ctinu Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Re: Sfaturi achiziție Led Bar ...Acum, despre protejarea lor de crengi -la cele originale "Cree" si Epistar nu e nevoie de asa ceva pentru ca sunt garantate la IP68. Atentie! IP68 reflecta protectia la apa si praf, nu la socuri. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Ptr a va lamuri mai bine de treaba cu IP(M)-rile! :grin: IP code - International Protection Marking consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
harkonnen Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Eu am comandat cam de 200$ de pe ebay. De toate pentru toti majoritatea leduri CREE de la vanzatori diferiti (toate cu transport gratuit). Cred ca am destule proiectoare si leduri sa echipez 3 masini. Si nu glumesc. Au inceput deja sa vina... :banana Cu banii aceeaia imi luam in Romania un led bar. Care nu lumina si in spate (da! am luat si worklights pentru spate). Si cred, ca daca nu e facut de NASA pentru Misiunea MARS din 2020 toamna, ledbarul acela nu rezista la fel de bine ca 3 seturi diferite de lumini (adica le pot schimba dupa ce se strica cu alt set nou). Asta am gandit eu :wink: Timpul si experienta imi va da (sper si ma :pr1) dreptate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Eu am comandat cam de 200$ de pe ebay. De toate pentru toti majoritatea leduri CREE de la vanzatori diferiti (toate cu transport gratuit). Cred ca am destule proiectoare si leduri sa echipez 3 masini. Si nu glumesc. Au inceput deja sa vina... :banana Cu banii aceeaia imi luam in Romania un led bar. Care nu lumina si in spate (da! am luat si worklights pentru spate). Si cred, ca daca nu e facut de NASA pentru Misiunea MARS din 2020 toamna, ledbarul acela nu rezista la fel de bine ca 3 seturi diferite de lumini (adica le pot schimba dupa ce se strica cu alt set nou). Asta am gandit eu :wink: Timpul si experienta imi va da (sper si ma :pr1) dreptate! Cea mai inteleapta decizie. La fel gandesc si eu. Cat despre magazinele de la noi nu spun ca vand numai "chinezarii", insa 99% din ele fac intocmai. Rezistenta la crengi este la fel, probat. Singura chestie pe care am observat-o la "ieftinaturi" (aceleasi si din magazine) este o usoara matuire/ingalbenire a geamului, dar nimic de speriat. Cat despre apa nicio problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Tocmai a sosit azi coletul cu TNT. Bara led de 180w, 32", am platit 109USD + 93ron tva la noi, nu am platit vama. In banii astia mi-au trimis si cablajul, bolt on, inclusiv releu si buton. Ca prima impresie e bine lucrata, pare solida. Abia astept sa o montez sa vad cum se comporta in utilizare. Revin cu impresii. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Gata si montajul, gasiti detalii pe topicul masinii, am testat-o ieri, mers cu bara aprinsa vreo 30min si nici macar nu se simtea calda cand puneai mana pe ea. Pare bine lucrata, vedem cat o rezista. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Gata si montajul, gasiti detalii pe topicul masinii, am testat-o ieri, mers cu bara aprinsa vreo 30min si nici macar nu se simtea calda cand puneai mana pe ea. Pare bine lucrata, vedem cat o rezista. de astea de aici stie cineva ceva? ca mi se par la preturi decente http://www.xenon-drive.ro/xenon-auto/eshop/21-1-Proiectoare-LED-Auto-Off-Road daca se considera reclama , rog pe careva sa mute/stearga postul , dar poate fi de ajutor cuiva Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigsilviu Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Ssalutare, Eu dupa multe cautari am sa cumpar de aici http://www.motorvip.ro/produs/proiector-pe-leduri-180w-6000k-power la doar 500 ron tva inclus eu zic ca este un pret ok. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Ssalutare, Eu dupa multe cautari am sa cumpar de aici http://www.motorvip.ro/produs/proiector-pe-leduri-180w-6000k-power la doar 500 ron tva inclus eu zic ca este un pret ok. baieti buni astia , uite ce am gasit pe pagina lor :grin: http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar de astea de aici stie cineva ceva? ca mi se par la preturi decente http://www.xenon-drive.ro/xenon-auto/eshop/21-1-Proiectoare-LED-Auto-Off-Road daca se considera reclama , rog pe careva sa mute/stearga postul , dar poate fi de ajutor cuiva asa ceva am pe masina,doar ca am platit ceva mai mult pe ele,fac treaba de minune.am o intrebare insa,as vrea un led bar care sa il montez deasupra parbrizului.as gasi asa ceva?ma uit pe ebay si inca nu am dat peste un led-bar asa lung.are careva vreun pont? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoneCold Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar asa ceva am pe masina,doar ca am platit ceva mai mult pe ele,fac treaba de minune.am o intrebare insa,as vrea un led bar care sa il montez deasupra parbrizului.as gasi asa ceva?ma uit pe ebay si inca nu am dat peste un led-bar asa lung.are careva vreun pont? http://www.ebay.com/itm/CREE-Led-53Inch-300W-Curved-Work-Light-Bar-FLOOD-SPOT-SUV-Pickup-Ford-Atv-SUV-/231443022138?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35e314413a&vxp=mtr Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar ce tip de led bar trebuie sa fie?flood spot? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 (edited) Re: Sfaturi achiziție Led Bar asa ceva am pe masina,doar ca am platit ceva mai mult pe ele,fac treaba de minune.am o intrebare insa,as vrea un led bar care sa il montez deasupra parbrizului.as gasi asa ceva?ma uit pe ebay si inca nu am dat peste un led-bar asa lung.are careva vreun pont? http://www.ebay.com/itm/50inch288W-CREE-ATV-LED-Curved-Light-Bar-Combo-Work-Offroad-Driving-lights-4WD-/271608375940?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f3d1eea84&vxp=mtr asta nu iti ajunge? are 52 de inchi si sa iti mai raspund la o intrebare : asata are si flood si spot , adica e ce trebuie ;) cu asta poti merge linistit fara faruri ca are 27.000 de lumeni ;) Edited January 22, 2015 by timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_st24 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Pana la urma a comandat cineva de la motorvip varianta de 180w la 500 ron? Sunt interesat de achizitie si sa stiu daca merita sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigsilviu Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Vreau si eu sa-mi cumpar de la motorvip ca mi se pare cel mai in regula pret dupa piata. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMM74 Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar In sfârșit, am reușit sa fac si eu legăturile la proiectoare si le bar: [ATTACH=CONFIG]235264[/ATTACH] LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany78 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Salut, Am facut EU comanda la Motorvip,dar azi m-au sunat ca nu au nici un model de ledbar pe stoc si primesc in aproximativ 3 saptamani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_st24 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Si eu am comandat la motorvip de alaltaieri si am primit acelasi raspuns. Astept sa treaca 3 sapt si revin cu comanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany78 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Sunt curios daca vor pastra si pretul !!! Sau era doar o strategie de marketing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Si eu am comandat la motorvip de alaltaieri si am primit acelasi raspuns. Astept sa treaca 3 sapt si revin cu comanda. Asteptati, asteptati. Fix 3 saptamani dureaza sa le comande si ei de la chinezi :grin: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany78 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Nu are nimeni un feed back ??? Merita sa asteptam vaporul din China !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar am eu pe masina asa ceva.....merita toti banii:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Nu are nimeni un feed back ??? Merita sa asteptam vaporul din China !!!! Pai tu ce zici? Cel putin 3 colegi (cu mine 4) spun ca sun ok, ca le-au testat si ca sunt aceleasi cu cele de pe site-urile din Romania. Vaporul e acelasi indiferent de unde iei. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar corect , doar ca nu toati isi asuma un mic risc de a trimite banii si sa nu mai vezi nici led bar nici bani inapoi ;) eu sincer o sa comand 2 buc http://www.ebay.com/itm/50inch288W-CREE-ATV-LED-Curved-Light-Bar-Combo-Work-Offroad-Driving-lights-4WD-/271608375940?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f3d1eea84&vxp=mtr daca au numai jumate din lumenii specificati (27100) ma declar multumit Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
catasebi Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Re: Sfaturi achiziție Led Bar Eu va zic din experienta proprie ca din china nu mai comand in veci... O data am incercat sa comand ceva led-uri de vreo 150 USD si odata mi-a dat teapa omu` mic. Am stat si o luna si p..a. Noroc ca Paypal-u mi-a dat banii inapoi. Ce-i drept M-am luat dupa cel mai mic pret si chinezu nici avea asa multe calificattive. Avea numai pozitive, vreo 50, dar atentie ca si de la aia o puteti lua in mufa Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts