Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari

alin-jeep

Postări Recomandate

Re: Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari

Salutare. Poti sa-mi spui te rog cu cit ai reusit sa negociezi pretul la selector de la Estonieni??

Multumesc

salut....nu am avut cum sa negociez,faci comanda sau nu,platesti sau nu,nu am avut cum sa discut cu ei....m-a costat 291 lire cu tot cu transport

Grand Cherokee 2003 2.7crd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut,

Am un Jeep , 2,7 Td, an fabricatie 2004, pana acum nici o problema, service facut doar la reprezentanta, anul trecut am schimbat uleiul in cutie, cu filtru, site si tot ce trebuie ( tot la firma ).

Problema : se aprinde un bec , arata ca si un motor ( atasej poza ) si nu mai trage, merge cu 40 km/h la 2500 ture 😱. Cateodata se mai stinge , merge iar normal si tot asa ....

deci astept pareri, idei samd ... mersi anticipatIMG_1077.thumb.JPG.9b25118948a47f0be26ecf0f6b6fe3cb.JPG

Link spre comentariu

Parerea mea e ca pe galben arata bine indicatorul respectiv. Daca era pe rosu era mai suparator la ochi.

In alta ordine de idei...ai citit putin pe aici cum sta treaba cu diagnoza?

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Salut,

Am un Jeep , 2,7 Td, an fabricatie 2004, pana acum nici o problema, service facut doar la reprezentanta, anul trecut am schimbat uleiul in cutie, cu filtru, site si tot ce trebuie ( tot la firma ).

Problema : se aprinde un bec , arata ca si un motor ( atasej poza ) si nu mai trage, merge cu 40 km/h la 2500 ture 😱. Cateodata se mai stinge , merge iar normal si tot asa ....

deci astept pareri, idei samd ... mersi anticipat[ATTACH=CONFIG]274686[/ATTACH]

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Nu-i destul, P0702 de exemplu poate avea multe cauze si nu le vezi cu metoda respectiva. Trebuie softul de diagnoza si cititor OBD2

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Salut,

deci astept pareri, idei samd ... mersi anticipat[ATTACH=CONFIG]274686[/ATTACH]

Daca tot ai facut ,,greul"la firma /reprezentanta o diagnoza banala nu poti sa faci ?

...si vorba colegului @ssrli - citeste si iti garantez ca vei afla raspunsul

+ca aici nu este hotline tehnic unde cineva trebuie sa raspunda la fiecare in parte . Discutam ,scriem ...unii citesc, facem schimb de experiente .

Cei care au citit deja stiu raspunsul la intrebarea ta :wink:

:h5

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Salut,

Nu stiu ce ai vrut sa insinuezi cu " greul " , dar in fine.., am facut o banala diagnoza , au iesit mai multe greseli ( adaug poza )

IMG_1240.thumb.JPG.fdabeeb0ee31a9b6e896c2b087c2c85f.JPG

am citit 56 pagini de posturi, totul foarte interesant si de ajutor, dar pentru pentru cu totul alte probleme, la pagina 27 a postat cineva in legatura cu codul P0702, a curatat contactele si nu mai are probleme. Stie cineva unde exact gasesc mufele respective? Eventual poze sau un link ! Mersi

Ps : alin-jeep : Stiu ca aici nu este un hotline technic sunt destul de vechi pe forum, dar daca tot esti admin , vrei sa ajuti si esti la zi cu informatile, era mai util un link la o discutie la subiect

Link spre comentariu

Dacă ai șters erorile, care anume a revenit(când se aprinde check engine)?

În situația respectivă, era vorba de p0836 și p0702 implicit p240D pe cutie.

Mufa respectivă se află pe cutia de transfer, in partea de sus. Dacă tot desfaci, verifică circuitul până la ECU(pinul 21 sau 29, nu îmi aduc aminte). Gasesti schema electrică în manualul de reparații.

Recomand un Elm 327 pe BT original cu softul pentru android. Simplu și eficient.

Link spre comentariu

Salut,

Nu stiu ce ai vrut sa insinuezi cu " greul " , dar in fine.., am facut o banala diagnoza , au iesit mai multe greseli ( adaug poza )

[ATTACH=CONFIG]274921[/ATTACH]

am citit 56 pagini de posturi, totul foarte interesant si de ajutor, dar pentru pentru cu totul alte probleme, la pagina 27 a postat cineva in legatura cu codul P0702, a curatat contactele si nu mai are probleme. Stie cineva unde exact gasesc mufele respective? Eventual poze sau un link ! Mersi

Ps : alin-jeep : Stiu ca aici nu este un hotline technic sunt destul de vechi pe forum, dar daca tot esti admin , vrei sa ajuti si esti la zi cu informatile, era mai util un link la o discutie la subiect

Imi cer scuze ca interventia mea te-a deranjat dar ce vrei tu sa afli este cam imposibil . Sa inteleg ca tu vrei ca cineva sa iti spuna exact unde sa pui mana ,sa cureti o mufa dupa care masina ta sa functioneze cum functiona inainte . Trebuie sa fii norocos .

In legatura cu ,,greul"de mai sus . Ideea mea era ca ai facut unele lucrari pe care eu le consideram mai grele decat o banala diagnoza care ti-ar fi dat unele indicii . Bineanteles ca nici diagnoza nu rezolva toate problemele .

Uite si un link http://jeepswj.com/ care inca din introducere poate te va convinge ca am dreptate .

Stiu si eu ca e de preferat sa cureti cateva contacte dar pana la urma tot nu o sa scapi de inlocuirea selectorului

Pace :h5

P.S. din pacate sunt si eu in aceeasi postura . L-am pacalit un an dar se pare ca trebuie sa dau bani . Azi am mers cu ELM 327 conectat :grin:

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Rezovarea problemei de la conducta de servodirectie in felul meu :

Piesele costa aprox. 60 lei

DSCN5533.thumb.JPG.5069f9cd945582953225e6fc15aee2ed.JPG

Demontarea conductei . In cazul acesta curgea si in partea dinspre hidromotor si nu am reusit sa desfacem decat dupa demontarea hidromotorului cu difuzor cu tot

DSCN5531.thumb.JPG.de9e0b781530a9298c370f3fc87e9da6.JPG

Am taiat conducta si am sudat inelul de trecere nou . Atentie - trebuie punctat la pozitie altfel se risca sudarea intr-o pozitie incorecta

DSCN5521.thumb.JPG.452263f3bfd1846f08be6cca11b17132.JPG DSCN5542.thumb.JPG.fdec370a29e83ce2d00c4c6c35b2579f.JPG

Pe masina mea este facut astfel si de doi ani nu sunt probleme .

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Am sa incerc sa curat contactele, sa vad ce iasa, in caz ca nu merge si este si la mine selectorul, o sa-l schimb si sper sa fie ok.

Apropo selector , sincer, habar n'am ce e ala, un cod original al piesei ar fi perfect , sa stiu ce sa comand. Mare multumire pentru raspunsuri ! :h5

Link spre comentariu

Am sa incerc sa curat contactele, sa vad ce iasa, in caz ca nu merge si este si la mine selectorul, o sa-l schimb si sper sa fie ok.

Apropo selector , sincer, habar n'am ce e ala, un cod original al piesei ar fi perfect , sa stiu ce sa comand. Mare multumire pentru raspunsuri ! :h5

`

Ti-am dat link-ul ce mai vrei ? Vezi ca nu citesti ? Acolo ai totul .pret ,poze ,garantie ,informatii

...si zici ca eu sunt rau :old

Link spre comentariu

Ai Jeep , ai probleme. mai bine iti luai inca o nevasta ... Erai barem multumit,cam in aceiasi bani !;)

,,La toti ni greu da nu la toti la fel ... " :ha::ha::ha::ha::ha:

p.s. @nissan4x4 te inteleg daca esti invidios pe cei care au service-uri pentru JEEP :grin:

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

`

Ti-am dat link-ul ce mai vrei ? Vezi ca nu citesti ? Acolo ai totul .pret ,poze ,garantie ,informatii

...si zici ca eu sunt rau :old

nu zic ca esti rau ! am citit , dar cod tot nu am gasit ! cand merg aici la o firma imi da un cod OEM , cu ala pot sa caut pe net daca exista piesa aftermarket sau pe ebay sau eu mai stiu ...

da e ok, macar stiu cam despre ce e vorba

mersi

Link spre comentariu

nu zic ca esti rau ! am citit , dar cod tot nu am gasit ! cand merg aici la o firma imi da un cod OEM , cu ala pot sa caut pe net daca exista piesa aftermarket sau pe ebay sau eu mai stiu ...

mersi

Toti care am comandat am comandat de acolo . De ce sa mai cauti in alta parte si sa risti . Treaba e serioasa la ei . Stiu cel putin 10 care au montat de alea si nu sunt nici cele mai mici probleme in plus au schimbat si sistemul de iluminare care acum arata mult mai misto :wink:

Link spre comentariu

Ai Jeep , ai probleme. mai bine iti luai inca o nevasta ... Erai barem multumit,cam in aceiasi bani !;)

sincer, sunt foarte multumit de Jeep, l-am luat aproape de nou, nu am avut pot sa zic nici o problema cu el.

Apropo de nevasta ... ea merge cu el 😱, eu nu ma despart de Toyota mea 😬

Editat de buhu
Link spre comentariu

mersi

Nu-i nici un cod, omul vinde un singur produs pe site. Dar pe site gasesti codul original si scrie clar si frumos ca vine la pachet cu tot schimbatorul, deci sa te astepti sa platesti peste 800e la reprezentata. Versus 300e sau cat o fi cerand omul.

Noi astia care lucram singuri la masina, daca stam sa socotim cat de simpla e viata dupa ce Kaido a facut softul de diagnoza, merita cumparat de la el ca sa isi amortizeze munca pe soft.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Nu-i nici un cod, omul vinde un singur produs pe site. Dar pe site gasesti codul original si scrie clar si frumos ca vine la pachet cu tot schimbatorul, deci sa te astepti sa platesti peste 800e la reprezentata. Versus 300e sau cat o fi cerand omul.

Noi astia care lucram singuri la masina, daca stam sa socotim cat de simpla e viata dupa ce Kaido a facut softul de diagnoza, merita cumparat de la el ca sa isi amortizeze munca pe soft.

da, am vazut, e intradevar ok

Link spre comentariu

sincer, sunt foarte multumit de Jeep, l-am luat aproape de nou, nu am avut pot sa zic nici o problema cu el.

Apropo de nevasta ... ea merge cu el 😱, eu nu ma despart de Toyota mea 😬

m-ai rapus cu raspunsul, oooo si Jeep-ist dar si Toyotist , e o combinatie periculoasa ..

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Rezovarea problemei de la conducta de servodirectie in felul meu :

Piesele costa aprox. 60 lei

[ATTACH=CONFIG]274971[/ATTACH]

Demontarea conductei . In cazul acesta curgea si in partea dinspre hidromotor si nu am reusit sa desfacem decat dupa demontarea hidromotorului cu difuzor cu tot

[ATTACH=CONFIG]274972[/ATTACH]

Am taiat conducta si am sudat inelul de trecere nou . Atentie - trebuie punctat la pozitie altfel se risca sudarea intr-o pozitie incorecta

[ATTACH=CONFIG]274973[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]274974[/ATTACH]

Pe masina mea este facut astfel si de doi ani nu sunt probleme .

Unde se gaseste de cumparat aceasta dimensiune de holender si ochet? Diametrul este de 20 si din ce am cautat pe la magazinele de profil nimeni nu are doar de 18 sau 22. Se potriveste de la altceva?

Link spre comentariu

Salut.

De curand mi s-a ars becul de la butonul de incalzire in scaun, mai exact cel pentru treapta Hi. Un cod pentru el aveti sau unde il gasesc? Mersi!

Link spre comentariu

Salut.

De curand mi s-a ars becul de la butonul de incalzire in scaun, mai exact cel pentru treapta Hi. Un cod pentru el aveti sau unde il gasesc? Mersi!

Trebuie sa recunosc ca pe mine ma depaseste problema asta :grin:

Link spre comentariu

Unde se gaseste de cumparat aceasta dimensiune de holender si ochet? Diametrul este de 20 si din ce am cautat pe la magazinele de profil nimeni nu are doar de 18 sau 22. Se potriveste de la altceva?

Gasesti sigur la ateliere de hidraulica.

Salut.

Trebuie desfacut butonul, inlocuit led-ul si rezistenta led-ului.

Rezistenta:

http://www.tme.eu/en/details/crcw1206680rfktabc/1206-smd-resistors/vishay/

LED portocaliu

http://www.tme.eu/en/details/oso51206c1e/smd-colour-leds/optosupply/

LED rosu

http://www.tme.eu/en/details/osr51206c1e/smd-colour-leds/optosupply/

Am mai facut operatiunea la butoanele vechi, acum am schimbat butoanele si in curand o sa ma ocup din nou, doar unul din 4 led-uri indicatoare functioneaza :ha:

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare