Max Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Primea intalnire "nationala" la care am participat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 Alte poze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 ce vremuri domle 8) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Da domle...nu-mi tragea fata nici atunci, acu iar nu trage...Credeam ca planetarele de Nissan sunt mai bune, dar vad ca m-am inselat. Cred ca alea de MOG sunt cele mai tari :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 Degeaba pui planetare mai tari. Tot gasesti tu un punct slab pe care sa il faci praf. :lol: :lol: :lol: Daca nu rupi planetara, spargi diferentialul, sau cardanul sau ambreiajul, sau sasiul sau un picior :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Degeaba pui planetare mai tari. Tot gasesti tu un punct slab pe care sa il faci praf. :lol: :lol: :lol: Daca nu rupi planetara, spargi diferentialul, sau cardanul sau ambreiajul, sau sasiul sau un picior :))ai dreptate ca acu am vazut ca si caseta de directie se misca odata cu sasiul...cred ca e fisurat si sasiul :( Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 Degeaba pui planetare mai tari. Tot gasesti tu un punct slab pe care sa il faci praf. :lol: :lol: :lol: Daca nu rupi planetara, spargi diferentialul, sau cardanul sau ambreiajul, sau sasiul sau un picior :))ai dreptate ca acu am vazut ca si caseta de directie se misca odata cu sasiul...cred ca e fisurat si sasiul :( So... I rest my case... Trebuie sa ne luam niste masini mai usoare decat noi. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bel Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Re: Intalniri care au fost: Sighisoara 12-15 mai 2006 Ma uit acum la poze si imi aduc aminte de acele lucruri frumoase care au fost aici,in Sighisoara...Atunci a fost prima mea iesire in tern cu o masina bine pregatita....era o Lada Niva galbena echipata pentru concurs,foarte frumoasa. Nu voi uita niciodata prima mea experienta in offroad.Aveam vreo 15 ani atunci,iar din acea vreme mia intrat microbu` cu acest sport in sange. Foarte frumos!!!:br:br:br Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrano Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Re: Intalniri care au fost: Sighisoara 12-15 mai 2006 Bel, pe cand prima masina 4x4 la tine? Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bel Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Re: Intalniri care au fost: Sighisoara 12-15 mai 2006 Bel, pe cand prima masina 4x4 la tine? Acum trebuie sa soseasca si permisu`(in 25 am examenu la mures la sala,sper sal iau ca mam cam saturat de invatat:D). Primul 4x4 pt mine,sper ca pe sfarsitul lui septembrie,inceputul lui noiembrie...Sa vad ce banuti mai adun in vara si cu ce mai am,sper sa imi ajunga pentru o masinuta 4x4,fara verificare,asigurare etc. Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greby93 Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Re: Intalniri care au fost: Sighisoara 12-15 mai 2006 "Domnu' Doctor" cu Chevroletul camuflat cu YES la numere mai iasa la offroad? Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bel Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Re: Intalniri care au fost: Sighisoara 12-15 mai 2006 "Domnu' Doctor" cu Chevroletul camuflat cu YES la numere mai iasa la offroad? Nu stiu... Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Re: Intalniri care au fost: Sighisoara 12-15 mai 2006 Ce vremuri frumoase :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Re: Intalniri care au fost: Sighisoara 12-15 mai 2006 nu prea mai iese....Chevroletul e de vanzare....l-am vazut acum trei saptamani in curtea omului.....fain agregat :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts