iwa Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS Comisia CNOR nu a avut nici un aport la: postul de tv Digi a avut emisiuni de cate o ora in care a relatat etapele din campionatul de offroad, cu imagini din traseu, din tabere, din trial din cate imi aduc aminte comisia CNOR a fost impotriva acestui lucru pentru ca era prea scump... ce a fost transmis a fost facut pentru ca organizatorii de etape au platit niste bani (nu putini) din cate stiu eu, ma insel ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS watcher: ai spus ca "s-a gasit o solutie si a fost aplicata cu succes pentru a trata problema greselilor din roadbook" Care este aceasta solutie ? In urma dezbaterilor dintre concurenti si organizatori, in cazul greselilor constatate, organizatorii au informat arbitrii si portiunile cu probleme au fost neutralizate, astfel incat timpul final al concurentilor sa nu fie afectat. :h5 din cate imi aduc aminte comisia CNOR a fost impotriva acestui lucru (*emisiunile de pe Digi referitoare la campionat*) pentru ca era prea scump... ce a fost transmis a fost facut pentru ca organizatorii de etape au platit niste bani (nu putini) din cate stiu eu, ma insel Recunosc ca si aici amintirile mele difera :) NU imi aduc aminte ca CNOR sa fi votat si sa fi concluzionat "NU lucram cu DIGI" - adica sa fie "impotriva" cum spui tu. Imi aduc aminte ca discutia s-a purtat la intalnirea organizatorilor de etape si a fost luata de organizatori. Legat de dimensionarea pretului (e putin sau nu e putin) eu unul nu am nicio experienta pe care sa ma bazez, dar cred ca exista oameni care sa poata explica asta: cat costa o emisiune de 1h la tv, cat au platit altii pentru lucruri similare, audienta, etc. Sunt notiuni pe care nu le stapanesc deci nu ma angajez sa sustin unul din punctele de vedere :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS Hai ca m-am enervat !!! :banana Ce ne tot ascundem atat dupa cires, ce ne facem ca nu intelegem ce e aia 100 tracks, ce-i CNOR...care-i lupta...etc Povestea e simpla insa vad ca nimeni nu indrazneste sa o spuna. Uite cam ce cred eu: A fost echipa Rasty - Floyota - nu era comunicare, doar cateva cluburi hotarau.....nu era democratie + Rasty si talentul lui in arta comunicarii:ha:......aoleu ce necaz. Revolutie mare,mare de tot...apoi VICTORIE, poporul a luat puterea, s-a instaurat democratia si prostime asteapta schimbarea.....si astepta....si inca mai asteapta. Noii sefi au promis marea cu sarea, insa cum s-au vazut alesi au uitat de ce sunt acolo si good bye. Nu au stat degeaba, au facut o comisie, care comisie se intalneste, discuta, hotareste democratic....apoi cu siguranta nu transmite nimic prostimii, ca-i efortul prea mare. Schimbari din regulament, ceva nou ???.....mai nimic fata de regulamentul "dictatorilor" Rasty si Floyota...adicatelea nu s-a schimbat nimic si la cum vad eu, nici nu se va schimba. Aici se gandeste batraneste, schimbarea sperie si in plus se pare ca le si convine sa ramana asa. Este un regulament in care daca nu ai un copilot bun cu experienta, nu existi, nu ai cum sa castigi. Domnilor din CNOR ..(majoritatea copiloti sau doar bagatori de seama) de ce nu acceptati ideea cu tracul ? De ce nu dati o sansa si celor care sunt noi in miscare ? Ajung la vorba lui GPScu.....hai nene sa ne jucam la un trial, sa vedeti cum e cand nu mai aveti avantajul copilotului. In plus, ideea celor de la 100 Tracks aduce sanse egale pt toti - transparenta( toti vedem pe unde a mers "adversarul"), corectitudine (avem toti tracul...nu numai unii....dupa cum spun povestile), nu se mai pot ocoli zone dificile si dispar erorile de roadbook, etc. ......adica ceva nou si bun pt miscare. Asadar....luptati pt rahaturile alea de functii, dar nu uitati sa faceti ceva si pt cei care vin la concursuri.....si atentie, suntem multi nemultumiti si nu avem neaparata nevoie de voi si de cadrul vostru... cica legal. PS 1 : am scris asta in urma unei discutii avute cu niste zei ai offroadului care nu aveau argumente cand se vorbea de competitii noi, cu track si roadbook, oameni care se temeau de nou, care o tineau cu frumusetea peisajelor.....flori de camp, miros de brad, orientare, ozonare. Personal nu vad legatura cu motorsportul.....ci cu drumetiile si plimbarile la munte. Si culmea offroadului a fost cand mi-au spus sa fac eu un regulament doar pt mine, Oprea si Gafita....poate asa castigam si noi. Atunci mi-am dat seama cu cine incercam eu sa discut, cu cine vorbeam de nou, de sport, de fairplay, de competitie. PS 2 : incercati asa - presedinte o saptamana cineva de la CNOR, una de la 100 tracks....etc:ha:. O sa fiti toti presedinti, va facem tricou de presedinte, poate asa dispar orgoliile si se intampla ceva bine pt miscare 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS In urma dezbaterilor dintre concurenti si organizatori, in cazul greselilor constatate, organizatorii au informat arbitrii si portiunile cu probleme au fost neutralizate, astfel incat timpul final al concurentilor sa nu fie afectat. :h5 Scuze ca intervin dar treaba asta nu e deloc noua si inventata de voi. Acest mod de actiune a fost folosit de multa vreme in competitii nu doar de cand exista CNOR-ul. - fair playul la clasa Open (unde am putut eu sa vad) a fost la cote maxime, foarte multi concurenti directi ajutandu-se in traseu La fel si asta. Fair play a existat intotdeauna nu l-ati inventat voi. La toate clasele. Watcher, te rog sa cobori cu picioarele pe pamant ca prea suna politicianist discursul tau. Dupa cum suna acest discurs, mai ca imi vine sa cred ca inainte offroadul era o varza, fara reguli, cu concurenti care fura, cu concurenti care se strang de gat, etc... Uscaturi au fost si atunci dar sunt si acum. Ii jignesti pe oamenii vechi din offroad, oameni cu experienta, cu multe competitii la activ. In alta ordine de idei, tie ti se pare un lucru bun faptul ca diferentierea dintre clase este extrem de dificil de facut in conditiile actuale? Nu mai stii care e masina de open si care de extrem, nu mai stii care e traseu de open si care de extrem, la standard se merge cu masini preparate ca de Open, iar la Open ca de extrem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS Cristi se pare ca sunt foarte multe lucruri pe care nu ti le amintesti, descriera atat de amanuntita a faptelor arata de parca ar fi adevarate eu fiind mai batran ma-m mai intalnit cu asemenea stil.Asumare unor rezultate la care nu sa contribuit este o nesimtire la care eu ca fost membru de comisie nu vreau sa particip.Argument ultima expunere pentru DGI tv in adunarea generala s-a respins propunerea lui SEBA si tot ce s-a transmis este datorita ORGANIZATORILOR si lui NICU de la HITACHI care a insistat pentru televizare si a sponsorizat etapele din campionat drept rasplata ONOR COMISIA nu a fost instare sa-i dea macar o invitatie la GALA CAMPIONILOR de la Sinaia.Este ultima data cand intervin pe acest subiect si fiecare sa-si asume cele afirmate,daca cei implicati in OFF-ROAD accepata sa fie MINTITI cu nesimtire este problema lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS Max: Eu m-am dat la concursuri doar in sezoanele competitionale 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 si 2014. Am vazut aplicata solutia cu neutralizarea in anul 2014 la Baia Mare si la Campulung. Este evident ca nu stiu toate exemplele de la toate etapele din toata istoria offroadului, dar au existat multe situatii pe care le-am vazut, le-am relatat aici pe forum, si in care nu s-au neutralizat portiunile. Daca recitim topicurile cu discutii despre navigatie din arhiva forumului, sunt adesea laudati navigatori care au 'mirosit' greseala inaintea altora. Cu alte cuvinte: nu este o "inventie noua" cum nici GPSul sau trialul sau apa calda nu sunt :), dar in 2014 s-a aplicat si a ajutat ca rezultatele sa fie mai corecte. Legat de treaba cu fair play ul, in fiecare an, la fiecare concurs, pe orice topic pe tema asta am scris ca am vazut situatii de fairplay. Totusi colegi de forum se plang ca pe vremuri se furau CPuri, se venea cu dominourile de acasa, se mergea cu GPSul in mana, etc. Nu eu am scris niciuna din chestiile astea aici pe forum, ci doar din experientele mele am impartasit pe cele care aratau fairplay. Horatiu: ai zis asa: au facut o comisie, care comisie se intalneste, discuta, hotareste democratic....apoi cu siguranta nu transmite nimic prostimii, ca-i efortul prea mare. Spune mi te rog in cei 2 ani de zile de 'noua comisie' ce hotarari ale comisiei NU au fost aduse la cunostinta concurentilor? Ce s-a dezbatut , hotarat si NU s-a publicat pe forum? (ma gandesc ca nu te referi la "cutare a zis asa, cutare a zis invers, etc") Ai mai zis de schimbari la regulament si ai zis "nimic nou". Eu tin minte urmatoarele introduse in anii acestia: - cresterea anvelopelor la open la 35 vs 33 - (daca mai tii minte 'sablonul' de 33 ce discutii a generat 'inainte') - introducerea (si am spus mai sus asta) CPurilor virtuale in fiecare pozitie de roadbook, astfel incat sa poti urmari si penaliza punct de punct concurentii care se abat, dar si sa recompensezi pe cei care avanseaza mai mult pe track - numeroase modificari de detaliu care sa conduca la 'egalizarea' sanselor Singura chestie 'noua' pe care o sustii este sa se transmita indicatiile de la organizator la concurent pe baza de track ( pucnte GPS) si nu de roadbook. Iti aduc aminte ca in toti anii astia au fost concursuri organizate exact asa (Arad, Sebes) si ca nu a interzis nimeni transmiterea traseului sub forma de track in loc de roadbook (!) Iti mai impartasesc 'secretul' ca propunerea ta cu variatia intre concursuri cu roadbook si concursuri cu gps, azimuturi, track este in dezbatere (vot) in comisie pt noul regulament. As mai mentiona faptul ca in perioada septembrie - noiembrie atat in anul asta cat si in anul trecut - perioada in care cluburile au fost rugate sa preia de la sportivi propunerile de modificari ale regulamentului, a fost foarte liniste :) Mai zic una de componenta comisiei: pana la declaratia de mai sus a dlui Iernean care a spus ca a plecat din comisia de offroad, componenta acesteia, verificabila pe site fras este: Presedinte: Silviu Bulugioiu (pilot, organizator) - Liviu Iernean (pilot, organizator) - Sorin Parvulescu (pilot, organizator) - Crinu Andanut (pilot, organizator) - Cristian Logofatu (navigator) Supleanti: - dna prof. Mihaela Verga (arbitru) - Maurillo Zani (actualmente navigator dar castigator de CN in postura de pilot) Afirmatia "domnii din cnor, majoritatea copiloti sau bagatori de seama" nu prea e fondata :( PS: Horatiu, te rog frumos ca, tinand cont ca eu sunt singurul care scrie aici din partea CNOR, eu nefiind presedinte, si cu mine neavand aceasta discutie pe care o relatezi, sa faci o mentiune din care sa reiasa ca nu despre mine ai parerea ca trag de vreun scaun , sau ca vreau sa fiu presedinte, tricou, etc. Asta desigur, daca o astfel de mentiune se potriveste cu parerea ta (!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS Watcher - faptul ca din comisie a plecat un membru si voi nu stiti spune ceva despre comunicarea dintre voi :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS Watcher....hai sa incepem cu ce-i apasator pt tine - nu ma refeream la tine cand spuneam ca unii se bat pe functii si scaune:). Nu trebuie sa spun cine sunt baietii, caci deja sunt inscrisi pe oarece liste, candideaza....sunt in campanie.:ha: Despre restul, hai sa fac asa... o sinteza - CNOR de 3 ani nu e in stare sa inventeze un regulament sau sa preia unul sanatos, regulament care sa rezolve marea problema - "greseala de roadbook". Ne tot invartim in jurul cozii si nu facem nimic. Propuneri au existat....insa comisia isi doreste offroad ca acum 10 ani. Vorbind cu 2 dintre cei din comisie mi-am dat seama cam cum vedeti voi competitia asta. In primul rand pt voi nu este o competitie, este o plimbare, o aventura, o nebunie in care nu trebuie sa mergi cu masina repede pe un traseu prestabilit, trebuie sa te plimbi, sa faci poze pt familie. Ehh....eu nu prea vad asa si mai mult decat atat, nu-mi doresc ca totul sa se transforma in plimbari cu masini taiate. Iata ca spre nenorocul vostru (aici ma refer la comisie si copiloti:banana), insa spre norocul nostru(aici ma refer la piloti si la aia care nu terminam curesele) cineva a venit cu ideea de track + ceva roadbook si la offroad. Acum comentariile sunt de prisos - unii se vor da pe stilul clasic(roadbook), altii vor imbratisa noul format 100 Tracks, altii se vor distra in ambele campionate. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS Horatiu, la nicio sedinta la care am participat eu nu s-a adus in discutie problematica pt voi nu este o competitie, este o plimbare, o aventura, o nebunie in care nu trebuie sa mergi cu masina repede pe un traseu prestabilit, trebuie sa te plimbi, sa faci poze pt familie. Ehh....eu nu prea vad asa si mai mult decat atat, nu-mi doresc ca totul sa se transforma in plimbari cu masini taiate toate discutiile sunt / au fost pe tema modului de imbunatatire a concursurilor, nu a plimbarilor. Daca listam iarasi membrii comisiei, o sa ne iasa ca Sorin a fost in puncte la fiecare concurs (si la Open si la Extrem si la Standard), eu anul asta am iesit chiar pe podium la CN, si la alta competitie in afara CN, Mauri este super medaliat in toata istoria lui de sportiv, Crinu are cred cele mai multe cupe de RAT dintre toata lumea. Nu imi imaginez cine sa iti fi spus ca la clasa open si extrem ar trebui sa fie o plimbare cu familia si poze. Ma gandesc ca poate discutia era desre 'o clasa noua'... Legat de discutia "pilot vs copilot", "ghinionul cui este" si "tirania navigatorilor" iti mai scriu si aici: nu vei merge mai repede pe track, nu vei putea merge fara navigator. Tu chiar zici ca terminatul curselor tine de navigatie? Adica mereu ai patit sa intri in TM si de aia nu ai ajuns la finish? Iwa: cred ca trebuie sa facem distinctia intre "a deduce" si "a fi informat de catre cineva" :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norris Mageanu Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Alegeri FRAS Vai, ce discutii am generat...dar e bine, nu va opriti! Eu promit sa citesc totul cu atentie si sa incerc sa imi fac o idee. Ma intreba cineva la un moment dat daca off-road-ul este cea mai numeroasa disciplină. Din pacate nu mai este, cred ca a fost la momentul afilierii, acum 4 ani. In acest moment sunt doar 13 cluburi cu drept de vot si nu mai putin de 4 care vor fi excluse si 2 care sunt inactive. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS ...... Tu, Astral, ce senzatie ai si pe ce o bazezi? (de la ce provine?) O stii deja : ca mai degraba se duce-n jos, iar faptul ca inca rezista nu inseamna dezvoltare, atata timp cat supravietuirea acestui sport se datoreaza unui numar din ce in ce mai restrans de participanti. Parerea mea se bazeaza pe parerile exprimate aici, pe forum, de catre participanti si de catre organizatori, iar cei cativa cu care am si vorbit, au spus cam acelasi lucru : la bulgari e mai bine din toate punctele de vedere si nu banii au fost primul lucru pe care l-au reclamat cat restul problemelor existente dintotdeauna la noi, dar la ei, nu. Editat Februarie 6, 2015 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS Bafta Norris! ACS BSSR AUTOMOTORSPORT te voteaza! :h5 Editat Februarie 6, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS Alegerile s-au amanat pentru 21 februarie! :old Nu s-a intrunit cvorumul... :ha::ha::ha: http://2010.fras.ro/fras-home/hotarari-decizii/1741-hotararea-nr-3-a-consiliului-federal Editat Februarie 6, 2015 de nessum Adaugare link FRAS. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Re: Alegeri FRAS Am aflat de mult timp, dar am crezut ca e o dezinformare din campania electorala FRAS, insa se confirma din prea multe locuri. In urma cu 4 ani, cand off-road-ul s-a afiliat la FRAS, s-a dorit ca si CNOR comisie care administreaza disciplina sportiva off-road, sa aiba un buget pentru diverse cheltuieli de comisie - sa poata cumpara echipamente pt arbitri off-road, sa achizitioneze balize pentru competitiile off-road si alte cheltuieli necesare. Asta se intampla acum 4 ani, intre Rasty+Floyota din partea Off-Road si Ovidiu Mazilu, presedinte FRAS. Dupa aceste discutii domnul Mazilu a venit cu o solutie foarte ok. Adica: Noi ca off-road trebuia sa platim niste taxe (stabilite tot de noi si acceptate de FRAS) catre FRAS pentru a intra ca disciplina sportiva langa Raliu, Coasta etc. In acest caz s-a hotarat ca CNOR sa administreze 50% din fondurile platite catre FRAS pentru nevoile comisiei. Adica pe scurt CNOR oricum stie cel mai bine ce are nevoie sa achizitioneze sau sa plateasca. Si asa a functionat CNOR timp de 4 ani. S-au cumparat balize, laptop, echipamente, plata arbitri, etc. Mai sunt multe de cumparat pentru un campionat (statii, echipament cronometrare, etc) Totul a functionat foarte ok inclusiv si pe perioada de presedintie la CNOR a domnului Silviu Bulugoiu. DAR SURPRIZA In prag de alegeri la FRAS, domnul Bulugoiu cand a negociat pentru un loc in echipa consiliului federal condusa de domnul Emanuel Ilina (Mani) s-a trezit ca domnul Mani i-a spus verde in fata ca el nu a fost prezent la acele agremente, asa ca ce a avut off-road-ul pana acum ca agrement financiar, nu o sa mai fie valabil. Domnul Bulugoiu a plecat capu, a acceptat si a mers mai departe ca si candidat la vicepresedintia FRAS. (E mai importanta functia) :) Adica pe scurt, pe voi (cluburile) va abureste sa-l votati cu echipa lui Emanuel Ilina (Mani) de la care a primit un post de vicepresedinte angajat FRAS, dar nu va spune ca daca ii votati, off-road-ul nu o sa mai aiba nici un buget, probabil pentru ca FRAS-ul are nevoie sa acopere pomenile electorale. S-a gandit ca urmatorul presedinte de la CNOR, nu ar fi rau sa se duca cu mana intinsa dupa ceva buget la domnul Silviu Bulugoiu (Vicepresedinte angajat FRAS) in cazul in care echipa domnului Emanuel Ilina (Mani) castiga alegerile FRAS. Pe scurt v-a PROSTIT PE TOTI. V-a spus ca Mani daca castiga la FRAS, off-road-ul nu mai primeste/administreaza nici un buget!? Nu cred ca are curaj. Dupa ce cluburile de off-road il voteaza pe Mani/Bulugioiu, e prea tarziu sa va dati seama ca v-a prostit cu un mare "P". De aceasta m..ie, stie toata comisia CNOR: - Crinu Andanut - Sorin Parvulescu. - Maurilio Zani - Cristian Logofatu v-au povestit ceva pe la cluburi? Nu cred.:) Acum (pe 14-feb-2015) va cheama la sedinta, numai sa va explice ca este foarte bine sa sustineti echipa Mani/Bulugoiu la alegeri. Normal sub pretextul votari regulamentului si calendarului 2015. ... AIUREA ... O sa va mai cheme la inca o sedinta peste 2-3 saptamani, sa se faca alegeri la CNOR, daca o sa se mai faca. Cum a pierdut CNOR-ul bugetul, posibil sa piarda multe altele. Acuma se intelege dece nu a vrut o sedinta la Targu Mures, ii incurcam "trombonelile" catre cluburile de off-road. Asta a pregatit domnul presedinte Silviu Bulugioiu (+Crinu) familiei off road la sfarsit de mandat. Va tromboneste in stilu lui si va pune sa-l si votati. Citat din comunicatul lui Silviu Bulugioiu: "PS Nu uitati ca in data de 7 feb 2015 este programata Adunarea Generala pentru Alegeri din cadrul FRAS. Alegeri pentru Presedinte si Consiliu Federal, pentru un mandat de 4 ani. Deci cum ne priveste pe toti, ar fi bine sa fim cu totii prezenti si cei cu, dar si cei fara drept de vot (puteti vedea lista cluburilor cu drept de vot pe site FRAS). Nu vreau sa ma gandesc ce indemnuri ati fi primit daca era vre-un eveniment in aceeasi data ..... " "Moncher Caragiale, stam rau!" Va salut Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Re: Alegeri FRAS Interesant! Rasty te mai asteptam si cu alte dezvaluiri :pr1 din culise, sa intelegem si noi cum merge treaba :fk2 pe la FRAS. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS Bai da' ce liniste s-a asternut pe aici... :oo Chiar e pe bune treaba asta? :sh2 E chiar pacat daca s-a pierdut jumatatea aceea de independenta... Editat Februarie 7, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Re: Alegeri FRAS Uau ce dezvaluiri incendiare face Rasti :ha::ha::ha::ha: Pacat ca nu am drept de vot ca as pune direct stampila pe Mazilu,nu de alta dar acest Rasti care a inventat offroadul in tara noastra face parte din comisia lui :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS Rasti Afirmi ca bugetul de 50 % din incasarile FRAS de la offroad a fost vreodata dat de FRAS la dispozitia CNOR sub forma de bani asa cum e in protocolul dintre noi si FRAS ? Altceva in afara banilor nu face parte din categoria buget , ci din categoria cadouri , protocoale si ajutoare. Un raspuns la aceasta intrebare te rog . ca nu ar trebui sa iti fie greu Editat Februarie 7, 2015 de Ovidiu off Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: Alegeri FRAS Ca tot veni vorba de dezvăluiri incendiare, Domnule Rasti (sau cu y) va rog sa ne dezvaluiti cam cum a-ti pus Dvs problema înființări unei comisii de Tot Teren (care de fapt tot offraod este) in fata Domnului Mazilu. Chiar ar fi frumos sa stim si noi, restul, cum de a aprobat asa ceva. Ca tot veni vorba de transparentă si despre relatarea pozitiilor in timp real ale concurentilor si la CNOR se practica asta cu ajutorul balizelor. Întâmplator unul dintre arbitrii, nu dau nume ca sa nu ne supărăm, a svut grija ca CNOR sa ramana fara acestea si laptopul aferent cumparat din acei 50% daca nu ma insel.... Horatiu, Hai Romania no offence dar la campionatul mondial de fotbal din cate stiu eu se califica mai multe tari gen Romania si de ex Ungaria. Ei din cate stiu eu nici Romania nici Ungaria nu su castigat si nici nu cred ca au vreo sansa sa câștige aceasta competiție in următorii 100 de tracks aaaa scuze de ani. Deci, multi participa unu câștiga. Deci!!!! Hai Romania!!! In ultimii ani am incercat atat eu, dar mai ales Luci care este un om cu o foarte mare ambitie sa ne dam cat mai mult si sa facem o echipa buna. Din pacate pt unii ne-a iesit. Asta asa ca amintire in toamna lui 2012 la Buzau cand un anume ...... nici nu stiu cum sa-i spun, ne facea cu ou si cu otet la microfon cand noi eram pe podium! Deci domnule, stie el cine ii si multi de pe aici, sper ca ceea ce faceti sa va iasa exact ca si acel discurs.... Asta fara sa port ranchiuna sau supărare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS Am aflat de mult timp, dar am crezut ca e o dezinformare din campania electorala FRAS, insa se confirma din prea multe locuri. ............... Asta a pregatit domnul presedinte Silviu Bulugioiu (+Crinu) familiei off road la sfarsit de mandat. Va tromboneste in stilu lui si va pune sa-l si votati. Citat din comunicatul lui Silviu Bulugioiu: "PS Nu uitati ca in data de 7 feb 2015 este programata Adunarea Generala pentru Alegeri din cadrul FRAS. Alegeri pentru Presedinte si Consiliu Federal, pentru un mandat de 4 ani. Deci cum ne priveste pe toti, ar fi bine sa fim cu totii prezenti si cei cu, dar si cei fara drept de vot (puteti vedea lista cluburilor cu drept de vot pe site FRAS). Nu vreau sa ma gandesc ce indemnuri ati fi primit daca era vre-un eveniment in aceeasi data ..... " "Moncher Caragiale, stam rau!" Va salut Rasty Rasty, Constat ca dupa o lunga perioada ti-a fost din nou trezit interesul pentru fenomenul/familia off road. Sper ca este intoarcerea la una dintre iubiri/pasiuni si nu este legat in nici un fel de faptul ca te afli atat in preajma inceperii unui nou proiect personal (100 Tracks) cat si in campanie electorala pentru un nou mandat in Consiliul Federal. Ma bucur sa vad ca esti foarte bine informat, dar conform stilului tau dezinformezi la greu. Faptul ca spui sau scrii care a fost intelegerea initiala CNOR – FRAS privind impartirea taxelor provenite din off road, nu tine loc de intelegere scrisa si parafata (s-a dovedit ca una ai transmis cluburilor si alta a aplicat FRAS). Acest document nu l-ai putut fi prezenta cluburilor pentru ca nu exista ! Intrebat in discutiile avute de existenta acestui document dl Mazilu a mentionat ca , citez: ... “am fost surprins si eu de faptul ca Floyota si Rasty n-au vrut sa protocolam intelegerea”... Probabil pentru mai multa “flexibilitate”, nu-i asa ? Spui ca mi-am negociat functia de vicepresedinte… , ca o persoana informata ce esti, sti foarte bine ca nu e asa. Am avut discutii, purtate si individual si cu comisia, cu 4 dintre candidatii la functia de Presedinte (inclusiv dl. Mazilu). Toate fiind legate atat de cerintele off road-ului, interesele cluburilor, cat si de planurile/proiectele de conducere a FRAS. Faptul ca ma regasesc pe lista unuia dintre candidati, este rezultatul discutiilor avute atat in comisie cat si cu cluburile care isi doresc ca dupa 6 ani off road-ul sa fie, in sfarsit, reprezentat in Consiliul Federal. Apropo de cluburi (carora inteleg din acest text ca te adresezi), de ce nu ai folosit grupul de comunicare “cluburiCNOR” ci ai preferat un forum? O fi din cauza a 100Tracks? Mai spui ca daca va fi ales Emanuel Ilina, off road-ul nu va mai avea buget… Nu cred asta, dar cu siguranta intelegerea initiala CNOR - FRAS parafata cu privire la impartirea banilor ar fi fost acum foarte utila…. Chiar si daca numai se va pune problema de nerecunoastere a intelegerii, personal nu mai am ce cauta in Consilul Federal. Daca am acceptat sa candidez este numai pentru binele off road-ului, al cluburilor si nu pentru a putea trece ceva in plus in CV. Nu stiu cum este la altii, dar orgoliul stupid este o calitate care mie imi lipseste. Sper totusi ca adversitatea de care dai dovada fata de dl.Ilina sa fie legata numai de campania electorala si nu de faptul ca este unul dintre aceia care ti-au spus si personal dar si in sedintele Consiliului Federal, ca daca evenimentele sub marca 100Tracks sunt de tip tot teren/rally raid (implicit regulament conform) se desfasoara sub CNTT, iar daca sunt de tip off road atunci sunt sub CNOR. Nimeni, nici macar tu, nu poate sa ma acuze ca una am spus si alta am facut, sau ca am luat decizii unilateral. Tot ceea ce am prezentat in 2012 ca fiind teme ale programului de conducere al CNOR, s-a infaptuit! Cred ca e o premiera in off road. Iar daca nu e asa, la Alegerile din 2015, atat pentru FRAS cat si pentru CNOR, cluburile, respectiv sportivii au posibilitatea de a alege democratic (1 club = 1 vot) viitoara componente a celor doua structuri. Nu voi intra in alte comentarii si/sau dezbateri pentru a nu fi acuzat de denigrare sau prozelitism. Mult spor Silviu Editat Februarie 8, 2015 de Astral 1 most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: Alegeri FRAS Am citit cu multa atentie. 1. Da off-road-ul mi-e drag ca l-am pus pe picioare cu oameni aia vechi, pe care tu i-ai pierdut pe drum in 2 ani, ai pierdut organizatori de top. 2. Nu inteleg la ce document te referi intre Rasty+Floyota si Mazilu. Cu omu ala ne-am strans mana si a respectat tot ce a promis, inclusiv cat ai fost tu presedinte la CNOR. Ai cheltuit aceasi 50%. Ai cumparat echipamente la arbitrii, laptop de arbitraj, cheltuieli de deplasari. Asa ca nu inteleg ce nu ti-a convenit. Ca ai primit ceva complet functional? Dece nu ai cerut acord scris atunci, cand ai ajuns mare sef peste off-road? Te-ai bucurat de bani de cand esti presedinte CNOR in toti acesti ani, doar pentru ca mazilu a fost corect cu off-road-ul. 3. Daca tu ai negociat cu altcineva in "favoarea" off-road-ului, ai semnat intelegere scrisa si parafata??. La negocierile pe care le-ai avut cu Mani, s-a renuntat la vechiul agrement de 50% buget la off-road, dece nu ai curaj sa spui? Te-ai multumit cu postul de vicepresedinte, iar Mani s-a multumit cu voturile de la off-road pe care i le-ai promis. 4. Spui asa: Faptul ca ma regasesc pe lista unuia dintre candidati, este rezultatul discutiilor avute atat in comisie cat si cu cluburile care isi doresc ca dupa 6 ani off road-ul sa fie, in sfarsit, reprezentat in Consiliul Federal. Care dintre cluburile de off-road te-au mandatat tocmai pe tine sa reprezinti off-road-ul in consiliul federal? Trebuia sa ai o sedinta de cluburi care sa te mandateze sa reprezinti off-road-ul la FRAS. Pe mine, acum 4 ani, asta m-a trimis in consiliul federal. Tu vrei ca vicepresedinte FRAS, sa fii un super sef peste off-road; in acest fel CNOR-ul nu mai poate face mare lucru, decat daca vrei tu. 5. Spui asa: Mai spui ca daca va fi ales Emanuel Ilina, off road-ul nu va mai avea buget… Nu cred asta, dar cu siguranta intelegerea initiala CNOR - FRAS parafata cu privire la impartirea banilor ar fi fost acum foarte utila…. Chiar si daca numai se va pune problema de nerecunoastere a intelegerii, personal nu mai am ce cauta in Consilul Federal. Zicand ca "nu crezi" (!!!???) confirmi ca nu ai pus problema bugetului de la off-road si ca la negocierile pe care le-ai avut cu Mani, s-a renuntat la vechiul agrement de 50% buget la off-road. Bulugioiule ce ne propui de fapt? o functie de vicepresedinte la FRAS pentru tine si buget 0 (zero) pentru off-road? ca vezi doamne ca o sa-ti dai tu demisia???? la pastele cailor. La ce mai foloseste atunci demisia ta? O sa pleci acasa si ai incurcat si FRAS-ul si off-road-ul. Te salut Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Alegeri FRAS stimati colegi bai domnilor in primul rand scuze de offtopic .... da' cred ca am mai vazut filmul asta ... si chiar de curand ..... PUIE MONTA vs IOHANIS .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Alegeri FRAS Rasty....don Bulugioiu....va asteptam cu runda a doua. Eu cred ca puteti mai mult de atat:))). Misto dragostea asta mare de offroad + o functie de presedinte...vicepresedinte...fleacuri. Mao - hai Romania fratica. Nu ma supar pe tine, chiar asa consider ca trebuie sa fie o discutie, pe fata si fara oftica. Totusi eu raman la punctul meu de vedere - ma tem ca daca s-ar da pe langa roadbook si trakul....clasamentele ar fi altele. Acum in top sunt cei care au copiloti buni. Nu cred ca e normal ca un campionat sa fie castigat de un copilot. Din cate am vazut, cei care se opun sunt copilotii sau pilotii cu un copilot bun...sau norocos. Sa se dea si trackul si toata lumea are sanse egale. Ziceai undeva de dezbinare, ca a aparut Rasty si dezbina totul cu varianta 100 Tracks. Pai te intreb....de ce a aparut Rasty ? A aparut cu varianta lui,pt ca CNOR nu a bagat in seama cererile cetatenilor de rand...aia care isi fac masini si platesc taxe + copiloti + mecanici, aia care vor sa faca motorsport si nu orientare cu masina prin padure. Uite de aia a aparut 100 Tracks. H 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Alegeri FRAS Horatiu, Hai Romania :) Te rog sa nu ai impresia ca Rasti (sau cu Y) &co au facut 100Tracks asa sa ne faca noua un bine. Relax man, este o alta vaca de muls vreo un an si apoi tot la CNOR ajungeti.... Ceea ce multi, printre care si tu din pacate, nu au inteles este ca regulamentul este facut de noi toti, de concurenti si cei licentiati in CNOR. As vrea sa vad cate cereri de modificare a regulamentului a venit din partea clubului din care faci tu parte. :) Si daca veni vorba de copiloti mai buni sau mai rai este exact ca si la scoala. Jane ala care fuge si chiuleste de la ore nu are cum sa fie printre primii numa daca nui ceva geniu. Deci si eu am invatat si secretul consta in increderea reciproca dintre pilot si copilot. Daca az mergi cu unu si maine cu altu is mult mai mici sansele sa faci vreo performanta asta in cazul in care te tine masina :))))))) aici tot copilotul fiind de vina ca se rupe masina :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Alegeri FRAS Deci si eu am invatat si secretul consta in increderea reciproca dintre pilot si copilot. Daca az mergi cu unu si maine cu altu is mult mai mici sansele sa faci vreo performanta asta in cazul in care te tine masina :))))))) aici tot copilotul fiind de vina ca se rupe masina Exact ! :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate