bejanconstantin Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Re: troliu am cugetat mai bine si iti dau dreptate, am sa trag de ea si daca pica, pica asta e, daca nu, mai amanam momentul :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: troliu am cugetat mai bine si iti dau dreptate, am sa trag de ea si daca pica, pica asta e, daca nu, mai amanam momentul :wink: sal, am primit in sfarsit noile fuzete echipate cu rulmenti de Iveco, saptamana asta sper sa le montez. cateva poze pentru curiosi :wink: [ATTACH=CONFIG]234481 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234482 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234483 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234484 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234485 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234486 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234487 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234488 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234489 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234490 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234491 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234492 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234493 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234480 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234479 [/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: troliu am cugetat mai bine si iti dau dreptate, am sa trag de ea si daca pica, pica asta e, daca nu, mai amanam momentul :wink: sal, am primit in sfarsit noile fuzete echipate cu rulmenti de Iveco, saptamana asta sper sa le montez. cateva poze pentru curiosi :wink: [ATTACH=CONFIG]234481[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234482[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234483[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234484[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234485[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234486[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234487[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234488[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234489[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234490[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234491[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234492[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234493[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234480[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]234479[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: troliu azi am montat fuzetele :wink: ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri drumuri grele .....:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Ai inlocuit si carcasa grupului fata? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri deocamdata nu, sunt 4 urechi de prindere care trebuie sudate pe jug si am nevoie de carcasa grup spte in care se monteaza colivia si satelitii din grupul fata, am sa urc ceva poze cu carcasa, nu e prea complicata, cred ca se poate confectiona dintr-o punte spate cu succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri cateva poze cu carcasa diferential fata, solid facuta, cred ca ar putea fi construita home made. poate luna viitoare ceva poze cu ea montata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 (editat) Re: Lada Niva cu imbunatatiri Cumparate de la Chisinau sau din Rusia ? Mai ales fuzetele. Editat Februarie 1, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri si fuzetele si carcasa grup sunt luate din Harkov, nu gasesti in Chisinau. complicat cu adusul, cum spuneam colegului nostru anterior, de la Harkov la Odesa, de la Odesa la Chisinau si apoi la Iasi. Lung drum, dar sper sa merite:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri cu fuzetele nu stiu ca nu am avut dar banuiesc ca vor merge bine :) in schimb cu carcasa aia sigur va fi mai bine:) asa ceva mi-am dorit si eu cativa ani si am renuntat tocmai datorita costurilor si complicatiei cu adusul :) principalul avantaj este ca elimini riscul de a crapa carcasa grupuli,iar al doilea aspect important se pune carcasa de grup spate care e mult mai rezistenta:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Din Harkov cred ca era si site-ul un de am vazut carcasa cu inscriptia 4x4. Fuzete nu am vazut. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri adresa site-ului este niva4x4.com.ua (niva kharkov club) stanga sus, internet magazin riscul este ca daca faci comanda la ei, plata se face inainte. eu am platit inainte unui ucrainean si desi il cunosc, am stat cu stres...e zapada mare....nu circula cursa....trebuie sa primeasca, inca nu au pe stoc.....oricum bucurie mare la final :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Februarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri la spital :wink: inlocuit rapoartele 3,9 cu 4,3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri rusoaica a primit scaune noi :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri o mica noroiala, scaunele fac toti banii :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri la spital :wink: inlocuit rapoartele 3,9 cu 4,3 [ATTACH=CONFIG]236259[/ATTACH] domnul bejan, rapoartele le-ați înlocuit fiindcă ați pus insa turbo 205/80/16. cu cele de 3.9 se simțea lipsa puterii? acum cu 4.3 a dispărut complet acea lipsă? btw, super scaunele, dealtfel și Nivele!!!! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri rapoartele in general se schimba ori de cate ori se intervine pe lantul cinematic al transmisiei,adica daca pui guma mai mare ,diferenta trebuie compensata cumva, cele mai simple sunt,Rapoartele sau gear-master eu as opta si pentru gear master da pana acum nu am gasit de niva :) oricum imi place ce vad :) totusi nu sunt deacord cu toata greutatea suplimentara introdusa cu rollcageul si barile masive de fier,fara compensarea prin slabirea masinii... :) dar parere personala desigur :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri domnul bejan, rapoartele le-ați înlocuit fiindcă ați pus insa turbo 205/80/16. cu cele de 3.9 se simțea lipsa puterii? acum cu 4.3 a dispărut complet acea lipsă? btw, super scaunele, dealtfel și Nivele!!!! :x da, intradevar se simtea o putere mai mica. se impuneau rapoartele de 4,3 pentru compensarea greutatii suplimentare rollcage, troliu, bara, aproximativ 200kg btw, sunt costache:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri A dat strechea in voi cu nivele acolo in Moldova!:grin: Felicitari pentru iesiri sipentru ca mai scoateti marca asta din anonimat.N-am mai vazut atatea nive "preparate",de la ultima intalnire nationala a Nivelor!:ha: :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Ok Costache! acum sunt convins de necesitatea schimbării rapoartelor!!! (nu că nu aș fi simțit-o..) spune te rog, într-una din poze, din pădure, ai roțile virate, iar roata stângă se vede foarte lată!!!---este așa din cauza noroiului strâns pe ea sau anvelopele sunt reșapate și sunt un pic mai late de 205 mm? :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Ok Costache! acum sunt convins de necesitatea schimbării rapoartelor!!! (nu că nu aș fi simțit-o..) spune te rog, într-una din poze, din pădure, ai roțile virate, iar roata stângă se vede foarte lată!!!---este așa din cauza noroiului strâns pe ea sau anvelopele sunt reșapate și sunt un pic mai late de 205 mm? :ca doar noroi, o argila mai lipicioasa :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri doar noroi, o argila mai lipicioasa :wink: super arată!!! ok, mulțam de lămurire! Troliul ai apucat să-l folosești? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri super arată!!! ok, mulțam de lămurire! Troliul ai apucat să-l folosești? :h5 desigur, mai tot timpul uit ca utilajul are limite si nu sunt capabil sa le observ :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri ați troliat și alte utilaje mai grele decât Niva? adică e mai mult decât suficient acest tip de troliu pentru Niva?:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate