tonytherunner Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) Re: bataie cardan Am si RAVE dar nu mi-e clar din poza .Intrebarea era daca merge pus invers, ca asa pare sa fie. Eu zic sa respecti schema si sa-i pui in pozitia normala:wink: Editat Iunie 22, 2014 de Astral If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: bataie cardan Deh...se pare ca a inceput si cardanul meu sa faca figuri,altele decat cele cu zgomot ,un fel de balansare finuta la turatii mai joase mai ales in treapta a treia,deci la viteze de 30 -50 kmh .....jos cu el cred ca ,contragreutatea aia e pe duca :wtf1: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: bataie cardan Buna seara Pai mai bine verificati-l pentru ca mai tarziu distrugerea va fi mai mare si oricum trebuie dat jos ! ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iunie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: bataie cardan da. cel mai bine da-l jos sa vezi ce e cu el! stima Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: bataie cardan Totusi ceva nu e in regula si in lipsa cardanului,se pare ca exista un zgomot la turatii mici (1500 )in treapta 4 este destul de deranjanta ,daca infig piciorul in acceleratie ....,totusi cred ca de aici pleaca si acel zgomot infernal la cardan ......ramane de vazut:ang3 If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 (editat) Re: bataie cardan verifica si tampoanele la grup spate, rulmenti, planetare, capeti de bara, etc, se poate ca si de aici sa fie vreo problema. vezi ca are doua bucse la caroserie, s-a mai scris pe forum, se intampla sa se rupa de sasiu, apasa pe spatele masinii si vezi daca se aude ceva, e cam in dreptul rotilor spate(nu mai stiu exact, dar ma uit si iti spun exact unde sunt, dar daca te uiti pe forum gasesti care e problema cu ele). bafta Editat Iunie 26, 2014 de ambrusianas Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: bataie cardan verifica si tampoanele la grup spate, rulmenti, planetare, capeti de bara, etc, se poate ca si de aici sa fie vreo problema. vezi ca are doua bucse la caroserie, s-a mai scris pe forum, se intampla sa se rupa de sasiu, apasa pe spatele masinii si vezi daca se aude ceva, e cam in dreptul rotilor spate(nu mai stiu exact, dar ma uit si iti spun exact unde sunt, dar daca te uiti pe forum gasesti care e problema cu ele). bafta N-are nici o treaba cu spatele,toata problema e in fata ..... If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: bataie cardan daca e in fata, verifica planetarele, tampoanele de la motor. mare grija sa nu fie problema din reductor,atunci e durerea mare. bafta Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: bataie cardan tu spui ca ai problema asta cu masina pe tractiune fata fara cardane montate? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: bataie cardan tu spui ca ai problema asta cu masina pe tractiune fata fara cardane montate? exact...doar la turatii jose in trepte mari a-3, a-4,a-5 ...nu sunt sigur dar poate motorului nu-i place turatii mici (1500t) ,ca de la 2500 t trage ca un bivol si nu mai zice nici pas:grin: .....parca si tremura un pic pana ajunge mai sus in ture cat despre cardan,cum am prezis contragreutatea de pe VCU e terminata si o cruce are inceput de joc si nici culisa nu prea e in "mintile ei":wtf1: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: bataie cardan intrebasem ca topicul e despre "bataie cardan" si se pare ca de fapt nu e nici un cardan pe masina:wink: ...in cazul asta as zice ca e de la planetare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: bataie cardan nu sunt sigur dar poate motorului nu-i place turatii mici (1500t) La turatia aia doar Td4 automat sau KV6 merg fara sa se balbaie, gandeste-te ca ai un benzinar care scoate max 120 hp @5500 rpm si 165 Nm @2750 rpm @ aprox 1500 kg de fiare. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 (editat) Re: bataie cardan man...mi-a mancat zilele,cum dreaq iese cardanul primar din VCU,am scos siguranta ,dar nu vrea sa iasa,secundarul a iesit cu mana foarte usor,dar asta zici c-ai sudat....:hl:hl ..... :uameni din doi rulmenti s-a schimbi doar unu :bi Editat Iunie 29, 2014 de Astral If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iulie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: bataie cardan buna ziua. problema bataii iar a revenit si in cepe sa bata tot mai tare. eu totusi cred ca e problema de la tamponul central grup spate ca nu l-am luat pe original ci l-am luat allmakes. a mai luat cineva din asta? a avut probleme cu el? trebuia sa iau pe original? ca nu l-as lua daca nu e problema cu el, as vrea sa fiu sigur. multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: bataie cardan Ca s-a scapi de orce dubiu verifica-l daca sa lasat.... incearca sa impingi cardanul sus jos,ar trebui sa opuna ceva rezistenta daca e bun tamponul:wink: .... am mari dubii in vederea calitatii tampoanelor aftermarket,la mine cele laterale sunt allmakes,si vad ca unu s-a lasat cam mult :shock: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iulie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: bataie cardan sapt viitoare merg la mecanic sa vad, ca momentan sunt plecat. asa cred si eu ca cele aftermarket sunt mai slabe. ca nu vad alta problema. vedem. tu ai rezolvat cu masina? care a fost problema? stima Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: bataie cardan Nimic nou,lucrez la cardan,contragreutatea de pe vcu dusa,incerc s-o reconditionez,daca nu merge trebuie alta....uzuta in culisa,pe la dezmembrari toti dau cardanul complet ca cica nu vand cardan la metru:uameni..... If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iulie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: bataie cardan salut. contragreutatea aia nu cred ca poti sa o reconditionezi, ca si la mine a fost dusa si am luat-o cu tot cu vcu, dar m-am fentat, trebuia sa iau tot cardanul si gata. vezi ca la land rover craiova au cardane cu 150 E complet. stima Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 11, 2014 Partajează Postat Iulie 11, 2014 Re: bataie cardan Totusi cred ca mai buna era solutia asta in loc de aftermarket:grin: http://www.landyzone.co.uk/lz/f9/poly-diff-mounts-261407.html If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iulie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: bataie cardan buna ziua. ieri am dat cardanul jos. bataia este la rulmenti. cred ca acel cauciuc este mai moale si bate(se vede pe ei unde a batut). Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Decembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Re: bataie cardan buna ziua, a venit iarna si vreau sa montez cardanul ca iarna nu-i ca vara! :)), ceva sfaturi practice de aliniere a rulmentilor(afara de schema aceea cu alinierea la 90 de grade pe care o am), ca vreau sa merg la mecanic si sa-i spun ca poate nu stie si iar pot sa bata. multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigiz Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Re: bataie cardan buna ziua, a venit iarna si vreau sa montez cardanul ca iarna nu-i ca vara! :)), ceva sfaturi practice de aliniere a rulmentilor(afara de schema aceea cu alinierea la 90 de grade pe care o am), ca vreau sa merg la mecanic si sa-i spun ca poate nu stie si iar pot sa bata. multumesc Salut, si care ar fi acea schema ca si eu vreau sa-mi schimb vcu si nu stiu apoi cum ar trebui aliniat sau echilibrat..? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Re: bataie cardan Poate trimiteti axul la un service dedicat pentru verificare si echilibrare .... constatare Gratuita insa reparatul contra cost . Un "secret" , Cardanul nu bate de la un rulment "moale" ! ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 buna ziua, a venit iarna si vreau sa montez cardanul ca iarna nu-i ca vara! :)), ceva sfaturi practice de aliniere a rulmentilor(afara de schema aceea cu alinierea la 90 de grade pe care o am), ca vreau sa merg la mecanic si sa-i spun ca poate nu stie si iar pot sa bata. multumesc Schema aceea este esentiala, tot ansamblul cardanului se monteaza odata (de preferat). Un "secret" , Cardanul nu bate de la un rulment "moale" ! Tot un ''secret'', la Freelander poate sa ''bata'' de la rulmentii de la VCU sau tampoanele de la diferentialul spate. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: bataie cardan Cardanu' nu bate de la rumenti ... ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate