andy94 Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 salut sunt din bucuresti si caut un 4*4 si as dori cateva pareri pro si contra in ceea ce priveste: -nissan navara din 2005 cu vreo 130 mii http://olx.ro/oferta/vand-nissan-navara-ID20lAD.html#5984d0c1d2 -mitsubishi l 200 din 2004 cu vreo 130 mii http://olx.ro/oferta/mitsubishi-l200-2004-ID201bL.html#a3ea049458 in primul rand care ar fi avantajele si dezavantejele dintre cele doua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: sfaturi de achizitie As zice eu oricand L200 Dar nu ala din anunt..motive e cel mai bun pick up calitate pret,comparabil doar cu hiluxul care pica si el! uitate si la cele cu volan pe dreapta, eu am 2 L200 momentan care m.au adus din Uk fara probleme.. Ce trebe L200 an 2002 113hp Blocant spate, raport punti 4.88...TAXA 190 euro! parerea mea.. asta e a mea si am si imatriculat-o..http://www.tocmai.ro/mitsubishi-l200-2002-impecabila-recent-adus-16848199.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: sfaturi de achizitie Navara dupa an 2000, la multe din ele probleme cu motorul, defect de fabricatie, incepe cu un tacanit si se termina cu griparea, recomand modelul cu faruri patrate fab. pana in 2000 (f. fiabil), L200, probleme in principal la chiuloasa si la cel de 115 cp se cam deregleaza pompa (incepe sa fumege si sa consume aiurea - oricum consumul e cam mare in comparatie cu cel de 99 cp). Ca si pret/calitate/optionale oferite cel mai bun e L200. p.s.: pana sa cada un Hilux, pica multe L200. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: sfaturi de achizitie Clar L200 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy94 Postat Iunie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: sfaturi de achizitie in legatura cu volanul pe partea dreapta ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: sfaturi de achizitie Depinde doar de sofer. Te obisnuiesti repede, dar mie mi-a displacut si dupa 1 an de condus. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: sfaturi de achizitie As zice eu oricand L200 Dar nu ala din anunt..motive e cel mai bun pick up calitate pret,comparabil doar cu hiluxul care pica si el! uitate si la cele cu volan pe dreapta, eu am 2 L200 momentan care m.au adus din Uk fara probleme.. Ce trebe L200 an 2002 113hp Blocant spate, raport punti 4.88...TAXA 190 euro! parerea mea.. asta e a mea si am si imatriculat-o..http://www.tocmai.ro/mitsubishi-l200-2002-impecabila-recent-adus-16848199.html nu ala din anunt ca nu e bun,ia-o a mea ca e mai buna :wink: in alta ordine de idei pina pica un hilux,cred ca pica vreo 5 L200 Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: sfaturi de achizitie in legatura cu volanul pe partea dreapta ce parere aveti? eu zic ca daca iti permiti una cu volan pe partea corecta,cumpara-o pe aia.daca vrei una cu volan pe dreapta sa ai grija,ca din ce am vazut preturile in RO sunt exagerate fata de preturile UK/IE Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Re: sfaturi de achizitie in legatura cu volanul pe partea dreapta ce parere aveti? Ca daca te gandesti ca e "mare afacere" s-o iei cu volan pe dreapta si apoi s-o faci cu volan pe partea stanga, e o proasta socoteala.....Costurile schimbarii volanului pe partea stanga vor depasi cu mult decat daca vei lua masina de-a gata cu volan pe partea stanga. Editat Iunie 24, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 CatalinU oare cate L200 ai avut si cate Hiluxuri,nu vreau sa o cumpere pe a mea ca nu mai e de vanzare, vroiam sa isi faca o idee omu..iar daca te uitai la anunt vedeai ca aceeasi masina o avea la vanzare lovita!! Nu stiu cate L200 ati adus voi dar una buna acolo nu e sub 2500lire si daca cineva are impresia ca la 4500 Euro iti iei una cu volanul pe stanga buna sa imi zica si mie ca maine ma duc sa o iau.. Cine crede ca masinile in UK sunt pe garduri,bune si ieftine sa vina odata cu mine.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy94 Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 in privinta modificarilor m-am interesat si am aflat ca m-ar costa in jur de 1000 de euro numai manopera +piesele care mai trebuie. ma gandeam sa fac un drum pana la oradea ca am vazut ca acolo as avea la ce sa ma uit si din ce sa aleg sunt in total vreo 8 masini care m-ar interesa Editat Iunie 24, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 CatalinU oare cate L200 ai avut si cate Hiluxuri,nu vreau sa o cumpere pe a mea ca nu mai e de vanzare, vroiam sa isi faca o idee omu..iar daca te uitai la anunt vedeai ca aceeasi masina o avea la vanzare lovita!! Nu stiu cate L200 ati adus voi dar una buna acolo nu e sub 2500lire si daca cineva are impresia ca la 4500 Euro iti iei una cu volanul pe stanga buna sa imi zica si mie ca maine ma duc sa o iau.. Cine crede ca masinile in UK sunt pe garduri,bune si ieftine sa vina odata cu mine.. deja deviem de la discutie.am vazut eu cu ochii mei pe santier in autostrada cum se dadea in hiluxuri de niste mocani cu bocancu 48.referitor la anunturi,ti-ai facut reclama.eu nu am adus niciuna ca nu is bisnitar,le vad cu ochii mei ca traiesc in zona asta de lume.nu vroiam sa iti sara mustaru,da a fost subtila remarca ta nu o lua pe aia,uite-o pe a mea.bafta la vanzari! P.S cu L200 m-am dat o singura data,dupa care m-a facut sa ma razgandesc in achizitionarea ei,asta dupa ce m-am dat jos din hiluxul condus pe santier de un mocan care lucra la autostrada Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 Modificari de L200 sunt niste cauciucuri bune,un MT 32" e perfect! si un troliu daca te bagi mai tare, in rest nu ii poti face nimic sau daca ai bani pune-i o punte rigida pe fata! mai bine pune banii la achizitia masini si cumpara una buna la care sa ii schimbi vasocupla,termostatul si radiatorul daca e cazul si ai masina.. Ps nu sunt bisnitar, imi plac Mitsu si Patrolu..am si am avut fiare de tot felu cu care ma dau si am bagat bani in ele,nu zic din auzite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 cand vii la Oradea vino sa vezi masina mea. NU ESTE DE VANZARE, vreau sa iti faci o parere cu privire la o masina cumparata si in care ulterior s-a investit. estetic si mecanic. plus dotari suplimentare sa iti faci o idee daca vrei cu adevarat un L200 sau Nissan. Eu chiar vreau sa te las sa o conduci tu personal , mergem un pic si in padure sau pe teren accidentat dupa care stii macar daca iti doresti L200 sau nu. Stima :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 Strict dintre cele doua marci , l200 are o imagine mai buna . Asa cum spunea un coleg , mai sunt si alte optiuni in gama pick-up care sunt demne de luat in considerare . Dar , daca nu te pricepi , este bine sa iei cu tine pe cineva care se pricepe cand mergi sa cumperi ceva. Sunt multe lucruri de care trebuie tinut seama ca sa nu trebuiasca sa bagi ulterior bani multi in masina cumparata. Un ochi experimentat te-ar scuti de mare parte din investitiile ulterioare. Cred ca este greu sa gasesti un pick-up bun cu buget limitat. Sunt masini de pus la munca si nu le prea menajeaza nimeni . Cauta situri de licitatie din Germania sau Austria si ai sanse sa gasesti ceva scos de vanzare de FISC . Aici ai garantia rulajului real ( lucru rar intalnit daca vei cumpara de la privat sau bisnitar ) , si sunt masini care au beneficiat de servisare completa si corecta . Vazusem un L200 pe un sit din Austria in stare faina. Daca mai gasesc linkul o sa il postez . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy94 Postat Iunie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 am avut sambata trecuta o experienta neplacuta cu un navara am vorbit cu omul la telefon am intrebat de probleme si zicea ca nu are nimic. ajuns acolo avea parbrizul spart maisna era revopsita si nici macar nu era vopsita bine iar cand am mers un pic cu ea sa vad cum se comporta troznea in ultimul hal cand dadeam sa iau o curba in rest motorul era bun, cupla usor . in ceea ce priveste privirea un om, am fost cu finul care are vreo 2 masini ( hillux si jimniale lui si in familie are in total vreo 6 4*4 )si a vazut la masina multe defecte pe care eu nu as fi fost in stare sa le observ decat poate cand ar fi fost prea tarziu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 Cum am spus mai sus eu iti ofer posibilitatea sa testezi pe viu o masina L200 care merge bine , sa vezi problemele reale ale acestei masini cu plusuri si minusuri, iar cand mergi sa cumperi una sa stii ce si unde sa cauti. Doar sa ma anunti inainte de a veni catre Oradea sa nu fiu plecat. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy94 Postat Iunie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 multumesc pentru oferta o sa te anunt daca ma hotarasc sa ajung si cand o sa ajung in oradea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 (editat) Salut! m-am dat un an cu camionetele si am ales l200. sta mai bine pe sosea, are 4 stele la ncap spatiu mai . am luat-o noua(in leasing) cu cutie automata si super select nu am ramamas nicodata. I-am pus un troliu superwinch talon de 9500 si scuturi de metal . am mers si cu masini sh dar nu au corespuns tehnic . sunt masini de munca si tre sa bagi bani. am vazut l200 la aproape 400.000 km care amers numai pe campsi nu a cerut dacat consumabile. P.S navara e mult mai scumpa la piese. mult mai mult!!!! Editat Iunie 26, 2014 de Tavi D. DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 am avut sambata trecuta o experienta neplacuta cu un navara am vorbit cu omul la telefon am intrebat de probleme si zicea ca nu are nimic. ajuns acolo avea parbrizul spart maisna era revopsita si nici macar nu era vopsita bine iar cand am mers un pic cu ea sa vad cum se comporta troznea in ultimul hal cand dadeam sa iau o curba in rest motorul era bun, cupla usor . in ceea ce priveste privirea un om, am fost cu finul care are vreo 2 masini ( hillux si jimniale lui si in familie are in total vreo 6 4*4 )si a vazut la masina multe defecte pe care eu nu as fi fost in stare sa le observ decat poate cand ar fi fost prea tarziu mare grija cu navarele.multe au fost biciuite pe santiere Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 salut sunt din bucuresti si caut un 4*4 si as dori cateva pareri pro si contra in ceea ce priveste: -nissan navara din 2005 cu vreo 130 mii http://olx.ro/oferta/vand-nissan-navara-ID20lAD.html#5984d0c1d2 -mitsubishi l 200 din 2004 cu vreo 130 mii http://olx.ro/oferta/mitsubishi-l200-2004-ID201bL.html#a3ea049458 in primul rand care ar fi avantajele si dezavantejele dintre cele doua daca vrei eu sunt din mihailesti si ne putem intalni sa mergi cu masina sa simti. DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 salutare nenea din avatar rezulta ca esti detinatorul modelului nou de L200 omul nostru vrea sa mearga cu modelul vechi daca il duci cu modelul tau si il compara cu nissan din 2004-2005 nu o sa fie relevant evident sfaturi despre plusuri si minusuri la un L200 sunt binevenite intotdeauna stima :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 salutare nenea din avatar rezulta ca esti detinatorul modelului nou de L200 omul nostru vrea sa mearga cu modelul vechi daca il duci cu modelul tau si il compara cu nissan din 2004-2005 nu o sa fie relevant evident sfaturi despre plusuri si minusuri la un L200 sunt binevenite intotdeauna stima Ai dreptate!cred ca l as încurcă mai mult. Eu am avut timp un an sa ma dau cu toate si am ales l200.Am avut noroc ca am putut sa il iau nou . Acum ma lovesc de faptul ca nu il pot sa il bag peste tot . Cred ca o sa imi treaca , cand sa mai invecheste. Sper ! O sa i las nr de tel pe pm sa ii dau mai multe detalii ca e mai greu sa scriu la volan . RESPECT ! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 Ai dreptate!cred ca l as încurcă mai mult. Eu am avut timp un an sa ma dau cu toate si am ales l200.Am avut noroc ca am putut sa il iau nou . Acum ma lovesc de faptul ca nu il pot sa il bag peste tot . Cred ca o sa imi treaca , cand sa mai invecheste. Sper ! O sa i las nr de tel pe pm sa ii dau mai multe detalii ca e mai greu sa scriu la volan . RESPECT ! Adevarul e ca si modelul anterior era destul de lung, dar la asta au luat-o razna cu bena aia. Cred ca e cam greu sa te descurci offroad cu remorca din spate. p.s. eu sincer nu inteleg de ce trebuie ca aceste masini (pick-up) sa arate bibelou. Au fost concepute pentru munca nu pentru plimbat duminica la Mall. Scuze de offtopic. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 Adevarul e ca si modelul anterior era destul de lung, dar la asta au luat-o razna cu bena aia. Cred ca e cam greu sa te descurci offroad cu remorca din spate. p.s. eu sincer nu inteleg de ce trebuie ca aceste masini (pick-up) sa arate bibelou. Au fost concepute pentru munca nu pentru plimbat duminica la Mall. Scuze de offtopic. Aici vrea sa se ajunga... sa poti munci cu ele dar sa mergi si la mall...nu vad de ce, daca e pick up trebuie sa fie muncite.Asta nu inseamna ca trebuie sa o incarci la lopata sau mai stiu eu ce... doar o parere personala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate