dacuBurebista Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 poate e eroare de postare! :grin: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emicos Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Cam asa ceva, nu am vazut postare cu eroareade pilotaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 @Ktibor schimba te rog statusul din "privat" in "public" ca m-ai facut curios acum. Mersi ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Am fost. M-am dat. A fost frumos. Departe de discutiile contradictorii de pe aici sau alte topicuri, s-a navigat ok dupa trackul de pe tableta. Din ce imi aduc aminte se putea naviga si merge mult mai repede navigind dupa rb(am avut numai copiloti buni). Insa daca gresesti sa citesti rb te poti duci maxim in balarii cu trackul nu prea ai sansa asta decit daca pleci fara incarcator....cineva de la soft a aflat asta deja:grin: Ca si consumator de offroad vreau sa felicit toata echipa organizatoare care au facut trasee frumoase (eu am experimentat traseele soft din dorinta de avedea cu ochii mei cum se poate merge in regim de concurs pe track) au avut grija sa nu lipseasca nimic (ziua 1 avind chiar si pauza de gulas). In consecinta, daca voi avea masina gata si ar trebui sa fie, voi incerca sa particip la ambele campionate. Desi frumos ar fi sa se poata ajunge la o intelegere. Am lipsit destul de mult si nu inteleg de ce s-a ajuns in situatia asta insa este pacat pentru ca sint oameni minunati de ambele parti 1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Salut, Clasament final, ceva poze, filme? Mulțumim anticipat! Clasamentele le gasesti mai sus. Sunt separate pt cele doua zile de concurs. Apar si poze in curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Salut, Clasament final, ceva poze, filme? Mulțumim anticipat! Da' nu ma vazusi pe mine cu mitsu? Ce-ti mai trebe?:)):ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
GABINEDELCUSB Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Eroare de navigatie: Căutam nordul:al Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Am fost. M-am dat. A fost frumos. Departe de discutiile contradictorii de pe aici sau alte topicuri, s-a navigat ok dupa trackul de pe tableta. Din ce imi aduc aminte se putea naviga si merge mult mai repede navigind dupa rb(am avut numai copiloti buni). Insa daca gresesti sa citesti rb te poti duci maxim in balarii cu trackul nu prea ai sansa asta decit daca pleci fara incarcator....cineva de la soft a aflat asta deja:grin: Ca si consumator de offroad vreau sa felicit toata echipa organizatoare care au facut trasee frumoase (eu am experimentat traseele soft din dorinta de avedea cu ochii mei cum se poate merge in regim de concurs pe track) au avut grija sa nu lipseasca nimic (ziua 1 avind chiar si pauza de gulas). In consecinta, daca voi avea masina gata si ar trebui sa fie, voi incerca sa particip la ambele campionate. Desi frumos ar fi sa se poata ajunge la o intelegere. Am lipsit destul de mult si nu inteleg de ce s-a ajuns in situatia asta insa este pacat pentru ca sint oameni minunati de ambele parti Ma bucur de um mod special ca aud ca se intoarce un sportiv si un om de mare caracter la competitii de offroad Bravo Miron, la mai mare Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
GABINEDELCUSB Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Sa stricat cablu de încărcare nu încărcătorul si mi-am dat seama abia când nu mai aveam curent :ps ghinion,,,,,dar a fost frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
harkonnen Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Asa sa vazut de la mine din cockpit... In prima jumatate de ora am luat o groapa cat un cavou cu roata dreapta fata si toata competitia, masina a fost cu directia si telescoapele prastie. Pe drum drept, daca accelerai, facea dreapta sigura si la fiecare pietricica sarea mai abitir ca un bouncy ball :D In schimb vremea a fost superba, traseul frumos, am ajuns cu ea pe roti acasa si noi sanatosi :D Edited February 15, 2015 by harkonnen Link to comment Share on other sites More sharing options...
mongli Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 MULTUMESC S-a incheiat "Cupa Training days". Pentru mine a fost o realizare. Am ajuns la un trafic on-line pe care mi l-am dorit desi stiam ca este greu de atins. Peste 20.000 de utilizatori PE ZI au vizitat platforma in timpul competitiei !!!!! S-au uitat la masinile de la HARD si SOFT care se bateau in teren dar se si vedeau pe harta, s-au uitat la streaming on-line atat cat a fost. A fost o competitie ca si-a atins toate obiectivele - participare - organizare super ok - cazare si masa de calitate - taxe mici - utilizatori online care s-au uitat in timp real la un concurs de 4x4 Multumesc - tuturor celor cu care am realizat acest proiect, toti au contribuit pentru a incepe 100Tracks. M-am reintalnit cu acei oameni cu care mi-a facut placere sa lucrez dintotdeauna si cu care de multe ori am impartit coltu de paine in padure. Multumesc - celor care au avut incredere in acest concept si au participat la acesta competitie. Ma bucur ca s-au simtit bine si ma bucur enorm ca oameni care nu mai participasera nicio data la o competitie 4x4 si nu erau familiarizati cu "smartofonu" sau tableta, s-au pus la start si au parcurs fara probleme 2 zile de traseu de cate 100 km. Multumesc - consiliului federal FRAS ca a avut inca o data incredere in mine ca si acum 4 ani cand s-a afiliat off-road-ul la FRAS. Ca si acum 4 ani cand au inteles ca off-road este altceva si mi-au acordat incredere in a-l pune pe picioare si a-l legaliza. Multumesc - Discovery Channel ca si-a asociat brandul international cu 100tracks si ma sustine in acest proiect digital si acest concept nou de motorsport LIVE. Multumesc de asemenea si - celor care au bagat in regulamentul CNOR 2015 si navigatia pe track GPS. Asta nu este altceva decat confirmarea ca ce am gandit despre 100Tracks este bun. Nu ma supar ca nu au inteles de prima data sau ca nu recunosc ca altcineva a venit cu conceptul. Este bine pentru sportivi si pentru sport ca s-a introdus. Pana la urma sportivii sunt "invitatii" nostri de la competitii si asa trebuie tratati si ascultati. Multumesc - tuturor celor care m-au ajutat online cu pareri, sugestii sau pur si simplu m-au sustinut. Dar multumesc si celor care m-au criticat sau au criticat 100Tracks. Cu totii au contribuit prin ce au scris la acest trafic on-line care s-a realizat la competitie. Reclama e buna de oriunde. Va salut cu respect si promit ca la prima etapa de 100Tracks o s-o facem si mai lata Rasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Si noi ii multumim site-ului FORUM CLUB 4x4 pentru promovarea on-line noului format 100 Tracks ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviu Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Buna dimineata tuturor, s-a incheiat prima competitie 100TRACKS, obiectiv ATINS. Participantii, organizatorii, spectatorii si autoritatile locale au fost cu totii multumiti. Acest eveniment va deveni o traditie in cadrul 100TRACKS. Datorita participarii oamenilor cu MARE experienta in OFF-ROAD alaturi de oameni care au fost pentru prima data intr-o competitie, acest eveniment a avut o importanta deosebita pentru testarea REGULAMENTULUI. aratandu-ne punctele unde necesita modificari. Ma bucur deosebit ca am vazut in fiecare seara oameni relaxati cu zambetul pe buze si cum povesteau aspectele bune si rele ale competitiei. Las pe cei care stiu sa scrie ma bine amanuntele competitiei. Va multumesc tuturor si va invit pe toti cei care credeti ca va simtiti bine cu noi sa participati la 100 TRACKS 2015. Va doresc mult succes Liviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Am reusit si eu sa imi pun oarecum in ordine gandurile dupa "iesirea" de weekend. Pot spune ca ne-am atins scopul si am vazut ce avem de optimizat / implementat. Am fost un pic dezamagit ca nu am vazut mai multi concurenti din CNOR (mail ales pe cei care dau cu "pietre"), dar asa cum zicea si Liviu a fost o placere sa vad oameni care au terminat un concurs de 200km (clasa SOFT, 2 zile) fara sa mai participe vreodata la un concurs. Sambata a fost chiar interesant cum adunati pe langa o ravena il intrebam pe Max cand vin concurentii, el fiind cu tableta in mana si cu site-ul deschis :). Legat de aspecte tehnice: - balizele au raportat erori pe harta din cauza unul script care nu prelua toate informatiile de la ele - dupa cum spuneam am vazut ce avem de optimizat / invatat - Piede balizele folosite de noi salveaza pozitia la fiecare 5 secunde si raporteaza odata la 30 secunde, te rog sa ma crezi ca sunt mai precise decat orice GPS pe care l-am folosit pe acum... si mai au un mare avantaj: atat master track-ul cat si track-urile concurentilor vor fi facute cu acelasi device (adica baliza), de aici minimizandu-se numarul de erori. Apropo de cazul de la Cluj: El este posibil cand track-ul se face cu o masina de concurs / pe bucati si nu se mai verifica (track-ul in sine) pana la concurs sa vezi daca se "pupa" sau nu. In cazul de fata el se verifica cel putin odata de catre inspectorul de traseu si atunci se pot constata erori, asta ca sa nu mai vorbim de abatarea de 100m permisa prin regulament, si de back-up-ul adus de concurent (device-ul propriu care inregistreaza track-ul). Binenteles erori / abateri pot exista de aia estia arbitrii si nu un soft care sa faca clasamentul, si mai e si aspectul celalalt... daca sti ca te poate lovi o caramida pe strada nu mai iesi din casa ? - live streaming-ul - penru a avea un stream cursiv am implementat un buffer care in functie de conexiunea fiecaruia la net se incarca mai repede sau mai greu, din pacate player-ul folosit pe site arata ca un dreptunghi negru, fara a scrie pe el loading sau buffering. De aici si problemele unora de vizualizare. Dar va asigur ca se va remedia si asta. Mai avem si alte chestii dar nu sunt atat de importante. In concluzie atat cele de mai sus cat si altele observate vor fi rezolvate pana la prima etapa. Vreau sa le multumesc tuturor celor implicati a fost un weekend foarte frumos pentru mine! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 o intrebare, acesta este un drum pe unde merge d-nul Andrei Gafita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Sincer nu stiu ce vrei sa spui cu asta... Filmarea e de la o una din probele speciale din traseu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Aatat vroiam sa stiu doar, daca este acela un drum sau nu. Simplu. Deci? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Mao, 99metrii stanga dreapta de track, daca nu sunt porti ai voie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 I-mi pare rau ca nu am putut ajunge mi-ar fi facut mare placere ,poate date viitoare! Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emicos Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 si mie imi pare rau, am ramas fara permis cu o sapt inainte, acum ma judec, sper sa rezolv problema cat de curand Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Mai am si eu cateva filmari. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link to comment Share on other sites More sharing options...
100tracks Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 (edited) Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 http://www.club4x4.ro/100tracks/clasamente/Clasament-HARD-Ziua-1.jpg http://www.club4x4.ro/100tracks/clasamente/Clasament-SOFT-Ziua-1.jpg http://www.club4x4.ro/100tracks/clasamente/Clasament-HARD-Ziua-2.jpg http://www.club4x4.ro/100tracks/clasamente/Clasament-SOFT-Ziua-2.jpg Sursa: 100Tracks Edited February 17, 2015 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Re: Cupa Training days 100tracks O bukata de "soft" :grin: http://youtu.be/S5t1EuWbAFs Multumesc. :banana:grin::x zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
100tracks Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 (edited) Re: Cupa Training days 100tracks, 12-15 februarie 2015 Toate pozele aici: http://100tracks.net/blog/poze-cupa-training-days/ Edited February 17, 2015 by 100tracks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts