Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica 12oct iesire pe Vladeasa

mariusradovici

Postări Recomandate

Re: Duminica 12oct iesire pe Vladeasa

Baieti faini, imi pare rau ca noi am ajuns doar la final, dar e bine si asa! Tocmai am venit de la spalatorie unde Tibi o spalat o ora jumate pe masina:)))

Astia de la spalatorie au cosmar cand ma vad :) "iar vine Tibi fixistu"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Pregatire traseu pentru urmatoarea iesire unde baietii su Jimny-ul vor fi in avantaj,trebuie demonstrat asta si fara frica!

Filmultet:

Poze

Ma nu mai pune filme de-astea ca daca vede Tibi n-o sa mai iasa cu masina in off-road! Foarte frumos....incet ne pregatim si noi....:br

Subaru justy 1,3 4x4
Link spre comentariu

Prieteneste iti spun:

- Cumpara si foloseste o sufa de copac, cu toti iubim natura si e pacat sa sufere saracul copac care te mai si ajuta.

- Ai troliu bun, nu mai da din roti cand te troliezi, nu esti in concurs. Ai pajero, simex, planetare sensibile, lasa troliul sa faca treaba si nu o sa mai ai socuri in planetare odata ce crampoanele prind aderenta si de asemenea, nu o sa mai ai socuri in troliu. Lasa troliu sa te traga si iti menajezi si masina si troliu. E pacat de bani.

- Foloseste copilotul. Lasa-l sa stea in fata masinii, el va vedea in ravena unde si cum iti vor calca rotile si te poate ghida stanga-dreapta. Mult balet ai fi putut evita prin implicarea lui. Iar el va invata sa te ghideze doar prin experienta. Troliaza-te in momentele mai grele pentru siguranta si pe el lasa-l sa vada cum calca masina si cum trebuie sa te ghideze. :dr2

• Like 1
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare