matteo_tgv Posted September 25, 2014 Author Share Posted September 25, 2014 (edited) Re: Si..... inca un Pininache ;) Cu riscul sa ma repet, ca am scris si in topic-ul de vanzare (dar nu ma apuc sa compun alt text): Hehe, prietenul fotograf care mi-a pozat-o ieri (ca sa iasa asa cum arata ea in realitate, cu aparatul meu n-ar fi iesit atat de detaliat), cand a vazut ieri masina, m-a rugat insistent sa i-o imprumut azi pentru un proiect al lui, cica de mult cauta un jeepuletz frumos si care sa arate atat de bine, ca sa-i iasa fain scenariul. Cu ocazia asta, am mai primit si eu cateva poze (sunt mai multe, de fapt, dar atatea mi-a dat pana acum, il mai bat la cap, e zgarcit tare cu munca lui). Placuta de inmatriculare de Germania a pus-o doar pt proiect, masina ramane pe Bulgaria :)) Atentie: fata nu este inclusa in pret si nici in oferta!!! Nu cereti numere de telefon sau alte informatii, nu am si nu procur :)) Edited September 26, 2014 by matteo_tgv Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Re: Si..... inca un Pininache ;) Acum chiar ca e complet topicul si parerea mea e ca se poate inchide, daca tot e la vanzare masina. Felicitari pentru poze! 1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts