Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi achiziție Led Bar

DMM74
 Share

Recommended Posts

Re: Sfaturi achiziție Led Bar

...Acum, despre protejarea lor de crengi -la cele originale "Cree" si Epistar nu e nevoie de asa ceva pentru ca sunt garantate la IP68.

Atentie! IP68 reflecta protectia la apa si praf, nu la socuri.

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu am comandat cam de 200$ de pe ebay. De toate pentru toti majoritatea leduri CREE de la vanzatori diferiti (toate cu transport gratuit). Cred ca am destule proiectoare si leduri sa echipez 3 masini. Si nu glumesc. Au inceput deja sa vina... :banana

Cu banii aceeaia imi luam in Romania un led bar. Care nu lumina si in spate (da! am luat si worklights pentru spate). Si cred, ca daca nu e facut de NASA pentru Misiunea MARS din 2020 toamna, ledbarul acela nu rezista la fel de bine ca 3 seturi diferite de lumini (adica le pot schimba dupa ce se strica cu alt set nou).

Asta am gandit eu :wink: Timpul si experienta imi va da (sper si ma :pr1) dreptate!

Eu am comandat cam de 200$ de pe ebay. De toate pentru toti majoritatea leduri CREE de la vanzatori diferiti (toate cu transport gratuit). Cred ca am destule proiectoare si leduri sa echipez 3 masini. Si nu glumesc. Au inceput deja sa vina... :banana

Cu banii aceeaia imi luam in Romania un led bar. Care nu lumina si in spate (da! am luat si worklights pentru spate). Si cred, ca daca nu e facut de NASA pentru Misiunea MARS din 2020 toamna, ledbarul acela nu rezista la fel de bine ca 3 seturi diferite de lumini (adica le pot schimba dupa ce se strica cu alt set nou).

Asta am gandit eu :wink: Timpul si experienta imi va da (sper si ma :pr1) dreptate!

Cea mai inteleapta decizie. La fel gandesc si eu. Cat despre magazinele de la noi nu spun ca vand numai "chinezarii", insa 99% din ele fac intocmai. Rezistenta la crengi este la fel, probat. Singura chestie pe care am observat-o la "ieftinaturi" (aceleasi si din magazine) este o usoara matuire/ingalbenire a geamului, dar nimic de speriat. Cat despre apa nicio problema.

Tocmai a sosit azi coletul cu TNT. Bara led de 180w, 32", am platit 109USD + 93ron tva la noi, nu am platit vama. In banii astia mi-au trimis si cablajul, bolt on, inclusiv releu si buton.

Ca prima impresie e bine lucrata, pare solida. Abia astept sa o montez sa vad cum se comporta in utilizare. Revin cu impresii.

ledbar.thumb.jpg.4dad8c7913c2728846b86cd2ef1596e0.jpg

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

• 2 weeks later...

Gata si montajul, gasiti detalii pe topicul masinii, am testat-o ieri, mers cu bara aprinsa vreo 30min si nici macar nu se simtea calda cand puneai mana pe ea. Pare bine lucrata, vedem cat o rezista.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

• 2 weeks later...

Gata si montajul, gasiti detalii pe topicul masinii, am testat-o ieri, mers cu bara aprinsa vreo 30min si nici macar nu se simtea calda cand puneai mana pe ea. Pare bine lucrata, vedem cat o rezista.

de astea de aici stie cineva ceva? ca mi se par la preturi decente http://www.xenon-drive.ro/xenon-auto/eshop/21-1-Proiectoare-LED-Auto-Off-Road

daca se considera reclama , rog pe careva sa mute/stearga postul , dar poate fi de ajutor cuiva

Natural Disaster Response Operations

Ssalutare,

Eu dupa multe cautari am sa cumpar de aici http://www.motorvip.ro/produs/proiector-pe-leduri-180w-6000k-power la doar 500 ron tva inclus eu zic ca este un pret ok.

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Ssalutare,

Eu dupa multe cautari am sa cumpar de aici http://www.motorvip.ro/produs/proiector-pe-leduri-180w-6000k-power la doar 500 ron tva inclus eu zic ca este un pret ok.

baieti buni astia , uite ce am gasit pe pagina lor :grin:

Unbenannt.thumb.jpg.b37dcbbdf683c2ae67b0945a3e1555cb.jpg

de astea de aici stie cineva ceva? ca mi se par la preturi decente http://www.xenon-drive.ro/xenon-auto/eshop/21-1-Proiectoare-LED-Auto-Off-Road

daca se considera reclama , rog pe careva sa mute/stearga postul , dar poate fi de ajutor cuiva

asa ceva am pe masina,doar ca am platit ceva mai mult pe ele,fac treaba de minune.am o intrebare insa,as vrea un led bar care sa il montez deasupra parbrizului.as gasi asa ceva?ma uit pe ebay si inca nu am dat peste un led-bar asa lung.are careva vreun pont?

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

asa ceva am pe masina,doar ca am platit ceva mai mult pe ele,fac treaba de minune.am o intrebare insa,as vrea un led bar care sa il montez deasupra parbrizului.as gasi asa ceva?ma uit pe ebay si inca nu am dat peste un led-bar asa lung.are careva vreun pont?

http://www.ebay.com/itm/CREE-Led-53Inch-300W-Curved-Work-Light-Bar-FLOOD-SPOT-SUV-Pickup-Ford-Atv-SUV-/231443022138?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35e314413a&vxp=mtr

Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2

• 2 weeks later...

http://www.ebay.com/itm/50inch288W-CREE-ATV-LED-Curved-Light-Bar-Combo-Work-Offroad-Driving-lights-4WD-/271608375940?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f3d1eea84&vxp=mtr

asta nu iti ajunge? are 52 de inchi

si sa iti mai raspund la o intrebare : asata are si flood si spot , adica e ce trebuie ;)

cu asta poti merge linistit fara faruri ca are 27.000 de lumeni ;)

Edited by timberland0910

Si eu am comandat la motorvip de alaltaieri si am primit acelasi raspuns. Astept sa treaca 3 sapt si revin cu comanda.

Asteptati, asteptati. Fix 3 saptamani dureaza sa le comande si ei de la chinezi :grin:

• Like 1

Nu are nimeni un feed back ???

Merita sa asteptam vaporul din China !!!!

Pai tu ce zici? Cel putin 3 colegi (cu mine 4) spun ca sun ok, ca le-au testat si ca sunt aceleasi cu cele de pe site-urile din Romania. Vaporul e acelasi indiferent de unde iei. ;)

corect , doar ca nu toati isi asuma un mic risc de a trimite banii si sa nu mai vezi nici led bar nici bani inapoi ;) eu sincer o sa comand 2 buc http://www.ebay.com/itm/50inch288W-CREE-ATV-LED-Curved-Light-Bar-Combo-Work-Offroad-Driving-lights-4WD-/271608375940?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f3d1eea84&vxp=mtr

daca au numai jumate din lumenii specificati (27100) ma declar multumit

Eu va zic din experienta proprie ca din china nu mai comand in veci... O data am incercat sa comand ceva led-uri de vreo 150 USD si odata mi-a dat teapa omu` mic. Am stat si o luna si p..a. Noroc ca Paypal-u mi-a dat banii inapoi. Ce-i drept M-am luat dupa cel mai mic pret si chinezu nici avea asa multe calificattive. Avea numai pozitive, vreo 50, dar atentie ca si de la aia o puteti lua in mufa

Sezi bland, ca-s din Maramu' !

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use