impero Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 salutare tuturor Noroc vad ca din avatar si tu ai tot modelul 4d56 de la mitsu si dupa cum arata in poza nu prea arata a fi muncit :grin: Acum ce sa zic, evident ca aceste masini sunt create pentru a imbina utilul cu placutul. Nu stiu daca in ziua de azi merita sa iti iei o masina secundara doar pentru a merge la mall, asa ca si un pick up este foarte bun. Cat despre utilitar, pentru asta a fost facuta masina. Eu unul sigur nu ma plang de a mea, o bag pe te miri unde dar si la mall tot cu ea merg :wink: Stima :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 salut sunt din bucuresti si caut un 4*4 si as dori cateva pareri pro si contra in ceea ce priveste: -nissan navara din 2005 cu vreo 130 mii http://olx.ro/oferta/vand-nissan-navara-ID20lAD.html#5984d0c1d2 -mitsubishi l 200 din 2004 cu vreo 130 mii http://olx.ro/oferta/mitsubishi-l200-2004-ID201bL.html#a3ea049458 in primul rand care ar fi avantajele si dezavantejele dintre cele doua Salut, Nissan-ul din anunt la care te referi se gaseste si sub denumirea NP300 sau D22 si nu este totuna cu Navara care este D40. Cele doua modele sunt total diferite, au motoare si caroserii complet diferite. Nissan D22 (cea din anuntul gasit de tine) este o masina de munca, buna pt carat, de mers pe santiere, nu are confortul unui D40 dar e mult mai robust. Motorul lui D22 are 133 CP iar spre deosebire la D40 motorul are 170CP, ambele avand aceeasi cilindree 2500cm. Ca si diferente D40 are cutie cu 6 trepte si selector 4x4 electric (la buton) iar D22 are cutie cu 5 trepte si cutie de transfer clasica, manuala, cu maneta separata. Unele D22 au cuplajul rotilor fata automat (in momentul in care selectezi din cutia de transfer regimul 4x4 se cupleaza tractiunea pe rotile fata) iar la D40 Navara sunt cuplate permanent. Cam astea ar fi diferentele esentiale intre cele doua modele de Nissan. Eu am condus ambele modele, actualmente am un D22 din 2009 care se comporta foarte bine, nu am avut probleme tehnice cu el dar il exploatez cu grija. La capitolul confort nu este pe primul loc :ha: dar cu timpul te obisnuiesti cu senzatia de camion. Nissan Navara D40 e mult mai confortabil dupa parerea mea, dar tot la categoria camioane vei fi si cu el :grin: Despre L200 nu ma pot pronunta pentru ca nu am avut placerea sa conduc asa ca las colegii mai avizati sa dezvolte topicul. Bafta la cumparare, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 (editat) Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 Am probat doua Nissan Navara acum ceva vreme si nu mi-au lasat deloc senzatia de camion. Si eu am la Ranger acelasi feeling cum ai tu la D22 , dar Navara era destul de clar alta masina. Mult mai aproape de turism . Sigur , exceptnd greutatea si gabaritul. Ce nu am simtit eu niciodata , sunt caii aia multi de la Navara. Primul testat era de 190 CP ( poate sunt pe hartie , ca in trafic nu i-am simtit ) iar celalalt varianta clasica de 175 CP. Nici pe acestia nu i-am simtit ca fiind asa multi. Raportata la alte pick-up-uri cu care am mers , am avut la ambele Navare o senzatie de maxim 140 - 150 CP . Dar si aia cu indulgenta. Nu am depasit 120 km/h cu nici unul din ele . Poate ca la viteze superioare se manifesta si plusul de putere . Editat Iulie 3, 2014 de FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: sfaturi de achizitie: Nissan Navara,2005 versus Mitsubishi L200,2004 Salutari. Eu am folosit ca masina de serviciu un D22. Este absolut groaznic. La momentul respectiv mergeam mult in tara si umblam pe drumuri forestiere. Efectiv mi-a rupt spatele. Atunci cand este neincarcata pot spune ca este ca o caruta. Treptele au rapoarte foarte scurte, gandite pentru cuplu si nu te avantajeaza pe distante lungi unde drumul iti permite sa mergi cu viteza de 130-140. Podeaua este foarte inalta si din asta rezulta o pozitie inconfortabila pentru pasageri. In spate bancheta este mica. Nu o recomand ca masina de familie sau de zi cu zi. Este probabil conceputa din start ca o utilitara si atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate