Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie lada niva

RudyV

Postări Recomandate

Re: Sfat achizitie lada niva

@teo pes

@ KAROLOKW

sunteti acuzati de inalta tradare ! Iar in cazul tradarii nu exista clementa ! cunoasteti pedeapsa ! v ati saturat de NIVA (ca na- se defecta des) le ati instrainat, ati suparat spiritul acestei marci si se razbuna pe voi ,ati luat PATROALE,ca alea nu se strica ,normal pt. ca trebuie reparate inainte- dar ce spun eu aici ? trebuie reconstruite nu reparate! Abia dupa vedeti daca se strica sau nu ,dar pana acolo e cale luuunngaaaaaaa ......

Sper sa nu fie pedeapsa prea aspra pentru ei fiindca ne sunt de mare ajutor pentru noi "astia" incepatori,cu sfaturile lor.

:wink:

Si tradatori sau nu dar tot urmaresc topicuri cu Niva deci inseamna caau remuscari si incearca sa-si repare greselile (tradarea fata de Niva):grin:

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 370
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

rusinica ;)

deja imi bate o bucsa ceva la patrol si de 2 saptamani ma chinui sa descopar de unde vine problema :) trag de toate,le misc le invart le sucesc si nu descopar :)

la niva era simplu le stiam pe toate :) ca doar eu le schimbasem :)

Link spre comentariu

rusinica ;)

deja imi bate o bucsa ceva la patrol si de 2 saptamani ma chinui sa descopar de unde vine problema :) trag de toate,le misc le invart le sucesc si nu descopar :)

la niva era simplu le stiam pe toate :) ca doar eu le schimbasem :)

Nu mai cauta ca nu gasesti numai daca te uiti ,ca e babornita grea si nu se vede , umbla la bieletele antiruliu unde vin pe barile de torsione ca nu s pe con si scartaie si zangane ca ligheanu (pe mine m au ftt 1 an pana le am dibuit :ap)

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Lasa ma smecherilor ca mi am luat o eu in loc de pedeapsa de mi s a scarbit ! am facut hania sa functioneze din saiba n saiba (vai de nervi si buzunarul meu)

Niva mea nu a avut probleme niciodata ! am cumparat o noua cu geanta de bani lichizi varsati pe masa importatorului !(voiau sa ma prinda cu lizingul lor)

Am vandut masina din simplul motiv ca nu mai puteam (in acte) sa tractez peridocul cu barca

JEGOSII care au omologat masina au trecut o la tractare cu 400 kg fara sistem de franare , si 1400 cu sistem de franare

400 kg !!??? la 4x4 permanent !!!....va dati seama ce kkti ambulanti fara pic de meserie au hotarat?

Niva este (deocamdata) o masina ce se poate pune la punct pe bani putini daca e veche si care folosita de un cetatean normal ca masina de teren iese din orisice situatie !

Daca mi as mai permite sa mi cumpar masina noua , instant as fi in Bulgaria si m as intoarce cu o niva euro 5 !!,in jur de 12.000 cu ABS, disc spate , aer , geamuri ,dir hidraulica :4079862908:

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Daca mi as mai permite sa mi cumpar masina noua , instant as fi in Bulgaria si m as intoarce cu o niva euro 5 !!,in jur de 12.000 cu ABS, disc spate , aer , geamuri ,dir hidraulica :4079862908:

Optiunile astea,le puteai face si la a ta,fara investitie prea mare. De discuri pe spate, nu stiu sa se fi echipat,chiar si pe modelul Euro 5. Ultima oara cand am vazut una noua,avea tot tamburi.Nici macarale electrice nu avea. Eu le-am luat de 2 ani,nici acum nu le-am montat...

Link spre comentariu

AAA uite aici inca un "traditore " cu LR :):):)

Teo, bieletele sunt schimbate,nu au joc nu misca nu pisca nu fac nimic,cel putin cat am tras eu de ele,bucsile custer sunt noi bucsile de tendoane latel ,rulemntii,discurile,placutele...etc toate sunt schimbate restul ce nu e schimbat e teapan nu misca,nu e joc in cruce sau in culisanta da tot face cate un poc,poc cand vrea ea :)

Link spre comentariu

sunt de vanzare pe la rusi cu 100 000 de ruble, punti spate completa si intarita, echipata cu discuri, grup 4:3 cu blocant pneumatic pe el:wink:, asta pentru cine vrea sa aiba fita de masina:ha:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu niste anvelope?

6.00 R16 xc (michelin) - ce dimensiune o fi asta? Se potriveste pe rusoaica sau sunt prea late?

:tk

Link spre comentariu

Poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu niste anvelope?

6.00 R16 xc (michelin) - ce dimensiune o fi asta? Se potriveste pe rusoaica sau sunt prea late?

:tk

alea sunt mai inguste decat biscuitii care erau pe vremuri pe aro

e un fel de 165 85 R16 cu aproximatie :)

nu iti recomand :)

Link spre comentariu

alea sunt mai inguste decat biscuitii care erau pe vremuri pe aro

e un fel de 165 85 R16 cu aproximatie :)

nu iti recomand :)

OK. Multumesc.

Si eu care ziceam sa nu fie prea late :ha:

Link spre comentariu

Rudy , abia ti-ai luat Niva si deja cunostintele tale despre mecanica expandeaza la propriu :ha: . Pana la urma , cred ca este o idee buna ca fiecare posesor de 4x4 sa cumpere mai intai o Niva . Dupa un timp , daca doresc sa o vanda , sa o dea la pretul de achizitie tot unui forumist proaspat .

Sa stii ca nu fac bascalie. Ma bucur ca pasiunea ta este mare si informatiile pe care le vei dobandi acum, iti vor folosi in viitor , indiferent ce masina vei avea . :ypu

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Rudy , abia ti-ai luat Niva si deja cunostintele tale despre mecanica expandeaza la propriu :ha: . Pana la urma , cred ca este o idee buna ca fiecare posesor de 4x4 sa cumpere mai intai o Niva . Dupa un timp , daca doresc sa o vanda , sa o dea la pretul de achizitie tot unui forumist proaspat .

Sa stii ca nu fac bascalie. Ma bucur ca pasiunea ta este mare si informatiile pe care le vei dobandi acum, iti vor folosi in viitor , indiferent ce masina vei avea . :ypu

da :)) am mai spus si asta este parerea mea:

Daca iti cumperi o masina 4x4 pentru distractie ca un hobby nu are nici o vraja sa nu ai habar ce ai sub capota,sa nu stii cum functioneaza etc etc. Ce rost ar avea sa ma urc in masina si s-o conduc iar cand se opreste sau aud ca ceva nu este ok(cine aude ) sa fug la service? Daca ne consideram "piloti" trebuie obligatoriu sa stim mecanica.

Ca sa repar la ea,sa mai schimb ceva piese pentru mine face parte din distractie si chiar imi place :)

Bine nu am atelier,si am putine scule dar cu timpul mai cumpar cate ceva... Si ca viitoarea masina? Sunt convins ca tot NIVA va fii dar sper ca una modificata si preparata pentru offroad ca lumea

Link spre comentariu

@fordranger,faci ce faci si tot dai cu bata in balta! Tin sa te anunt ca pe unde a ajuns @danchiperi si @karol cu Niva,n-o sa ajungi niciodata cu Fordul tau.Chiar nu pot intelege arogantele astea vizavi de Niva.Pana acum n-am gasit vreun post de-al tau cu sfaturi utile in acest topic,astfel incat......

Scuze de :off

Link spre comentariu

Liviu , poate ca postarile mele arata diferit cand sunt citite de alte persoane , dar eu chiar ma bucur ca avem un coleg incepator care din pasiune invata lucruri noi . Stiu ca locomotiva mea nu va ajunge niciodata unde poate ajunge o Niva si nu am sustinut altceva . Stiu ce inseamna limitarile date de dimensiuni , pentru ca le experimentez zilnic . :h5

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Liviu , poate ca postarile mele arata diferit cand sunt citite de alte persoane , dar eu chiar ma bucur ca avem un coleg incepator care din pasiune invata lucruri noi . Stiu ca locomotiva mea nu va ajunge niciodata unde poate ajunge o Niva si nu am sustinut altceva . Stiu ce inseamna limitarile date de dimensiuni , pentru ca le experimentez zilnic . :h5

alte persoane inafara de tine,aia inseamna toata lumea.eu cred ca indiferent de ce cazan are fiecare trebuie incurajat si ajutat cu sfaturi,ca e lada,ca e aro ca e hummer,asta in cazul ai idei bunce si constructive chiar daca critice.totusi negativism nu ar trebui sa faca parte din acest forum si chiar din viata noastra,pina la urma urmei cred ca optimismul e cel care ne-a adus pina aici.bafta cu fordul tau si felicitari omului ca a avut curaj sa cumpere o asemenea masina

• Like 1
Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Ziceam sa nu murdaresc forumul raspunzand la provocarile tale dar nu ma abtin :wink:

Dar lasand gluma deoparte,daca tot te bucuri ca un "coleg incepator"invata lucruri noi,de ce nu ne ajuti si tu cu ceva sfaturi,sa ne impartasesti experientele tale... Ca dupa cum vorbesti banuiesc ca esti un mecanic si un pilot de offroad foarte experimentat.

Si cum zici ca "Stiu ce inseamna limitarile date de dimensiuni" inteleg si eu de ce esti frustrat si ma critici pentru achizitia mea:ha:

Dar de fapt ce sa zic... sunt incepator recunosc dar macar am intentia sa invat si nu ma prefac ca le stiu pe toate.

Legat de achizitia mea:

- Cu numai 2000ron am cumparat o masina in stare tehnica buna,fara pic de rugina si care este mai capabila in teren decat multe alte masini la 2000euro :banana

Link spre comentariu

Si acum hai sa ne intoarcem la subiect :

Ce parere aveti despre aceste cauciucuri,in zapada cred ca s-ar descurca binisor insa in noroi nu stiu cum si deocamdata alte optiuni nu prea am (:uameni acum cateva minute nu avea cauciucuri deloc si acuma mai are si pretentii :))

Le-am gasit pe aceste cauciucuri 5 buc la 70euro plus inca 20-30 euro sami le aduca din Austria

Ce parere aveti ma descurc cu ele pe coclauri asa de inceput?

771_-35545695.jpg.fd2bc606b220e400a99bf84e44bc9681.jpg

771_1242751524.jpg.4f684b7279ea04bc225a05206f2faab0.jpg

Link spre comentariu

Pentru zapada sigur sunt ok.Profilul este apropiat de cele care vin echipate din fabrica. Anvelopele originale ale masinii se descurca excelent pe zapada. Am impresia ca la Nivele mai vechi,anvelopele aveau si camera. Nici eu nu stiu daca difera jantele pentru anvelopele cu camera sau fara.

Cu noroiul...mai subtire, "de vara"asa...

Link spre comentariu

nu-s rele, aproape ca cele originale de niva, dar mi se pare ca e cam mare deranjul cu Austria tre sa fie pe la noi cauciucuri

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

nu-s rele, aproape ca cele originale de niva, dar mi se pare ca e cam mare deranjul cu Austria tre sa fie pe la noi cauciucuri

HAKKAPELIITTA NR 09

175 x 80 - 16 (Nokian) Nu par sa fie foarte uzate si la acest pret nu cred ca gasesc aici in tara (am tot cautat pe net si nu am gasit)

Link spre comentariu

Pentru zapada sigur sunt ok.Profilul este apropiat de cele care vin echipate din fabrica. Anvelopele originale ale masinii se descurca excelent pe zapada. Am impresia ca la Nivele mai vechi,anvelopele aveau si camera. Nici eu nu stiu daca difera jantele pentru anvelopele cu camera sau fara.

Cu noroiul...mai subtire, "de vara"asa...

Astea ale mele au camere. Le pun inapoi? Unii zic ca e mai bine cu camere daca umblu prin padure(nu stiu care este explicatia)

Deci pentru vara sa am in vedere sa caut altceva...

Link spre comentariu

Bun pretul anvelopelor, profilul este apropiat de cel al anvelopelor standard care echipeaza masina, din poze par a fi putin uzate, eu daca as fi in locul tau le-as cumpara. Pentru inceput cred ca sunt foarte bune.

Si tot dupa mintea mea, pentru teren le-as folosi cu camera. Poti cobori presiunea mai mult fara a risca o dejantare datorita valorii mici a presiunii .... asta-i motivul pentru care as folosi camera.

Anvelopele Voltyre, cele rusesti originale, se folosesc cu camera de aer (Tube type) si sunt destul de bune in teren.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare