miniger Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Din cauza unui concediu, abia acum am terminat de editat si ultima parte a iesirii noastre. Nu e un traseu greu, dar imaginile imprimate in mintea noastra valoreaza mult mai mult... Drumul de la Sarmisegetuza Regia spre Vf Godeanu Va astept cu drag data viitoare :h5 @pantzerrow : foarte frumos ! ai cumva si un track pentru aceasta ultima parte ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 11, 2014 Autor Partajează Postat August 11, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! @pantzerrow : foarte frumos ! ai cumva si un track pentru aceasta ultima parte ? multumesc In curand urmeaza sa atasez si track-urile aferente fiecarei zile :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Faina iesire! @pantzerrow si @miniger aveti cumva disponibile track urile din zona ? eu intentionez in 1-3 septembrie sa ma plimb prin zona Sarmizegetusa Regia - cetatea Costesti, Ski ressort Sureanu, s.a.m.d; inca nu am o idee clara pe unde, insa am nevoie de trasee usoare, medii pt. duster nepregatit de off road Sugestii sunt bine venite! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 20, 2014 Autor Partajează Postat August 20, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Colegul @miniger nu a fost cu noi. Poate data viitoare :wink: Pana reusesc sa vad ce a inregistrat chinezaria de GPS, te pot ajuta din pacate doar cu sfaturi: -in zona cetatilor, au aparut foarte multe bariere puse de cei de la ocolul silvic. Asa cum am mai spus si inaintea acestei iesiri facute de noi, daca acestia sesizeaza jandarmii ca ai intrat pe un drum interzis, sansele de amenda sunt mari mai ales ca se misca repede cu ATV-urile din dotare. -chiar daca te aventurezi in zona, trebuie sa faci tot posibilul sa NU pleci singur si daca se poate fara AT. Noi am avut in coloana de 7 masini 2 cu AT care la nevoie puteau fi ajutati insa nu a fost nevoie deoarece s-au folosit de motoarele de 4.2, respectiv 3500 V6, cat si de priceperea cu care au trecut fiecare obstacol. -posibilitatea de a gasi un pom cazut pe drum este foarte mare (noi am gasit 2), deci vezi cu ce te echipezi in masina. -in caz de vreme nefavorabila, acel suvoi de apa de langa drum devine un torent imposibil de trecut. Drumul se acopera repede (maxim 20-30 min) de noroi , pietre, lemne si alte mizerii deci...minim 2 masini. -sunt zone intinse unde semnalul GSM lipseste , asadar sa tii cont si de asta. Se pot face trasee usoare spre mediu in zona Petrosani. Daca te intereseaza te pun in legatura cu cineva din zona. :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Multumesc de raspuns si sfaturi :tk Ca idee aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80599-Tura-prin-SV-ul-Romaniei&p=910085&viewfull=1#post910085 se vede cam ce am reusit fara AT uri, troliu si alte accesorii, DAR cu deschizator de drum Toyota lui l_stoian :h5 evident echipati cu statii CB si PMR uri de backup, vreo 3 GPS uri fiecare, cu iGO si Ozi + hartile 1:25k. Referitor la bariere si drumuri interzise, reala problema si pana la urma de inteles, daca ai puncte de reper pe harta, salvate de tine, in zona mentionata, mi-ar fi de mare ajutor sa le stiu si eu si sa imi fac un traseu in asa fel ca sa le ocolesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 24, 2014 Autor Partajează Postat August 24, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Pana la definitivarea track-urilor, va atasez poze cu traseele facute in cele 3 zile. Daca prima zi e doar istorie pana se repara podul distrus de viitura pe bucata Polovragi-Ciungetu, restul sunt in grafic ! Nu uitati ca pe 12 sau 19 septembrie vom face o iesire pe acest traseu exclusiv noaptea. Traseul nu e batut in cuie decat pe bucata Ponor-Poiana Omului-zona cetatilor...restul vedem. Daca ramane stabilit, eu si un HDJ 80 vom pleca in aceasta aventura nebuna, care speram noi sa fie de altfel si o premiera in zona. Mai acceptam maxim 2 masini !!! Detalii: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85692-2-zile-noaptea-prin-Ardeal Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Sa va fie de bine si bafta la nocturna :h5 PS: despre ce pod rupt e vorba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! @pantzerrow, in poza cu ziua3, pe portiunea Magureni - Sarmizegetusa Regia(ca zona) - Gradistea de Munte - Costesti, cum este drumul ? Sunt ceva portiuni mai dificile de mediu ? Ceva bariere ? Eu am in plan o ruta pe la Lacul Canciu - Steaua Mica - Sarmizegetusa Regia, crezi ca e accesibil ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 25, 2014 Autor Partajează Postat August 25, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! @pantzerrow, in poza cu ziua3, pe portiunea Magureni - Sarmizegetusa Regia(ca zona) - Gradistea de Munte - Costesti, cum este drumul ? Sunt ceva portiuni mai dificile de mediu ? Ceva bariere ? Eu am in plan o ruta pe la Lacul Canciu - Steaua Mica - Sarmizegetusa Regia, crezi ca e accesibil ?[ATTACH=CONFIG]222543[/ATTACH] Nu cunosc traseul pe care vrei sa il faci. Pe cel pe care am fost noi, pe bucata Costesti-Sarmisegetuza se merge cu orice masina. Pe bucata Sarmisegetuza-zona Schitului Magureni se urca lejer doar in prima parte insa in padure sunt portiuni cu noroi. La capatul drumului e o bariera. Bine ar fi sa o inchideti la loc astfel incat sa nu apara lacatul in locul piulitei cu care e inchisa acum :grin: Ulterior traseul are o mica zona de urcare , apoi coboara destul de abrupt pe iarba si se termina cu un drum inclinat lateral unde am gasit si putin noroi. Bafta in traseul propus ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 (editat) Re: O iesire de 3 zile ! Multumesc de raspuns! Este o bucata din traseul (propus de tine) din ziua2 care ma ingrijoreaza; ai fost pe bucata marcata de mine ? este portiunea de incadrat la mediu sau e mai hard ? Oricum e alternativa Costesti - Cetatea Piatra Rosie , pe sosea... Inca o intrebare: am vazut o bifurcatie la cabana Plaiul Poienii cum vi dinspre Curmatura Vidrutei spre Valea Macesului, drumul acela e tot strategica ? E accesibil sau necesita agregate mai potente ? Am vazut ca pe varianta aceea e o coborare mai interesanta spre Valea Macesului fara a trece prin Ciungetu Bafta si voua! Editat August 25, 2014 de vsebas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 25, 2014 Autor Partajează Postat August 25, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Multumesc de raspuns! Este o bucata din traseul (propus de tine) din ziua2 care ma ingrijoreaza; ai fost pe bucata marcata de mine ? este portiunea de incadrat la mediu sau e mai hard ? Oricum e alternativa Costesti - Cetatea Piatra Rosie , pe sosea... Inca o intrebare: am vazut o bifurcatie la cabana Plaiul Poienii cum vi dinspre Curmatura Vidrutei spre Valea Macesului, drumul acela e tot strategica ? E accesibil sau necesita agregate mai potente ? Am vazut ca pe varianta aceea e o coborare mai interesanta spre Valea Macesului fara a trece prin Ciungetu Bafta si voua! Odata ajuns in zona stanii de la Poiana Omului ai 2 variante (cel putin care le stiu eu) sa ajungi la cetatea Piatra Rosie. 1.portiunea marcata de tine care este una absolut superba, trece prin curtile oamenilor, ceea ce inseamna ca se deschid DAR MAI ALES se inchid portile la loc. Daca este noroi (asa cum am avut noi) se recomanda doar pe coborare in lipsa de cauciucuri. La final se iese fix langa cetate ! 2.varianta mult mai lunga ce presupune sa treci pe langa stana de la Poiana Omului si apoi urmaresti drumul care se lasa in stanga in padure. Zona cam 80 % din an e plina de noroi dar eu am trecut si cu AT-uri. Prima intersectie mai mare in padure dreapta si apoi ajungi in Prohodiste-Tarsa-Bosorod. Dupa o luuuuunga coborare pe asfalt, stanga si urmezi drumul spre zona Cioclovinelor.Treci de podul unde este intersectia spre Alun si o sa vezi mai incolo indicator de cetate la stanga. Urcare lunga si cam abrupta si ajungi in aceeasi zona cu varianta 1 de traseu. Atentie ca aici e si un drum privat marcat corespunzator. E bine sa il eviti si sa mergi mergi spre dreapta cum urci :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 (editat) Re: O iesire de 3 zile ! Odata ajuns in zona stanii de la Poiana Omului ai 2 variante (cel putin care le stiu eu) sa ajungi la cetatea Piatra Rosie. 1.portiunea marcata de tine care este una absolut superba, trece prin curtile oamenilor, ceea ce inseamna ca se deschid DAR MAI ALES se inchid portile la loc. Daca este noroi (asa cum am avut noi) se recomanda doar pe coborare in lipsa de cauciucuri. La final se iese fix langa cetate ! 2.varianta mult mai lunga ce presupune sa treci pe langa stana de la Poiana Omului si apoi urmaresti drumul care se lasa in stanga in padure. Zona cam 80 % din an e plina de noroi dar eu am trecut si cu AT-uri. Prima intersectie mai mare in padure dreapta si apoi ajungi in Prohodiste-Tarsa-Bosorod. Dupa o luuuuunga coborare pe asfalt, stanga si urmezi drumul spre zona Cioclovinelor.Treci de podul unde este intersectia spre Alun si o sa vezi mai incolo indicator de cetate la stanga. Urcare lunga si cam abrupta si ajungi in aceeasi zona cu varianta 1 de traseu. Atentie ca aici e si un drum privat marcat corespunzator. E bine sa il eviti si sa mergi mergi spre dreapta cum urci :wink: Atentie: Varianta 2 este blocata de 2 copaci doborati si probabil plasati de localnici pe drum. Primul s-a putut "coafa" si depasi. Al doilea blocheaza total drumul cu vreo 300-500 m inainte de popasul de sub cetate (Piatra Rosie). Asta blocheaza si coborarea, in cazul in care vii la cetate pe Varianta 1 nu ai sanse de coborare in drumul Cioclovinelor, trebuie sa te intorci tot pe Varianta 1. Editat August 29, 2014 de mergioricrapa Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Atentie: Varianta 2 este blocata de 2 copaci doborati si probabil plasati de localnici pe drum. Primul s-a putut "coafa" si depasi. Al doilea blocheaza total drumul cu vreo 300-500 m inainte de popasul de sub cetate (Piatra Rosie). Asta blocheaza si coborarea, in cazul in care vii la cetate pe Varianta 1 nu ai sanse de coborare in drumul Cioclovinelor, trebuie sa te intorci tot pe Varianta 1. Multam de informatie. Pe drumurile alea, oricand poti gasi un copac cazut. In 2012 dupa ce am trecut de urcarea spre Poiana Omului, in spatele meu s-a blocat drumul. :old Legat de cei 2 copaci cazuti,nu ar fi exclus ca intamplarea sa fie in stransa legatura cu niste "sapaturi arheologice nocturne" , sport practicat in zona extrem de des... Indiferent de cauza (naturala sau artificiala) e bine sa ai o drujba sau un topor in masina. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 31, 2014 Autor Partajează Postat August 31, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Datorita implicarii celor de la Fundatia Dacica, portiunea rupta de ape din apropierea cetatii Piatra Rosie a fost reparata in data de 29.08.2014. Astept cu interes daca mai are cineva vesti de podul rupt pe bucata Polovragi-Ciungetu. Multumesc ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Datorita implicarii celor de la Fundatia Dacica, portiunea rupta de ape din apropierea cetatii Piatra Rosie a fost reparata in data de 29.08.2014. Astept cu interes daca mai are cineva vesti de podul rupt pe bucata Polovragi-Ciungetu. Multumesc ! ...despre ce pod este vorba? S-ar putea sa ajung in zona si pot verifica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85692-2-zile-noaptea-prin-Ardeal Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85692-2-zile-noaptea-prin-Ardeal A, ok... vazusem pozele respective, acela e podul de pe valea Bistritei, locatie ce nu e inclusa in track-ul vostru, deci nu va afecteaza. Pe portiunea Polovragi - Curmatoura Oltetului se pare ca au reparat drumul, asa cum reiese si din iesirea AroMania. Mai jos, pe coborarea din Curmatura spre Ciungetunu am auzit sa fie blocaje... insa se zvonea ca e cam nasol... acum depinde cum interpreteaza "nasol" localnicii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, atasez si track-urile inregistrate de chinezaria de la bord. Sper sa va fie de folos :h5Polovragi-Strategica.kmzBanita-Sarmisegetuza.kmzCostesti-Magureni-Bucuresti.kmz 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Am înțeles ca drumul spre ciungetu e stricat aproximativ un km dar cu ceva munca la mutat pietre si cu mașină pregătită se poate trece ! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Am înțeles ca drumul spre ciungetu e stricat aproximativ un km dar cu ceva munca la mutat pietre si cu mașină pregătită se poate trece ! Drumul spre Ciunget e ok. Mai problematic e dacă nimerești când încarcă mașinile cu bușteni. Trebuie sa aștepți pana încarcă, și treaba se face normal, în drum. Se taie pădurea normal în zona dintre V. Măcesului și Ciunget. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Oarecum legat de tematica acestei iesiri si locurile vizitate. http://adevarul.ro/locale/hunedoara/pestera-cioclovina-putea-vizitata-ghidaj-oferit-speologii-hunedoara-1_54493ab50d133766a82e3038/index.html Este o ocazie fabuloasa ! Se viziteaza Cioclovina uscata, pestera inchisa permanent pentru a putea fi conservata cat mai bine. As merge doar daca se mai gasesc 2-3 persoane sa ne cuplam la o masina...avand in vedere nr de km pana acolo. Daca sunteti interesati 0721 205 794. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben Carson Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: O iesire de 3 zile ! Intr-adevar, superba zona! Am vizitat Cioclovina cu Apa acum catva ani, atat cat am putut fara echipament de speologie. In asfalt nu te poti oglindi Nici in baie nu poti pluti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 (editat) Re: O iesire de 3 zile ! Editat Iulie 6, 2015 de ZULU ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: O iesire de 3 zile ! Bai frate ce face berea din om (neom). Intru io pe forum si dau sa vaz de'alea necitite, hopa, Marius o pune de o iesire, se anunta baieti faini, ma pregatesc sa il intreb pe ZULU de sanatate(prietenii stiu de ce) ... Citesc pagina unu, vad trailerul, astept sa vina soata pt confirmare ... Arunc un ochi la tv, mai citesc o postare si ce sa vezi ...anno Domini 2014, asta e am intarziat cu un an (numa). Daca tot a fost sa fie, ma gandesc cu dor la Apuseni, asa ca Marius, nimeni nimic in viitor ... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: O iesire de 3 zile ! Repostarea filmelor - motiv - schimbarea platformei forumului si pierderea postarilor facuta in perioada respectiva. [video=youtube;3-DWjokGo_E] ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate