teo pes Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Reparatie cheie contact pt Y61 Am desfacut si a doua cheie - aia care inca functiona ca telecomanda, chiar cu plasticul paradit Dar cand desfacui cheia gasii unul din butoane rupt de pe placa aia electronica :( Asa ca acum am doua chei frumoase, cu plasticu nou si intreg, dar care nu functioneaza ca si telecomenzi... pe mine m-a ,,depanat" ...,,dr gsm" ! un depanator profesionist de telefoane mobile ,ei au sculele necesare pt microelectronica de acolo , gasesti pe siturile dedicate pieselor electronice telecomenzi ce se pot imperechea cu modulul masinii la cativa zeci de lei ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Reparatie cheie contact pt Y61 pe mine m-a ,,depanat" ...,,dr gsm" ! un depanator profesionist de telefoane mobile ,ei au sculele necesare pt microelectronica de acolo , gasesti pe siturile dedicate pieselor electronice telecomenzi ce se pot imperechea cu modulul masinii la cativa zeci de lei ! A fost fii-miu cu cheia la unii de repara gsm-uri pe langa shaormeria Dristor si se uitau ca broasca la inundatie, ca n-au asa contacte. Pesemne , contactele cu care lucreaza ei sunt ca intrerupatoarele de la camera:wink: Unde pot gasi in Bucuresti un meserias sa schimbe minicontactele? Bineinteles, sa le si aiba. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Re: Reparatie cheie contact pt Y61 A fost fii-miu cu cheia la unii de repara gsm-uri pe langa shaormeria Dristor si se uitau ca broasca la inundatie, ca n-au asa contacte. Pesemne , contactele cu care lucreaza ei sunt ca intrerupatoarele de la camera:wink: Unde pot gasi in Bucuresti un meserias sa schimbe minicontactele? Bineinteles, sa le si aiba. Eu vrb de un atelier adevarat nu de v o baraca din statia de troleu:ha: , nu cred ca nu se gasesc la magazinele de electronice adevarate !mai sapa pe net !! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Decembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Re: Reparatie cheie contact pt Y61 Te cred , dar vad ca nici in Bucuresti nu prea gasesc. Daca stia cineva din zona, ma anunta, zic eu. Editat Decembrie 10, 2014 de madax GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Decembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Re: Reparatie cheie contact pt Y61 Am rezolvat problema cu contactele la o cheie. Urmeaza cealalta. Cu capacele cheilor cu butoane de silicon, ii multumesc, pe aceasta cale, lui @ovidiua-car. Sunt ok. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: Reparatie cheie contact pt Y61 Am rezolvat problema cu contactele la o cheie. Urmeaza cealalta. Salut, da-ne si noua de stire cum ai rezolvat cu contactele, ca dupa cum zisei mai sus asta e si la una din cheile mele buba. Multumesc in avans! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: Reparatie cheie contact pt Y61 Am trimis cheia cea mai afectata la baiatul meu , in Bucuresti. A cumparat un contact ( 2 lei ) din zona Obor, apoi a fost la un atelier de electronice si l-a montat acolo ( 12 lei ). Cheia e inca la Bucuresti, maine vine cu eaacasa si o sa o probez. O sa-i dausi cealalta cheie sa inlocuiasca cele2 contacte. Asa voi sta linistit. Cand va veni baiatul meu, il voi intreba de magazinul de unde a luat contactele si unde a facut reparatia. Ok? 1 GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: Reparatie cheie contact pt Y61 Perfect! :h5 Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Re: Reparatie cheie contact pt Y61 Perfect! :h5 Merci Am dat PM.:2dr GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate