bejanconstantin Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri ați troliat și alte utilaje mai grele decât Niva? adică e mai mult decât suficient acest tip de troliu pentru Niva?:banana troliul este supradimensionat, mult peste ce trebuie pentru greutatea Nivei. la utilaje mai grele, se enerveaza si se depălaseaza ea spre utilajul tras :wink: am ales varianta asta de troliu pentru eventualitatea schimbarii marcii utilajului :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri despre ce troliu vorbim? vad ca e un warn,pare a fi un zeon? cu relee incorporate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri despre ce troliu vorbim? vad ca e un warn,pare a fi un zeon? cu relee incorporate? troliul este Warn Zeon 12 si are caracteristicile relee incorporate Forta de tractiune: 5443 Kg / 12000 lbs. Motor: High Output Paralel Series Wound, 4.6cp Raport transmisie: 216 Greutate: 44 Kg Dimensiuni: 615.9mm L x 181.6mm D x 267.1mm H (199.02mm H in varianta fara cutie de comanda atasata) Comanda: solenoid Alimentare: 12 V Frana: automata in tambur Cablu: otel 9,52 mm x 24.38 m Ghidare cablu: role heavy-duty Viteza la 0 lbs: 9.4m/min Viteza la 12000 lbs: 0.9m/min Telecomanda: cu fir de 3.7m cu led indicator Click image for larger version. Name: Warn_Premium_ZEON_12_548060_i0.jpg Views: 6 Size: 13.0 KB ID: 230790 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri pentru a cata oara, sonarul da eroare :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri pentru a cata oara, sonarul da eroare :wink: [ATTACH=CONFIG]239177[/ATTACH] Nu te-ai gandit sa schimbi pozitia alternatorului,daca tot iti place scuba diving?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Nu te-ai gandit sa schimbi pozitia alternatorului,daca tot iti place scuba diving?:grin: cred ca am sa fac o incercare, caut un model de suport pentru noua pozitie. cum ai rezolvat problema cu alinierea curelelor, era de vina alternatorul echivalent sau pozitia fuliei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri cred ca am sa fac o incercare, caut un model de suport pentru noua pozitie. cum ai rezolvat problema cu alinierea curelelor, era de vina alternatorul echivalent sau pozitia fuliei? Suportul se gaseste,cu achizitia lui e mai dificil. La mine,alternatorul echivalent nu era aliniat in suport.Au masurat la service,au mai pilit un pic din prinderea lui,au pus o saiba si acum nu mai sunt probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri vezi domnu :) cand ti-am spus ca nu e aliniat cum trebuie ceva acolo:) eu nu am rupt nici o curea :) legat de suportul de alternator in partea superioara stanga cum o practica rusii vorbiti cu UBU el imi aratase o variant foarte ok dealtfel doar ca nu am mai apucat sa o construiesc ca am vandut masina:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri vezi domnu :) cand ti-am spus ca nu e aliniat cum trebuie ceva acolo:) eu nu am rupt nici o curea :) legat de suportul de alternator in partea superioara stanga cum o practica rusii vorbiti cu UBU el imi aratase o variant foarte ok dealtfel doar ca nu am mai apucat sa o construiesc ca am vandut masina:) Ai dreptate Karol,dilema mea era alta si anume: 2 alternatoare identice,acelasi bloc motor,fara posibilitate de reglaj(pe adancime),la tine a mers,la mine nu.:cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Ai dreptate Karol,dilema mea era alta si anume: 2 alternatoare identice,acelasi bloc motor,fara posibilitate de reglaj(pe adancime),la tine a mers,la mine nu.:cn pt ca nu ai fost atent :) cand ti-am spus ca acea ureche support trebuie pilita vreo 2-3 mm si in cealalta parte trebuie adaugata o saiba :) da te iert la intalnirea asta daca s emai face si pot sa vin ma lasi si pe mine sa conduc masina:D:D:D in stilul meu desigur:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri pt ca nu ai fost atent :) cand ti-am spus ca acea ureche support trebuie pilita vreo 2-3 mm si in cealalta parte trebuie adaugata o saiba :) da te iert la intalnirea asta daca s emai face si pot sa vin ma lasi si pe mine sa conduc masina:D:D:D in stilul meu desigur:) Daca iti dau tie masina sa o conduci,dupaia o duc direct la Remat....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri hai ma ca nu demontez nimic de pe ea:) da daca ,cade din cauza gropilor:) nu ma opresc sa le adun:) prevad ca pe traseul de noapte de la ultima intalnire ururez masina ta cu vreo 15 kg de plastice,aparatori si toba finala:D:D:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri hai ma ca nu demontez nimic de pe ea:) da daca ,cade din cauza gropilor:) nu ma opresc sa le adun:) prevad ca pe traseul de noapte de la ultima intalnire ururez masina ta cu vreo 15 kg de plastice,aparatori si toba finala:D:D:D aha, multumesc de sfat , am sa iau legatura cu UBU pentru schema ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri sal, ultima iesire grup fata spart, pilotaj defectuos :twisted: se impune montajul carcasei de otel pentru grup fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Urita spartura, bag seama ca ai solicitat puternic masina .....iar cauciucurile alea si-au cerut si ele tributul. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri auch :) ce vad acolo incepe s aimi para foarte cunoscut :) doar ca la mine nu a cedat nici o carcasa de grup nici un pinion sau coroana :) ci doar rahaturile de sateliti :) banuiesc ca erai pe o urcare,eventual un varf de rampa cu spanul la fund si probabil putin in saritura?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri auch :) ce vad acolo incepe s aimi para foarte cunoscut :) doar ca la mine nu a cedat nici o carcasa de grup nici un pinion sau coroana :) ci doar rahaturile de sateliti :) banuiesc ca erai pe o urcare,eventual un varf de rampa cu spanul la fund si probabil putin in saritura?:) exact asa s-a intamplat, adevar graiesti :wink: eram pe o urcare, aspan, varf de panta,saritura, slaba pregatire sofer, span, span, span si poc. daca nu crapa carcasa, coroana si pinionul de atac scapau, dar odata crapata nu mi-a mai tinut pe pozitie pinionul de atac si urmarile se vad. ursii zic ca acea carcasa de otel rezolva problema, ramane de vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Urita spartura, bag seama ca ai solicitat puternic masina .....iar cauciucurile alea si-au cerut si ele tributul. cauciucurile nu cred ca au avut importanta prea mare, avand rapoartele schimbate. pilotajul defectuos si lipsa carcasei de otel "antisoc":wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri :) mereu in competitii imi era teama de grupul fata da a scapat mereu :)pana sa rupt o planetara si am barbierit satelitii:) cauciucurile pot contribui si ele dar nu sunt factorul determinant:) problema e saritura,turatia o ia in sus rau si cand pui roata jos aderenta face ca ceva sa cedeze:) iar ce cedeaza e carcasa:) altfel ceda altceva:) ,planetara,ca la mine sau cruce cardanica,sau cuplajul haldex sau...alte cele pe acolo:) oricum deobicei crapa planetarele si carcasa, join the club, al celor care au rupt grupuri si planetare:) pana acum din pacate cred ca detin recordul inca:) cu 6 grupuri schimbate in 2 ani :)4 de spate si 2 de fata:) 2 au ajuns la CRF,aproape noi :) sub 500km parcursi :)2 la Dan chiperi:) si 2 au ramas pe masina cand am vandut-o :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 24, 2015 Autor Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri :) mereu in competitii imi era teama de grupul fata da a scapat mereu :)pana sa rupt o planetara si am barbierit satelitii:) cauciucurile pot contribui si ele dar nu sunt factorul determinant:) problema e saritura,turatia o ia in sus rau si cand pui roata jos aderenta face ca ceva sa cedeze:) iar ce cedeaza e carcasa:) altfel ceda altceva:) ,planetara,ca la mine sau cruce cardanica,sau cuplajul haldex sau...alte cele pe acolo:) oricum deobicei crapa planetarele si carcasa, join the club, al celor care au rupt grupuri si planetare:) pana acum din pacate cred ca detin recordul inca:) cu 6 grupuri schimbate in 2 ani :)4 de spate si 2 de fata:) 2 au ajuns la CRF,aproape noi :) sub 500km parcursi :)2 la Dan chiperi:) si 2 au ramas pe masina cand am vandut-o :):):) ai dreptate, nu incerc sa dobor recordul tau, sper sa fiu pe ultimul loc :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 11, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri haios :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Si asa se "incarca" ... :ha1 "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 26, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Si asa se "incarca" ... :ha1 [ATTACH=CONFIG]242699[/ATTACH] ceva poze de la ultima iesire, am inaugurat noul grup fata :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Frumoasa iesire!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Domnu' bejanconstantin felicitari pentru aceasta noua iesire, sa stapinesti sanatos grupul si sa te scoata din cit mai multe noroaie. :wink: Din fotografii se pare ca Lada Niva nu te-a facut de ris nici de asta data. :banana "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate