Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegeri FRAS 2015

Postări Recomandate

Re: Alegeri FRAS 2015

Ma bucur ca a luat sfarsit aceasta campanie electorala, pentru OFF-ROAD a fost foarte distructiva. Sper din tot sufletul ca ori cine castiga Dl Mazilu, Dl Ilina sau Dl Mageanu sa inteleaga ca singurul mod de dezvoltare a sportului cu motor est CONCURENTA corecta cinstita si in interesul competitiei automobilistice.

Maine sa alegem dupa dorintele fiecarui club, si de luni sa munceasca cei alesi in interesul tuturor cluburilor.

Va dores succes tuturor.

LIVIU

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 336
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Felicitari, il asteptam acum pe forum, sa ne tina la current si pe noi cu reforma ce vrea s-o faca in mandatul sau...

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Nessum, traind intr-o democratie autentica si romanesca, se voteaza. Serios vorbind, procedura este foarte democrata si deschisa. Nu acolo sint probleme.

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Nessum, traind intr-o democratie autentica si romanesca, se voteaza. Serios vorbind, procedura este foarte democrata si deschisa. Nu acolo sint probleme.

Uhh, :1 m-am linistit :wink: dar circula vorba prin "targ" ca daca ar fi castigat echipa lui, Ilina :-P intentiona sa numeasca :no un presedinte la Comisia Nationala de Off Road, cea afiliata la F.R.A.S.!

:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Salut noul președinte FRAS este Dl MAGEANU Felicitări.

Urmează echipa.

Este pentru prima data cand off-road-ul va fi reprezentat cu adevarat in FRAS - Crinu este vicepresedinte. Liviu, graba cu care feliciti echipa impotriva careia ai votat are un putenic iz de servilism dar, dupa cum spuneai, bine ca s-a terminat cu bine :) Pe de alta parte, nu m-ar mira deloc daca ai sustine ca ai votat, de fapt, cu Mageanu, Nicolaescu si Crinu. Si stiu, nu-i treaba mea cu cine si de ce votezi tu dar e, totusi, distractiv sa te vad primul la felicitari.

• Like 2
Shit happens
Link spre comentariu

Este pentru prima data cand off-road-ul va fi reprezentat cu adevarat in FRAS - Crinu este vicepresedinte. Liviu, graba cu care feliciti echipa impotriva careia ai votat are un putenic iz de servilism dar, dupa cum spuneai, bine ca s-a terminat cu bine :) Pe de alta parte, nu m-ar mira deloc daca ai sustine ca ai votat, de fapt, cu Mageanu, Nicolaescu si Crinu. Si stiu, nu-i treaba mea cu cine si de ce votezi tu dar e, totusi, distractiv sa te vad primul la felicitari.

Daca tot am scris bunul simt te obliga sa feliciți câștigătorul chiar daca nu este cel pe care am votat, probabil tu nu STI ce înseamnă.

Oricum nu a ieșit ce am vrut eu dar nici ce ai vrut tu.

Chestia cu servilismul cred ca te ia gura fără sa gândești, sau ai ceva polițe de plătit despre care eu nu știu.Eu zic sa stai cuminte si sa-ți faci jocurile mai departe ca sar putea sa iasă la iveală alte chesti si nu are rost.

Link spre comentariu

Uhh, :1 m-am linistit :wink: dar circula vorba prin "targ" ca daca ar fi castigat echipa lui, Ilina :-P intentiona sa numeasca :no un presedinte la Comisia Nationala de Off Road, cea afiliata la F.R.A.S.!

:tk

Probabil pentru asta este nervos Sorin, nu totdeauna iese cum vrem.

Link spre comentariu

Oricum nu a ieșit ce am vrut eu dar nici ce ai vrut tu.

.

Hai sa enumeram ce din ceea ce am dorit (mai corect spus din ceea ce s-a dorit la Cluj) a iesit si ce nu:

1. Rasti out - da

2. Maziliu out - da

3. Nicolaescu presedinte - nu, ca s-a retras

4. Mageanu presedinte in turul doi - da

5. Crinu sau Silviu vicepresedinte - da

Stiu ca doare, dar a cam iesit ce-am vrut :)

Shit happens
Link spre comentariu

Probabil pentru asta este nervos Sorin, nu totdeauna iese cum vrem.

Liviu, si aici gresesti. Ideea lui Ilinia conform careia ar avea dreptul sa numeasca seful CNOR a fost, de fapt, singura idee cu care nimeni de la Cluj nu a fost de acord - colegii care au participat la acea discutie pot confirma. Deci, si din acest punct de vedere sunt multumit si nicidecum "nervos".

Adevarul e ca sunt si zile cand treaba merge uns :)

Shit happens
Link spre comentariu

Ar fi o lista lunga de motive pentru care azi cred ca e mai bine decat ieri. Pentru a le intelege punctul meu de vedere, prezint un scurt istoric al relatiei cu fosta conducere FRAS, o relatie plina de intrigi si jocuri murdare:

1. Acum patru ani majoritatea cluburilor au votat orbeste cu Maziliu in speranta ca ne va fi mai bine. O gresala, avand in vedere faptul ca la acea data majoritatea nu avea habar de jocurile din FRAS. Noi, macar, ne-am abtinut.

2. Desi l-am votat ca reprezentant la FRAS pe Tavi, ne-am trezit cu Rasti. Ulterior, ni s-a explicat ca membrii in Consiliul FRAS nu se voteaza ci se numesc. Intrebarea e de ce am mai fost pusi sa votam.

3. Dupa demisia lui Rasti nu am mai avut reprezentant la FRAS. Dimpotriva.

4. Acum doi ani s-a stabilit clar in AG, de fata cu doi reprezentanti FRAS, ca nu poate fi licentiat concursul 100tracks fara a trece prin comisia off-road. Intre timp s-au sucit, l-au facut campionat si iata-ne ce mult-slavita "concurenta benefica".

5. Modul de impartire al banilor intre FRAS si CNOR s-a schimbat fara a ne putea opune. Mentionez ca am aflat de la Liviu ca intelegerea initiala intre FRAS si CNOR a fost sa se imparta profitul si nu veniturile.

6. In toamna, pe ultima suta de metri, FRAS a aprobat duplicarea off-road-ului sustinandu-se ca, de fapt, tot-terenul e alt sport. Intre timp, desi e clar ca e acelasi lucru, foasta conducere FRAS a ales sa-si abandoneze propriile criterii.

7. FRAS a aprobat un calendar de off-road (aici iar e convenabil sa-l numim tot-teren) inainte ca off-roadul (propriu zis) sa-si stabileasca calendarul. Evident, argumentul a fost ca cele doua "ramuri" nu se adreseaza acelorasi clienti.

8. Cu O ZI inaintea alegerilor FRAS, adica in 20 februarie, FRAS si-a dat si masura finala aproband (pe sest) regulamentul tot-teren. Spun "pe sest" deoarece desi in comunicat este trecut numele vicepresedintelui Ilina, acesta sustine ca el nu a aprobat nimic. In plus, o regula de bun simt te opreste sa schimbi regulile cu o zi inainte de alegeri.

9. In cei trei ani FRAS nu a raspuns la absolut nici o hartie oficiala depusa de CNOR.

Acesti oameni trebuiau votati din nou?

Iar cei care i-au votat s-au gandit la binele off-roadului?

Chiar crede cineva ca in campionat nu ar fi fost loc pentru un sponsor in plus?

Singura miza reala a fost insa preluarea controlului asupra off-roadului. Iar FRASUL vechi a periclitat o miscare deja slabita de criza ascultand doar "separatistii" si decizand tocmai impotriva celor care le-au umplut anual visteria. Trist.

Shit happens
Link spre comentariu

Opinii de outsider (dar observator a ce se intampla in domeniu):

Urmarind anumite discutii, se poate intelege ca echipa de conducere din FRAS (dl Mazilu and co) au fost vinovati pentru evolutia negativa a offroadului.

Cand s-a infiintat CNOR-ul, acesta a fost privilegiat fata de alte ramuri din FRAS deoarece a primit o oarecare independenta fata de FRAS. Un avantaj enorm dupa parerea mea. Din pacate, consider ca nu s-a apreciat asa cum trebuie acea independenta si il loc sa fie un climat linistit si de intelegere, au inceput doar scandaluri si orgolii interne, bisericute si lupte pentru alegeri interne, intelegeri "electorale" si alte evenimente care au atras atentia si poate chiar lehamitea celor din FRAS dar a sportivilor in multe cazuri.

Evolutia negativa a offroadului afiliat FRAS a dus la scaderea interesului pentru participarea la competitiile de offroad. Acest lucru e evident doar daca verifici statisticile numarului de participanti. Etapa de campionat cu masini mai putine decat la o cupa mica locala.

Etape de campionat cu 70 de masini cum era mai demult sunt un vis acum.

Motive, asa cum le vad eu:

- cresterea dificultatii traseelor

S-a ajuns la trasee extrem de grele astfel incat nu mai poti merge cu o masina Sandard la clasa Standard.

- diferentierea grea intre trasee

Openul seamana cu Extremul in multe cazuri.

Conducerea actuala CNOR si-a dat seama de aceste aspecte, lucru confirmat si de faptul ca s-a deschis discutia despre o mai buna diferentiere a traseelor si a masinilor in ultima sedinta de la Sibiu.

- modul gresit de definirea a masinilor pe clase. Observ in continuare ca s-a votat la greu ca la clasa open sa fie permise masini cu punti portal. Aceste este un lucru total deplasat si inechitabil.

Masini cu punti portal, tubulare, cu directie hidraulica, suspensii coilover etc sunt masini de extrem.

Ati pus degeaba limitarea de anvelope de 35" la clasa open atat timp cat o masina cu portale cu 35'-uri este echivalenta cu una fara cu roti de minim 38" poate chiar 40".

Chiar considerati echitabila treaba asta?

Multi concurenti au renuntat pentru ca au considerat ca nu au cum se se bata cu cei care au astfel de caracatite cu punti portale.

- nu contest ca si climatul economic general a dus la scaderea numarului de participanti.

- s-au facut extrem de putine lucruri care sa atraga sportivi noi

- cred ca s-au facut foarte putine lucruri care sa ii sprijine pe cei care isi asuma organizarea de competitii.

- s-au facut foarte putine lucruri pentru atragerea de sponsori si parteneri la nivel de campionat.

- va comportati in continuare ca si cum oameni care se dau sunt "clienti" si nu participanti

- va comportati de parca in acest sport sunt sportivi profesionisti nu amatori si pasionati.

- suneti prea conservatori in a adopta modificari noi in concordanta cu cerintele sportivilor si a situatiile actuale.

- va comportati de parca offroadul e afacerea voastra proprie si aveti monopol pe ea. Va irita foarte tare faptul ca apare altceva asemanator. E ca si cum voi aveti o gogoserie iar peste drum se deschide o placintarie. Va rastiti la cei de la placintarie ca e strada voastra si ca clientii vor manca mai putini gogosi si mai multe placinte.

Repet, acestea sunt opinii personale generale in concordanta cu ceea ce se vede din afara. Nu spun ca toate aceste opinii sunt cele mai corecte. Aceste opinii coincid cu a unui numar important de oameni cu care am discutat de-a lungul timpului.

Poate ca unii dintre voi sunteti prea implicati si prea "injectati" si nu mai aveti o privire de ansamblu.

Ma surprinde inca vehementa cu care unii dintre voi v-ati bagat in campania electorala a FRAS-ului de parca cine stie ce ati fi avut de castigat. Ma surprinde ca ati facut alianta cu cineva care afirma ca va aplica stategii militare dure daca va ajunge presedinte la FRAS. Ce pana mea e FRASUL asta? Ceva organizatie paramilitara? Coborati cu picioarele pe pamant. Sunteti doar niste amatori si pasionati in sportul asta nu soldati intr-o unitate militara.

E evident ca a fost o atitudine gresita a lui Mani lucru vazut clar la vot dar faptul ca voi v-ati facut pres in fata lui imi da de gandit. Sincer, nu imi dau seama care ar fi fost castigul offroadului. In fine...

Am convingerea ca si voi sunteti constienti ca exista anumite probleme de genul celor expuse de mine dar mandria personala si orgoliile nu va lasa sa recunoasteti.

Sper sa nu luati toatea acestea ca jigniri ci ca si critici constructive.

Succes!

Link spre comentariu

Sorine nu am nimic cu nimeni si nu m-a interesează aranjamente si dedesubturi inOFF-ROAD?

Din 1995 pana acum au trecut mulți oameni prin Off road ei au plecat si eu sunt aici, au fost si oameni ca tine care făceau strategi, alianțe si jocuri NU MAi SUNT NICI EI.

Acest sistem de a distruge pe oricine dorește sa facă ceva nou mai devreme sau mai târziu va cădea daca nu se vine cu o oferta clară funcțională gen "NOUL CAMPIONAT CNOR"

Daca noua conducere FRAS va face ceva bine pentru OFF ROAD o voi sprijini chiar daca din punctul tău de vedere est SERVILISM dar sa nu crezi ca va lucra in locul comisiei CNOR, cu atitudini de genul ca nu schimbam anexa D pentru ca nu este timp sau se va desfășura conform anexei F care nu exista nu va merge nimic.

Pentru 100 TRACKS nu-ți mai folosi energia ca va funcționa oricum si cu manevre si manipulări nu poate s-l oprească NIMENI singuri care pot sa-l oprească sunt participanții si se pare ca le place.

Toți cei care au manipulat oameni au pierdut când au crezut ca cei manipulați sun PROSTI.

Poți sa scri ce vrei dar daca te referi la mine RAMAI IN LIMITA BUNULUI SIMT nu mai accept nesimtirea si Tupeismul, folosește acea energie pentru a crea ceva nou in OFF ROAD si credeam ca vei fi mai apreciat.

Sper sa ai succes cu noua echipa

LIVIU

Link spre comentariu

Ti-au iesit ca "UNSE"!?

Ai fost un artizan de mare exceptie. HMMM

Adevarul e ca sunt si zile cand treaba merge uns :)

Vad ca bei sampanie cu Mauri in cinstea

Hai sa enumeram ce din ceea ce am dorit (mai corect spus din ceea ce s-a dorit la Cluj) a iesit si ce nu:

1. Rasti out - da

2. Maziliu out - da

3. Nicolaescu presedinte - nu, ca s-a retras

4. Mageanu presedinte in turul doi - da

5. Crinu sau Silviu vicepresedinte - da

Stiu ca doare, dar a cam iesit ce-am vrut :)

Aici as mai adauga pe cineva cu out

- Bulugoiu out

- Mani out

Eu nu stiu cum o sa te mai uiti in ochii lu Bulugioiu.

Macar eu am fost pe contra cu el pe fata.

Ai facut ca comunistii pentru binele "poporului" la 23 August 1944.

Bree este ok ca a iesit la vot Norris, dar iti spun eu ca el vede cu ce te lauzi tu aici pe forum.

Tu habar nu ai ce s-a intamplat la vot.

Norris este cel mai tanar dintre cadidati, intelege cel mai bine toate formele de promovare pentru FRAS. 100 Tracks este o platforma on-line care se poate lipi de orice fel de campionat automobilistic. O clonezi, o redenumesti (CNR) si ai o super promovare on-line pentru orice campionat din FRAS.

Buna dimineata.....

Te bazezi pe Crinu!? Are pe cap 11 campionate care trebuie administrate. Uita!!!!

Cand o sa inceapa telefoanele acolo numa grija ta nu o sa o aibe.

Tu (@sparvulescu), Mauri (@princedarko) si Cristi (@watcher) trebuie sa va apucati sa scrieti strutocamila aia de regulament cu toate anexele.

Bea repede sampania ca m-ai invins si apucati-va de scris ca vine luna mai cu prima etapa de CNOR.

Am uitat sa-ti zic, vezi ca Bulugioiu nu mai este presedinte.

Asa ca luati si munciti la regulamente ca vine campionatul. HAI HAI nu dormiti.

Cand vine noul presedinte in luna mai sa aiba totul facut sa poata tina noul campionat CNOR.

100Tracks are contracte/regulamente/arbitri/calendar/platforma on-line/comisie la FRAS.

Ce ai tu de oferit lui Norris, sa dispara TOT Teren (100Tracks) si Rasty?

Multimea vida.

Ce ai tu de oferit lui 100Tracks sa vina sub CNOR?

O strutocamila de regulament inca nescris si 3 ametiti in comisie care miros a sampanie de victorie.

ALOOOOOOOO trezirea, ca de acum incepe treaba voastra.

REGULAMENT DE COMPETITIE CNOR, scris negru pe alb cu toate anexele.

CALENDAR COMPETITIONAL CNOR cu :

- caiet de sarcini organizator

- regulamente particulare

- permis de organizare

- licenta de organizator

- arbitri legitimati

Nu-ti place placintaria noastra 100Tracks ca-ti face concurenta!?

Gogosaria ta CNOR ati facut-o praf si greu mai functioneaza.

Nimeni nu este STAPAN pe organizatori, arbitrii sau concurenti. Nu merge cu sisteme din astea comuniste. Am scapat de ele acum 25 de ani. Acuma suntem in democratie, care fuctioneaza pe principiu concurentei.

Ma acuzati pe mine ca am fost un TIRAN, pentru ca v-am obligat sa respectati regulamentele asa cum scrie negru pe alb. Pai numai asa merg lucrurile corect si pot evolua.

M-ati facut DICTATOR la CNOR ca nu am facut concesii pentru nimeni. NU FAC CONCESII.

Faceti-va temele corect asa cum mi le fac si eu.

Daca te prind fara centura sau casca te penalizez, oricine ai fi.

Sa tineti mine ca va astept la primu viraj. Sper ca si voi. Asta inseamna progres si eficienta.

Sedinta aia de la CNOR (2015) ati facut-o "pilaf".......DA!? :)

TREZIREA SI APUCATI-VA DE RENOVARE LA CNOR CA VA BATE PRIMA ETAPA LA USA.

Ati ajuns unde ati vrut, ati obtinut tot ce ati vrut,

nu mai aveti nici o scuza sa nu mearga bine lucrurile la CNOR.

Eu imi vad de treaba mea la 100Tracks

Va salut

Rasty

Link spre comentariu

Salutare prieteni

Au fost niste zile foarte intense! Le multumesc celor care au avut incredere in mine si mi-au dat ieri votul lor. In lunile care urmeaza voi demonstra ce am spus la inceputul campaniei - urmatoarea perioada din viata mea va fi dedicata motorsportului.

Abia astept sa ma cunosc cu cei mai multi dintre voi la concursurile de off road ce vor urma si impreuna sa ne unim fortele pentru a avea un campionat de care sa se bucure atat sportivii cat si organizatorii.

Va multumesc pentru punctele de vedere pertinente; ii multumesc si lui Max pentru ca ne faciliteaza comunicarea si interactiunea pe acest forum.

Tinem aproape. Sunt multe de facut!

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea

Dupa parerea mea chiar nu conteaza cum il cheama pe noul presedinte al FRAS atata timp cat el isi face treaba fara separatisme si fara a plati polite unora sau altora,mie nu mi se pare normal ca in ultima sedinta de federatie cu o zi inainte de alegeri sa se valideze un regulament,pe care si dl Mazilu stie ca nu este real,iar 2 cerinte ale CNOR sa fie respinse asa usor

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare