Adrian Matei Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan BigUrsu De cand am Nissanul si m-am apucat de bibilit la el(nu eu personal ci mecanicul) am inceput sa invat si un pic de mecanica si abia dupa un an de zile am gasit un mecanic care sa-mi fie pe plac si anume Service-ul dl Florin - Hot Cars din Bucuresti.In Cta este jale mare cu mecanicii dar sa mai priceapa cu ce se mananca Nissanul Patrol! Eu am sa-i dau link-ul dl Florin si el va remedia problemele Eu am motorul de 2,8 !! Iti multumesc frumos pentru sfaturile utile si daca iti mai vin si alte idei pe parcurs vor fi binevenite Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Si culmea e ca nu am baut [rea mult dar as fi putut jura ca ai motorul de 3.0 :) Sorry atunci NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Si culmea e ca nu am baut [rea mult dar as fi putut jura ca ai motorul de 3.0 :) Sorry atunci No problem! Oricum tot ce ai spus se pupa si cu motorul meu si trebuie sa fac aceste verificari Luni trimit masina la Bucuresti si deja am trimis link catre dl Florin Multumesc BigUrsu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan N-ai pentru ce mestere...sa ai bafta sa-ti faci fierul si sa te bucuri de el maxim. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan O poza si cu interiorul tanculetului de vanatoare! De Luni este la Dl Tuparu !! Sint curios ce bubita/e gasim http://i1374.photobucket.com/albums/ag422/amatei/Mobile%20Uploads/image_zps482dd8ab.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Cum scap de reclama cu troliile Primetech ??? Folosesc alte marci si daca este sa fac o reclama atunci ar trebui sa fiu intrebat ?? Multumesc si scuze de Offtopic. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Cum scap de reclama cu troliile Primetech ??? Folosesc alte marci si daca este sa fac o reclama atunci ar trebui sa fiu intrebat ?? Multumesc si scuze de Offtopic. Numai bine Reclama de care zici este setata sa apara in ultima postare a oricarui topic de pe acest forum si este a proprietarului forumului, Max, deci nu TU faci reclama acestui troliu si nici n-ar trebui sa fii intrebat.....Ok ? PS - Acum reclama s-a mutat in postarea mea, observi....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Nu inteleg de ce postarea ta este atat de agresiva si de ce te simti ofensat ?? Cred ca in calitate de Administrator, Moderator ,etc trebuie sa ai o atitudine de Mediator si Nu de Atotstiutor care da cu biciul!! Si eu sint Moderator pe alte Forumuri asa ca stiu cu ce se mananca moderarea . Iti Multumesc ca m-ai luminat cu raspunsul tau si Imi cer Scuze daca am deranjat pe cineva. Iti doresc o seara placuta stimate domn Administrator Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Pai se pare ca tonul tau pe care ai pus intrebarea a fost iritat, iar eu n-am facut decat sa-ti raspund civilizat si se vede din raspunsul tau care din noi este mai ofensat..... O seara buna si tie ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan :g:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2014 (editat) Re: Inca un membru in marea familie Nissan Buna seara dragilor, Dupa 2 saptamani de lucru la masinuta la Dojo MotorSports, i-am pus un boost de turbina faina Garret la tanculet iar acum rupem in doua orice panta !! Este minunat cum se aude turbina, cum lucreaza si cum se misca ceasul de bord cu presiunea indicata. Orgasmic de fain. Sint in teste cu masina care se comporta extraordinar si acum am acel zvac care-l doream . Dar cum nebuneala nu are limite la sfarsitul lui Ianuarie urmeaza un cip de putere si schimbarea rapoartelor in grup , si ma voi opri aici cu upgrade-le:sm: Multumesc Ionut - Dojo pentru ajutor si intelegere Va doresc la toti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! Numai bine ps: revin cu noi impresii dupa perioada de acomodare cu noua masina Editat Decembrie 24, 2014 de Adrian Matei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Bustul ala de turbina e natural sau e cu silicoane dealea? Panta o rupi in patru chiar si fara motor ...asa pe liber cu orice masina, in timp ce stai cu picioarele pe bord, masina grea sa fie si Patrolul slava domnului "le are"...Rampa insa e mai greu de abordat! In rampa cum sta, se umfla silicoanele alea spre sfarc sau ....? :grin: Sper sa-mi intelegi satira ... Cand limba romana o transformati in unealta forte a lesbienelor pana si cel mai inversunat poponar devine "ateu" din punct de vedere al alegerii urmatorului partener ... :grin: Vezi, era mai buna reclama aia din post decat ce am scris eu aici. Sarbatori fericite si tie! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 (editat) Re: Inca un membru in marea familie Nissan Nenea Yonutz m-ai taxat repede:2dr Off daca ai sti ce suparat eram ca nu mergea masina cum imi doream !! Cred ca pana la urma turbina era cea care nu functiona in parametrii normali cu toate ca a fost verificata in 3 service-uri si nu dadea semne de oboseala, dar pana acum nimeni nu a putut sa-mi spuna cauza exacta a lipsei de putere,in schimb Ionut Tuparu a fost singurul care mi-a certificat ca nu am eu probleme cu capul si ca masina are o problema. Cert este ca acum pot merge normal cu tanculetul si mai am si o rezerva buna de putere daca am nevoie. Numai bine ps: Va multumesc inca o data la toti pentru sfaturi si indrumari Editat Decembrie 24, 2014 de Adrian Matei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Daca-mi aduc bine aminte, eu te-am intrebat de turbina. Lipsa uleiului in intercooler nu indica neaparat ca turbina este in boii lei...Turbina ai fi putut sa-ti dai seama de starea ei de functionare daca aveai montat un ceas de boost (si-mi aduc aminte de carcotasii care ma tot intrebau ce e cu atatea ceasuri pe Ursache)....fluctuatia boost-ului in sarcina constanta (1.0 bar - 0.5bar-0.7 bar - 0.3 bar etc) indica clar o problema la turbina, care se propaga mai departe si se reflecta direct in temperatura gazelor de evacuare (EGT) .. (si aici imi aduc iarasi aminte de multe discutii care au avut loc pe aici si prin alte parti)..... PS. Cele ce am zis mai sus nu tin cont de motorizare (2.8, 3.0) si nici chiar de masina (Nissan, Mitsubishi,Toyota, Land Rover)....iar in ceea ce ma priveste, timpul mi-a confirmat ca modificarile facute nu au fost facute degeaba. Sarbatori Fericite tuturor ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Ai dreptate Big.Ursu ,dar eu nestiind nici un gram de mecanica am apelat la diverse persoane/service-uri si dupa 1 an de zile de chinuiala i-am dat de cap la masina si acum ma bucur de ea !! De aceea va tot multumesc atat voua celor care ati postat pe topicul meu cat si Forumului/Forumistilor, deoarece am avut material de informare destul si am putut discuta cu mecanicii mai toate semnele de intrebare care le aveam legat de masina Numai bine si Craciun Fericit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Adriane, E bine ca stii de gluma ...si ai inteles (cred eu) sensul postului meu. :h5 Cand te dai jos de pe A2 sa te duci oriunde da-mi un semn si iti dau o cafa (cafea) ... :grin: Turbina ta se poate sa fie buna ... dar se poate sa ai ceva nereguli pe acolo. Ne bucuram ca am putut sa-ti fim de folos intr-un fel sau altul! Sarbatori fericite! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Decembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Yonutz,acum ca turbina este demontata am sa o duc la un prieten care are un service in Cta numai pe turbosuflante(acum 4 zile l-am descoperit la o vanatoare) si sa vad daca este ok Sa-mi lasi telefonul ca te sun cum prind o portita si ne vedem Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Buna seara Doresc si eu un pic de ajutor ca am inebunit de cand tot citesc topicurile de cauciucuri si nu reusesc sa calculez niste dimensiuni si vin cu marea rugaminte sa ma ajutati si anume: - pe masina am in momentul de fata bfg km2 305/70/16 si nu stiu echivalentul acestor indici in inch sau ce naiba folosesc cei de afara ?? Am un rand de jenti (aici iar sint out) identice cu cele de pe masina(o sa caut factura de la Milner sa vad ce naiba am cumparat) si cum normal ca tot omul am mancarici un cur as pune niste anvelope mai agresive care sa le folosesc in perioada de vanatoare Ianuarie -Februarie cand am in S-E-stul Romaniei cca. 90% noroi si 10% zapada peste el, sau 40% zapada si 60 % noroi sub zapada !! - intrebarea este care ar fi dimensiunea potrivita(mie imi place ce am pe masina ca si indici) poate la fel sau un pic mai mare ca sa se potriveasca pe aceste jenti pe 16 ?? - ma tot uit la Ziareli profil Simex, Silvestorne si Maxxis trepador Acum la Ziareli am gasit Extreme forest pe 305/70/16 La Silverstone mt 117 extreme cu urmatoarele dimensiuni : 33×10.5×16 114 L; Pret: 1020 Lei 35×10.5×16 119 L; Pret: 1149 Lei 35×11.5×16 116 L; Pret: 1318 Lei La Maxxis trepador am urmatoarea dimensiune : 35X12.50R16LT 121Q 8 BSW 34.6 13 50 3195 10 21/32 ????! Cat inseamna asta ?? Folosesc Bfg km2 avand in vedere ca incepand cu luna Mai pana in Noiembrie parcurg distante mari de la Cta la locurile de vanatoare (300,400,500 km) si atunci am ales acest tip de anvelopa care de altfel pe fosta masina LRD3 am schimbat 2 randuri de km2 si un rand de at(toate m-au tinut si functionat extrem de bine si fara nici o pana iar media lor de functionare pe masina a fost 80.000 km si 90.000km tocite uniform). Tot 2 randuri de km2 cu aceeasi km parcusi am avut si pe Fordul Ranger. Dar acum mi-ar place pe tanculet/purcelus sa am si ceva mai agresiv pentru ca in aceasta perioada ma deplasez maxim 300 km dus intors fata de cealalta perioada unde distanta este dubla si doresc sa experimentez si alte marci daca tot am posibilitatea. Dar, normal ca apare acest dar nu stiu care din ele ar fi mai "orgasmic" la condus si bineinteles sa : nu se toceasca prea repede pe astfalt,sa pot merge cu un 90-100 km/h , sa aiba franare cat de cat acceptabila,etc etc Mie unul imi plac cele de la Maxxis!! Ziarelli sint dotate 6 masini de la filiala de vanatoare si arata super dupa 1,5 ani de functionare atat pe astfalt cat si in teren,iar cel putin pe noroaie sint extraordinare,si din cate vad se echilibreaza fain Silverstone am tot citit si ma incanta ca nu sint resapate fata de Ziarelli(am un pitic pe creier cu resapatele) Maxxis nu prea am vazut utilizatori pe forum care sa spune cate ceva despre ele.Am vazut ca Max are varianta de rock... pe masina lui dar este nemultumit pe noroi cu ele !!! Chiar si in prezentarea lor arata clar ca sint exclusiv pentru catarare pe pietre si mai putin pentru noroi si zapada. Deci revin cu rugamintea legata de dimensiuni deoarece nu stiu cum sa fac transformarea si o parare a voastra legata de cele trei marci cum vi se par si ce sa aleg in functie de nevoile mele si de distantele parcurse?? Va multumesc pentru intelegere Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan 305/70/16 se traduce astfel: 305 - latimea caii de rulare, in mm 70 - inaltimea de la janta pana la calea de rulare, in procente din latimea caii de rulare (70% din 305 mm) 16 - diametrul jantei in inch Diametrul unei astfel de roti este urmatorul: 305 x 70% = 213,5 mm x 2 (pentru ca ai anvelopa la ambele capete ale diametrului) = 427 mm 427 mm : 25,4 (mm/inch) = 16,81 inch + 16 inch ai jantei = 32,81 inch diametru total Sau altfel spus, 305/70/16 este echivalent cu 33/12/16, unde 33 este diametrul total in inch, 12 este latimea in inch, iar 16 diametrul jantei in inch. Super simplu.:wink: Silverstone MT 117 Extreme se tocesc repede pe asfalt. Nu sunt resapate, dar destul de greu de echilibrat, mie nu mi-a iesit 100%. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Salut Alec Multumesc de informatii. Dupa ce termin upgrade-ul in punti si cu chip power-ul din pompa , ma apuc de cauciucuri si restul de modificari ca sa fie totul ok din toate punctele de vedere.Trebuie sa le i-au progresiv avand in vedere ca nimic nu este gratis!! Ionut de la Dojo te va contacta pentru piesele necesare modificarii Baieti multumesc pentru ajutor si raspunsuri Numai bine si revin cu poze cand o sa fie gata tanculetul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan nasu... eu am zis din prima ... turbina. ai si comandat una de la madi... dar nu ai montat-o din lenea mecanicului. ia 33/10,5/16 ziarelli profil simex sau 2 seturi de lanturi forestiere si NU MAI SHIMBA NIMIC LA EA. motorina, ulei, filtre si pedala forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Ai dreptate Finule , dar Tu sti foarte bine ca ma manca si pe mine asa cum acum mult timp si tu aveai mancarici si toata ziua buna ziua mai adaugai ceva pe masina etc etc Oricum daca gasesti lanturi sa-mi spui ca sint interesat O sa mai fac niste socoteli legate de investitia cu jentile si cauciucurile si ma mai gandesc Pupici Finu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Aprilie 11, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Dupa 2 luni de munca si bibileala la masina, am reusit astazi sa merg cu ea avand in vedere ca abia ieri am luat-o de la Dojo. Am schimbat uleiurile peste tot,toate filtrele,ceva bucsi si alte bibiluri marunte si am pus chipul de putere la pompa de injectie (o sa revin dupa sarbatori cu denumirea chipului) am schimbat rapoartele in grupuri, iar masina merge BESTIAL !!! Imi vine sa dau jos tot otelul de pe ea si sa ma apuc de liniute frate !! Acum merge exact cum mi-am dorit si are forta si zvac indiferent de situatie. Am mers pe greu si se simte enorm diferenta fata de faza initiala!! Masina este o adevarata Bestie!! Multumesc Ionut - Dojo Motorsports pentru lucrarea profesionala facuta. Sarbatori Pascale Fericite alaturi de cei Dragi la toata lumea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Hristos A Inviat! Felicitari pt tanculet NASU! Ma bucur enorm ca in sfarsit merge tanculetul dupa cum vrei tu! Pupici de la Bihor! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Yonutz,acum ca turbina este demontata am sa o duc la un prieten care are un service in Cta numai pe turbosuflante(acum 4 zile l-am descoperit la o vanatoare) si sa vad daca este ok Sa-mi lasi telefonul ca te sun cum prind o portita si ne vedem Numai bine Hai salut,spune-mi si mie te rog daca ai fost cu turbina veche de pe nissan la prietenul descoperit la vinatoare,banuiesc ca vorbesti de Marian,are un LRD3 cu turbine desenate pe el,ceva cu PUM la numar,corect?daca da zi-mi si mie ce ti-a spus despre turbina veche? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate