bejanconstantin Postat Aprilie 26, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Domnu' bejanconstantin felicitari pentru aceasta noua iesire, sa stapinesti sanatos grupul si sa te scoata din cit mai multe noroaie. :wink: Din fotografii se pare ca Lada Niva nu te-a facut de ris nici de asta data. :banana multumesc :wink: rusoaicele nostre duc steagul, trebue doar sa nu punem pe ele mai mult decat pot duce, uitam mereu si unii spun ca sunt cam stricacioase, dar nu-i adevarat :wink: forza niva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri si voi radeati de mine cand aruncam de pe masina fiecare piesa,cablu mufa sau releu nefolositor sa mai reduc greutatea:):):) acum intelege-ti de ce?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Octombrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri salutare, nu am mai postat demult din lipsa de timp, dar recuperez...:wink: vara asta am facut o iesire frumoasa in M-tii Stanisoarei, urc ceva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Octombrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri ultima iesire in padure, grup fata spart. carcasa si satelitii diferential. am cazut intr-o groapa facuta de un fan off road, un prieten padurar :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Octombrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri dupa ultimul grup fata spart dintr-un lung sir :grin:, am decis ca este necesar sa inlocuiesc carcasa originala cu o carcasa de otel achizitionata de la prietenii nostri ursi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Octombrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri pentru ca noul grup fata este dotat cu autoblocant ca si fratele sau grupul spate, am considerat necesar schimbatul cardanelor cu cardane HD, iar cuplajul elastic l-am inlocuit de asemenea cu unul HD cu cruce cardanica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Octombrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri daca tot a venit vremea imbunatatirilor, dupa multe asteptari am reusit sa schimb rapoartele in cutia de transfer, 3,15. Tot la cutia de transfer am schimbat capacele laterale cu capace armate HD cu rulmenti cu doua randuri de bile. Corpul diferentialului a trebuit strunjit 2mm. Imbunatatirile in teren sunt substantiale, merita investitia :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Octombrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri am un filmulet fain, dar e prea lung, nu stiu cum sa il urc, poate imi dati o sugestie :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri se numeste youtube programul:grin: Pasionat rau,vad ca o transformi in tanc Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri multumesc, asa o sa fac :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri daca nu deranjeaza: cat costa pachetul ? si cum, de unde ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri daca nu deranjeaza: cat costa pachetul ? si cum, de unde ? care pachet? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri pachetul cu pinioane pentru reductor. 3.15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri pachetul cu pinioane pentru reductor. 3.15 500 euro, de la Val Racing, cat despre adus o poveste fara sfarsit, nu ma ivreau sa o retraiesc :wink::wink::wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Imi inchipui. Haos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 (editat) Re: Lada Niva cu imbunatatiri nu am nimic cu colegul de peste Prut da potoliti-va cu Val racing ca a dat niste rasoale si niste tepe de le e si rusine unora sa scrie asa ceva sunt chiar dintre cei de pe aici de pe forum. mai bine careva din zona face un drum sponsorizatde ceilalti doritori si le ia si lor diverse cand mai trec granite ca altfel...e cu deranj mare:) Editat Decembrie 9, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Karol, spune clar ce stii rau legat de rusii de la Val-Racing, nu de alta, dar sa nu fie mai multi "trasi in teapa". Stiu si eu proverbul ala cu capra vecinului, crede-ma, nu-i placut deloc. Cit despre tipul din Chisinau, feriti-va de el, nu este deloc serios. Eu m-am tepuit, sa nu spuneti ca nu v-am avertizat! Dar cel mai bine "vorbesc" pozele pe care le-am pus pe forum. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 (editat) nu am nimic cu colegul de peste Prut da potoliti-va cu Val racing ca a dat niste rasoale si niste tepe de le e si rusine unora sa scrie asa ceva sunt chiar dintre cei de pe aici de pe forum. mai bine careva din zona face un drum sponsorizatde ceilalti doritori si le ia si lor diverse cand mai trec granite ca altfel...e cu deranj mare:) ar fi bine sa ne spui si noua despre ce e vorba, ce e asa de rusinos sa iei o teapa :wink: macar sa stim si noi Karol, spune clar ce stii rau legat de rusii de la Val-Racing, nu de alta, dar sa nu fie mai multi "trasi in teapa". Stiu si eu proverbul ala cu capra vecinului, crede-ma, nu-i placut deloc. Cit despre tipul din Chisinau, feriti-va de el, nu este deloc serios. Eu m-am tepuit, sa nu spuneti ca nu v-am avertizat! Dar cel mai bine "vorbesc" pozele pe care le-am pus pe forum. nu cred ca trebuie confundat colegul val racing, cu calitatea pieselor de pe site-ul http://www.val-racing.ru, nu au nici o legatura unul cu altul Imi inchipui. Haos. o mica corectie, sa nu existe confuzii 500 euro de la http://www.val-racing.ru Editat Decembrie 10, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Nu imi e mie rusine sa recunosc nimi daca asta insinuai, nu sunt eu cel care am colaborat cu ei dar printre colegii de topic sunt iar eu nu sint in masura sa spun daca ei n vor e ca si cum as spune cu tarie ceva ce a fost patit de altii si sa o ridic la rang de teorema Mesajul meu se vrea a fi doar o atentionare in rest fiecare face ce doreste pe banii luivreti sa va spun ca am luat tepe de la cei de la cluj? Nu in sensuldat bani fara produs ci in sensul calitatii produsului exemplu clar pe topicul meu cu grupurile de o calitate a materialului la fel ca la ciocan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 25, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Lada Niva cu imbunatatiri o iesire mica inainte de Paste :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MudMan Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Re: Lada Niva cu imbunatatiri O Niva fantastica! De respectat efortul depus. Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Lada Niva cu imbunatatiri Salut, Am finalizat acum cateva saptamani repozitionarea troliului in spatele scaunului pasagerului, in acest fel sporind unghiul de atac al bestiei :wink: Am urcat ceva foto sugestive cu mersul lucrarilor. Sufa sintetica trece printr-o teava de plastic cu diametrul interior de 16,6 mm, grosimea peretelui fiind de 4,2 mm; pe partea pasagerului este protejata de o teava zincata, pentru situatia in care acesta uita si se sprijina cu bocancii pe ea :wink: Palniile sunt confectionate din inox. Deocamdata este ok, m-am troliat de vreo 15 ori si nu am intampinat probleme. Spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate