Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O iesire de 3 zile !

pantzerrow

Postări Recomandate

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: O iesire de 3 zile !

Scuze de intarziere dar prelucrarea pozelor, a materialelor video dar mai ales oboseala si-au spus cuvantul avand in vedere ca am ajuns ultimul acasa pe la 3 AM :wink:

Multumesc de intelegere ! :h5

• Like 1

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte tare :) multumim de filmare, abia astept sa mergem! ceva dificultati neasteptate pe traseu sau putem sta linistiti? :)

Link spre comentariu

foarte tare :) multumim de filmare' date=' abia astept sa mergem! ceva dificultati neasteptate pe traseu sau putem sta linistiti? :)[/quote']

Traseul in conditii de vreme buna se poate face cu AT-uri mai putin cateva portiuni.

Pe vreme nepotrivita, se schimba totul. Pe filmare am surprins doar 30-40 % din ceea ce ne asteapta si asta in conditiile in care ploaia se oprise de cateva ore bune si soarele uscase o parte din traseu.

Maine o sa anunt ultimele modificari in ceea ce priveste orele propuse si totodata locurile de cazare.

Avand in vedere ca implica rezervarea unor camere, am rugamintea sa va ganditi bine asupra disponibilitatii la acest traseu pana miercuri cel tarziu .

Seara buna tuturor !

PS:Multumesc Cristi+sotia+Daihatsu Feroza pentru participare :wink:

Link spre comentariu

eu confirm inca o data interesul, cu mentiunea ca nu am decat AT-uri pe

masina si ca mi-as dori, in masura in care e posibil si nu incurc lumea, sa gasim o varianta adaptata la ele. in caz de nevoie, am

si troliu, doar cu experienta stau mai prost :D

Link spre comentariu

Faine locuri! :ap

@ m&m: Mergi linistit, traseul nu e greu (in sensul de offroad), iar unde nu te ajuta gumele, pui troliul si ai rezolvat problema. Plus ca tu ar trebui sa ai si niste blocanti pe masina ta.

Link spre comentariu

Frumos traseul ! Merita tot efortul . Bravo @pantzerrow !

Oameni buni sunteti pe maini bune , nu ezitati ! Aveti incredere in Marius !

• Like 1

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

Asa cum am promis am revenit cu ultimele modificari.

Vom adauga la vizitele ce le vom face in locurile cu insemnanate dacica si puncte de interes turistic din zonele prin care trecem.

Traseul ramane structurat dupa cum urmeaza:

Ziua 1

Bucuresti-Pitesti-Horezu-Polovragi-Cheile Oltetului-Curmatura Oltetului-Lacul Petrimanu-Strategica-Transalpina-Petrosani

Pe langa ceea ce veti vedea ca peisaje si locuri din acest traseu, se mai viziteaza rezervatia trovantilor de la Costesti, manastirea Polovragi, pestera Polovragi, pestera Bolii si daca avem timp Cheile Banitei dupa care ne vom caza la o pensiune curata si unde se mananca FOARTE BINE.

Pentru detalii suplimentare privind cazarea din prima seara :

http://www.lanicolae.ro

Ziua 2

Mic dejun pana la ora 08:30 apoi predam camerele si incepem urcarea prin Ponor-Federi catre Poiana Omului.

Vom vizita (pe jos) zona pesterii Ponor si fortificatiile dacice din padure apoi urcam pe forestier pana in Poiana Omului cu cobarare in Bosorod.

De acolo vizita la cetatea Piatra Rosie, pesterile Cioclovina Uscata si Cioclovina umeda iar apoi vizita la cetatile Costesti, Sarmisegetuza si daca e timp si Fetele Albe.

Motivul pentru care am renuntat la cazarea la cort ar fi surparea unui drum din apropierea zonei de cazare malul fiind erodat de apa iar trecerea acestei portiuni in conditii nefavorabile e dificila existand riscul unei rasturnari.

Seara ne vom caza in zona cetatii Costesti pentru a avea acces la GSM, internet etc.

Cazarea va fi la :

http://www.popasuldacilor.ro

Ziua 3

Pentru ziua 3 vom decide la fata locului de comun acord.

Ca propuneri ar fi:

1:intoarcere spre Bucuresti cu opriri pe la castelul Huniazilor, tunelul de la Govajdie , biserica Densus, templul de la Sinca Veche apoi daca timpul permite urcare in Bucegi in zona 7 izvoare

SAU

2:de la pensiunea unde vom sta in prima seara ne poate insoti cineva pe niste trasee din zona dar asta presupune sa plecam spre Bucuresti pe seara ...

Sa nu uitam de asemenea si de ajutorul colegului Achimoto care s-a oferit si el sa ne fie ghid :tk

Rugaminte:

Avand in vedere ca depindem de rezervari sigure in 2 pensiuni (iar cele din zona Costesti erau aproape pline inca din acest weekend ) va rog sa imi spuneti pana maine seara cine vine, cu ce masina si ce echipare si totodata cate camere doreste sa rezerve

Multumesc si va astept cu drag :tk

Alte detalii :0721 205 794

PS: luati lista cu copy-paste si va treceti in continuare ca sa nu facem 10 liste :wink:

1. Pantzerrow cu Terrano 2 echipat cu MT

Editat de pantzerrow

Link spre comentariu

Traseul in conditii de vreme buna se poate face cu AT-uri mai putin cateva portiuni.

Pe vreme nepotrivita, se schimba totul. Pe filmare am surprins doar 30-40 % din ceea ce ne asteapta si asta in conditiile in care ploaia se oprise de cateva ore bune si soarele uscase o parte din traseu.

Maine o sa anunt ultimele modificari in ceea ce priveste orele propuse si totodata locurile de cazare.

Avand in vedere ca implica rezervarea unor camere, am rugamintea sa va ganditi bine asupra disponibilitatii la acest traseu pana miercuri cel tarziu .

Seara buna tuturor !

PS:Multumesc Cristi+sotia+Daihatsu Feroza pentru participare :wink:

Si noi va multumim !

Ca avem o tara frumoasa deja stim cu totii,dar modul in care ne-ai prezentat-o tu,a facut-o sa para ca dintr-o poveste.

Vom reveni:banana si la alte iesiri organizate de tine.

Pentru cei care se pregatesc sa participe la aceasta iesire,si vor face acet traseu pentru prima data ,asa cum l-am facut si eu,nu pot sa le spun decat sa mearga linistiti pe mana unui adevarat membru:cl,@pantzerrow.

:tk

• Like 1
Link spre comentariu

2. m&m Hdj80 AT-uri, troliu, 3 blocanti. 1 camera dubla, te rog :)

3. ZULU, Toyota KZJ 70, echipat cu MT, 1 camera pentru doua persoane.

Multumesc!

ZULU

44 Africa

TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove!

Link spre comentariu

4. boerumarius,Y61,MT si troliu, 1 camera tripla sau daca nu e merge si dubla.

5 . ...

Link spre comentariu

5 . ...

Salutare trupa :

Eu personal nu pot sa particip din pacate deooarece sunt plecat cu job-ul , dar 2 colegi din Carpathian Adventures vor sa vina alturi de voi .

5. Dan - Ford Maveric , MT-uri iar restu e can can + 6. Alin - ARO 10 , MT-uri iar restul piese romanesti .

7 .

Link spre comentariu

din motive independente de mine, s-ar putea sa nu reusesc sa plec la prima ora din bucuresti. avand in vedere opririle la diversele obiective de pe drum, pe la ce ora estimati ca o sa se iasa prima data de pe asfalt? si care ar fi un loc de intalnire aproape de acest moment? ca sa pot sa estimez pana cand pot sa mai zabovesc prin bucuresti, dar totusi sa reusesc sa va prind din urma pana sa inceapa cu adevarat distractia.

Link spre comentariu

din motive independente de mine' date=' s-ar putea sa nu reusesc sa plec la prima ora din bucuresti. avand in vedere opririle la diversele obiective de pe drum, pe la ce ora estimati ca o sa se iasa prima data de pe asfalt? si care ar fi un loc de intalnire aproape de acest moment? ca sa pot sa estimez pana cand pot sa mai zabovesc prin bucuresti, dar totusi sa reusesc sa va prind din urma pana sa inceapa cu adevarat distractia.[/quote']

Eu nu pot sa vin din pacate , sunt prins la un eveniment de profil in zona , poate fug cateva ore in una din zile !

Mag ia legatura cu Dan , iti dau PM cu numarul lui de telefon .

Te salut si sper sa ne vedem cu bine ! DISTRACTIE MAXIMA si VREME BUNA :banana

Editat de Achimoto
Link spre comentariu

Salutare,

In caz ca primiti si categoria usoara vin si eu cu SUV-ul din dotare

5. Dan - Ford Maveric , MT-uri iar restu e can can + 6. Alin - ARO 10 , MT-uri iar restul piese romanesti .

7 . ERR - Ford Maverick 2, AT-uri, camera single (sau impart o dubla cu cineva in caz de musai)

8.

Eu vin din Timisoara - ramane puctul de intalnire la Polovragi, ora 9-10?

Mersi

Robert

PS: sunt constient ca masina mea e mai de "soft" asa ca daca axista temeri ca tin trupa in spate spuneti direct ca nu e suparare. Nu vreau sa stric distractia asa ca pot sa zic si "pas" acum si sa vin cu voi cand cresc mai mare :grin:

Link spre comentariu

Salutare,

In caz ca primiti si categoria usoara vin si eu cu SUV-ul din dotare

7 . ERR - Ford Maverick 2, AT-uri, camera single (sau impart o dubla cu cineva in caz de musai)

8.

Eu vin din Timisoara - ramane puctul de intalnire la Polovragi, ora 9-10?

Mersi

Robert

PS: sunt constient ca masina mea e mai de "soft" asa ca daca axista temeri ca tin trupa in spate spuneti direct ca nu e suparare. Nu vreau sa stric distractia asa ca pot sa zic si "pas" acum si sa vin cu voi cand cresc mai mare :grin:

ERR sigur poti face traseele din zona Cetatilor Dacice , le-am facut de zeci si sute de ori si daca nu poti trece printr-un loc gasesti un drum pe langa , si in zona va fi si Dan de la noi din trupa , si el are tot Maverick , deci poti participa fara stress trebuie doar umpic de curaj si nebunie , ca in off road in general .

Ia legatura cu Dan 0756217145 , si iti spune el parerea despree acele trasee facute chiar cu Maverick .

Link spre comentariu

Maine in jurul pranzului voi avea datele finale privind rezervarile pentru ziua 2 si anume zona Costesti.

Asa cum am spus problema e reprezentata de rezervarile DEJA facute de turisti insa persoana cu care am vorbit astazi, a promis ca ne ajuta cu placere :wink:

Dupa repetitia din acest sfarsit de saptamana pot spune ca avem asa:

-plecarea din Bucuresti la ora 05:00

-plecarea din Polovragi (parcarea din fata manastirii ) 09:00-09:30

-sosirea in OMV Petrosani in jurul orei 16-16:30

-cazarea la prima pensiune in jurul orei 18:00

Cam atat pentru moment :grin:

Link spre comentariu

As merge si eu cu voi insa am aceiasi problema....anvelope AT - BFG si atat. Fara troliu si blocanti (deocamdata). Daca credeti ca RR meu nu incurca coloana m-as alatura cu drag grupului !

Link spre comentariu

5. Dan - Ford Maveric , MT-uri iar restu e can can

6. Alin - ARO 10 , MT-uri iar restul piese romanesti .

7. ERR - Ford Maverick 2, AT-uri, camera single (sau impart o dubla cu cineva in caz de musai)

Pentru aceasta lista pot garanta cazarea pentru ziua 1 si 2 .

Daca mai apare altcineva pot doar sa incerc pe moment dar nu promit.

Link spre comentariu

As merge si eu cu voi insa am aceiasi problema....anvelope AT - BFG si atat. Fara troliu si blocanti (deocamdata). Daca credeti ca RR meu nu incurca coloana m-as alatura cu drag grupului !

Nu echiparea ar fi problema caci la nevoie te putem ajuta ci cazarea pentru ziua 2 intrucat locurile sunt foarte limitate din cauza pensiunilor putine din zona.

Eu am facut traseul de vreo 6 ori cu AT-uri cu toate ca au fost portiuni de MT deci :grin:

Link spre comentariu

5. Dan - Ford Maveric , MT-uri iar restu e can can

6. Alin - ARO 10 , MT-uri iar restul piese romanesti .

7. ERR - Ford Maverick 2, AT-uri, camera single (sau impart o dubla cu cineva in caz de musai)

Pentru aceasta lista pot garanta cazarea pentru ziua 1 si 2 .

Daca mai apare altcineva pot doar sa incerc pe moment dar nu promit.

Salutare

Daca nu ai apucat sa bati in cuie cazarea cu Popasul Dacilor , iti recomand cu mare incredere Pensiunea Sarmizegetuza din Gradistea de Munte , super locatie , mancare de te lingi pe degete , oameni faini :

http://www.pensiunea-sarmisegetuza.ro/harta-zonei-orastie-gradiste.php

Daca vrei vb eu cu proprietara , sau poti sa suni direct !?

Daca e liber acolo aveti locuri mai mult decat suficiente . Daca nu da un buzz sau scrie aici si iti mai dau nr de la mai multe pensiuni !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare