Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa a II-a din Campionatul National 2014

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Etapa a II-a din Campionatul National 2014

Se poate participa cu licenta one event?

DA ! Te asteptam !

Am ajuns si noi acasa ,dupa un o etapa plina de peripetii! In primul rind si inainte de toate,MULTUMESC Corci !!!!!MULTUMESC Oleg!!!Pentru ajutorul acordat si spiritul de fair play de care a'ti dat dovada!Felicitarii Oleg si wacher pentru locul 1!!!!L'ati meritat pe deplin dupa felul cum a'ti mers!!felicitari pt toti concurenti la aceasta etapa!!multumirii echipei de organizare pentru efortul depus pentru organizarea acestei etape!

Felicitari organizatorilor! a fost o etapa reusita cu roadbook perfect din punctul meu de vedere,trasee tehnice si de viteza si nu in ultimul rand felicitari tuturor participantilor!

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

O etapa reusita din punctul meu de vedere cu trasee frumoase rodbucul perfect oameni minunati.

Felicitari in primul rand organizatorilor dar si participantilor

Mancarea ca de obicei la Odorhei foarte buna cazarea peste cea de anul trecut.

Membru club GTC Motosport:

Multumesc mult toti organizatori si cu siguranta anul vitor va fi al5 anu la rand care voi veni

Felicitarii tuturor concurenti

Multumesc Alex, ca ai venit si mi am simtit foarte bine

In mod special felicitarii la Transsylvania Offroad club ca a ramas iarasi pe podium in doua clase, si toti cei alti care nu au ramas insa au contribuit cu puncte pentru campionat

Sa ne vedem cu bine la urmatoara

Pedro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

O etapa frumoasa.Noua ne-au placut traseele la extrem,au fost potrivite clasei si au terminat aproape toti participantii.

Cazarea a fost buna si mancarea la fel :wink:

Singurul lucru care vreau sa-l reprosez este faptul ca nu au facut cate doua cupe la festivitatea de premiere.

O sa-mi comand eu o cupa sa raman si eu cu o amintire de la Odorhei 2014 :grin:

Ne vedem la Mures.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Dupa un Hei-Rup care s-a terminat in noaptea de vineri spre sambata la ora 2, am plecat spre Odorhei pe la 4 dimineata cu gandul sa ma dau si eu macar o zi. L-am avut in dreapta pe maestrul Semaca, care m-a copilotat excelent. Din pacate nu am apucat sa mergem foarte mult intrucat la un moment dat s-a rupt un brat de directie si am ramas in padure fara posibilitatea de a vira. Am scos masina intr-un luminis dand cu spatele dupa care am plecat pe jos spre Odorhei. Dupa ce am ajuns pe un drum ne-au luat doua fete cu un bus. La un moment dat, fetele au luat-o pe un drum necunoscut iar eu l-am intrebat pe Semaca ce crede despre faptul ca ar fi posibil sa fim rapiti si siluiti. Semaca s-a uitat la mine cu un licar de speranta in privire si mi-a zis scurt: Doamne ajuta! Dar din pacate pentru noi, fetele ne-au lasat la intrarea din spate a strandului iar noi le-am multumit frumos.

Ulterior am plecat cu partenerul Watcher si cu actualul lui partener Oleg sa recuperam masina de pe coclaure. Recuperarea a fost hardcore, masina lui Oleg (bazooka) mi-a tras masina efectiv taras la vale. Eu trebuia sa stau cu piciorul pe frana ca sa patinez pe pamantul inca ud, altfel masina se ducea unde vroia ea, iar ea cam vroia sa se duca intr-o rapa. In tot acest timp partenerul Watcher (care de fapt este doar imprumutat catre Oleg :grin:) incerca sa directioneze rotile cu troliul. Pe aceasta cale le multumesc foarte mult si sper sa ma revansez fata de ei. Si oricum felicitari pentru locul 1, ati meritat din plin.

Felicitari si celorlalti ocupanti de pe podium, felicitari si organizatorilor, din putinul vazut de mine a fost o etapa foarte reusita.

:tk

alea, alea, piesele.....

A fost o etapa foarte reusita si cu trasee foarte faine. Am avut ravene, noroi, parauri cu pietre, urcari, coborari, laterale etc, ce mai, de toate. Chiar frumos frumos, felicitari Feri, Albert si restu. Cazare buna, mancare buna. A iesit foarte bine. Multumim organizatorilor si felicitari tuturor participantilor dar mai ales celor care au ajuns pe podium.

Pt noi a inceput bine de tot, am mers f bine, prima zi la pauza de masa aveam aprox 30 min avans. La un moment dat la un azimut nu am reusit sa gasesc calea cea mai buna spre el si am cam balaurit, in timpul asta ne-au depasit Oleg si Melente. Pana la urma i-am dat de cap, am reintrat in traseu si am mers cat de tare s-a putut pt a recupera, la cateva pozitii de finish a cedat cutia de viteze si nu am mai putut continua. Urmatorul care a vebit pebtraseu a fost Carcsi cu Claudiu ne-au remorcat pana la finish si pe aceasta cale tin sa le multumesc foarte mult de fairplay-ul de care au dat dovada. Aceeasi Carcsi si Claudiu ne-au ajutat sa-l punem pe roti pe Oleg la un moment dat intr-o ravena pe la inceputul primei zile. Am ajuns la finis si am plecat spre Cluj sa schimbam "matzele" din cutie. S-a lucrat la masina toata noaptea si am plecat spre Odorhei pa ora 06:00. Am ajuns sambata dimineata la 08:30 inainte de start. Am luat startul de pe poz 4 si am mers bine pana la un moment dat cand pe un parau de 1,7km de bolovani mari ne-am dat seama ca nu mai avem directie. Ne-am chinuit in parau si cumva am iesit. Doua din suruburile care tineau caseta de directie erau forfecate si celelalte doua erau slabite. Oleg ne-a dat niste ulei de directie si cu aceasta cale as vrea sa ii multumesc f mult. Am legat caseta cu o chinga cu crichet si ne-am tarait asa pana in primul sat unde niste baieti ne-au dat niste suruburi cu piulite. Ne-am pus iar traseu cu gandul de a recupera cat de milt posibil. Inainte de pauza de masa s-au dus si suruburile care le-am pus. Iar am legat cu chinga si am continuat cu 20-30 km/h maxim pana la finish. Sambata seara am facut rost de suruburi bune, Albert multumesc f mult, si asteptam ziua de trial. Din pacate ne-am rasturnat si am terminat pe 4.

A fost o etapa foarte reusita, traseele de la extrem au fost superbe. Din pacate pentru noi, prima zi a fost plina de ghinioane - am avut vreo 5-6 dejantari si doua pene :), cu 30 de pozitii inainte de finish s-a rupt flansa de la cardan si alte chestii pe sub masina :). Am stat sa reparam masina pana pe la 5 dimineata si am reusit sa terminam ziua a doua fara probleme (ii multumim lui Demeny Szabolcs care ne-a ajutat cu flansa). La trial, la iesirea din groapa de la finish nu ne-a reusit o lumanare, dar am fost pe aproape :).

Multumim organizatorilor - Feri, Albert, Bondi & co. pentru reusita acestui concurs, revenim cu mare placere si la anul !

exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.

Cu acest prilej tin sa va multumesc prezenta voastra la HARGHITA OFF ROAD TROPHY 2014. Va doresc toate cele bune atat in viata privata , cat si in competitiile de off road.

Vari Feri

Etapa frumoasa, peisaj miric, cazare si masa de top, organizare foarte buna, RB perfect, ce mai totul la superlativ. Nu am completat chestionarul de satisfactie al concurentilor dar cred ca aprecierile mele si desigur ale copilotului sunt maxime.

Felicitari organizatorilor si tuturor competitorilor.

Sa ne vedem cu bine!

Emicos si Cristiblondu

vreau sa aduc si eu multumiri baietilor cu organizarea, cazarea si mai ales pentru traseele care au dat bataie de cap :) :banana Am avut de toate: noroi, bolovani, santuri, rasturnari, ca nici troliul pe spate n-a mai suportat :)) Noroc de unul de rezerva, montat toata seara de vineri, si care ne-a ajutat sa ne pastram avansul din prima zi! Multummi la toti si pentru urari, a fost semnificativ pentru noi sa castigam o etapa de campionat! Am bifat si la acest capitol :)

Vreau sa zic ca Odorheiul ramine cu un loc aparte in sufletul meu: anul trecut mi-am facut debutul in campionatul de off road al Romaniei, iar in acest an, aici in Odorhei am castigat si prima etapa de campionat!

La randul meu vreau sa felicit ceilalti castigatori ai etapei din toate cele trei clase! :br

Multumesc si partenerului Watcher pentru curaj, rabdare si castig! :tk

Sa ne vedem cu totii sanatosi la Mures!

Oleg

a fost un concurs frumos cu trasee pe masura cu mici sau mari greseli de rodbuc asta a ramas nelamurit dar asta e suntem oameni gresim.

un apel la concurenti si la organizatori.dupa trial am pus roata de rezerva pe msina si nu am legato banuim ca sa pierdut pe camp .este un buger de 38 cu janta de aliaj alba sicu sufa de copac de 20 m in ea.multumim

Oare fotografi au fost pe acolo?ca nu se vede nici o poza, un filmulet ceva...haide-ti baieti punetile sa vedem si noi...

Christian Dan :grin:

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use