Adrian Matei Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Salut Marian a pus turbina pe bancul de probe si nu are nici o problema, este beton. Din pacate nu am apucat sa o pun la vanzare din lipsa de timp Mai am si 4 amortizoare noi noute(1000 de km cu indulgenta facuti) care la fel nu am apucat sa-i pun la rubrica de vanzari Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Am inteles,te intreb asta pt ca sint nedumerit de faptul ca turbina e verificata si e buna insa pe masina ta nu mergea,in schimb cu alta turbina spui ca merge.Aceeasi problema o am si eu cu o turbina,motorul imi merge ca si cum ar fi aspirat,efectiv nu simt sa imi intre turbina,o aud sisiind dar nu da zvîc cum ar trebui.Am fost la el,a verificat-o,curatat-o a zis ca e in regula dar masina nu merge cum ar trebui.Curioasă treaba. Foarte greu de gasit meseriași la Cta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 (editat) Re: Inca un membru in marea familie Nissan Poate ai vreun vacuUm lipsa sau inversat ... sau trage aer fals pe undeva... Editat Septembrie 13, 2015 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: Inca un membru in marea familie Nissan Traseul de vacuum verificat si rasverificat,nu trage aer fals,la turbina i-am marit presiunea,nu o simt deloc.O aud de la 2250-2300 de ture dar nu o simt neam.Un amic de la Bistrița are aceeasi masina,a facut aceleasi modificari(de fapt eu le-am facut exact dupa el),la el intra turbina de la 1800 de ture,da nu ca intra,intra tare,sare masina in sus ce mai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate