Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reparatie cheie contact pt Y61

madax

Postări Recomandate

Re: Reparatie cheie contact pt Y61

Am desfacut si a doua cheie - aia care inca functiona ca telecomanda, chiar cu plasticul paradit

Dar cand desfacui cheia gasii unul din butoane rupt de pe placa aia electronica :(

Asa ca acum am doua chei frumoase, cu plasticu nou si intreg, dar care nu functioneaza ca si telecomenzi...

pe mine m-a ,,depanat" ...,,dr gsm" ! un depanator profesionist de telefoane mobile ,ei au sculele necesare pt microelectronica de acolo , gasesti pe siturile dedicate pieselor electronice telecomenzi ce se pot imperechea cu modulul masinii la cativa zeci de lei !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe mine m-a ,,depanat" ...,,dr gsm" ! un depanator profesionist de telefoane mobile ,ei au sculele necesare pt microelectronica de acolo , gasesti pe siturile dedicate pieselor electronice telecomenzi ce se pot imperechea cu modulul masinii la cativa zeci de lei !

A fost fii-miu cu cheia la unii de repara gsm-uri pe langa shaormeria Dristor si se uitau ca broasca la inundatie, ca n-au asa contacte. Pesemne , contactele cu care lucreaza ei sunt ca intrerupatoarele de la camera:wink:

Unde pot gasi in Bucuresti un meserias sa schimbe minicontactele? Bineinteles, sa le si aiba.

GREEN DRAGON Y61, 3,0
Link spre comentariu

A fost fii-miu cu cheia la unii de repara gsm-uri pe langa shaormeria Dristor si se uitau ca broasca la inundatie, ca n-au asa contacte. Pesemne , contactele cu care lucreaza ei sunt ca intrerupatoarele de la camera:wink:

Unde pot gasi in Bucuresti un meserias sa schimbe minicontactele? Bineinteles, sa le si aiba.

Eu vrb de un atelier adevarat nu de v o baraca din statia de troleu:ha: , nu cred ca nu se gasesc la magazinele de electronice adevarate !mai sapa pe net !!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Am rezolvat problema cu contactele la o cheie. Urmeaza cealalta.

Cu capacele cheilor cu butoane de silicon, ii multumesc, pe aceasta cale, lui @ovidiua-car. Sunt ok.

GREEN DRAGON Y61, 3,0
Link spre comentariu

Am rezolvat problema cu contactele la o cheie. Urmeaza cealalta.

Salut, da-ne si noua de stire cum ai rezolvat cu contactele, ca dupa cum zisei mai sus asta e si la una din cheile mele buba.

Multumesc in avans!

Link spre comentariu

Am trimis cheia cea mai afectata la baiatul meu , in Bucuresti. A cumparat un contact ( 2 lei ) din zona Obor, apoi a fost la un atelier de electronice si l-a montat acolo ( 12 lei ). Cheia e inca la Bucuresti, maine vine cu eaacasa si o sa o probez. O sa-i dausi cealalta cheie sa inlocuiasca cele2 contacte. Asa voi sta linistit. Cand va veni baiatul meu, il voi intreba de magazinul de unde a luat contactele si unde a facut reparatia. Ok?

• Like 1
GREEN DRAGON Y61, 3,0
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare