mariusradovici Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Cum sarbatorile nu pot fi fericite la offroadisti fara offroad propun o iesire 27 Sambata la zapada pe Vladeasa,urcare pe la cascada Valul Miresei..sunteti asteptati cu totii cu neveste, copilasi, saniute..ca vine cristinelul cu 5,2 ul! Plecarea pe la 10 din Calatele sau intalnire la 11 la Rachitele centru..pt detalii tel 0758281897 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Ma Marius cum ma fortezi tu sa vin, ce vrei sa fac numa cu spate pacolo? Ai chef sa tragi de mine? Daca vin mai multi poate vin si eu, dar altfel nu stiu ce sa zic:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Eu, ma bag. Tibi cu G-ul stia ca e duminica iesirea (si-a luat simex-uri). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Si-a luat in prima zi dupa ultima iesire de nervi, nu se accepta sa te trolezi cu 3 blocabile, faci firma de ras:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Degeaba....nu le invarte! Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Pai cum crezi ca le poate invarti un diesel aspirat cu cutie automata? Usor sa nu faca valuri:ha: Lasa ma ca e bine si asa, mai ales ca astea is un pic mai mici ca si celelalte. Daca aveam si eu un 2.5d nu rupeam nimic, da asa eu stau acasa si el se da:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Daca ala ii dat prefer sa stau acasa! Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Decembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Pai daca se doreste pe duminica facem atunci,eu am venit cu propunerea.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Nu se mai inscrie nimeni? Numa 4 masini? Sunteti slabi mai...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Am iesit si a fost fain..speram ca de fiecare data sa se mai alature cate un coleg! Filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=QbvpUDPcl30&feature=youtu.be mai urmeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa Impresionanta evolutia G-ului... Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Re: Iesire Sambata la sanie pe Vladeasa https://www.youtube.com/watch?v=3Ny2pp1L5E4&feature=youtu.be aici se vede si mai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate