Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegeri FRAS 2015

Postări Recomandate

Re: Alegeri FRAS 2015

blavenstein - citeste te rog cu atentie:

Respinge cererea domnului Silviu Bulugioiu, presedintele Comisiei Nationale de Off Road, de repartizare a sumei de 50euro (contravaloarea in lei la cursul BNR)/arbitru/etapa din 2013;

si raspunde la intrebarea urmatoare:

Ti se pare logic ca in 2015 sa ceri niste bani care "au ramas" in bugetul pe 2013 ? (eventual ar fi interesant daca avem vreun contabil prin zona sa ne spuna daca este posibil/legal asa ceva)

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 336
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutare la toata lumea

Dupa parerea mea chiar nu conteaza cum il cheama pe noul presedinte al FRAS atata timp cat el isi face treaba fara separatisme si fara a plati polite unora sau altora,mie nu mi se pare normal ca in ultima sedinta de federatie cu o zi inainte de alegeri sa se valideze un regulament,pe care si dl Mazilu stie ca nu este real,iar 2 cerinte ale CNOR sa fie respinse asa usor

Domnilor,

Scriu tot din pozitia din care v-am mai scris in acest topic - cea din care explic reguli si regulamente scrise.

Trecem peste faptul ca, se vede treaba, ca nu cunoasteti ca regulamentul Tot Teren a fost depus la FRAS inca din octombrie anul trecut (2014), ca fostul Consiliul Federal a adoptat mai multe regulamente in utlima sedinta …(sa le desfiinteze pe toate zic pt acest motiv), trecem si peste faptul ca in sedinta din Consilul Federal la care faceti referire Regulamentele sportive au fost adoptate cu UNANIMITATE a sapte oameni - tot Consiliul Federal adica…si trecand peste toate acestea vin sa explic de ce (cred eu, juridic vorbind) ca s-au respins cererile alea ale CNOR-ului:

(in paranteza fie spus acum fac treaba Comisiei CNOR, care trebuia sa va explice, numai ca explicand trebuia sa-si asume greseli)

1. Licenta de 49 de euro …

Domnilor stiu ca toti vrem democratie, cum am mai aratat, numai ca asta vine cu reguli la pachet.

In data de 28 ian, cu 10 zile inainte de data primei convocari de Adunare Generala la FRAS (programata pt 7 febr), asadar in 28 ianuarie FRAS-ul a trimis TUTUROR cluburilor afiliate documentele aferente Sedintei FRAS la care majoritatea ati venit si ati votat. Nu stiu cati dintre voi le-ati citit, DAR in documentele acelea erau si Normele Financiare – Stiti cat era trecuta licenta de Offroad? 75 de euro. Stiti de ce? pentru ca FRAS-ul nu primise alta propunere de la CNOR pana la acea data !

In 14 februarie, cand in cadrul AG de la CNOR vi s-a propus sa votati licenta de 49 de euro NU se mai puteau modifica Normele Financiare trimise pentru AG de la FRAS (chiar daca Adunarea a avut loc ulterior), pentru ca intre doua convocari de AG, juridic vorbind, aceste documente NU pot fi modificate.

Ceea ce insa puteati face la sedinta FRAS de sambata, era sa supuneti la VOT in cadrul AG propunerea cu 49 de euro.

Prin urmare, Consiliul Federal FRAS NU avea cum legal sa admita o astfel de cerere – exista un statut FRAS si niste reguli. De aici si unanimitatea deciziei Consiliului.

2. Suma suplimentara pentru arbitri

Suma suplimentara pentru arbitri a fost decisa in AG a lui CNOR in sedinta din 1 februarie 2014!!!!!!! Adica cu 1 an si 19 zile INAINTE de data Consiliului Federal care a decis respingerea.

Presedintele CNOR, dupa ce s-a luat aceasta decizie la 1 februarie 2014, trebuia sa solicite Consiliului Federal alocarea de buget in 2014 pentru aceasta suplimentare pentru arbitri. Nu se putea aloca din bugetul din 2013, pentru ca exercitiul financiar 2013 era inchis in februarie 2014 cand s-a luat aceasta decizie.

ASA cum nu se putea si nu s-a putut admite nici in Consiliul Federal din 2015 plata pentru 2014 (pentru arbitri), in contextul in care anul financiar 2014 este inchis.

Astea sunt norme contabile.

Ce putea sa faca Presedintele CNOR era ca dupa sedinta din 1 februarie 2014 (acum un an si 19 zile) sa ceara IN CURSUL ANULUI FINANCIAR 2014, alocarea acestor sume.

Cam atat….trageti singuri concluziile

Editat de joanna
Link spre comentariu

2. Suma suplimentara pentru arbitri

Suma suplimentara pentru arbitri a fost decisa in AG a lui CNOR in sedinta din 1 februarie 2014!!!!!!! Adica cu 1 an si 19 zile INAINTE de data Consiliului Federal care a decis respingerea.

Presedintele CNOR, dupa ce s-a luat aceasta decizie la 1 februarie 2014, trebuia sa solicite Consiliului Federal alocarea de buget in 2014 pentru aceasta suplimentare pentru arbitri. Nu se putea aloca din bugetul din 2013, pentru ca exercitiul financiar 2013 era inchis in februarie 2014 cand s-a luat aceasta decizie.

ASA cum nu se putea si nu s-a putut admite nici in Consiliul Federal din 2015 plata pentru 2014 (pentru arbitri), in contextul in care anul financiar 2014 este inchis.

Astea sunt norme contabile.

Ce putea sa faca Presedintele CNOR era ca dupa sedinta din 1 februarie 2014 (acum un an si 19 zile) sa ceara IN CURSUL ANULUI FINANCIAR 2014, alocarea acestor sume.

Cam atat….trageti singuri concluziile

Blavenstein cred ca explicatia de mai sus clarifica lucrurile... Cerem in 2015 bani pentru 2014 care stim ca au ramas din 2013 :)

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea

Dupa parerea mea chiar nu conteaza cum il cheama pe noul presedinte al FRAS atata timp cat el isi face treaba fara separatisme si fara a plati polite unora sau altora,mie nu mi se pare normal ca in ultima sedinta de federatie cu o zi inainte de alegeri sa se valideze un regulament,pe care si dl Mazilu stie ca nu este real,iar 2 cerinte ale CNOR sa fie respinse asa usor

Karcsi na-i înțeles nimic din postarea lui Rasty nu cred ca este problema pentru CNOR "un cacat de campionat 100 TRACKS " care nu are calendar nu are regulament a plagiat formatul si este depășit total, fata de ce au ei totul pus la punct ( SAU O FI INVERS?)

FRAȚILOR POTOLITI-va GATA CU CAMPANIA , VIN CONCURENȚII LA ETAPA ,aveți altceva de făcut.

100 TRACKS va funcționa si va fii in permanenta un termen de comparație , singura șansa sa-l opriți este sa faceți ceva mai BUN, aratati-va măiestria .

Sa vii acum sa ceri bani pentru arbitrajul din 2013 , sa ceri micșorare de taxe după ce au fost stabilite normele financiare, arată cât de mult l-a interesat pe ex președintele BULUGIOIU soarta OFF ROAD-ului, dar totuși consiliul federal a propus sa se discute in adunarea generală , dar nu mai era cazul pentru Dl Bulugioiu avea probleme mult mai importante, ciolanul mare care se arata la FEDERATIE. Ar fi bine la ședinta cluburilor sa arate câte adrese a depus la FRAS in perioada de mandat.

Aprobarea regulamentelor la VITEZA IN COASTA, V1ITEZA PE CIRCUIT SI TOT TEREN la ultimul consiliu sunt niște "MÂNĂRII" ale consiliului federal DUPĂ PĂREREA UNORA.

Am hotărât sa nu las minciunile necomentate si de fiecare data când apar încerc sa comentez in limita in care le cunosc.

O seara buna va doresc

Liviu

Link spre comentariu

@Rasty

De ce esti nervos?

De ce atâta grija pentru CNOR? Si pentru munca lui Crinu? Crezi ca sti ce poate face Crinu din punct de vedere organizatoric si profesional? Eu cred ca habar nu ai...dar poti sa il suni pe Tiriac sa te ia pe tine in locul lui, acuma ca ai mult timp liber!😂

Eu, in continuare, ma bucur imens ca ieri am scapat de tine si de Mazilu (cel putin pentru 4 ani):am baut sampanie si astazi!

Numai gândul ca, facand parte din CNOR eram implicit sub controlul vostru m-a facut de mai multe ori sa ma gandesc sa abandonez definitiv sportul.

Te rog să îmi spui care va fi concursul vostru cu cel mai mare premiu pentru locul 1. Ma gandesc sa iti fac o surpriza si o bucurie, sa vin si sa il iau, poate si AMETIT. 😁😁😁

O ultima observatie: care este treaba cu " artezan"? Este un cuvant nou care l-ai invatat? Nu de alta dar il folosesti in continuu.

Te salut cu respect

Mauri

--
Link spre comentariu

@Rasty

De ce esti nervos?

De ce atâta grija pentru CNOR? Si pentru munca lui Crinu? Crezi ca sti ce poate face Crinu din punct de vedere organizatoric si profesional? Eu cred ca habar nu ai...dar poti sa il suni pe Tiriac sa te ia pe tine in locul lui, acuma ca ai mult timp liber!

Eu, in continuare, ma bucur imens ca ieri am scapat de tine si de Mazilu (cel putin pentru 4 ani):am baut sampanie si astazi!

Numai gândul ca, facand parte din CNOR eram implicit sub controlul vostru m-a facut de mai multe ori sa ma gandesc sa abandonez definitiv sportul.

Te rog să îmi spui care va fi concursul vostru cu cel mai mare premiu pentru locul 1. Ma gandesc sa iti fac o surpriza si o bucurie, sa vin si sa il iau, poate si AMETIT. 

O ultima observatie: care este treaba cu " artezan"? Este un cuvant nou care l-ai invatat? Nu de alta dar il folosesti in continuu.

Te salut cu respect

Mauri

"princedarko" - Google Translate "Print al intunericului"

- numai atat ai cugetat din italiana in romana?

De acum o sa ne aratati toti din CNOR nu numai Crinu de ce sunteti in stare.

Sa fie bine sa nu fie rau.

Nu-ti face tu griji de programul meu, este incarcat cu treburi la http://100tracks.net/

Hai ca vreau sa-mi iau si licenta de sportiv off-road. Nu stiu de unde in momentul asta.

Hai Mauri cu regulamentul final CNOR pentru 2015. Sa stiu pe ce reguli ne vedem in padure.

Zi tu cum vrei, roadbook, track sau puncte GPS.

Hai cu regulamentul pe 2015 sa avem cu ce sa ne jucam. :wink:

Te salut, fara respect

Rasty

Link spre comentariu

Ti-au iesit ca "UNSE"!?

Aici as mai adauga pe cineva cu out

- Bulugoiu out

- Mani out

Eu nu stiu cum o sa te mai uiti in ochii lu Bulugioiu.

Macar eu am fost pe contra cu el pe fata.

Rasti, atat fata de Silviu cat si fata de Mani mi-am respectat toate intelegerile. Am votat impotriva ta si a lui Maziliu atat in turul 1 cat si in turul doi. Sustinerea pentru Mani si echipa sa a fost pentru turul 1, iar pentru Norris in turul doi. Exact cum am promis initial.

In rest, cred ca raspunsurile competente ti le poate oferi medicina asa ca eu zic "pas".

Shit happens
Link spre comentariu

La un moment dat sambata a cazut cerul....de doua ori

Cand ramane CNOR-ul fara artilerie,

il scoate pe "MAO-lica" pistol cu apa.

Eu ma pregateam cu rachete TOM-TOM ... degeaba.

Nu va mai salut pe nici unu ca

Sunteti PRAF

Va astept cu regulamentul final CNOR pe 2015

Link spre comentariu

Rasti, atat fata de Silviu cat si fata de Mani mi-am respectat toate intelegerile. Am votat impotriva ta si a lui Maziliu atat in turul 1 cat si in turul doi. Sustinerea pentru Mani si echipa sa a fost pentru turul 1, iar pentru Norris in turul doi. Exact cum am promis initial.

In rest, cred ca raspunsurile competente ti le poate oferi medicina asa ca eu zic "pas".

mmmDA, sper sa citeasca toata lumea asta. :)

Problema este ca nu prea ati iesit la numaratoare la turu unu. mmmm ... PIUA

Si tu din fata paharului nu stii un lucru. Norris iesea castigator oricum.

Ai tras dupa tine in aceasta minciuna toate cluburile care te-au ascultat.

PAUZA

Spor la treaba (telefoane)

nu te mai salut, nu ai inteles nimic "STRATEGULE"

Rasty

Link spre comentariu

Ce nu inteleg eu este de ce te intereseaza pe tine Rasty de regulamentul CNOR in considerentul ca TU faci parte din 100 tracks din sectiunea TOT TEREN (fost rally raid) o miscare sportiva total diferit de offroad,iar tu nici macar nu faci parte dintr-un club de offroad,sper sa vada dl Mageanu despre ce vorbim noi aici si care sunt de fapt unele probleme care au aparut de cand ti-ai aratat tu Rasty dintii de lapte si vad ca din nou incerci sa ne cataloghezi pe noi astia pulimea "TIRIFLICI" asa cum ne-ai facut acum 4 ani

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Din 1995 pana acum au trecut mulți oameni prin Off road ei au plecat si eu sunt aici, au fost si oameni ca tine care făceau strategi, alianțe si jocuri NU MAi SUNT NICI EI.

Felicitari pentru longevitate. Tin insa sa-ti reamintesc ca pana in decembrie 2014 ai fost in permenta in echipa responsabila de strategii (membru fondator, organizator de etape, elector, membru CNOR etc). Inteleg ca-ti doresti sa nu mai fiu nici eu. Dorinta ta va fi in mod cert indeplinita :)

Poți sa scri ce vrei dar daca te referi la mine RAMAI IN LIMITA BUNULUI SIMT nu mai accept nesimtirea si Tupeismul, folosește acea energie pentru a crea ceva nou in OFF ROAD si credeam ca vei fi mai apreciat.

Sper sa ai succes cu noua echipa

LIVIU

Este a doua oara sau a treia oara cand spui ca am iesit din "limita bunului simt". Te rog sa apreciezi faptul ca m-am exprimat literar (am spus "iz de servilism" si nu "pupincurist") si ca am avut doua motive logice pentru a face acea afirmatie: 1) ai fost primul in rand la felicitari si 2) n-ai dat dovada de aceeasi celeritudine si fair play atunci cand ai omis sa-l feliciti si pe Crinu, colegul tau din CNOR.

Daca, insa, cuvintele mele ti s-au parut nepotrivite imi cer scuze si promit sa nu mai intru cu tine in polemici ne-provocate in mod direct.

Multumesc pentru urarea de succes cu noua echipa dar cred ca voi lasa pe altii cu politica si voi vedea de club si concursuri. Si, daca va iesi prost, ma voi limita doar la concursuri, atat timp cat se vor mai tine.

Shit happens
Link spre comentariu

Sincer chiar regret ca nu am filmat înspre Colțul din fata dreapta al sălii cand s-a anuntat cine vor fi vicepreședinții :)))

Link spre comentariu

Dacă într-adevăr în primul tur ați votat toți cu Mani, înseamnă că dacă ați fi votat cu mine câștigam dintr-un foc(am avut 33). Lucru pe care i l-am spus cu două zile înainte lui Silviu. Mă bucur că am făcut niște calcule foarte apropiate de adevăr și îmi pare rău că nu v-am convins de la început.

În altă ordine de idei, ceea ce am promis în campanie va fi dus mai departe, revin cu noutăți pe măsura ce le voi discuta cu colegii mei. M-a bucurat întâlnirea cu Crinu și faptul că vom lucra împreună, el va fi garantul că off-road-ul este bine reprezentat la cel mai înalt nivel.

Rasty, ești prea încrâncenat, sunt aici ca să îți garantez toată deschiderea federală, dar îți reamintesc că NIMIC ilegal nu se va întâmpla pe aici. Deci, după ce verific personal ce e cu anomalia regulamentelor aprobate pe fugă, stăm de vorbă.

Vă salut pe toți!

Link spre comentariu

Ce nu inteleg eu este de ce te intereseaza pe tine Rasty de regulamentul CNOR in considerentul ca TU faci parte din 100 tracks din sectiunea TOT TEREN (fost rally raid) o miscare sportiva total diferit de offroad,iar tu nici macar nu faci parte dintr-un club de offroad,sper sa vada dl Mageanu despre ce vorbim noi aici si care sunt de fapt unele probleme care au aparut de cand ti-ai aratat tu Rasty dintii de lapte si vad ca din nou incerci sa ne cataloghezi pe noi astia pulimea "TIRIFLICI" asa cum ne-ai facut acum 4 ani

Dintii de lapte mi-au aparut cu mult inaintea "lu' matale".

Este adevarat ca atunci cand te-ai murdarit cu off-road la gura, eu deja schimbam dintii de lapte.

Eu vreau regulamentul CNOR 2015 ca sa ma pot da in campionatul de off-road.

Sunt sportiv care vrea sa concureze in CNOR

E vreo problema cu asta?

Va invit si pe voi la TOT Teren (nu rally raid). Prima etapa e la BRASOV.

La CNOR unde e prima etapa, sa venim cat mai multi, sa fie concurenti, e ceva rau in asta?

te salut

Rasty

Link spre comentariu

@Rasty

Atat te duce mintea? Ca princedarko este o cugetare din Italiana in Romana?

In orice caz daca ti a stârnit interesul, am chef sa ti explic, pentru ca sunt foarte fericit si relaxat.

Prince, dupa cum ai reusit sa întelegi si tu cu ajutorul lui google , inseamna print. Darko este un nume de origine slava. Numele, care inseamna "dar", a fost si numele câineleui meu (un superb dog german gri albastru). Era atât de frumos si de elegant ca părea un print. De aici a venit Prince Darko, nickname pe care l-am folosit pe forum dar si pentru prima mea masina de offroad, cu care, in 2006 impreuna cu Bucur am castigat pentru prima data campionatul national de offroad.

Cred ca castiga un concurs si un campionat sunt pentru tine, mare expert de offroad, senzatii putin neconoscute...cum se pare, pe de alta parte , si conceptul de a castiga alegerile.

Curiosity killed the cat.

Ps. Ultima fraza este in engleza si, sa nu mai pierzi timpul cu google, inseamna ca curiozitatea a omorît pisica.

Te salut. Cu respect era la misto de la început...Sti bine , si ti l-am spus de repetate ori si in fata, ca te consider intre TOTI oameni din miscare, singurul care nu isi il merita.

--
Link spre comentariu

mmmDA, sper sa citeasca toata lumea asta. :)

Problema este ca nu prea ati iesit la numaratoare la turu unu. mmmm ... PIUA

Si tu din fata paharului nu stii un lucru. Norris iesea castigator oricum.

Ai tras dupa tine in aceasta minciuna toate cluburile care te-au ascultat.

PAUZA

Spor la treaba (telefoane)

nu te mai salut, nu ai inteles nimic "STRATEGULE"

Rasty

Strategule, daca Norris iesea oricum de ce nu l-ai votat? Ti-ai fi protejat limbuta impotriva eventualelor asperitati posterioare.

Iar in ceea ce priveste "telefoanele" pe care le-as da eu, hai sa ne punem pe forum lista detaliata a convorbirilor din ultimele trei luni. Aici chiar ai fost tare...Se pare ca tu te-mbeti si fara sa bei. Raman la parerea ca, in cazul tau, medicina nu si-a spus inca ultimul cuvant.

hai noroc

Shit happens
Link spre comentariu

Dacă într-adevăr în primul tur ați votat toți cu Mani, înseamnă că dacă ați fi votat cu mine câștigam dintr-un foc(am avut 33). Lucru pe care i l-am spus cu două zile înainte lui Silviu. Mă bucur că am făcut niște calcule foarte apropiate de adevăr și îmi pare rău că nu v-am convins de la început.

În altă ordine de idei, ceea ce am promis în campanie va fi dus mai departe, revin cu noutăți pe măsura ce le voi discuta cu colegii mei. M-a bucurat întâlnirea cu Crinu și faptul că vom lucra împreună, el va fi garantul că off-road-ul este bine reprezentat la cel mai înalt nivel.

Rasty, ești prea încrâncenat, sunt aici ca să îți garantez toată deschiderea federală, dar îți reamintesc că NIMIC ilegal nu se va întâmpla pe aici. Deci, după ce verific personal ce e cu anomalia regulamentelor aprobate pe fugă, stăm de vorbă.

Vă salut pe toți!

Norris, deschiderea federala pe care mi-o garantezi presupun ca e aceeasi cu cea pe care o arati la raliu, viteza in coasta, offroad, rally cross si tot asa mai departe.

Nu vad de ce ar trebui sa beneficiez de vreun "tratament special" ca nu am nevoie si nici nu cer nici un favor.

In fata solicitarilor ilegale - de tipul "sa desfiintam comisia Tot Teren" sunt incrancenat.

TOT Teren e un campionat cu comisie, calendar, arbitri si mai ales Regulament aprobat.

Regulament de TOT Teren aprobat si publicat: http://100tracks.net/regulation

CNOR-ul nu are nici un regulament la acest moment! Crinu poate sa-ti dea Regulamentul aprobat pentru CNOR.

Nu exista regulament sau calendar, nu mai zic de norme de organizare.

Vrei cumva sa desfiintezi comisia de TOT Teren ca ti-a explicat Crinu ca face concurenta la CNOR?

Ca le-au plecat 4 organizatori, toti arbitrii si concurentii sunt pe jumate dusi?

Pai asta face FRAS, desfiinteaza campionate dupa cuvintele unuia sau altuia???

Zic si eu atunci, pe aceleasi principii de "asemanare" sa desfiintezi viteza pe circuit sau rally cross.

Te salut...

Rasty

Link spre comentariu

deci pana la urma recunosti ca 100 Tracks este "aceeasi Marie dar cu alta palarie" cu CNOR-ul,iar cu organizatorii care au plecat stie toata lumea care au fost motivele si anume Odorhei-ul nu mai vroiau (au anuntat asta de anul trecut) etapa din motive financiare,Mures nu vroia ca s-a saturat Liviu sa faca traseele singur si sa ia m..e de la toti,Gigi Gavrila face ce face iar al patrulea cred eu ca te referi la Razvan Cirap care nu face din motive financiare si mai are ceva probleme,asa ca nu prea iese la socoteala ceva,si acum intrebarea mea este daca in cadrul FRAS este voie sa fie 2 (doua) comisii cu acelasi "obiect de activitate" si anume offroad

Editat de blavenstein

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

@Rasty

Cum am scris si la prietenul tau de joaca Mazilu ( care, ca deobicei, a ignorat oricâre mesaj care nu i convenea) legea interzice existenta a doua federatii pentru acelasi sport.

Acum ca sa-a terminat mascherada ca este vorba de un alt sport si ca ati "dezvăluit" ca sunteti in concurenta cu CNOR, cum credeti ca, in cadru unei federatiei se admită doua comisii pentru aceeasi disciplină sportiva?

Amyway nici in visele tale cele mai excitante nu vei avea jumătate de concurenti CNOR. Am vorbit cu prieteni care au fost la Mures si crede-ma ca daca deja din cei foarte putini care au fost, mai mult de jumătate nu au fost incantati DELOC, premizele nu sunt incurajante pentru tine.

--
Link spre comentariu

Rasty, Tot Teren-ul tău este o struțo-cămilă. O să vorbesc cu Ovidiu chiar azi și te asigur că îmi va spune care e rațiunea acestei comisii și de ce era important să treacă o hotărâre de consiliu chiar în preziua alegerilor, când a văzut clar cam câte voturi avem fiecare. Hai să nu punem mai multă presiune decât e nevoie!

Stai calm că nu te vrea nimeni afară din federație, eu sigur nu, ba din contră. Ai o capacitate care trebuie folosită pentru creșterea motorsportului, cred eu...

Vorbim mâine(adică astăzi mai târziu)!

Noapte bună!

Link spre comentariu

Rasty, Tot Teren-ul tău este o struțo-cămilă. O să vorbesc cu Ovidiu chiar azi și te asigur că îmi va spune care e rațiunea acestei comisii și de ce era important să treacă o hotărâre de consiliu chiar în preziua alegerilor, când a văzut clar cam câte voturi avem fiecare. Hai să nu punem mai multă presiune decât e nevoie!

Stai calm că nu te vrea nimeni afară din federație, eu sigur nu, ba din contră. Ai o capacitate care trebuie folosită pentru creșterea motorsportului, cred eu...

Vorbim mâine(adică astăzi mai târziu)!

Noapte bună!

STRUTO-CAMILA E PROPUNEREA DE REGULAMENT DE LA CNOR,

aprobata si de Adunarea cluburilor de-offroad de-acu o saptamana, nu TOT Terenu.

Uita- te aici sa vezi 4 formate de organizare a etapelor dintr-un singur Campionat National, fiecare etapa din acelasi unic campionat avand posibitatea sa aleaga intre ele sau sa le combine. Asta da STRUTO-CAMILA.

Regulamentul Tot teren a fost trimis la FRAS din octombrie 2014 si are un singur format, iar acu o saptamana s-au gandit sa-i dea cu copy paste si la offroad si le-a iesit o STRUTO-CAMILA.

STRUTO-CAMILA. download [ATTACH]237490[/ATTACH]

Cat despre capacitatea mea o pun numai in sprijinul a ceea ce cred si nu o tranzactionez.

Ai dat satisfactie acestor "prafuiti" aici de fata.

Rasty, Tot Teren-ul tău este o struțo-cămilă.

Ramai cu ei si fa off-road in continuare pentru 7 voturi de presedinte.

Ma declar INVINS la batalia asta de:

@sparvulescu, @princedarko, @watcher si @Norris Mageanu (noul presedinte FRAS)

Va astept la primu viraj pe TOTI.

Cine stie sa castige un razboi, nu stie sa faca o pace buna.

Cine stie sa faca o pace buna, nu stie sa castige un razboi.

Rasty

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare