cos Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Sfatul meu de brutar amator - ET de -44 e destul ca sa fie si sigur , ajunga-ti nene ca dai in alte boale grele ( iegzista o iesplicatie da' ie mult de scris ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Sfatul meu de brutar amator - ET de -44 e destul ca sa fie si sigur , ajunga-ti nene ca dai in alte boale grele ( iegzista o iesplicatie da' ie mult de scris ) . am inteles , mai vroiam cam 3 cm dar daca zici ca dauneaza o las asa , doar o mai ridic de la 5 cm in sus ...eu as vrea 10 cm bodylift dar nu cred ca e posibil Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Explicatia e ca o sa schimbi mai des rulmentii :grin: parerea mea,desigur Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Poti face ce inaltime de BL poftesti dar nu facut in modul clasic cu distantiere ca pleca caroseria de pe ele . O inaltare corect facuta implica ceva mai multa munca la sasiu sau la caroserie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Poti face ce inaltime de BL poftesti dar nu facut in modul clasic cu distantiere ca pleca caroseria de pe ele . O inaltare corect facuta implica ceva mai multa munca la sasiu sau la caroserie . poti sa detaliezi putin ? se sudeaza ceva traverse pe sasiu ? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Body lift de 10cm ? damn :) Ma rog...cred ca esti primul cu Patrol care vehiculeaza asemenea cifre la bodylift. Daca pui 35-uri, parerea mea e ca mai bine pui flexul pe ea decat sa o mai inalti...zic si eu... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Body lift de 10cm ? damn :) Ma rog...cred ca esti primul cu Patrol care vehiculeaza asemenea cifre la bodylift. Daca pui 35-uri, parerea mea e ca mai bine pui flexul pe ea decat sa o mai inalti...zic si eu... am spus ca mi-ar placea ,dar nu voi face decat maxim 3 - 5 cm doar pt aspect :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! si ca am ramas fara baterie la telefon da de vorbit noi vorbim mult:) personal eu nu sunt adeptul BL-lui dar fiecare face cum vrea la un BL neaparat vei schimba si suruburile asta prima treaba care va trebui sa le pui macar clasa 10,9 dar as merge pe 12,8 parca e urmatoarea la SWB ai 8 suruburi care tin caroseria de sasiu. neaparat cu saibe mari de cel putin 50-60mm diametru ca sa se aseze frumos si cu loctite de filet...etc daca te duci mai mult in BL sau inaltare suspensie va trebui sa schimbi bratele si panhardul sa pui reglabile ca altfel o sa lasi 4 urme pe asfalt :) pt panhard reglabil vorbim ca am si dealea:) legat de flex nu prea imi mai place:) ca de cand a aparut plasma cutter...e frectie cu flex-ul :) tai niste onduleuri cu plasma de nu se poate,ce vrea muschiul tau pana la 10mm :):):) doar sa nu fii beat sa iti tremure mana ca si taietura iese tremurata:):):) apropo maine iti trimit releul si cele 4 "table"sa te distrezi, mai zimi ce vrei sa iti trimit ca e pacat de transport :)nu de alta da se uita curierul de la Fan la mine urat ca e obisnuit cu roti,rezervoare bara fata...cand ma vazut zilele trecute cu doua cutiute radea de mine ca trimit ceasuri,ma intreba ce marca sunt si daca sa le puna autocolant cu fragil :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! in sfarsit am si eu cu cine bate Apusenii , ca singur e frumos dar in 2 e superb :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! inca un set Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! inca unul pe azi si gata ca e maine imediat :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihali.denisa Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Bravo , nu o să fii dezamăgit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Ti-ai "luat" prieten de companie de nadejde :grin: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Ti-ai "luat" prieten de companie de nadejde :grin: prietenul l-am "luat" de suflet de vreo 20 de ani , acum si-a luat si el Wrangler si speram sa nu fie nevoie sa imi tracteze patrolul de prin munti :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Ai prins ideea :wink: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate