Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Azi m-am intalnit cu niste baieti hotarati din Ucraina. Erau cu o Toyota FJ Cruiser si mi-au spus (mi-au si aratat si niste filmulete) ca la ei in Kiev e plin de FJ Cruiser. Treceau cu ele prin gropi mari cu noroi fara nici o retinere. Ne-au invitat la o intalnire la ei. Ce parere aveti? E tentant? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Da. Dar mai sunt unele probleme... viza... actele masinii... si etc. :D 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2007 Da. Dar mai sunt unele probleme... viza... actele masinii... si etc. :D De viza stiu ca e nevoie dar cu actele masinii nu inteleg care e problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Da. Dar mai sunt unele probleme... viza... actele masinii... si etc. :D De viza stiu ca e nevoie dar cu actele masinii nu inteleg care e problema. nu ai itp ptr ucraina :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2007 Poate trebuie trecut suportul de mitraliera in talonul masinii. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Eu ma gandeam la o Bulgaria :D Sunt mai aproape de Bucuresti fratii bulgari :lol: Am stat devorba cu un tip la Sofia care are un prieten offroader si mi-a zis ca au bulgarii un concurs,un fel de TAT la noi care dureaza o saptamana si traverseaza tara numai pe crestele muntilor,cica e super!!! M-ar tenta sa ma duc la anu ca anu asta a fost concursul 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Super tare, eu m-as baga daca e sa fie ceva! :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate