Badi Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Chiar daca nu sunt foarte activ pe forum, asta nu inseamna ca nu ies, cand timpul imi permite, cu Samuraiul prin padure. Aici sunt cateva evadari scurte, in zona Brasov-Covasna. Sper sa va inspire, iar daca aveti ceva sugestii de locatii, eventual cu poze si filmulete, sau aveti nevoie de inca o masina in iesirile dumneavoastra, va rog sa-mi dati de stire. Numai de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Badi Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Iesiri de jumatate de zi in jurul Brasovului Ultima iesire: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: Iesiri de jumatate de zi in jurul Brasovului Coloana sonora de exceptie, country roads & coline inverzite + un samurica = :h5 Chiar m-am relaxat 20 de minute vizionand/ascultand ultimele 2 inregistrari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate