ap3bogdan Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) dacă ai un iPad cu 3G, atunci încearcă 2 softuri cu care eu mă descurc de ceva timp: - Galileo (încearcă mai întăi varianta free, ca să vezi că e ok să plătești 4 euro pe versiunea full) - Route Mapper succes! E misto Galileo si vad ca merge bine offline, in plus a downloadat toata Romania si e detaliat bine. o sa il tot probez pana la vara:) mersi Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) foarte interesant. o sa fiu cu ochi pe topic poate reusesc sa ma alatur macar 2.3 zile, asta daca ma primiti. in cea ce priveste drumurile din judetul buzau le cunosc foarte bine poate te mai pot ajuta. Cu mare placere. O sa se stie cu mult timp inainte data plecarii si ne vedem pe drum:) Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Imi place ideea si mi-ar place sa ma fac o parte din traseu cu voi. Intrebarea mea este de ce nu faceţi o zi sau doua in Muntii Măcinului - Chiele Dobrogei? Mult succes cu organizarea! Daca ne permite vremea/timpul/masinile stam mai mult si prin Dobrogea. Depinde cum ne descurcam prin munti :lr:lr:lr Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Poti sa ne spui mai exact ce harta/harti ai cumparat? Mersi Maine va si spun ca am dat-o sa o lamineze. E o carte mare cu 40 de harti detaliate bine, nu mai stiu editura dar revin cu detalii Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladhaliga Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Astept si eu harta cu nerabdare. Sa spui te rog si de unde ai achizitionat o ca sunt din Suceava si ajung des la Dorna. Ms. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladhaliga Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Ceva de genul anunturilor de vanzare.....inca asteptam harta:)) ( valabil, de actualitate). Thx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Sa stii ca nu este ceva nemaivazut, este un atlas al Romaniei cu 41 de harti ale resedintelor de judet detaliata. este de la editura Cartographis scara 1:300000. am vazut ca se gaseste in librarii Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Sal ap3bogdan, Ceva noutati in legatura cu expeditia? Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) In mare parte avem totul cam pregatit. inca nu am ales perioada exacta dar mai este timp oricum inclin sa cred ca sfarsitul lunii iulie, inceput de august. Am inceput sa fac o lista cu obiectele necesare intr-o astfel de expeditie. daca aveti chef imi puteti da si voi cate o ideie din experienta voastra ;) Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Pune tu lista pe care ai facuto, ca sa nu iti zica lumea ce deja ai in lista. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) In mare parte avem totul cam pregatit. inca nu am ales perioada exacta dar mai este timp oricum inclin sa cred ca sfarsitul lunii iulie, inceput de august. Am inceput sa fac o lista cu obiectele necesare intr-o astfel de expeditie. daca aveti chef imi puteti da si voi cate o ideie din experienta voastra ;) listă echipamament expeditie: MEDICAMENTE ASPIRINA PARACETAMOL IBUPROFEN ALGOCALMIN APA OXIGENATA TINCTURA IOD LEOCOPLAST PANSAMENTE FURAZOLIDON+ DEBRIDAT PICATURI NAS SPIRT / ALCOOL SANITAR BICARBONAT DE SODIU VODKA IGIENA DEODORANT PERIUTE+PASTA DINTI SERVETELE UMEDE SERVETELE NORMALE HARTIE IGIENICA TRUSA BARBIERIT SAPUN SAMPON GEL DE DUS BURETE BAIE CREME SOLARE ATA DENTARA HAINE PANTALONI LUNGI PANTALONI SCURTI HANORAC TRICOU GEACA FES + SAPCA +BANDANA CHILOTI+CIORAPI SLIP BAIE PROSOAPE îNCALTAMINTE ADECVATA CAMPING CORT FOLIE PLASTIC CORT CORT UMBRA TARUSI ANCORARE CORDELINA ANCORARE SALTEA PNEUMATICA SACI DORMIT+FOLIE SUPRAV. PATURI PERNE ASTERNUTURI MASA +SCAUNE PLIANTE FATA DE MASA BUTELIE VOIAJ GRATAR+CARBUNI+PASTILE LANTERNA (SIMPLA SI FRONTALA)+BATERII FELINAR+GAZ+FITILE / LUMANARI CEAUN+PLITA+SUPORT CEAUN + SARMA PUNGA DUS LADA FRIGORIFICA+REZERVE TOPOR+FIERASTRAU+LOPATICA CUIE DE 6 BRICEAG HARTI ZONA PASTILE TANTARI / AUTAN UMBRELA SCOTCH GROS BUCATARIE SET VOIAJ (FARFURII+CANI+TACAMURI) CUTIT MARE / SATIR LINGURA MANCARE SACI MENAJERI PUNGI MARI SI MICI TOCATOR CARPE BUCATARIE (BUMBAC +HARTIE) CHIBRITURI SI BRICHETA CASOLETE PAHARE PLASTIC TIGAIE IBRIC ULCICA / CASTRON / CEAUNEL SARE + PIPER + ZAHAR CUBIC + CONDIMENTE ULEI + OTET LAMAI, CEAPÅ, USTUROI CEAI BURETE+DETERGENT VASE SCOBITORI BETE FRIGARUI ETC de pe forum am luat-o, pe forum am dat-o :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Propun ca lista in functie de cati ne strangem sa o impartim frateste:wink: Cred ca deja trebuie alcatuita si lista participantilor Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany78 Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Salut ! Daca lista mai este deschisa ma intereseaza si pe mine. Ma pot alatura de la Toplita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
205 Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) listă echipamament expeditie: MEDICAMENTE VODKA Ce indicatii terapeutice are vodca? :x Mai zic de o tuica de prune care iti vindeca pana si un ulcer, dar vodca? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Ce indicatii terapeutice are vodca? :x Mai zic de o tuica de prune care iti vindeca pana si un ulcer, dar vodca? :ha: Apa de gura.:ha: :ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) numai la prostii vă gândiți? în afară de obiect de troc valoros, sau de bilet de liberă trecere, vodka mai e bună la multe alte lucruri... să enumerăm numai câteva: Utilizarile medicinale ale vodcii * Contactul pielii cu frunze de iedera otravitoare sau lemn de stejar cauzaza eruptii pe piele. Eruptiile cutanate pot fi calmate turnand vodca pe zona afectata, aceasta indepartand uleiul daunator secretat de planta. * O intepatura de meduza este foarte dureroasa si greu de suportat. O persoana muscata de o meduza poate fi tratata imediat prin aplicarea externa de vodca pe zona de atac. Vodca dezinfecteaza pielea si scade astfel sansele de infectare. Valabil și pentru ințepături de insecte sau bășicile provocate de urzici. * O tinctura de lavanda cu vodca poate fi pregatita pentru a ameliora durerile musculare. Intr-un borcan curat, transparent, puneti cateva flori de levantica impreuna cu vodca. Pastrati borcanul la lumina soarelui timp de 3 zile. Strecurati apoi lichidul din borcan si turnati-l intr-o sticla, dupa care tinctura de lavanda si vodca este gata pentru utilizare. * Vodca este benefica pentru ameliorarea durerilor de dinti. Luati o inghititura de vodca si lasati sa fie in contact cu dintele care va doare. Vodca va amorti usor zona si va ameliora durerea. Nu uitati insa sa va programati ulterior la medicul dentist pentru un control adecvat. * Vodca poate fi folosit ca un astringent pentru a curata pielea. * Ajuta la eliminarea toxinelor din par si stimuleaza cresterea parului. * Un sac de gheata de votca poate fi preparat amestecand volume egale de apa si vodca si inghetand amestecul. Aceasta gheata poate fi utilizata pentru a indeparta durerile corpului si cercurile intunecate din jurul ochilor. * Vodca poate fi folosita pentru a face gargara. Turnati intr-un recipient o ceasca de vodca si adaugati 9 linguri de scortisoara pudra. Inchideti flaconul si pastrati-l deoparte timp de doua saptamani. Apoi strecurati lichidul si puneti-l intr-o sticla. Cand se foloseste ca apa de gura, se ia o cantitate mica de lichid, se amesteca cu apa calda si se clateste gura. A nu se inghiti apa de gura. * Vodca actioneaza ca un dezinfectant atunci cand este aplicata pe basicile sparte. Alte întrebuințări ale vodcii vodca pentru dureri de urechi * Pentru a trata durerile de urechi, se toarna cu pipeta putina vodca, se lasa acolo pentru doua minute si apoi se scurge. Vodca va va ajuta prin uciderea bacteriilor din urechi. * Vodca ajuta la reducerea febrei atunci cand este folosita ca alifie pe piept si spate. * Matreata poate fi controlata prin utilizarea de vodca. Puneti doua lingurite de rozmarin intr-o cana de vodca si asteptati doua zile. Amestecul se strecoara si se aplica pe scalp ca masura pentru reducerea matretii. Incă, încă... * Vodca poate fi folosita pentru curatarea bijuteriilor. Puneti si lasati bijuteriile in vodca pentru ceva timp, apoi clatiti si uscati. * Vodca poate fi utilizata pentru a elimina cleiul lasat in urma unui autocolant. * Petele de ruj de pe haine pot fi indepartate aplicand putina vodca pe pata, lasand sa actioneze putin si apoi spalandu-se normal. * Prevenirea ruginirii lamelor de ras punand lamele utilizate intr-o ceasca cu vodca. * Dispozitivele din baie pot fi curatate cu o carpa inmuiata in vodca. * Florile proaspete pot fi pastrate mai mult decat de obicei prin simpla adaugare in vaza a unei lingurite de zahar si cateva picaturi de vodca. * Vodca poate fi folosita impotriva insectelor. Pentru a scapa de ele, pulverizati un amestec de apa si vodca asupra insectelor folosind o sticla cu pulverizator. * Mirosul neplacul al picioarelor poate fi controlat spalandu-ne picioarele cu vodca, deoarece aceasta ucide bacteriile care produc deranjantul miros. * Ochelarii sunt usor de curatat folosind o carpa moale imbibata cu putina vodca. * Un bandaj poate fi indepartat usor prin inmuierea acestuia in vodca, deoarece dizolva adezivul bandajului si ajuta la indepartarea usoara a acestuia, fara durere. In afara de utilizarile mentionate, vodca este de asemenea utilizata pe scara larga la gatit. Exista multe retete ce au ca ingredient vodca pentru ca este o bautura spitoasa neutra si nu modifica gustul real al alimentelor. http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 (editat) Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Daca s-a inteles foarte bine de acum incolo nu imi va lipsi vodka din buzunar :ha: conform spuselor este un lichid indispensabil din buzunarele omului. Super descriere pentru vodka bravo. Multumiri Editat Martie 5, 2015 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) dupa cum spui daca ai vodka la tine nici nu iti mai trebuie celelalte de pe lista :))))) Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 (editat) Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) sigur, fiecare poate lua ce vrea in portbagaj poate de aia se măsoară capacitatea portbagajului în litri, nu? :) Editat Martie 6, 2015 de dacuBurebista http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Expeditie de vara Bucovina,Vatra Dornei - Delta Dunarii (iulie,august 2015) Salutare ap3bogdan Ceva vesti despre expeditie care mai sunt datele expeditiei. Astept cu nerabdare vesti. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate