boerumarius Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 (editat) In iulie intentionez sa hoinaresc trei-patru zile prin muntii din Maramures. Am sa pun cateva trasee pe care as vrea sa le fac (mentionez ca aceste trasee le-am gasit pe harta, nu am habar despre ele ), asa ca astept informatii despre aceste trasee ... sau altele de la cei care cunosc zona. M-as bucura daca s-ar mai gasi doritori. 1. Firiza - Cascada Stur - Poiana lui Dumitru - Poiana Brazilor - Cascada Sapanta - Sapanta. 2. Firiza - Valea Neagra - Izvoare - Mara. 3. Mara - Baraj Runcu - Sapanta. 4. Mara - Izvoare - Ignis. 5. Baia Sprie - Creasta Cocosului - Budesti. 6. Pasul Prislop - Lacul Stiol ... 7. Borsa - Lacul Iezer ... O mica schimbare cu data plecarii, avand timp mai mult liber la sfarsitul acestei luni cred ca o sa plec vineri 27 iunie. Editat Iunie 22, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: O iesire de cateva zile in Muntii Maramures. Am fost doua masini, totul a decurs fara probleme. Desi am colindat trei zile prin muntii din Maramures, nu am facut prea multe poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: O iesire de cateva zile in Muntii Maramures. Nu am fost atent la topic.... Eram si eu pe voi, sau cu voi. Cel putin la Ignis si la Creasta, acolo recunosc ceva poze. Bvo! Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: O iesire de cateva zile in Muntii Maramures. Mi-ar fi placut sa mai fie cineva din zona dar adevarul este ca am postat cu prea putine zile inainte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: O iesire de cateva zile in Muntii Maramures. Imi pare rau ca nu am vazut mesajul la timp. Iti dadeam si eu niste trasee faine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Re: O iesire de cateva zile in Muntii Maramures. Idem Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: O iesire de cateva zile in Muntii Maramures. salut, mai anuntati cand iesiti ca ne-am alatura si noi din Cluj, Huedin...etc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate