Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Pajero Sport - 2014

Optimus

Postări Recomandate

1750870886_bannerPajeroSport2014.jpg.c4fd06fb4b8d0955f08073599d88f1af.jpg

Invitam posesorii de Mitsubishi Pajero Sport sa participe la "intalnirea anuala" care se va organiza si in acest an, 2014.

Editia de anul trecut poate fi vazuta aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79467-Intalnire-Pajero-Sport-septembrie-2013

Am zis ca sa deschid topicul din timp, pentru a stabili impreuna, de comun acord, data intalnirii de anul asta. Poate sa fie tot prin septembrie, sau mai repede, prin vara, depinde cum se voteaza pe aici. Asteptam propuneri de locatie, perioada, program. Ma gandesc ca tot 2 zile ar fi fain.

La fel, dupa ce stabilim cele de mai sus, deschidem si lista cu participantii, ca sa stim pe cine ne bazam si ce materiale avem de pregatit.

:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnire Pajero Sport - 2014

As propune 30-31 august ... Sau orice alta data convenita, cu mentiunea ca intre 01-07 septembrie inclusiv, nu sunt disponibil ... Fara pretentii privind locatie, confort sau cazare ...

PS: Optimus, bine ai "revenit"!...Asteptam poze!

Editat de CarDriver
Link spre comentariu

salutare.....ma gandesc ca sfarsitul lui august e bine ,sa fie cald si ziua si noaptea......poate anul acesta ,vizitam zona Cheia ,Moeciu -Cheile Gradistei.....pe la Cheia sunt o gramada de drumuri forestiere pentru distractie.....zona de dupa fabrica de apa plata Keia....ar trebui sa-rugam tot pe Tughy sa vada ce este prin zona....exista destui care inchiriaza in zona...si particulari si pensiuni .....ma gandesc la centrul tarii sa ajunga si cei din nord....sunt doar propuneri....baietii din Valenii de Munte si cei din Brasov sunt mai familiarizati cu zonele propuse....oricum ,ma supun majoritatiii.......poate facem si sticker si tricou cu evenimentul ...ca anul trecut....va salut ...cu respect......bogdan :wink:

....hai nea mariuse ,hai cu v-6-le .sa-i auzim "ciripitul".......

0744.374.122.
Link spre comentariu

In perioada 16 august - 7 septembrie nu sunt nici eu disponibil. Pot participa la intalnire inainte sau dupa aceasta perioada. Daca majoritatea voteaza pentru perioada asta, imi povestiti voi cum a fost. :grin:

Haideti sa vedem ce zic si ceilalti...

V6-le o sa-l auziti la intalnire. :wink:

Link spre comentariu

...mie mi-ar place sa gasim si sa stabilim o perioada cand putem toti...poate dupa 7 septembrie ,sa poata cam toti colegii Sportisti care vor sa vina ,sa fim mai multi...week-end-ul 13-14 septembrie cred ar fi potrivit si ca vreme si ca perioada .....ce credeti despre locatie?!?!...sa spuna si ceilalti parerea...cu stima...bogdan:wink:

0744.374.122.
Link spre comentariu

...ce credeti despre locatie?!?!...

Cred ca tot prin centrul tarii ar fi bine sa ne intalnim, ca sa fie mai accesibil pentru toata lumea, iar zona e generoasa ca peisaje si cazare.

Link spre comentariu

Salut!

Si eu vreau sa vin. Propun tot zona centrala a tarii, Brasov - Cheia, in perioada 2-3 august sau 9-10 august.

Nici dupa 7 sept nu imi displace. Pe 16-17 august nu pot. In rest oricand.

Tel: 0724998458
Link spre comentariu

...salut ,@pietrijero ...e frumos la Cheia ,ai ce vedea ca peisaj ,si ai si trasee ,pe toate gusturile...cazare se gaseste...preturi rezon...sunt si locuri linistite ,sunt niste poieni...o frumusete....poti sa mergi si cu masina ,sau poti sa faci miscare....gasim unde sa facem un gratar......cumparaturi si alte alea putem face din Bucuresti (de acasa !) din Valenii de Munte ,sau chiar de jos din sat ,in Cheia (sunt vreo doua magazine!) ...berici ,chestii...au un motel -hotel mai mare "Sagittarius" ,parca se numea....in rest mai sunt pensiuni si mai gasesti sa stai un week-end si pe la particulari....poate trece colegu @tughy ,ca el este din Brasov si ne mai spune una-alta...cand trec pe la ai mei ,o sa ma-nteresez si eu de cazare (in cazul in care se voteaza Cheia!)...sa-i ascultam si pe ceilalti....sanatate si stima...bogdan

PS Daca nu ai alt program ,poti sa dai o fuga in week-end-ul acesta "sa iei pulsul"...este inca frig noaptea (ai mei inca fac focul la soba!)...vezi si cum te aranjeaza...bafta!!!:old..

PPS ....pentru orice informatie ,poti sa-mi dai si un telefon....stima....:wink:

LE ..de fapt ,orice coleg Sportist ma poate suna ,si daca pot oferi informatii ,cu placere...

Editat de bobbyzyp
0744.374.122.
Link spre comentariu

Cheia e pe primul loc in preferintele mele. Sper sa mergem acolo. Am fost demult, acum vreo 20 de ani si mi-a placut zona.

M-am si pregatit putin de un off-road asa mai soft cu 4 buc BFG Mud terrain 265/75/16

1380613_559742860746578_475243156_n.jpg.53b9c7d3c46848e700b3f9a641198416.jpg

Abia astept!

Link spre comentariu

sigur ca este foarte frumos....sa asteptam sa vedem ce mai zice lumea.....oricum,Cheia este frumoasa si vara si iarna.....daaaaarrrrrr....sa voteze si ceilalti doritori......mai asteptam propuneri....poate tot in zona......sa ajunga si baietii din nord si nord est..importanta este si perioada in care poate fiecare......sa se poate stabili cat de cat si cand ne intalnim......cu stima.....bogdan

0744.374.122.
Link spre comentariu

Salut, Vin si eu. Fara pretentii la locatie sau cazare, ne adaptam la ce se hotaraste pe aici. O sa am si o perioada de vacanta, dar inca nu stiu exact perioada.

Link spre comentariu

M-am si pregatit putin de un off-road asa mai soft cu 4 buc BFG Mud terrain 265/75/16

Abia astept!

offtopic:

Ma gandeam si eu la 265/75/R16, dar imi era teama ca ating pe ici pe colo. Cum sunt, se potrivesc bine?

/offtopic

Legat de locatie ptr intalnire, nu am foarte multe pretentii, sa fie decent.

Stiu un traseu dragut pe varful muntilor (intre Azuga si Comarnic) dar probabil sunt si altele misto prin padure, etc. in zona Cheia. Oricum, putem face rost de trasee de la colegii de forum sau cei ce sunt de prin zona aia.

Mie imi place mult si la bulgari :) dar e cam departe pentru cei din nordul si vestul tarii.

Legat de perioada, as prefera in extra sezon pentru ca e mai liber si o sa fie oricum destul de cald (deci dupa mijlocul lui sept incolo).

In august nu prea pot nici eu, la final am deja un weekend in care voi fi plecat din tara.

In rest, abia astept :).

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche
Link spre comentariu

offtopic:

Ma gandeam si eu la 265/75/R16, dar imi era teama ca ating pe ici pe colo. Cum sunt, se potrivesc bine?

/offtopic

Da, merg perfect fara nicio modificare. Nu trebuie nici sa o inalti, nici sa decupezi din bara/aripi cum si-au dat altii cu parerea pe net.

Daca iti iei sa ti le iei pe toate 4 identice ca si dimensiuni, ca altfel ai probleme cand cuplezi 4x4.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Și eu. Nu am preferințe de data. Cheia e o locație foarte bună cu posibilități multiple de trasee, unele chiar f lungi.

Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003

YO3INP Waze.RO

Link spre comentariu

Hi, Spooky!

Si de data asta "zana" mea cel putin te va "incurca" ... trasee lungi, dar soft spre mediu ... daca nu, poate ma lasa Thor copilot !!! ... :care:ha:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Bun, vad ca s-a votat mai mult Cheia, deci sa ne concentram pe zona aia, sa gasim o cazare pentru o noapte. Iar data de 13-14 septembrie pare accesibila pentru toata lumea.

Nu e musai sa ne cazam la o pensiune, putem sta si la cort, fiind vorba doar de o noapte, asta daca vreti ceva mai salbatic si mai natural. :wink: Eventual sa facem un traseu mai lung si sa campam pe traseu.

Haideti sa vedem care si cati venim:

1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker

2. ...

Link spre comentariu

Ok, e bine 13-14 septembrie ... Si nu renunt eu la un fresh de portocale! :x:2dr..

2. CarDriver - 2 persoane, 3 tricouri + 1 sticker

3. ....

Editat de CarDriver
Link spre comentariu

Ok, deci 13-14 septembrie

3. Thebe - 2 persoane, 2 tricouri, fara sticker

Link spre comentariu

E bine pentru 13-14 septembrie

4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker

Link spre comentariu

4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker

5. SpookyX - 2 persoane, 2 tricouri + 2 stickere

PS: știu niște trasee numai bune în zonă să ne plimbăm o zi întreagă.

Editat de spooky

Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003

YO3INP Waze.RO

Link spre comentariu

PS: știu niște trasee numai bune în zonă să ne plimbăm o zi întreagă.

Perfect! Atunci ramane zona Cheia. Haideti sa stabilim exact cum ne cazam: la pensiune sau la cort? Ca sa stim ce avem de facut in continuare, sa facem rezervare sau nu. Eu unul parca as sta la cort, e mai fain sub cerul liber. Majoritatea decide. Deci?

Sper ca in we asta sa stabilesc detaliile privind tricourile, sa fie ceva diferit fata de anul trecut.

Link spre comentariu

Tigros 2 persoane, 2 tricouri, 1 sticker.

Momentan nu am nimic weekendul ala deci ar trebui sa fie ok.

Sunt ok si cu cort si cu pensiune.

Nu am reusit sa imi iau insa cauciucuri, sunt tot cu cele de strada...

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare