Optimus Postat August 8, 2014 Autor Partajează Postat August 8, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Lista actualizata este urmatoarea: 1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker 2. Tigros - 2 persoane, 2 tricouri, 1 sticker. 3. Thebe - 2 persoane, 2 tricouri, fara sticker 4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker 5. SpookyX - 2 persoane, 2 tricouri + 2 stickere Si eu sunt tot cu gume de strada, asa ca ne descurcam noi cumva. Nu ati zis toti cum vreti cazarea, la pensiune sau la cort. Zona ramane Cheia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 (editat) Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Eu de fapt o sa stau la o prietena in zona Valenii de Munte (comuna Batrani), ca e aproape si e mai comod (nu ca ma deranjeaza cortul, dar daca e casa parintilor ei la vreo 50km daca luam ruta prin Valeni, dar mai putin prin off road, nu are sens sa ne complicam). S-ar putea sa mai am 2 persoane in masina, sa vedem cine mai vrea la un off road dintre prietenii mei :). PS. Sunt cica zone misto de off road si in zona Batrani, ar fi cazare la Valenii de Munte la o pensiune. PPS. S-ar putea ca ptr iesirea asta sa iau MT-urile de pe Pajero (chit ca sunt uzate, macar au un profil ceva mai agresiv). Editat August 11, 2014 de Tigros "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Salut! Daca primiti si un l200 cu roti de strada si troliu ma bag si eu . doua tricouri si un stiker ! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 11, 2014 Autor Partajează Postat August 11, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Apreciem interesul pentru iesirea asta, dar ne intalnim doar cu Pajero Sport. Este un eveniment mono-model, ca sa zic asa. Am mai zis-o si cu prima ocazie, ar fi fain daca ar organiza cineva un eveniment de marca, Mitsubishi, dar cu specific de 4x4 nu de genul ala de pe mitsu.ro cu toate masinile. Eu personal nu ma pot baga la asa organizare. Multumesc pentru intelegere. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Eu nu am o problema sa mai participe si alte persoane cu alte masini la iesirea asta, chiar daca este de Pajero Sportisti :). Pana la urma ne intalnim oamenii intre noi, masinile sunt doar scuza :). "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 (editat) Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Apreciem interesul pentru iesirea asta, dar ne intalnim doar cu Pajero Sport. Este un eveniment mono-model, ca sa zic asa. Am mai zis-o si cu prima ocazie, ar fi fain daca ar organiza cineva un eveniment de marca, Mitsubishi, dar cu specific de 4x4 nu de genul ala de pe mitsu.ro cu toate masinile. Eu personal nu ma pot baga la asa organizare. Multumesc pentru intelegere. :h5 Nu e nici o suparare! Macar nu era patrol ! Editat August 11, 2014 de Astral ERA.............NU erea !!!!!!!!! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 11, 2014 Autor Partajează Postat August 11, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Macar nu era patrol ! Ce-i aia?! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 (editat) Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Ce-i aia?! :ha: Nu stiu ca am mers odata cu unu si parca il caram in cârca! Tot sunt cu ochii dupa un mk2 3500 scurt! Editat August 11, 2014 de nenea1973 DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Avem si materialele pregatite, va rog sa va dati cu parerea, sa le aprobam sau nu, etc, ca sa se apuce Mihai sa le si faca. La tricou am zis ca sa mergem cu aceeasi idee pentru spate, si sa modificam doar locatia si anul, iar pe fata am mers pe alta grafica, e un logo "4x4" care foloseste de fapt logo-ul Mitsubishi in loc de "x", este o idee care am vazut-o pe net si mie personal mi-a placut. Am schimbat si culoarea tricoului in "graphite", pe viitor mai putem face si pe alb, rosu, etc... Iar stickerul foloseste acelasi logo "4x4" cu noua locatie si 2014. Am vorbit cu Mihai sa-l faca la un diametru mai mic decat cel de anul trecut, ca sa-i gasim loc mai usor pe masini. Astept sa va dati cu parerea, daca aveti obiectii sau idei in plus, va rog sa le scrieti aici. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PietriJero Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 De accord cu tricoul si sticker-ul. Iar despre cazare, ar fi bine daca am gasi o pensiune prin zona. Altfel, nici la cort nu e rau, numai sa stim sa ne pregatim corespunzator. Tel: 0724998458 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Ok cu tricourile si stickerele. "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 19, 2014 Autor Partajează Postat August 19, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Revin cu o chestiune organizatorica. Datorita faptului ca o buna parte dintre noi nu sunt disponibili pe 13-14 septembrie, vreau sa va intreb daca este in regula pentru cei care v-ati anuntat deja participarea sa amanam pentru weekendul urmator, adica 20-21 septembrie, sau chiar 27-28. Daca nu este o problema pentru voi, si in acest fel vor putea participa si ceilalti care nu pot pe 13-14 este ok, daca nu, ramane in continuare pe 13-14. Dupa consultarea cu colegul spooky, cred ca vom merge pe varianta de cazare la o pensiune, si avem in program plimbari atat sambata cat si duminica, si destule variante de trasee. Va rog sa ne anuntati cu privire la optiunile voastre, sa stim ce avem de facut. Multam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker 2. Tigros - 2 persoane, 2 tricouri, 1 sticker. 3. Thebe - 2 persoane, 2 tricouri, fara sticker 4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker 5. SpookyX - 2 persoane, 2 tricouri + 2 stickere 6.bobbyzyp-2,5 persoane ,1 tricou XXL + 1 sticker ......la mine nu este problema de cazare ,am cazare asigurata ,in aceasta perioada gasiti sigur una sau doua nopti.....la masina ,"sosonii" mei sunt HT-uri tocite ,altceva n-am.....am ceva sufe prin portbagaj.... .....oricum ,sunt de acord ca si perioada cu majoritatea care doreste sa participe ....si eu sunt tot "cu semnul intrebarii?!?!"...stiu eu ce se mai iveste pana atunci.....daca nu ajung nici anul acesta ,"efectele speciale" o sa-l rog pe @optimus(marius) sa mi le aduca in buc....ramin in continuare dator ,mariuse! va salut ,dragi colegi cu stima bogdan :old 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 19, 2014 Autor Partajează Postat August 19, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Buna treaba asta cu marimea tricourilor: 1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker 2. Tigros - 2 persoane, 2 tricouri, 1 sticker. 3. Thebe - 2 persoane, 2 tricouri, fara sticker 4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker 5. SpookyX - 2 persoane, 2 tricouri + 2 stickere 6.bobbyzyp - 2,5 persoane, 1 tricou - XXL + 1 sticker Bogdane, stai linistit ca si eu sunt tot cu opinci! :wink: Ne descurcam noi cumva, tu numai sa vii! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 (editat) Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 .....OK ,incerc sa vin si eu...bateti data evenimentului "in cuie " ,cum hotaraste majoritatea ....si ar cam trebui sa trimeata Mihai@ AXXA ,numarul de cont si cu sumele de plata pentru fiecare ,ca sa-i trimitem banii...coletul ar fi bine sa-l primeasca tot o singura persoana ,mariuse ,cred ca cel mai potrivit sa faca "oficiile" esti matale....ne auzim.... cu stima bogdan Editat August 20, 2014 de Astral 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Tricouri XL & M. Data: preferabil 13-14 sept, pe 20-21 am un botez si nu as putea veni, teoretic 27-28 este ok. "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker 2. Tigros - 2 persoane, 2 tricouri, 1 sticker. 3. Thebe - 2 persoane, 2 tricouri, fara sticker 4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri + 1 sticker 5. SpookyX - 2 persoane, 2 tricouri + 2 stickere 6.bobbyzyp - 2,5 persoane, 1 tricou - XXL + 1 sticker 7. tughy - 2 persoane, 2 tricouri -M + 1 stiker (daca este pe 21 nu pot) daca se poate as mai vrea un tricou marimea 98 pentru un copil de 2 ani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thebe Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 tricourile la mine-s L si M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker 2. Tigros - 2 persoane, 2 tricouri - XL,M + 1 sticker. 3. Thebe - 2 persoane, 2 tricouri - L,M - fara sticker 4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri - ???? + 1 sticker 5. SpookyX - 2 persoane, 2 tricouri - ???? + 2 stickere 6. bobbyzyp - 2,5 persoane, 1 tricou - XXL + 1 sticker 7. tughy - 2 persoane, 2 tricouri - M,M + 1 stiker + tricou marime 98 copil 2 ani Se pare ca astia suntem, si ca data ramane pe 13-14 septembrie. Cazarea va fi la pensiune, asta fiind optiunea generala. Daca stiti deja o pensiune faina, dati un link ceva, ca sa ne ocupam si de rezervare. Oricum, lista ramane deschisa, daca mai apar Sport-isti, dar ar fi de preferat sa lamurim final pana vineri, ca sa avem timp sa facem materialele pentru toti si sa stim cate camere rezervam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Am vorbit azi si la o pensiune din Cheia, unde am gasit 7 camere "la un loc", 3 margarete, tocmai mi-au confirmat ca au libera noaptea de 13-14, pentru cele 7 camere din corpul 1, cel mai nou construit si se pare cu cele mai multe margarete. La fel, cine vine de mai departe si doreste asta, se poate caza din 12, dar trebuie anuntat din timp. Se pare ca nici acestia nu fac mancare, dar au gratar disponibil si spatiu suficient sa ne desfasuram. De mancat putem alege orice alt restaurant, ceea ce poate fi un avantaj, iar seara frigem ceva la ei si ne veselim. Este vorba despre Casa Valaha: http://www.cheia.ro Vad ca au mult spatiu liber pe acolo, asa ca putem parca masinile lejer si sa ne pozam, etc. Pretul este de 90 lei/noapte, se achita un avans de 50%. Astept cat se poate de repede confirmarile voastre pentru cazare aici pe topic, ca sa facem rezervarea din timp, am promis omului un raspuns cat de repede, mai ales ca ar fi mai bine sa prindem toate camerele la un loc in noul corp. Va astept! Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PietriJero Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 De acord cu cazarea la Cheia. Tricourile mele sa fie L si XL. Tel: 0724998458 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Salut ....este frumoasa pensiunea ,"trei margarete" este mai rara in Cheia ,cred ca am vazut-o si pe viu....nu mai tin minte sigur...pentru mine nu trebuie cazare ,eu am unde sa stau ,in cazul in care reusesc sa ajung....deocamdata nu stiu sigur ,asa ca nu vreau sa "incurc"....este un restaurant bunicel unde se serveste bulz ,tochitura ardeleneasca ,parca si gulas....din cate imi aduc aminte se numeste "Casa Vlasceanu" ,este jos in vatra satului .....s-a mai facut o carciuma noua ,nu stiu cum se numeste ,darr era inghesuiala ultima oara cand am trecut pe acolo..... mai este un magazin unde gasiti marfa pentru gratar ,da trebuie sa va miscati repede ,adica devreme cand ajungeti ,la doamna Cati ,se numeste "Bratocea"....gasiti si tuica de prune ,bunicica ,pe la 20-25 de lei litrul...mai vand localnicii ,ajunge doar sa-i intrebati pe cei de la piata alimentara....au si un magazin cu diverse acarete (da voi mergeti acolo pentru trasee ,nu pentru cumparaturi!!!)....sau va aprovizionati din Valenii de Munte de la magazinul de desfacere al abatorului din Posesti...magazinul este pe o strada laterala langa Parcul Iorga...au mereu marfa de calitate.....cunosc relativ binisor zona ,am fost de multe ori pe acolo ,parintii mei locuiesc in Cheia ,sus pe platou ,pe unde curge paraul VIICEL (sau TELEJENEL!) .....eu din pacate ,nu stiu sigur daca ajung ....momentan sterge-me din lista ,NU SUNT FONDURI DE EXCURSIE!!!....sterge-ma si de la tricouri ....daca ma repar cu banii ,apar si eu....cu stima ,bogdan :old 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 1. Optimus - 2 persoane, 2 tricouri - M,S + 1 sticker + cazare 2. Tigros - 2 persoane, 2 tricouri - XL,M + 1 sticker. 3. Thebe - 2 persoane, 2 tricouri - L,M - fara sticker 4. PietriJero - 2 persoane, 2 tricouri - XL,L + 1 sticker + cazare 5. SpookyX - 2 persoane, 2 tricouri - ???? + 2 stickere - daca nu zici nimic, ti le fac ca anul trecut, sper ca nu v-ati ingrasat intre timp :grin: 6. bobbyzyp - 2,5 persoane, 1 tricou - XXL + 1 sticker ????? (te mai tin pe lista :wink:) 7. tughy - 2 persoane, 2 tricouri - M,M + 1 stiker + tricou marime 98 copil 2 ani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 ...salut ...cum zici matale ,bre nea marius, zici ca sunt insemnat ,e o situatie cam naspa la mine ...daca reusesc sa o rezolv ,vin si eu ....nu-mi place sa promit si sa nu ma tin de cuvint....multumesc oricum....cu stima ...bogdan:tk 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thebe Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Intalnire Pajero Sport - 2014 Eu o sa ajung vineri seara, ca si anul trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate