DMM74 Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar corect , doar ca nu toati isi asuma un mic risc de a trimite banii si sa nu mai vezi nici led bar nici bani inapoi ;) eu sincer o sa comand 2 buc http://www.ebay.com/itm/50inch288W-CREE-ATV-LED-Curved-Light-Bar-Combo-Work-Offroad-Driving-lights-4WD-/271608375940?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f3d1eea84&vxp=mtr daca au numai jumate din lumenii specificati (27100) ma declar multumit Salut, vezi ca la ce vrei tu sa ei, cred ca o sa plătești si TVA si taxe vamale. Ieri, din întâmplare, ai intrat intr-un magazin, undeva in provincie si am gasit un led bar de 120 W la 400 RON si unul de 180 W la 550 RON. Cred ca sunt mai mult decat ok. Eu am dat pe al meu 380 RON + 38 ron TVA in vama si am si stat cu morcovul 3 saptamâni. Mi-au făcut o oferta la un led bar de 300 W la 1000 RON. Cum vi se pare prețul? LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 (edited) Re: Sfaturi achiziție Led Bar Salut, vezi ca la ce vrei tu sa ei, cred ca o sa plătești si TVA si taxe vamale. Ieri, din întâmplare, ai intrat intr-un magazin, undeva in provincie si am gasit un led bar de 120 W la 400 RON si unul de 180 W la 550 RON. Cred ca sunt mai mult decat ok. Eu am dat pe al meu 380 RON + 38 ron TVA in vama si am si stat cu morcovul 3 saptamâni. Mi-au făcut o oferta la un led bar de 300 W la 1000 RON. Cum vi se pare prețul? da vezi ca , chinezul iti trece pe colet ce suma vrei tu ;) si pt 40 de usd nu platesti asa multa vama :D pai pune niste poze cu produsul sa vedem si noi sau un link ceva Edited January 30, 2015 by timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMM74 Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Era la om in magazin, nu am avut cum sa fac poza, dar cel de 120 W era identic cu ce am eu pe masina. LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar De pe ebay, eu unul cumpar doar de la magazine cu cel putin zeci de mii (minim), daca nu sute de mii de calificative, cu de la 90-95% pozitive in sus. Cititi inainte, contactati vanzatorul eventual, etc. Si pana la urma morcovul ala de care tot vorbiti nu isi are rostul atata vreme cat toate tranzactiile sunt facute prin PayPal.... astia chiar nu se joaca (si nici chinezul cu ei). Indiferent de unde le cumparati, sa va bucurati de ele, dar sunt si eu curios de ce isi ia toata lumea "n"-spe mii de lumeni si bare d-astea de 2m de leduri.... chiar va trebuie? E retorica intrebarea... si eu mi-am luat :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar De pe ebay, eu unul cumpar doar de la magazine cu cel putin zeci de mii (minim), daca nu sute de mii de calificative, cu de la 90-95% pozitive in sus. Cititi inainte, contactati vanzatorul eventual, etc. Si pana la urma morcovul ala de care tot vorbiti nu isi are rostul atata vreme cat toate tranzactiile sunt facute prin PayPal.... astia chiar nu se joaca (si nici chinezul cu ei). Indiferent de unde le cumparati, sa va bucurati de ele, dar sunt si eu curios de ce isi ia toata lumea "n"-spe mii de lumeni si bare d-astea de 2m de leduri.... chiar va trebuie? E retorica intrebarea... si eu mi-am luat :h5 oare de ce? si eu comand 2 , sa am si fata si spate :D am vrut si pe laterale da eram chiar de nem prost dupoa :) pe asfalt nu iti trebuie dar cum intri in padure altfel vezi "ochishorii" de dupa tufisuri ;) Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
sean70 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Ai pus led-bar pe masina ca sa vezi "ochisori" noaptea in padure??!!:hl Legal vorbind iti poti pierde led-barurile cu suport cu tot daca ai ghinionul sa "stingi" ochisorii.:uameni Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Ai pus led-bar pe masina ca sa vezi "ochisori" noaptea in padure??!!:hl Legal vorbind iti poti pierde led-barurile cu suport cu tot daca ai ghinionul sa "stingi" ochisorii.:uameni legal vorbind doar ii admiram "ochisorii" si la noi in zona cam umbla urs , lup , mistretz ...n-ai vrea sa te dai jos sa te pisi langa o tufa unde e o scroafa cu purcei ;) Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Eu va zic din experienta proprie ca din china nu mai comand in veci... O data am incercat sa comand ceva led-uri de vreo 150 USD si odata mi-a dat teapa omu` mic. Am stat si o luna si p..a. Noroc ca Paypal-u mi-a dat banii inapoi. Ce-i drept M-am luat dupa cel mai mic pret si chinezu nici avea asa multe calificattive. Avea numai pozitive, vreo 50, dar atentie ca si de la aia o puteti lua in mufa daca se lucreaza cu PAYPAL,este IMPOSIBIL sa iei teapa,o spune un client vechi ebay/paypal.si da din china se asteapta o luna sau peste o luna pt comanda,dar de aceea e si transportul ieftin pt ca se trimite pe container.da acuma si cu aia in cur si cu sufletu in Rai,nu se poate.comanda de pe europa sau america si atunci iti va fi livrat produs mai rapid,dar mai scump si poate mai trebuie sa te incarci si cu vama Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
catasebi Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Inteleg ce sici si stiu ce zici matale. Dar dupa ce a trecut luna, la sfatul lu aia de la Paypal, cand sa iau legatura cu vanzatorul, ial de unde nu-i.... cont blocat pe ebay si etc... Si vad ca se poate si cu aia in c.r si cu sufletu in rai, daca ne uitam la motorvip in curte :grin: Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Inteleg ce sici si stiu ce zici matale. Dar dupa ce a trecut luna, la sfatul lu aia de la Paypal, cand sa iau legatura cu vanzatorul, ial de unde nu-i.... cont blocat pe ebay si etc... Si vad ca se poate si cu aia in c.r si cu sufletu in rai, daca ne uitam la motorvip in curte :grin: sa vezi cand faci plangere la paypal iti returneaza banii si dupa 2 saptamani ajunge si produsul ;) trimiti banii inapoi la chinez? Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Eu am mai comandat un ledbar pentru un prieten. A venit cu avionul de la galbejiti, cam o saptamana a durat. La ebay ai paypalul ca protectie, la aliexpress banii raman in contul Ali si nu ii vireaza vanzatorului pana nu ii confirmi ca ai primit si e ok. Eu am comandat o camera de marsarier, a intarziat f mult si chinezul mi-a mai trimis una. Pana la urma i-am platit-o si pe a doua, pentru ca omul a fost ok si desi nu avea nici un control daca eu am primit sau nu camera, nu au comentat. Au pus-o la posta instant. Au ajuns amandoua in acelasi timp, i-am facut plata dupa ce a venit si a doua camera. In rest tot ce am luat de pe ebay a fost ok, unele chestii au venit cu free shipping si in 2 sapt, la altele a durat aproape o luna. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Inteleg ce sici si stiu ce zici matale. Dar dupa ce a trecut luna, la sfatul lu aia de la Paypal, cand sa iau legatura cu vanzatorul, ial de unde nu-i.... cont blocat pe ebay si etc... Si vad ca se poate si cu aia in c.r si cu sufletu in rai, daca ne uitam la motorvip in curte :grin: nu prea imi dau seama ce spui acolo..ai vb cu paypalu si cu nu mai stiu cine.dupa o luna daca nu ti-a venit produsul,deschizi caz si ebayul analizeaza situatia.daca ai reptate iti vireaza banii inapoi.poa sa aiba ala contul blocat,contul bancar al vanzatorului e pe paypal,iar daca ebayul da refund,ii trage automat din cont.eu am patit=o odata,dar nu are nici o treaba paypal.eu am vb cu ebay,ei au puterea de decizie asupra tranzactiei.daca userul e descoperit cu cioara vopsita,i se blocheaza automat si contul bancar,nu trebuie tu sa cauti pe nimeni,totul se rezolva electronic Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar ... si , in lipsa unor date plauzibile inclin sa cred ca diferenta e facuta ' din pix ' ... Peste tot unce ma duc sa cauta dau peste aceleasi produse , ambalate in aceasi cutii , in aceleasi folii ... Am ajuns sa vanez cel mai mic pret la lucrul care m-ar interesa , sa dau cat mai putini bani de vreme ce sunt peste tot , tot alea ... Si , cum am un prieten apropiat care face lampi stradale cu led mai cunosc cate ceva despre leduri ... am avut intentia sa-mi fac propiile mele proiectoare ca sa ies mai ieftin , dar fara sa fac rabat la calitatea ledului si a lentilei ( cel putin ) , unitatea de masura fiind pur si simplu lumenii si atat . Am renuntat ca e imposibil , trei leduri bune si trei lentile ( calitate medie ) plus sursa ( si ea de calitate medie ) si deja e mai scump decat un proiector cu noua leduri ... Deci , ceva e in neregula ... Si , daca desfaceti un ledbar o sa aveti ceva surprize despre cum pot lucra chinezii aia . Ca sa va vina mai usor de suportat socul initial , tineti in gura o bomboana mare cu muuult zahar ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Costica...doar nu-i fac autopsie la ledbar cine vrea autopsie ca la manual...cumpara Rigidindustries....cu doua de-alea si-au dublat valoarea masinii mie-mi ajunge cat lumineaza frankensteinul de la aia cu ochii oblici Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar daca vreau sa pun un ledbar deasupra parbrizului,de cati lumeni ar trebui sa caut? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar daca vreau sa pun un ledbar deasupra parbrizului,de cati lumeni ar trebui sa caut? 89.654,217 lumeni.... :ha: Serios acum, ia-l dupa lungimea care te aranjeaza cel mai bine (cum arata, cum se incadreaza pt. o prindere cat mai ok). Ca si putere, crede-ma, incepand de la proiectoarele "clasice" 9 leduri, 27W, toate "lumineaza de-ti iau auzu". ...ajungem sa vorbim de ledurile astea exact ca de "cacarea in padure" ...cum am vazut pe un topic mai vechi... pagini intregi mai frate, pagini intregi despre defecare :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar eu ceream un sfat celor care stiu.acuma daca tu consideri treaba asta o nimik toata,e problema ta.daca tu mergi pe ideea,ce potriveste,aia pune e din nou problema ta.eu inainte sa imi iau ceva ma informez cat mai bine despre acel ceva.nu trebuie sa faci si tu la fel,poti sa iti iei ce iti picaprima data la mana revenind la topic si nu la fabule din padure,am cautat si tot cautat ledbar.ce am observat?cei care vand special pt montarea deasupra parbrizelor,recomanda montarea celor curbate.merita asa ceva sau are cineva asa ceva?sau e doar o fita? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar abureli ....a mea e dreapta de 180 w si aduce ziua in noapte pe unde trece si are doar vroe 80 de cm lungime pe aia lunga si curbata o cam dai de crengi in padure....mai tare decat o dau eu pe asta a mea ca putere....cum a spus colegul de mai sus de te-ai suparat tu....cat te tine inst electrica :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Se pare ca n-ai inteles, sau nu vrei sa intelegi nimic din toate paginile scriese aici. Legat de postarile (cunostintele) mele = "fabule din padure"... :ha:.. esti tare! Spor in toate si drumuri bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Se pare ca n-ai inteles, sau nu vrei sa intelegi nimic din toate paginile scriese aici. Legat de postarile (cunostintele) mele = "fabule din padure"... :ha:.. esti tare! Spor in toate si drumuri bune! Nu m-am legat de cunostintele tale,am intrebat de cei care stiu despre acesti lumeni....Spor la citit Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar abureli ....a mea e dreapta de 180 w si aduce ziua in noapte pe unde trece si are doar vroe 80 de cm lungime pe aia lunga si curbata o cam dai de crengi in padure....mai tare decat o dau eu pe asta a mea ca putere....cum a spus colegul de mai sus de te-ai suparat tu....cat te tine inst electrica :grin: nu ma-m suparat deloc,da cand omu face misto,te cam enervezi. instakatia electrica cred ca ma va tine,voi avea si doua baterii.Voi cauta atunci una dupa W si nu dupa lumeni,ca vad ca lumea rade de ei Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar lumenii cu cat mai multi...cu atat mai bine...dar.... degeaba ai doua baterii...trebuie sa ai dimensionat corespunzator circuitul de alimentare al LED bar-ului ca de nu...se incing sarmele pana acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar se va face totul ca la carte si instalatia Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Ai grija cu montatul deasupra parbrizului ca o sa se reflecte lumina din capota fix in ochii tai. Ar fi o idee sa il pui un pic mai in spate, sa nu iti scoti ochii singur. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Ai grija cu montatul deasupra parbrizului ca o sa se reflecte lumina din capota fix in ochii tai. Ar fi o idee sa il pui un pic mai in spate, sa nu iti scoti ochii singur. oare cu 10 cm mai in spate e suficient? sau trebuie mai mult? c acuma is la capitolul roofrack si tre sa gandesc dimensiunile .Multumesc Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts