RazvanGTC Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Sper sa fie cea cu ARO in desert fie si numai pentru faptul ca o astfel de imagine e rarisima, daca nu chiar unica in zilele noastre, iar baietii care au facut posibila aceasta poza merita tot respectul nostru ! Pe de alta parte, daca poza de mai jos care este aproape identica cu cea cu Marius Lupu din editia 2013, no offence, dar juriul sufera de lipsa de imaginatie.....:ha: http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=230652&d=1417205504 Jurizarea este oricum un proces complex, este foarte greu sa alegi 3 castigatori dintre atatea fotografii reusite... Sunt convins ca o sa apara pareri pro si contra legat de fotografiile castigatoare, dar cel mai important lucru este ca reusim sa promovam off-road-ul intr-o zona benefica pentru noi care ne va aduce mediatizare mai mare in viitor. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 (edited) Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Depinde pe ce criterii se face jurizarea ...nu ma pricep deloc la fotografie ...dar mie astea imi plac cel mai mult (plac ochiului meu). Mai sunt si alte fotografii reusite ... dar astea mi-au atras atentia in mod special. http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/in-tian-shan-19102_zpse7cfd58b.jpeg http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/dincolo-de-nori-18968_zps98823d8c.jpeg http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/latra-dar-nu-musca-18982_zps70532f11.jpeg http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/thru-dust-19101_zps078f2903.jpeg Fara o ordine anume. Cred ca ar fi interesant (va dau doar o idee nu trebuie neaparat sa o puneti si in practica) sa alegeti 10 poze si una dintre ele sa fie votata ca cea mai buna pe forum ("premiul" de popularitate - nu neaparat sa-l recompensati material :wink:). Si la vot sa participe toti utilizatorii forumului care doresc sa voteze. Edited November 28, 2014 by Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 (edited) Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Câştigătorii sunt: Locul I: Ştefan Amarandei http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/aro-in-mlastina-siberiana-19066.jpeg Locul II: Iulian Ciobănaşu http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/in-tian-shan-19102.jpeg Locul III: Florin Ursu http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/la-deal-19023.jpeg Premiile sunt oferite de GTC Auto: - premiul 1: o camera HD GoPro - premiul 2: o statie CB President - premiul 3: un set walkie-talkie President Edited November 29, 2014 by Astral GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Vedeti si anuntarea castigatorilor pe blogul F64: http://blog.f64.ro/2014/11/28/concurs-4x4-photo-action-castigatorii/ GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Felicitari castigatorilor ! Felicitari Razvan pentru tot ce faci pentru promovarea 4x4 ! PS - Orice asemanare intre pozele de mai jos si faptul ca au fost premiate e pur intamplatoare.....:ha: http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/mud-2-11686Mobile.jpeg http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/la-deal-19023Mobile.jpeg REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Felicitari castigatorilor ! Felicitari Razvan pentru tot ce faci pentru promovarea 4x4 ! PS - Orice asemanare intre pozele de mai jos si faptul ca au fost premiate e pur intamplatoare.....:ha: http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/mud-2-11686Mobile.jpeg http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/la-deal-19023Mobile.jpeg Multumesc Astral pentru aprecieri. Eu vad o mare deosebire intre cele 2 poze: una este cu un Jeep si cealalta cu Toyota... :ha: Eu zic ca avem un podium cu de toate: peisaj / expeditie, concurs offroad si chiar selfie... Vreau sa va spun ca poza lui Stefan Amarandei a fost aleasa castigatoare si de Ionut Macri si de cei specializati in jurizari de la F64; le-a placut foarte tare. Este de remarcat ca primele 2 pozitii sunt ocupate de membrii expeditiei ARO in Siberia care tocmai ce s-au intors ieri in tara. Felicitari pentru aventura lor si pentru pozele frumoase trimise la concurs! Cand l-am anuntat pe VStef ca au castigat baietii din clubul ARO, am aflat ca Stefan a facut poza cu un GoPro imprumutat. Iata acum ca este fericitul castigator al unui GoPro, deci sigur ca se bucura ca efortul lor de a participa la concursul nostru foto a fost incununat de succes. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! In cele ce urmeaza o sa-mi permit sa deschid o discutie oarecum off-topic in care sa comentam fara patima, fara can-can aiurea si sa ne "dam cu parerea" pe marginea diferitelor poze. Unul din oamenii care cunosc fenomenul 4x4 si care are si darul de a imortaliza intr-un mare fel experientele petrecute in off-road este colegul nostru JorJ. (Stiu ca sunt multi colegi cu real talent fotografic printre noi si la o prima strigare ii pot enumera pe Watcher, f_zoltan, BigUrsu si-mi cer scuze fata de cei omisi, dar e doar chestie de memorie...) Despre JorJ nu ar fi de spus decat ca trebuie vizualizat site-ul lui ( http://www.wildstate.ro/ ) pentru ca se poate vedea limpede atat pasiunea pentru 4x4, natura, dar si pentru fotografie. Site-ul lui, pe langa desfatarea pe care o ofera privitorului, este un foarte bun promotor al fenomenului 4x4. Oricum, tot respectul pentru Jorj ca a intrat in concurs doar cu doua fotografii ! Culmea este ca una din cele doua poze se incadra perfect in "tipicul" pozei castigatoare si chiar ar fi fost mult mai potrivita ! http://www.f64.ro/concurs/4x4_photo_action_powered_by_gtc_/winch-superwinch-no-brotherhood_winch_-19176.html Pentru juriu as avea o singura intrebare : cum au reusit sa aleaga intre pozele de mai jos ? :ha1:ha: http://www.f64.ro/concurs/4x4_photo_action_powered_by_gtc_/pana_sus--19155.html http://www.f64.ro/concurs/4x4_photo_action_powered_by_gtc_/la_deal-19023.html In alta ordine de idei, poate ar fi bine ca editia de anul viitor sa aiba doua sectiuni : una pentru poze doar din competitii si una pentru restul lumii. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Am incercat la 2 editii de KAT sa aduc scoli de fotografie, le-am pus la dispozitie masini, locuri unde sa stea....etc. Nici macar nu au avut intentia de a tasta ceva ca raspuns. Am incercat o altfel de promovare a competitiilor. Poate Razvan are norocul si-i vor rspunde daca incearca si el. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Ideea unei expozitii de foto cu tema 4x4 a venit tocmai ca sa devenim mai cunoscuti in lumea fotografilor si sa se creeze un curent sa-si doreasca ei sa vina la concursurile de offroad. Ceva pasi inainte s-au facut si speram ca dupa aceasta a doua editie sa vedem un progres. Maine seara este vernisajul ENFO 4x4, la sala de expozitii din cadrul magazinului F64, de pe B-dul Unirii nr 45. Ora de incepere: 19.00. Cine doreste sa vina este aste asteptat cu placere. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 (edited) Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Acum ca esti de rahat cand te dai la competitii inteleg dar si daca trimiti poze de la competitii se pare ca nu da bine :ha::ha::ha: Hai mai Astrale ca pentru editia de la anu o sa ma duc la peste cu Patrolul si o sa-mi fac o poza cu el pe malul baltii :) Edited December 2, 2014 by cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Nu inteleg ce-ai vrut sa spui, dar da, esti de rahat daca te dai in competitii si uiti de unde ai plecat si-i consideri pe restul niste retardati.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Nu stiu Tupare daca e corect sa vorbesti asa mai ales ca suntem destul de multi cei care merem "la peste"! :wink: Pana la urma, desi fotografiile facute la evenimente cu miza sunt foarte spectaculoase, offroadul pana la urma nu se rezuma doar la competitii. Si uitandu-ma peste titlul acestui topic si totodata la titlul acestui concurs ...ori mi se pare mie ori am inteles cu totul altceva! :wink: Astral sesiza asemanarea dintre poza de anul trecut si poza de anul asta. Atata tot. Ce-i drept, dupa parerea mea ambele meritau sa fie premiate! DAR, daca va uitati printre pozele depuse la concurs ... poate ca gaseati pe acolo si vreun "iohanis"! :grin: Parerea mea este insa ca daca vreti sa vina oamenii cu experienta din domeniu sa va imortalizeze la evenimentele cu miza atunci acestia trebuie incurajati, sprijiniti si de ce nu chiar si "sponsorizati" - (aici nu ma refer neaparat la recompensele materiale). Nu trebuie sa fi prea jidan ca sa iti dai seama ca un pahar de vin dat spre degustare azi maine iti poate vinde tot butoiul de vin. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Pe domnul Astral se pare ca il cam deranjeaza fotografiile de la competitii. De altfel si sugereaza ca de la anul sa se faca 2 categori separate,sa nu se mai amestece pozele de la competitii cu peisagistica :)) Daca apare un copilot in fata masinii si are si casca in cap....e dubios,juriul e manjit :)) Haideti fratilor daca intelegeti ce vreau sa spun bina,daca nu lasati-o asa ca nu am chef de can can si nici nu vreau sa mutam topicul la discutii diverse. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Nu inteleg ce-ai vrut sa spui, dar da, esti de rahat daca te dai in competitii si uiti de unde ai plecat si-i consideri pe restul niste retardati.... Aici vorbesti cu mine? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Nu te supara, dar pe langa faptul ca dai dovada de ceva limitari, se pare ca nici nu esti atent la ce am scris.... In alta ordine de idei, stiu ca ma repet, dar poate de data asta sa pricepi si tu : sugestia de a fi doua sectiuni ale concursului (una pt pozele din competitii si una pt restul), in opinia mea, ar ilustra mai bine ce inseamna 4x4 in RO si ar arata tuturor doua fete ale aceluiasi fenomen 4x4 si poate ca in felul asta sa creasca si numarul de simpatizanti 4x4. Am eu impresia sa deja incerci sa devii un Gica-contra doar asa de amorul artei ? L-ati trecut pe banca de rezerve pe Yon si acum v-ati intors tirul spre mine sau care-i treaba ?!?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Eu zic ca la anul sa facem 15 categorii, poate prind toti "fotografii" un premiu... mai bine sa facem si o categorie cel mai bun comentariu de genul "va rog sa catig pentru ca" Pe de alta parte nenea Astral mi se pare ca esti complet pe langa topic atat timp cat 2 locuri sunt ocupate de poze care nu au nici o legatura cu concursurile de off-road... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Ce n-ai inteles nici tu, nici Tzuparu este ca eu am comentat doar faptul ca din toate pozele alea din COMPETITII juriul a "reusit" sa aleaga si anul acesta o poza aproape identica si prin asta mi se pare ca a devalorizat o gramada de alte poze si spectaculoase si reprezentative pentru LATURA COMPETITIONALA 4X4 ! Uita-te si tu din nou prin pozele inscrise in concurs si pariez pe ce vrei ca vei gasi macar alte 3 poze din COMPETITII cu o tema diferitasi care meritau sa fie pe podium! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 (edited) Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Astral ce nu intelegi tu este ca juriul a fost format din fotografi, nu din off-roadisti (fie ei de "tura" sau de prin concursuri") , ci din fotografi, unii care au avut legatura cu domeniul, dar cei mai multi care nu au legatura. Acestia au judecat pozele doar din punct de vedere fotografic ! Insa te invit diseara la sediul F64 unde le poti pune aceasta intrebare si sunt convins ca vei primi explicatia de ce poza aia este mai buna ca altele (din punct de vedere fotografic). Ce ma deranjeaza pe mine foarte tare insa este ca un moderator al unui forum isi permita sa sustina ca acest concurs a fost "aranjat"! Daca era orice alt user nu ma interesa, dar faptul ca ai o functie nu iti permite sa sustii acest lucru decat daca il poti si demonstra, iar tu nu poti nimic... p.s. Anul trecut a castigat o poza care din punctul meu de vedere nu avea nici o legatura cu offroad-ul... insa fotografic vorbind toata lumea era extaziata. Edited December 3, 2014 by iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Suntem pe calea cea buna,domnul ADMINISTRATOR ne face limitati........ Astral,cred altul ar trebuie sa fie rolul tau aici dar ma rog am mai zis ca nu are rost sa mai scriu pe forum,o sa-mi vad de treaba mea. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! De la inceput precizez ca am participat si anul trecut si anul asta la concurs, nefiind castigator. De fapt, nici nu ma asteptam la asa ceva, sunt constient ca sunt altii mult mai buni, cu altfel de ochi, cu altfel de aparatura etc. @iwa - nu ne cunoastem, nu am avut clinciuri nici in viata de zi cu zi, nici aici in spatiul virtual. Modul (nefericit) pe care l-ai ales sa te exprimi <<poate prind toti "fotografii" un premiu..>> eu o consider o jignire adusa tuturor celor care au participat la cele 2 concursuri organizate. Sa ne gandim ca totusi unii dintre participanti au la activ niste cursuri de fotografie in spate, altii au participat la diverse expozitii, munca lor este folosita in diverse scopuri etc - sa vii si sa le zici <<poate prind "fotografi" un premiu>> (in batjocura) mi se pare jignitor. Nu stiu daca pot vorbi in numele tuturor, dar in numele meu pot spune ca nu sunt milogul nimanui si am participat pentru ca mi-a placut ideea de competitie foto si consider ca am de invatat tot timpul. Sunt in stare sa accept criticile fondate, argumentate dar am o problema cu batjocura. Daca vrei, cuantificam si mai departe si ar trebui macar apreciat faptul ca s-a manifestat interes pentru acest eveniment si macar timpul consumat cu alegerea unor fotografii (pana la urma, cred ca cei care au participat si-au pus fotografii reprezentative) si incarcarea acestora pe site. Cam atat am avut de spus. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! @Big.Ursu - ce bine ar fi sa nu scoti din context afirmatia mea... Cum vad eu lucrurile: - avem un concurs la care participa toata lumea si castiga cei mai buni -> cel care castiga are satisfactia ca e cel mai bun - avem un concurs cu 15 clase/categorii si eventual cate 10 premii la fiecare clasa si uite cum toata lumea castiga -> cel care castiga e fericit ca a luat si el un premiu Pe care o preferi ? Acum mai citeste odata ce am scris eu... eventual citeste si celelalte comenturi si vezi cum sta treaba! Dupa daca inca te simti jignit eu unul imi cer scuze fata de tine. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Urmaresc topicul de cand s-a deschis, si am observat ce s-a discutat. Nu cred ca am scos din context nimic, altfel mesajul meu ar fi sunat poate altfel, alta tonalitate. Accept scuzele. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! Astral ce nu intelegi tu este ca juriul a fost format din fotografi, nu din off-roadisti (fie ei de "tura" sau de prin concursuri") , ci din fotografi, unii care au avut legatura cu domeniul, dar cei mai multi care nu au legatura. Acestia au judecat pozele doar din punct de vedere fotografic ! Insa te invit diseara la sediul F64 unde le poti pune aceasta intrebare si sunt convins ca vei primi explicatia de ce poza aia este mai buna ca altele (din punct de vedere fotografic). Ce ma deranjeaza pe mine foarte tare insa este ca un moderator al unui forum isi permita sa sustina ca acest concurs a fost "aranjat"! Daca era orice alt user nu ma interesa, dar faptul ca ai o functie nu iti permite sa sustii acest lucru decat daca il poti si demonstra, iar tu nu poti nimic... p.s. Anul trecut a castigat o poza care din punctul meu de vedere nu avea nici o legatura cu offroad-ul... insa fotografic vorbind toata lumea era extaziata. Unde naiba am zis eu ca a fost concursul "aranjat" ???? Clar, suntem pe alte lungimi de unda...... Nu mai am de adaugat nimic aici, in afara de mult succes competitorilor romani in campionatul de anul viitor din.....BG ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! @astral - mie asta imi suna a ce am zis: din toate pozele alea din COMPETITII juriul a "reusit" sa aleaga si anul acesta o poza aproape identica si prin asta mi se pare ca a devalorizat o gramada de alte poze si spectaculoase si reprezentative pentru LATURA COMPETITIONALA 4X4 ! Uita-te si tu din nou prin pozele inscrise in concurs si pariez pe ce vrei ca vei gasi macar alte 3 poze din COMPETITII cu o tema diferitasi care meritau sa fie pe podium! @big.ursu - pot sa intreb cu ce poze te-ai inscris ? de curiozitate GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: ENFO 4x4 2014– Expozitia Nationala de Fotografie Off-road 4×4 ! @iwa - ce relevanta are ? Eu am spus ce am avut de spus, fara sa aduc acuzatii, sa critic jurizarea sau modul de organizare. Atunci cand m-am simtit atins de anumite afirmatii, am luat atitudine. De aceea consider ca fotografiile cu care am participat sunt irelevante (pentru mine au un loc aparte intr-un colt din mintea mea). PS. Ca participant la altfel de competitii, prima regula este sa respecti participantii. Atat ca si concurent, cat si ca organizator sau spectator. Este opinia mea. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts