cfantana Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Alegeri FRAS Worski esti simpatic foc :ha::ha::ha: ""Oricat s-ar chinui CNOR-ul actual nu are cum sa ajunga la nebunia lu ala. Sa nu va surprinda daca apeleza la el si bulgari sau unguri, aia au inteles repede care sunt avantajele,*sa vezi ce rad atunci de toti astia de se dau mari cu functii. O sa copieze regulamente din bulgara sau ungureste. :)))) "" Eu personal cred ca acum e momentul ca Ungaria sa ne intinda o mana de ajutor,sa-l ia la ei si sa nu-i mai dea drumul vreodata!!!!!! In rest vorbe goale........ Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Alegeri FRAS Da, eu vad aici la fel ca-n politica, unde sunt candidati Iliescu si Basescu.Si noi suntem sfatuiti sa-l votam din nou pe Iliescu care a schimbat Constitutia si ar veni inapoi cu alta mai buna, dar si cu minerii in frunte, si un priministru Nastase....ca din cate am auzit se intoarce si ''prietenul meu'' trooper :hl Salut Vali consider ca aceasta postare ma priveste direct . Daca tu consideri ca decizia mea privind conflictul tau cu Dragos a fost gresita credema ca tu ai fost singura situatie de cand fac OFF-ROAD in care doi participanti se BAT, la momentul respectiv am considerat ca este corect sa va descalific pe amandoi( nu eram nici POLITIE niciJUDECATOR). Pentru comparatia pe care o faci cred ca esti la limita bunului SIMT. Am o singura rugaminte sa fiu respectat atat cat respect si eu prin comportamentu si postarile mele sau pentru mine este simplu sa IGNOR ori ce postare de acest gen. Sper ca toata lumea sa renunte la jigniri personale si sa arate parerea personala vizavi de situatia actuala, este singurul mod constructiv pentru depasirea situatiei. Va doresc tuturor o gandire limpede Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Alegeri FRAS Salut Vali consider ca aceasta postare ma priveste direct . Daca tu consideri ca decizia mea privind conflictul tau cu Dragos a fost gresita crede-ma ca tu ai fost singura situatie de cand fac OFF-ROAD in care doi participanti se BAT, la momentul respectiv am considerat ca este corect sa va descalific pe amandoi( nu eram nici POLITIE niciJUDECATOR). Pentru comparatia pe care o faci cred ca esti la limita bunului SIMT. Am o singura rugaminte sa fiu respectat atat cat respect si eu prin comportamentu si postarile mele sau pentru mine este simplu sa IGNOR ori ce postare de acest gen. Sper ca toata lumea sa renunte la jigniri personale si sa arate parerea personala vizavi de situatia actuala, este singurul mod constructiv pentru depasirea situatiei. Va doresc tuturor o gandire limpede Liviu Salut Liviu, NU am adus in discutie acel conflict care l-am avut cu ''prietenui meu'', dar daca tot l-ai adus dupa atata timp eu nescriindu-l niciodata timp de 5 ani, hai ca-l scriu acum. Etapa de la TG-Mures 2010. Razvan Cirap la Start, prima masina. Noi a 2-a masina, ca asa era ordinea de start din campionat dupa 2 etape daca-mi amintesc bine. Eu fiind emotiv faceam pipi foarte des, acum vomit. Ma ascundeam unde puteam. In acel moment am gasit un loc unde sa nu fiu vazut de fete, ca barbatii intre ei nu se feresc. Am ales sa fac dupa o Toyota destul de mare unde ma vedeau 2 persoane si aceelea erau un muncitor care repara un acoperis la o casa, eu fiind asezat cu fata la el, si in spate lateral dreapta il aveam pe acel concurent caruia ii stricam privelistea. in timp ce scuturam acele picaturi am inceput sa primesc indemnuri necivilizate de la acea persoana, eu respunzandu-i cu aceleasi cuvinte dar mergand spre start si oprindu-ma langa alti concurenti care ulterior au depus marturie la politie. M-am oprit am mai schimbat cateva vorbe dupa care a dat cu pumnul. REPET, a dat cu pumnul EU NERIPOSTAND. M-am intors cu spatele si am mers la start unde era observator GYULA de la Cluj si am intrebat. Pentru gesturi nesportive ce masuri se iau? Am explicat care au fost intamplarile si am luat startul. Nu vrei sa stii cat mi-a fost de greu in acea zi ca nu-mi statea capul decat la ce se intamplase inainte de start. Cand am ajuns la finish, am venit la voi sa va intreb din nou ce masuri luati? Si voi dupa ce va imbrobodit acel concuren cu varianta lui pt. ca el abandonase, iar pe mine nici macar NU ati vrut sa-mi ascultati varianta cat si martorii evenimentului, ati luat decizia de a ma descalifica DOAR DACA FAC contestatie cu cele intamplate inainte de start. Atunci am simtit ca-s neindreptatit de catre voi cat si santajat, am luat hoatrarea de a-mi face singur dreptate, avand si martorii care vazusera conflictul. Am facut acea plangere penala, si a 2 zi v-ati trezit cu politia la concurs. Si cu politistul de fata tu si cu Ovidiu va luati de mine de parca eu eram cel care a dat cu pumnul si v-a stricat starea de bine de la concurs. Norc cu politistul ca-mi lua apararea si va lua in termeni jurdici si mi-ati dat pace. Va tin minte si acele amenintari dar nu le scriu. Dupa care la insistentele lui Semaca si Chello m-am dus de mi-am retras plangerea penala, iar voi sa va mai strgeti din pacate dupa ce noi eram ''fututi si cu banii luati'', ne-ati luat foaia de inscriere unde bifasem ca punctam si ne-ati facut alta ca nu punctam. Acum eu ce sa mai zic, cine-i drept aici? Sigur ca va luati apararea pentru ca voi sunteti cei mai vechi, cei care ati pus bazele off-road-ului, iar noi eram aia necunoscuti pe atunci. Acum nu am dreptul nici la opinii si compartii? Dreptul la vot ni l-am castigat. Libertatea de exprimare n-o sa mi-o iei daca te gandeai cumva si la asta. Daca contruim ceva hai sa construim ceva cu cartile pe fata nu PE LA SPATE cum ai facut-o cu CNTT-ul. TE SALUT si am sa te respect in continuare! VALENTIN ALEXANDROAE KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Alegeri FRAS Salut Liviu, NU am adus in discutie acel conflict care l-am avut cu ''prietenui meu'', dar daca tot l-ai adus dupa atata timp eu nescriindu-l niciodata timp de 5 ani, hai ca-l scriu acum. Etapa de la TG-Mures 2010. Razvan Cirap la Start, prima masina. Noi a 2-a masina, ca asa era ordinea de start din campionat dupa 2 etape daca-mi amintesc bine. Eu fiind emotiv faceam pipi foarte des, acum vomit. Ma ascundeam unde puteam. In acel moment am gasit un loc unde sa nu fiu vazut de fete, ca barbatii intre ei nu se feresc. Am ales sa fac dupa o Toyota destul de mare unde ma vedeau 2 persoane si aceelea erau un muncitor care repara un acoperis la o casa, eu fiind asezat cu fata la el, si in spate lateral dreapta il aveam pe acel concurent caruia ii stricam privelistea. in timp ce scuturam acele picaturi am inceput sa primesc indemnuri necivilizate de la acea persoana, eu respunzandu-i cu aceleasi cuvinte dar mergand spre start si oprindu-ma langa alti concurenti care ulterior au depus marturie la politie. M-am oprit am mai schimbat cateva vorbe dupa care a dat cu pumnul. REPET, a dat cu pumnul EU NERIPOSTAND. M-am intors cu spatele si am mers la start unde era observator GYULA de la Cluj si am intrebat. Pentru gesturi nesportive ce masuri se iau? Am explicat care au fost intamplarile si am luat startul. Nu vrei sa stii cat mi-a fost de greu in acea zi ca nu-mi statea capul decat la ce se intamplase inainte de start. Cand am ajuns la finish, am venit la voi sa va intreb din nou ce masuri luati? Si voi dupa ce va imbrobodit acel concuren cu varianta lui pt. ca el abandonase, iar pe mine nici macar NU ati vrut sa-mi ascultati varianta cat si martorii evenimentului, ati luat decizia de a ma descalifica DOAR DACA FAC contestatie cu cele intamplate inainte de start. Atunci am simtit ca-s neindreptatit de catre voi cat si santajat, am luat hoatrarea de a-mi face singur dreptate, avand si martorii care vazusera conflictul. Am facut acea plangere penala, si a 2 zi v-ati trezit cu politia la concurs. Si cu politistul de fata tu si cu Ovidiu va luati de mine de parca eu eram cel care a dat cu pumnul si v-a stricat starea de bine de la concurs. Norc cu politistul ca-mi lua apararea si va lua in termeni jurdici si mi-ati dat pace. Va tin minte si acele amenintari dar nu le scriu. Dupa care la insistentele lui Semaca si Chello m-am dus de mi-am retras plangerea penala, iar voi sa va mai strgeti din pacate dupa ce noi eram ''fututi si cu banii luati'', ne-ati luat foaia de inscriere unde bifasem ca punctam si ne-ati facut alta ca nu punctam. Acum eu ce sa mai zic, cine-i drept aici? Sigur ca va luati apararea pentru ca voi sunteti cei mai vechi, cei care ati pus bazele off-road-ului, iar noi eram aia necunoscuti pe atunci. Acum nu am dreptul nici la opinii si compartii? Dreptul la vot ni l-am castigat. Libertatea de exprimare n-o sa mi-o iei daca te gandeai cumva si la asta. Daca contruim ceva hai sa construim ceva cu cartile pe fata nu PE LA SPATE cum ai facut-o cu CNTT-ul. TE SALUT si am sa te respect in continuare! VALENTIN ALEXANDROAE Salut Vali se pare ca nu ai inteles ce am vrut sa spun.Dreptate este totdeauna la MIJLOC Prin urmare aleg VARIANTA DOI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Alegeri FRAS Salut Vali se pare ca nu ai inteles ce am vrut sa spun.Dreptate este totdeauna la MIJLOC Prin urmare aleg VARIANTA DOI. Este alegerea ta si ti-o respect! Succes! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joanna Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS [....] "Acuzatia" adusa vechiului sistem era ca un club care isi 'face targetul' inca poate fi refuzat (cazul T44 si Kamikaze) in timp ce un club ce nu isi face targetul poate fi reintrodus ca elector pe baza de popularitate. De fapt, SI ASTA s-a intamplat in aceeasi sedinta (fie Siculus fie REA, fie amandoi nereusind sa indeplineasca toate criteriile CUMULATIV -de unde si argumentatia ca erau prea limitative - si au fost 'reinstated' prin vot). Fix faptul ca regulamentul permitea sa fii 'refuzat' prin votul celor 'dinauntru' chiar daca erai harnic si muncitor, era problema. Cristi, Si acum, pe Regulamentul facut de noua Comisie, “un club poate fi ‘refuzat’ prin votul celor dinauntru, chiar daca e harnic si muncitor”!!!! “Acuzatia” sta in picioare si pe actualul Regulament. Regulamentul public de pe site-ul FRAS te contrazice in mod evident :(((. Conform Regulamentului actual, cluburile “aspirante” (cum sunt denumite in Regulament), trebuie sa treaca de votul celor “dinauntru” cu drept de vot. uite ce zice regulamentul actual: “art.10.1. Adunarea Cluburilor are urmatoarele competente: [….] - votarea propunerii de acordare a dreptului de vot, cluburilor aspirante care intrunesc conditiile prezentului regulament”, iar hotararile in adunare se adopta cu majoritate simpla (art 11.9). E negru pe alb. (ma rog tu citesti acum alb pe negru ;) Regulamentul facut de noua Comisie are destule “soparle” ;) – prin “soparla” a se citi – prevederi care pot fi interpretate in mod diferit/care creeaza aparenta unui cadru prietenos cluburilor, dar “la nevoie” putand fi invocate, desi neaplicate (ne-practicate :) pana atunci. In aceasta categorie incadrez si povestea asta cu dreptul de vot (2.1.) - exista creata o aparenta (poate chiar si practicata ) cum ca daca indeplinesti conditiile, secretariatul (2.1.c) constata daca esti bine si anunta acordarea dreptului de vot/ numai ca de fapt avem o atributie clara in sarcina Adunarii Generale, care e suverana pe subiect. Si habar n-am daca in practica s-o fi intamplat altfel decat cum scrie, pentru ca atunci cand am deschis acest subiect, nu am vorbit de practica, ci doar despre Regulament, despre ce e scris adica. Spun asta pentru ca “ce e scris” creeaza cadrul de desfasurare, ca sa zic asa. Concluzia mea: 1. criteriile pt acordarea dreptului de vot sunt mai primitoare in varianta actuala (cum am zis din primul post) , DAR la fel ca in trecut, Regulamentul facut de noua Comisie despre care spui tu acum ca e "mai nu stiu cum" conditioneaza acordarea dreptului de vot tot de votul celor “dinauntru”. Regulamentul facut de noua Comisie nu a schimbat esenta….e doar o aparenta despre care vorbeam niste paragrafe mai sus si niste criterii mai primitoare. 2. reiterez faptul ca prin deschiderea acestui subiect, nu mi-am dorit sa arat cu degetul, ci doar sa explic diferente cu textul in fata, nu pe vorbe sau impresii nesustinute. In final, recunosc, ca modificarile facute de noua Comisie m-au mirat inca de-atunci pentru considerentele pe care le-am aratat mai sus si nu numai, avand la vremea aceea curiozitatea sa le vad tocmai pentru “Acuzatia” la care ai facut referire. Editat Februarie 12, 2015 de joanna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Alegeri FRAS ......... Sigur ca va luati apararea pentru ca voi sunteti cei mai vechi, cei care ati pus bazele off-road-ului, iar noi eram aia necunoscuti pe atunci. Acum nu am dreptul nici la opinii si compartii? Dreptul la vot ni l-am castigat. Libertatea de exprimare n-o sa mi-o iei daca te gandeai cumva si la asta. ......... Bineinteles ca da, aminteste-ti ca tu erai doar un "tiriplic" iar ei niste "greuceni". Conform gandirii lor de atunci, nu meritai nici macar sa respiri basinile pe care le trageau ei. Cea mai mare problema este insa ca lumea uita, apoi re-apar niste personaje care se apuca sa scrie niste bazaconii fantastice pe aici, sperand ca nu isi va mai aminti nimeni, nimic de ei. Si isi reiau toate obiceiurile vechi, cu atacuri la persoana, jigniri, minciuni si mai ales lipsa oricarei urme de respect pentru aceasta miscare. Totul in numele propriei lor glorii. Cu tot cu poza in prim-plan. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS @ Ioana, schimbarile au fost facute sa avem drepturi egale toti. Ia uita-te cum era inainte :wink: Editat Februarie 13, 2015 de Vali alias Babu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS @Vali alias Babu: Punem pariu ca imediat vor aparea niste comentarii in care se va spune ca fragmentul asta pus de tine este de fapt scos din context si ca in realitate situatia era exact invers, ei vroiau atunci sa dialogheze, dar nu aveau cu cine? Ce mi se pare interesant in legatura cu acest filmulet este ca la un moment dat (intre minutele 1:39 si 3:22) se povesteste exact cum s-a ajuns la notiunea de cluburi electoare in perioada 2009-2011. Initial au aparut mai multe cluburi de off road, iar aceste cluburi s-au constituit in Adunarea Generala a Cluburilor de Off Road. Initial toate cluburile erau electoare si au votat la momentul respectiv crearea CNOR si o conducere a acestuia, in frunte cu dl. Florin Radu pe post de presedinte. Dupa momentul aderarii la FRAS, "pentru a intra pe o filiera cvasi-legala" s-a recurs la solutia de a acorda dreptul de vot in cadrul CNOR, doar catre 5 cluburi... CEE??? Deci conducerea CNOR, pusa acolo de votul tuturor cluburilor membre CNOR, le-a retras ulterior acestora dreptul de vot, pe motiv ca asta a fost necesar ca sa se intre in legalitate....:oo In mare parte membrii conducerii erau si sefii cluburilor electoare. Dupa care onor conducerea, acum pusa la adapost de un eventual vot de blam (doar in cazul in care ar fi votat singuri impotriva lor) si-a vazut linistita de treaba (treaba lor, nu a pulimii sau "tiriplicilor" dupa cum s-a exprimat un stimat domn la un moment dat) Dar cum "Sic Semper Tyrannis", a venit si vremea cand acea conducere a fost inlaturata, cluburile si-au recapatat dreptul de vot, a fost pus Virgil Marin (de fapt s-a oferit sa fie ) presedinte interimar, dupa cateva luni au urmat niste alegeri, a fost ales Silviu Bulugioiu pentru un an, dupa care au urmat alte alegeri la care a participat toata lumea, a fost reales Silviu Bulugioiu si asa mai departe. Oricine a dorit a putut sa participe, de fapt a participat inclusiv Rasty ca membru al echipei d-lui. Patrascanu, dar din pacate nu au fost alesi. Da, ca in orice proces electoral s-a facut si politica, dar s-a facut de catre toata lumea. In continuare, oricine poate candida la postul de presedinte CNOR la urmatoarele alegeri, asa cum este de fapt normal sa se intample. Daca exista nemultumiri legate de activitatea conducerii actuale, schimbarea este foarte simpla, la urmatoarele alegeri se voteaza cu alta echipa si gata, am scapat de tolomaci. Dar felul in care fosta echipa de conducere a reaparut, sub forma unui campionat paralel care este (dar nu este) acelasi lucru cu CNOR-ul (aici CNOR are sens de Campionat National de Off Road), nu face decat sa reaminteasca de vechea situatie in care erau "EI" pe de o parte si eram "NOI" pe de cealalta parte, situatie care reiese foarte bine din filmul pus de Vali mai sus. Editat Februarie 13, 2015 de drujba alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS ...si cum am fost la Sibiu? Ce s-a hotarat la sedinta CNOR? Incotro ne indreptam sau ne indepartam? :x Asteptam cu nerabdare detalii... :tk Editat Februarie 16, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS Nu am participat, nici nu am aflat foarte multe detalii, dar pana ne lumineaza participantii am gasit aceasta poza pe fb: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS :tk @iwa dar asta am vazut si pe FB, asteptam ceva "oficial'' :x Ma repet...sunt colegi care nu au FB dar sunt interesati de "fenomen''' :ha1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS Etapa GTC la Buzau nu mai este? Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS Etapa GTC la Buzau nu mai este? Aia am vazut si eu vroiam ceva oficial de la CNOR ca au disparut etapele de la Mures si Campulung... :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS Aia am vazut si eu vroiam ceva oficial de la CNOR ca au disparut etapele de la Mures si Campulung... :grin: Pai da Mures si Campulung sunt la 100 tracks, dar gtc nu apare. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS Pai da Mures si Campulung sunt la 100 tracks, dar gtc nu apare. Ivane doar speculatii :2dr pana nu "auzim" :clb ceva oficial... Au fost propuse si aprobate modificari in regulament, mai ales la clasa STANDARD! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS din pacate se pare ca OFICIAL nu prea se mai poate aici pana la noi ordine tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS Razvan Cirap inca nu s-a decis :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS Ce frumos ar fi sa se faca public filmuletul cu sedinta - asa am vedea si noi un exemplu de democratie :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Alegeri FRAS Si mai frumos ar fi sa stim discutia dintre actualul presedinte FRAS, d-nul Mazilu, si d-nul Rasti (sau cu y) despre aprobarea 100Tracks...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS dar unde mai este domnul Noris Mageanu, care era foarte grijuliu cu acest current, dar care acum nu prea mai spune nimic... Mi-ar fi placut ca sa avem mai multe amanunte din partea dumnealui, in legatura cu ce se intampla, vorbeste, si ce se mai hotaraste pe la fras Editat Februarie 17, 2015 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Alegeri FRAS dar unde mai este domnul Noris Mageanu, care era foarte grijuliu cu acest current, dar care acum nu prea mai spune nimic... Mi-ar fi placut ca sa avem mai multe amanunte din partea dumnealui, in legatura cu ce se intampla, vorbeste, si poate se vor hotara cei de la fras Mai sunt 5 zile pana la alegerea pres.FRAS si a inteles cate voturi isi poate lua de la cluburile de off-road! :oo Sa fie intr-un ceas bun...:shock: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Alegeri FRAS Apropo de ce vorbeam mai devreme,a aparut calendarul CNOR pentru 2015 (eventual poate fac moderatorii un topic separat) pe pagina oficiala CNOR de pe fb: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Alegeri FRAS Apropo de ce vorbeam mai devreme,a aparut calendarul CNOR pentru 2015 (eventual poate fac moderatorii un topic separat) pe pagina oficiala CNOR de pe fb: [ATTACH=CONFIG]237067[/ATTACH] Iwa ar trebui sa vorbeasca cineva din comisie cu MAX dar sunt prea importanti sa coboare la nivelul lui MAX.Merge pe Facebook acolo nu sunt reguli de bun simt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Alegeri FRAS de bun simt era sa NU INCHIDA MAX sectiunea dedicata CNOR ..... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate