pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Ziua 1 din nou... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Soarele se ridica timid insotit de aburul ce iese din peisajul ce ne inconjoara pensiunea si ne pregatim pentru ZIUA 2 La ora stabilita plecam spre Hateg iar la intersectia cu Ponor ne intalnim cu Achimoto alaturi de care urcam pe forestier catre Poiana Omului prin caldarea Ponoriciului. In aceste locuri verdele crud predomina peste tot iar timpul parca a ramas in loc. Sunt foarte putine case, oameni la fel iar semnalul GSM a disparut de mult...deci mergem mai departe. Ploaia de zilele trecute si de aseara ma face sa ma gansesc serios ca ar putea sa urmeze si un episod de troliere in special pentru HDJ-ul lui m&m sau pentru V60-ul lui Vitalie insa frumusetea locurilor imi distrage atentia de la acest fapt. Ajungem in caldarea Ponoriciului si mergem sa inspectam urcarea, sa aruncam bolovanii mai mari ce au cazut sau au fost adusi de ploile cazute cat si lemnele mai mari ce ar putea fi agatate pe sub masini. Trasez ultimele indicatii si urc primul. Noroiul pare din pacate mai mare, masina danseaza din mal in mal dar trece cu bine. Sus prima surpriza majora...un copac e rupt fix pe drum dar nu e timp acum de asta caci trebuie sa urce toti. Urmeaza pentru siguranta sa urce un troliu asa ca apare Patrolul care fiind mai lat a sapat si mai mult in maluri dupa care apare turat RR-ul lui Catalin. Dupa RR urca HDJ-ul care tureaza serios motorul 4.2 din dotare iar dupa el V60 incaltat tot cu AT care ajutat de un motor de 3500 a depasit cu bine si acest test. Pe final KZJ-ul lui Zulu si ultimul Achimoto ajung si ei in varf cu bine indepartam copacul cazut si...mai departe. Ajungem aproape de Poiana Omului si dupa o sesiune de poze alegem sa evitam coborarea prin padure spre Tarsa-Bosorod si coboram spre cetatea Piatra Rosie pe alt drum. Achimoto preia stafeta si ne conduce prin padure, putin noroi si mai apoi deschizand si inchizand portile oamenilor trecem prin locuri absolut superbe. Ultima coborare spre cetate se dovedeste a fi destul de periculoasa deoarece noroiul consistent si panta destul de abrupta ne incetineste intrucat a trebuit sa coboram unul cate unul. Ajungem cu bine la cetate si dupa vizitarea acesteia coboram spre Cioclovine. Am ales de comun acord sa nu le mai vizitam deoarece tuna destul de tare asa ca urcam prin Alun spre Prohodiste. Ploaia isi face aparitia destul de serios iar drumul e invadat de torenti ce aduc bolovani, lemne, noroi etc. Usos usor urcam toti fara probleme iar la sesiunea de poze de dupa sentimentul de satisfactie a ceea ce am vazut si prin ceea ce am trecut la aceste doua urcari a fost unanim. Dupa o pauza de 15 min coboram in Costesti pe un drum care ne scoate fix langa cetate la postul de Jandarmerie Montana. Intrucat cele 3 ore promise s-au facut vreo 6-7 Achimoto alege sa plece . MULTUMIM PENTRU TOT inca o data !!! Vizitam cetatea Costesti apoi mergem si vizitam cetatea Sarmisegetuza Regia. A urmat cazarea la pensiuni si seara cu specific :2dr Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Ziua 2 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Tot ziua 2... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Inca o data ziua 2... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Ziua 2... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Iar si iar ziua 2... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Dupa o dimineata cam ...dificila urmeaza regruparea la Popasul Dacilor si la micul dejun ne-am hotarat sa evitam drumul spre Baile Herculane ca e prea plictisitor si in plus ne indepartam de Bucuresti asa ca urmam indicatiile data de colegul Achimoto si incercam sa ajungem pe Godeanu si de acolo spre Sureanu si sa coboram la Oasa. Ne intoarcem spre Sarmisegetuza Regia si la ultima intersectie spre cetate mergem inainte. (intersectia unde pe stanga este un gard din nuiele si totodata postul de Jandarmi care pune bariera la terminarea programului de vizitare a cetatii). Urcarea se dovedeste frumoasa fiind plina de peisaje frumoase, noroaie, pietre si bolovani, alt copac cazut, iar la final o bariera inchisa. :uameni Norocul nostru a fost ca piulita nu era stransa la maxim asa ca am deschis drumul din nou si am gasit imediat un platou de joaca :grin: Au urmat sesiune de poze , filmulete si o mare baie de noroi la propriu si la figurat atat pentru noi cat si pentru masini. Sentimentul a fost atat de intens incat cu greu am plecat din acel loc, loc in care inclusiv cele 2 masini incaltate cu AT-uri si-au facut serios de cap. Fiind limitati ca si timp si mai ales ca nu cunosteam drumul in totalitate am continuat o urcare scurta in dreapta la prima intersectie si apoi o coborare abrupta pe iarba pe un drum ce trecea pe coama de deasupra schitului Magureni. Finalul coborarii s-a dovedit a fi epic intrucat o portiune scurta a fost cu o inclinatie laterala si noroi DAR am coborat toti fara probleme. De aici am ales sa intrebam pe cineva despre drum si ne-a confirmat ca se poate ajunge pe Godeanu si apoi pe Sureanu dar drumul e in lucru si nu stie cum se prezinta. Deoarece era deja ora 2 iar in grup aveam doua masini cu AT-uri am ales sa coboram pe forestier si apoi pe asfalt spre Sibisel-Orastie. Ne-am curatat stopurile, farurile si placutele de inmatriculare si am ales sa oprim sa mancam la Izvoru Rece pe drumul dintre Orastie si Sebes. EVITATI ACEST LOC deoarece serviciile sunt de toata jena, timpul de asteptare e imens iar mancarea e sub orice critica!!! Din cauza timpului pierdut la pauza de masa a trebuit sa renuntam la idea de a aborda pe asfalt Transalpina sau Transfagarasanu si ne-am indreptat usor usor spre case. 3 masini au plecat spre Brasov si 3 masini am ales sa ne intoarcem pe Valea Oltului. Nu stiu cum le-a mers colegilor dar pe noi ne-a plouat torential de la iesirea din Valea Oltului si pana la km 40 pe autostrada. Zilele astea vom prelucra restul pozelor, filmuletele si track-urile de rigoare. Multumesc pentru participare ! Poate incercam o iesire identica in toamna cand ingalbenesc frunzele daca nu... PE URMELE DACILOR 2015 :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Ziua 3... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Tot ziua 3... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Si bonus riscurile meseriei... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! A fost o expeditie foarte reusita atat datorita organizatorului cat si celorlalti participanti. Pot spune ca am fost ca o familie. Cateva poze si de la mine , ziua 1 : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Ziua 2 : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Ziua 3 : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! O iesire foarte reusita din multe puncte de vedere. Multumim mult, Pantzerrow si Achimoto! Revin mai tarziu si cu ceva poze si filmulete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Foarte frumos baieti. Anul viitor daca mai faceti asa ceva incerc sa vin si eu. Minunate locuri. In unele dintre ele am ajuns si eu . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Ziua 1 Bucuresti-Horezu-Polovragi-Cheile Oltetului-Curmatura Oltetului-lacul Petrimanu-Ciungetu-Strategica-Transalpina-Petrosani Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Pe urmele Dacilor 2014-ziua 2 Petrosani-Ponor-Federi-Cetatea Piatra Rosie-Cetatea Costesti-Cetatea Sarmisegetuza Regia Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Iulie 29, 2014 Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Buna seara.Foarte frumoase peisaje si superba iesire.Sint invidios pe dumneavoastra pentru traseele asa de frumoase pe care ati putut merge si de aceea ma intereseaza daca Strategica s–ar putea face in sens invers ( de pe Transalpina catre Ciungetu) cu o Honda CR–V care nu are tractiune integrala.Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare continuarea. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Salut! Iesirea a fost reusita din toate punctele de vedere. ,,Vinovatul" principal este desigur Pantzerrow, caruia ii multumim pentru pasiunea, daruirea si pregatirea aceastei iesiri de neiutat. Un alt ,,complice" ce a contribuit la sarea si piperul iesirii a fost Achimoto, caruia ii multumim pentru ajutor. A fost o ocazie de a vedea locuri superbe, a face trasee frumoase si de a cunoaste oameni deosebiti. Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la aceasta iesire si sper sa particip si la urmatoarele. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 31, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Un alt set de poze din cele trei zile : Pagina oficiala a acestor iesiri: https://www.facebook.com/pages/Pe-urmele-Dacilor/408021172651911?ref_type=bookmark SAU pe pagina mea: https://www.facebook.com/marius.serban.98/media_set?set=a.10203416761877657.1073741842.1170582246&type=1 Fiind publice, e posibil sa nu fie nevoie de cont de facebook...:tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 1, 2014 Autor Partajează Postat August 1, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Asa cum ii sta bine unei iesiri reusite, subiectul a aparut si in presa de specialitate ! http://www.auto-bild.ro/editorial/pe-urmele-dacilor-sau-cum-road-ul-se-imbina-cu-traditia-si-cultura-ancestrala-37216.html :gr1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Bravo! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 10, 2014 Autor Partajează Postat August 10, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Din cauza unui concediu, abia acum am terminat de editat si ultima parte a iesirii noastre. Nu e un traseu greu, dar imaginile imprimate in mintea noastra valoreaza mult mai mult... Drumul de la Sarmisegetuza Regia spre Vf Godeanu Va astept cu drag data viitoare :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Foarte frumos colajul de film si imagini. O experienta extaordinara cu niste oameni deosebiti !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate