parasit drumul forestier si am cotit brusc la stanga urcand pe ravene (intalnind balta puturoasa) daca continuam drumul forestier la dreapta dupa cum cotea acest drum, undeva mai jos acest drum se termina SI se infunda si de acolo se ia DREAPTA nu STANGA tot pe ravena si se urca la HANSARU. Dreaq sa le mai stie! Om vedea noi cand mergem acolo in septembrie :grin: ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? io v-am zis ca e pastrav in lacul hansaru, da secretul locatiei e bine pastrat slp :grin: in fine...de ajuns acolo mai ajungem neaparat...si pe langa cautarea lacului hansaru, propun sa facem si varful Penteleu - urcari, noroaie, peisaje super (isuzu raider stie) - traseu de 2 zile, cu cazare la cabana meteo din varf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? putem cauta lacul ani si ani de-a randul :ha: zona este generoasa cu offroaderii; facem Fabiane cum spui tu dar....sa ne duci si pe noi acolo, pe unde te-ai dus tu, la lacul ala de-ai gasit-o pe mica sirena... :grin: :grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? sa ne duci si pe noi acolo, pe unde te-ai dus tu, la lacul ala de-ai gasit-o pe mica sirena... :grin: :grin: :y doar trebuie sa treci muntii stabiliti cand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Sa nu-l uitati pe batranu' andy cand mergeti acolo si sa inchinati o guritza de tzuica :x si pentru el. :hi ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Sa nu-l uitati pe batranu' andy cand mergeti acolo si sa inchinati o guritza de tzuica :x si pentru el. :hi Dar nu care cumva batranul Andy nu vine cu noi????!!!!!!!! :bi :no Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Bine ai venit Liviule! Daca o sa conduci un 4x4 asa cum gatesti o sa fie OK! Si....sa va mai spun ceva : Lacul HANSARU, pe cale l-am gasit, NU este tot una cu Lacul GOTES !!! s-a mai informat finu' local la neste oameni. Cica lacul Gotes este mai mare si se poate pescui in el... Ce sa mai zic ....sa mai am incredere in calauzele lu' peste? Oricum chestia cu paranormalu', pentru cine are coraj, ramane in picioare si o reactivam separat dupa 15 septembrie. Dom'le m-am reinformat si eu la dom' profesor Mandricel care a fost la tura anterioara cu Sherpalo si Isuzurider si rezulta ca totusi lacul asta pe care noi l-am gasit este GOTISUL nu HANSARU, iar indicatorul gasit de Sherpalo si Kingquader si fotografiat aici pus pe forum este la o intersectie de drumuri care duc si la GOTIS si la HANSARU, iar HINSARU e mai mare decat GOTIS si se poate pescui acolo. :ha: :ha: :ha: Asta ca sa vezi ca fenomenele astea nu se lasa asa usor de noi. Pe scurt Profu' zice asa: de acolo de unde noi am parasit drumul forestier si am cotit brusc la stanga urcand pe ravene (intalnind balta puturoasa) daca continuam drumul forestier la dreapta dupa cum cotea acest drum, undeva mai jos acest drum se termina SI se infunda si de acolo se ia DREAPTA nu STANGA tot pe ravena si se urca la HANSARU. Dreaq sa le mai stie! Om vedea noi cand mergem acolo in septembrie :grin: Luana mancati-as gurita ta de zana imbarligatoare, iar ne intorci si ne ametesti, asa ca lacul cu pestisori de aur sa nu ni se arate decat in visele noastre de umblatori innascuti ? Le aduni si le desparti lacurile astea pe gustul tau de vrajitoare milenara si noi punem botu la vrajile tale si venim sa le cautam ! Eeeee asta e, e bine ca ne scoate din acasa si ne arunca in noroi, ca altfel ar ruginii fiarele in garaj, fara sa simta in strune bolovanii cetatuii fermecate, cazuti pe caldaramele innoroiate din judet ! :grin: Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? sa ne duci si pe noi acolo, pe unde te-ai dus tu, la lacul ala de-ai gasit-o pe mica sirena... :grin: :grin: :y doar trebuie sa treci muntii stabiliti cand. Oameni, ma luati si pe mine nu-i asa ? Domn Semaca, n-am furat eu butelia asa ca de ce sa nu ma iei ! :) Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Knut , dragule, nici nu concepem o expeditie de paranormali :ha: :ha: :ha: far' de tine ! asa cum este de neimaginat ca mentorul si liderul nostru in materie, :old andy68, sa lipseasca ! Chestia cu retrasu' nu a inghitit-o nimeni :happy ! take it easy my friend..... never say never.... si alte d'astea, locuri comune, dar adevarate. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator svidur Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, pun cateva poze cap la cap pentru completarea albumului Bozioru! Daca "ne expeditionam" la inceputul lui septembrie, vom avea continuitate la caseta cu imagini... Pozele facute de mine au marime mare, asa cum mare este si "splinu'" de a le transforma... atasez un link cu pozele, cu speranta ca nu am incalcat :rules : http://www.octogonul.myforum.ro/m-tii-b ... ight=#7517 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Ce se mai aude de continuarea expeditiei - este septembrie deja !!! Poate incepem sa gandim iesirea??? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator svidur Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? Aici trebuie sa-l prindem pe membrul de frunce al expeditiei care stie locurile, respectiv Andi... Dar nu rezista el sa nu citeasca ca-l dorim activ printre noi, superactiv, mai degraba!!!! :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? cred ca de citit inca mai are voie :ha: .....dar nu stiu ce va inventa ca sa poata sa va onoreze cu prezenta :ha: :ha: :ha: Acum...lasand gluma deoparte sper ca ,,,,,,,,,,,,cu consumarea lunii de miere...sa revina omul la normal......adica noroaie....rape ...sleauri....beute si cantari cu amicii :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: Bozioru si lacul fantoma Hansaru; l-am gasit !?? cred ca de citit inca mai are voie :ha: .....dar nu stiu ce va inventa ca sa poata sa va onoreze cu prezenta :ha: :ha: :ha: Acum...lasand gluma deoparte sper ca ,,,,,,,,,,,,cu consumarea lunii de miere...sa revina omul la normal......adica noroaie....rape ...sleauri....beute si cantari cu amicii :h5 Pai ce sa zic am inceput revenirea la normal, la inceput nu se vedea nimic acum dupa vreo 3 saptamani cu ochiu stang nu prea vad da' cu cel drept putin-putin sa intrezareste cate ceva. Cred ca planificarea zice cam asa: LUNA LU' OCTOMBRIE DACA NU PLOUA RAU SI TINE VREMEA CU NOI. SE AUDE ACOLO BAJETII ? :twisted: In rest faceti reviziile la carutze si fiti pe stand-by. Ne auzim la bar zilele astea. Niku-iorga : vezi ca ai ramas dator cu flimuletzu de coborare de la Hansaru, nu te fa ca uiti! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate