Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi achiziție Led Bar

DMM74
 Share

Recommended Posts

Salut,

As vrea sa-ma achizitionez un Led Bar, cca 60 cm, 120 w.

Se poate sa ma ajutați cu ceva producători si/sau vânzători, nu prea știu ce sa aleg. Menționez ca vreau sa-l montez pe bara fata.

Multumesc anticipat tuturor pentru ajutor.

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Sfaturi achiziție Led Bar

Salut,

As vrea sa-ma achizitionez un Led Bar, cca 60 cm, 120 w.

Se poate sa ma ajutați cu ceva producători si/sau vânzători, nu prea știu ce sa aleg. Menționez ca vreau sa-l montez pe bara fata.

Multumesc anticipat tuturor pentru ajutor.

Pe alese aici!

La $85 ai exact ceea ce vrei tu, e chiar combo (flood + spot), cu transport gratuit... doar rabdare sa ai, ajunge cam in 3 saptamani... dar merita asteptarea avand in vedere ca la noi magazinele il vand de 3 ori mai scump (si e la fel, la fel de chinezezc) :daisazacaji5:

LE: acum am vazut, spre deosebire de alte produse din China cu free shipping, acesta vine mult mai repede si vine prin DHL, la usa! Deci si mai bine :h5

Edited by rockshox

Pe alese aici!

La $85 ai exact ceea ce vrei tu, e chiar combo (flood + spot), cu transport gratuit... doar rabdare sa ai, ajunge cam in 3 saptamani... dar merita asteptarea avand in vedere ca la noi magazinele il vand de 3 ori mai scump (si e la fel, la fel de chinezezc) :daisazacaji5:

LE: acum am vazut, spre deosebire de alte produse din China cu free shipping, acesta vine mult mai repede si vine prin DHL, la usa! Deci si mai bine :h5

Multumesc mult.

Salut

Eu as alege unul cu cat mai multi lumeni (unitate de flux luminos) si nu neaparat ca putere (W)

Dintre producatorii cei de la Cree mi se par a fi cei mai ok (dintre chinezi)

De preferat este sa arunci un oki pe cele existente la noi in magazine (macar iti faci o idee) si comanzi de aici

Scapi de intermediari iar uneori gasesti oferte f bune. Nu uita sa alegi free shipping.

Bafta

Ps: eu am comandat demult alt produs de acolo si a venit fara nici o problema

Ps2: de preferat sa comanzi cu o valoare de sub 150euro pentru a nu plati taxe vamale conform anaf

Edited by gagauta

Pe alese aici!

Se mai plateste si vama ???

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic

Salut

Eu as alege unul cu cat mai multi lumeni (unitate de flux luminos) si nu neaparat ca putere (W)

Dintre producatorii cei de la Cree mi se par a fi cei mai ok (dintre chinezi)

De preferat este sa arunci un oki pe cele existente la noi in magazine (macar iti faci o idee) si comanzi de aici

Scapi de intermediari iar uneori gasesti oferte f bune. Nu uita sa alegi free shipping.

Bafta

Ps: eu am comandat demult alt produs de acolo si a venit fara nici o problema

Ps2: de preferat sa comanzi cu o valoare de sub 150euro pentru a nu plati taxe vamale conform anaf

Comerciantii online ca Aliextress, DealExtreme, Madeinchina, Alibaba, Pandawill, DHgate, samd. sunt prezenti toti si pe ebay... nu degeaba i-am dat link pe ebay si nu catre unul din site-urile enumerate. Pe ebay tranzactiile se desfasoara intr-un mod mult mai organizat, multe produse au si tracking, plata este infinit mai sigura (se face prin procesatorul de plati al ebay-ului cu ajutorul paypal... deci nu direct catre magazinul "noname"). Pe scurt: magazinele virtuale inscrise pe ebay nu-si permit sa faca "manevre"... pt. ei conteaza enorm pana si un amarat de feedback + sau - lasat la o periuta de dinti de $0.12. Si nu in ultimul rand termenele de livrase se respecta (in limitele bunului simt) garantat pe ebay, iar in caz de probleme cu marfa, nerespectarea timpului de livrare (1-2 sapt. peste termenul spus de ei) se pot returna banii, schimba produsul, etc... deci "cineva" exista acolo (ebay) si se implica... la fel si paypal-ul care este FOARTE strict in ceea ce priveste ebay-ul.

Am cumparat foarte multe "chinezarii", de peste tot, Ebay ramane baza, in opinia mea.

PS: am montat si testat proiectoarele chinezesti si ledbarul in discutie... "are lumeni" sa dai si la altii :grin:

daca depaseste 150iuro, da !

am dat mai sus linkul anaf

ANAF = fix pix cand vine vorba de mers efectiv la vama de cartier si ridicat produsul :ha:

Cam toti aplica sau nu taxe (doar la produsele din afara UE) in functie de cum te intelegi cu cel de la ghiseu, de cata "ciocolata" ii dai vamesului, de starea de spirit din ziua respectiva a personalului de acolo....

PS: sunt site-uri unde se cumpara efectiv (exista ca optiune la cosul de cumparaturi - cativa centi/dolari) "livrare ca si cadou" sau "cost produs mai mic decat cel real" sau "split package" (caz in care ai mai multe produse, iar chinezu' le trimite in pachete separate in asa fel incat niciunul sa nu depaseasca valoarea max admisa netaxabila la vama)... metode exista.

Edited by rockshox

Eu am un combo de 180w 21.800 lumeni de care sunt multumit. L-am luat din state si l-am adus intr-un pachet de 5 bucati (ne-am combinat mai multi).

A iesit undeva la aproximativ 180 euro.

Nu e productie chinezeasca, e taiwanez.

Am vazut si ce se vinde pe piata romaneasca (chinezisme). Incomparabil la calitate si caracteristici. Si aici nu vorbesc de caracteristicile trecute pe hartie ...vorbesc de cele probate live.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

@ rock

sunt de acord cu tine in privinta "ciocolatei" dar se aplica doar daca vine prima posta !

daca vine dhl/ups/tnt vama se face la curier si nu ai cum sa oferi ciocolata iar cu factura cadou e mai greu.

nu ai paypal pe aliexpress dar ai si acolo alte garantii la cumparare. ales un magazin corect si cu feedback.

@ Yonutz

tocmai de aceea am recomandat led-urile Cree, au cu totul alta calitate fata de celalte no name-uri

Pe alese aici!

Salut,

L-am luat azi pe asta. Sper sa fie bun. Daca o sa fiu mulțumit următoarea comanda va fi tot aici pentru proiectoarele de lucru laterale si cele de spTe plus led bar sus frontal. Cel achiziționat azi este pentru bara fata.

Multumesc încă o data tuturor pentru ajutor.

TVA-ul nu se plateste pentru achizitiile peste 10Euro?

Eu stiam ca la achizitiile extracomunitare se plateste TVA la valorile peste 10 EURO si taxa vamala pentru valori de peste 150.

La achizitiile intracomunitare TVA-ul il plateste comerciantul, in tara de expeditie.

Asta in cazul achizitiilor pe persoana fizica.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

Scuze. Am uitat sa pun linkul

http://m.ebay.com/itm/171539508807?nav=SEARCH

Eu am plătit ce scrie aici. Pe ANAF scrie ca nu se plătesc taxe vamale pentru bunurile comandate pe net pana la valoarea de 150€.

Poate ma înșel eu. Ai linkul ANAF intr-un post anterior.

Va rog informații pro si contra la noua achiziție. Am dat banii aiurea pe led?

Multumesc.

Seara buna.

Taxa vamala e una, TVA e alta.

Si eu am comandat niste chestii de pe eBay si de pe alte site-uri americane, si am platit TVA de 3 ori cand au ajuns coletele in tara. Am prieteni care sustin ca lor nu le-au cerut, dar mie, cei de la biroul vamal, m-au pus o data sa aduc o copie dupa extrasul de cont cu plata, sa dovedesc ca valoarea platii corespunde cu valoarea declarata a marfii.

Pe langa TVA se plateste taxa vamala numai pentru produse cu valori mai mari de 150Euro.

Nu cred ca ai comandat aiurea, chiar daca platesti si TVA tot este sub pretul de pe piata romaneasca.

Problema va fi in cazul unei eventuale probleme aparute in garantie.

eu comand foarte mult de pe ebay.exista cateva posibilitati sa fentezi iaxele,daca vrei.vorbesti cu cel care trimite coletul sa mentioneze o valoare mica 20-30 dolari(nu conteaza cat e mare e coletul) sau te intelegi cu vamesul si ii plasezi lui in jeb de vreo 5 beri si ai rezolvat-o

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

@CatalinU

Uite asa ne trezim la usa cu militia ptr autodenunturi dastea...si dupa aia ne pune stapanul pulanului sa scriem pe o hartie de 500 de lei sau mai multe de 1000 de ori ..."nu mai fac, nu mai fac, nu mai fac" si-ar fi al dracu de bine sa scapam doar cu atat! :ha:

Asa ca dao in mortii masii de ciocolata si de bere la jab. Faceti ca mutu ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Mulțumesc încă o data tuturor pentru sfaturi, așteptam sa vina coletul si vedem ce se întâmpla. Si cu taxa vamala plătită, oricum este la cel puțin 1/2 din pret. Problema este ca încă nu a plecat din China si nu am încă un termen de livrare. Cei care ati mai cumparat de pe eBay, va rog să-mi Spune-ți cam in cat timp va da confirmarea livrării?

Multumesc anticipat.

Confirmarea predarii catre transportator iti vine intre 2 si 5 zile. De atunci mai dureaza intre 15 si 30 de zile, depinzand de perioadele de sarbatori, starea vremii, etc.

Confirmarea predarii catre transportator iti vine intre 2 si 5 zile. De atunci mai dureaza intre 15 si 30 de zile, depinzand de perioadele de sarbatori, starea vremii, etc.

Multumesc, astept, credeam ca este posibil sa-mi ajungă pana de 1 Decembrie.

@CatalinU

Uite asa ne trezim la usa cu militia ptr autodenunturi dastea...si dupa aia ne pune stapanul pulanului sa scriem pe o hartie de 500 de lei sau mai multe de 1000 de ori ..."nu mai fac, nu mai fac, nu mai fac" si-ar fi al dracu de bine sa scapam doar cu atat! :ha:

Asa ca dao in mortii masii de ciocolata si de bere la jab. Faceti ca mutu ... :grin:

ii astept cu drag.nu ar fi prima data cand le dau cu legea in cap.acuma sper la o schimbare cu noua conducere.ei habar nu au sa scrie in word,daramite sa intre pe forumuri si sa depisteze din ce coltisor al tarii am postat.spor la cumparaturi tuturor fara taxe vamale,tva,impozite si alte tampenii.

p.s. Yoane daca ai probleme stiu un avocat bun :2dr

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

Este neaparat nevoie sa meargă personal beneficiarul dupa colet la vama sau poate merge oricine?

Poate întrebarea este aiurea, dar e primul transport din China.:banana

ce va complicati atat?.....am luat din pravalie o chinezarie de 180W care lumineaza de mori incet...vb cuiva...parca e lumina de pe aeroport....si am cotizat ptr ea doar vreo 570 de ron

o fi mult...o fi putin?

Edited by Marius C alias Turagmes

ce va complicati atat?.....am luat din pravalie o chinezarie de 180W care lumineaza de mori incet...vb cuiva...parca e lumina de pe aeroport....si am cotizat ptr ea doar vreo 570 de ron

o fi mult...o fi putin?

Ne e mult deloc, de la ce prăvălie, ca sa nu fie reclama, da si tu un PM.

As mai vrea sa iau si niște proiectoare de lucru pentru laterale si spate.

Merci.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use