cos Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! ... t'ar fragu'n'barba sa-ti fie ... as merge pentru unu' si ... juma' de rezervor ... numai sa-l culeg io cu mana proprie si personala a mea .... Pana atunci , na de rumega : simeringuri intre pompa si alternator - sunt doua , nu permit trecerea uleiului din pompa pe colectorul alternatorului - oil seal kit 132662 , Cargo ; paletele din pompa de vacuum - vane set 133962 Cargo . Ar mai fi si doua oringuri care nu l-am putut gasi certificatul de botez si astfel nu le-am putut spune pe nume ca si reper de schimb ... dar se poate face revizia si fara inlocuirea lor sau cumpara ca atare dupa dimensiuni . Totusi , pompa nu merita refacuta daca sunt semne clare de uzura . Totusi , uzura la rotor , corpul si capacul pompei este intodeauna minima spre nesemnificativa dat fiind faptul ca e in permanenta unsa , o pompa uzata la organele mai sus mentionate ar indica o lipsa critica de ungere care ar putea fi un indicator pretios privind starea motorului ( exeptand cazul in care pompa a functionat foarte mult cu aer nefiltrat liber admis si astfel a dezvoltat uzura mare ... ) . Totusi , ai indentificat sursa tacanitului ? scuze ca n-am fost foarte atent daca ai mentionat cumva ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iunie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! ... t'ar fragu'n'barba sa-ti fie ... as merge pentru unu' si ... juma' de rezervor ... numai sa-l culeg io cu mana proprie si personala a mea .... Pana atunci , na de rumega : simeringuri intre pompa si alternator - sunt doua , nu permit trecerea uleiului din pompa pe colectorul alternatorului - oil seal kit 132662 , Cargo ; paletele din pompa de vacuum - vane set 133962 Cargo . Ar mai fi si doua oringuri care nu l-am putut gasi certificatul de botez si astfel nu le-am putut spune pe nume ca si reper de schimb ... dar se poate face revizia si fara inlocuirea lor sau cumpara ca atare dupa dimensiuni . Totusi , pompa nu merita refacuta daca sunt semne clare de uzura . Totusi , uzura la rotor , corpul si capacul pompei este intodeauna minima spre nesemnificativa dat fiind faptul ca e in permanenta unsa , o pompa uzata la organele mai sus mentionate ar indica o lipsa critica de ungere care ar putea fi un indicator pretios privind starea motorului ( exeptand cazul in care pompa a functionat foarte mult cu aer nefiltrat liber admis si astfel a dezvoltat uzura mare ... ) . Totusi , ai indentificat sursa tacanitului ? scuze ca n-am fost foarte atent daca ai mentionat cumva ... multumesc mult pt coduri .inca nu am identificat sursa tacanitului , numa ca pun alta pompa buna de vaccum sa vad daca dispare sau nu la rece nu se aude mai deloc , la cald se schimba treaba incepe sa fie perceptibil dupa 2000 rpm si atinge apogeul peste 3000 rpm..a mai aparut si un huruit ca de rulment , cam dupa ce am schimbat distributia , tre sa- identific si pe ala ...o sa dau jos curelele de la accesorii pe rad sa vad daca dispare , am luat o baterie noua exide AGM 95 Ah si cu ocazia asta ma duc la electrician marti pt montaj si garantie si desfacem si alternatorul si eselcromotorul pt o revizie...sper sa scap de tzacaneli ca sunt singurele care ma deranjeaza la aceasta masina Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! de unde ai stickerele cu Ironman? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iunie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! de unde ai stickerele cu Ironman? Chiar de la ei :) de la Alec Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iunie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! nu cunosc repere:) da cred ca o pompa de vacum poate gasesc pe la mine prin piese:) nu de alta da il scutesc pe Cos de cautat piese mici si il rog sa le caute pe alea mari de le astept eu :) Ai reusit sa te uiti pt pompa de vacUum?:) Editat Iunie 23, 2015 de Astral VACUUM....doi de U, nu de C... Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iunie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! panoul meu de sigurante : 1) siguranta albastra am observat ca a fost hacker-ita de cineva (e cumva siguranta de la bujii?) 2)unde scrie Batt/Black nu am nimmic.Asa e la toata lumea sau imi lipseste mie siguranta? 3)gasesc undeva toate sigurantele sa le am de rezerva? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Siguranta cu fir albastru asa e ea , e de fapt un fir fuzibil ( care e o siguranta lenta ) , las-o asa . Nu-mi dau seama daca e refacuta dar pare originala . la betrie ar trebui sa fie una neagra ( care respira greu ) de 65 A . Cum merge fara , e o buna intrebare ( Patrolul mergeeee ) . Sigurantele s-ar gasi si noi , dar ... aaa ... e un dar ... Editat Iunie 24, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! salutare am gasit o pompa:) da buba e ca nu mai stiu daca e de pe alternatorul de patrol sau de pe cel de Mitu :) desi e o diferenta evidenta la ax adica la diametrul axului, daca nu e graba mare la tine pot sa iti trimit piesa cand ma intorc din concediu :) adica pe 6 iulie :) pana atunci din pacate nu am cum sa te ajut, Palinca o dai tu:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iunie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! salutare am gasit o pompa:) da buba e ca nu mai stiu daca e de pe alternatorul de patrol sau de pe cel de Mitu :) desi e o diferenta evidenta la ax adica la diametrul axului, daca nu e graba mare la tine pot sa iti trimit piesa cand ma intorc din concediu :) adica pe 6 iulie :) pana atunci din pacate nu am cum sa te ajut, Palinca o dai tu:) Palinca dau de imbat juma' de Ilfov , DAR, la mine pompa de vaccum e pe capacul de la chiulasa nu pe alternator ...deci cum facem? Editat Iunie 24, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iunie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Siguranta cu fir albastru asa e ea , e de fapt un fir fuzibil ( care e o siguranta lenta ) , las-o asa . Nu-mi dau seama daca e refacuta dar pare originala . la betrie ar trebui sa fie una neagra ( care respira greu ) de 65 A . Cum merge fara , e o buna intrebare ( Patrolul mergeeee ) . Sigurantele s-ar gasi si noi , dar ... aaa ... e un dar ... Deci ar trebui sa pun o siguranta acolo?(la baterie) daca da de unde o procur? ca de la Procuratura sigur nu...ca am fo' pe acolo ieri si n-au:D Editat Iunie 24, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Daca merge fara siguranta de 65 A probabil are facuta o modificare . Daca tii neaparat sa intrebi la un magazin , este 2437089910 poate ca nu faci spume la gura .... Stai ca m-a lovit reveneala - esti cu motorul nou cu vacuumul pe caciula , deci n-ai siguranta de 65 ci doar locu' gol . Deci , e o lipsa care de fapt e de bine . Editat Iunie 25, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Palinca dau de imbat juma' de Ilfov , DAR, la mine pompa de vaccum e pe capacul de la chiulasa nu pe alternator ...deci cum facem? pai daca nu e deaia pe alternator :) nu stiu cum te pot ajuta :) doar daca e aceeasi pompa desi nu cred da daca e lafel atunci ti-o dau cu mare placer:) si te rog nu imbata tot ilfov-ul ca nu mai am cu cine sa ma dau si eu prin noroaie:) vor sta toti cu burtile in sus la umbra:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iunie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! pai daca nu e deaia pe alternator :) nu stiu cum te pot ajuta :) doar daca e aceeasi pompa desi nu cred da daca e lafel atunci ti-o dau cu mare placer:) si te rog nu imbata tot ilfov-ul ca nu mai am cu cine sa ma dau si eu prin noroaie:) vor sta toti cu burtile in sus la umbra:) atunci te rog sa imi dai un semn cand vii prin Apuseni...suport eu hidratarea :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! pentru PINTI cod stopuri cu semnalizatoare Patrol Y60 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 9, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! stie cineva de ce curge motorina de undeva din parte de jos a filtrului de motorina? pe pavaj se vede cat a curs ...se prelige pe sau prin furtunul de drenaj marge pe aripa interioara dupa aceea pe suportul de la bara stabilizatoare si apoi pe pavele :) ...de ce si pentru ce? ps...langa picurul de pe pavela rosie e o pavela inchisa la culoare...nu asa e ea de obicei , doar cand parchez patrolul acolo :(...si am obeservat ca doar cand este foarte cald afara nu stiu daca are relevanta caldura Editat Iulie 9, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Ca sa afli de ce si pe unde curge trebuie sa cureti bine zona si se arata in scurt timp ... pe la sonda de apa ( oring lipsa sau rau pozitionat , corpul sondei deformat , robinet de drenaj neetans din diverse cauze , filtrul neetans pe flansa ... si altele asemenea . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! salutare:) caldura nu e relevanta doar daca sa zicem ca fiind cald motorina se subtiaza sub efectul termic:):):) revenind acum cum zicea si Cos verifica racordurile,asezarea garniturile...etc din zona. eu de exemplu am altceva relative similar si tot cu motorina dar la mine se prelinge pe furtunul de jos de la radiator,am cautat de am behait de unde vine da nu vad deloc,nu e mult e cate o picatura pe zi care se prelinge dar vine de pe la pompa de sus de pe la un Capac cred care are probabil vreun oring deala imbatranit sau ciupit. apropos ai schimbat filtrul recent? sau face chestia asta dupa schimbarea filtrului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Motorina care umezeste furtunele de apa le gonfleaza relativ repede , recomand revizia la pompa de injectie chiar daca e vorba de un banal oring de 8 lei . Daca tot se umbla pe sub fusta recomand tot tacamul adica schimbarea kitului de garnituri si oringuri , la mine in Moldavia este pe la 300 jderi ( si ceva bursuci marunti in functie de starea vremii si nevoile financiare de moment ale pompajiului ) cu tot cu manopera , face toti banii , nu mai ai treaba never-ever la capitolul pompa si aia e ... Dar , se mai poate incerca si strangerea suburuburilor de la capul hidraulic . E cu bataie lunga , dar poate ca ai noroc , uneori mai face ceva . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Patrolul e o masina la care tot timpul ai ceva de lucru :) , drept urmare vreau sa ii fac o bara de directie reglabila : cine ma indruma ce fel de bara sa folosesc , ce pivoti (de ce masina) sa potriveasca la con , cu cat trebuie sa o fac mai lunga decat cea originala (eu avand + 5 cm de la ironman) ...multumesc anticipat Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Eu le fac din doi pivoti de bara de cuplare de Y60 in ideea ca astfel este sigur acelasi con ( conul de la bara de conexiune e la fel cu cel de la bara de directie pe bratele oalei portfuzeta ) .Pivotii sunt varianta mica cu fillet M22x1,5 la coada si M14 la con . Codurile de piese pe original la pivoti sunt 4852001 J 00 ( cu filet dreapta ) , 4857001 J 00 ( cu filet stanga ) . Pentru simplitatea executiei am ales sa folosesc doar pivoti cu filetul pe dreapta la ambele capete ( tarodul pentru calibrarea filetului pe stanga e cam rar .... pe dreapta e chiar uzual ) consider ca reglajul poate fi facut fara probleme si cu pivotii ambii pe dreapta . In rest , o bara de 35 mm diametru din OL52 pe care o cumpar dupa o sfasietoare hartogareala de la Mairon ca e aprope de mine si am siguranta calitatii ... doua piulite de roata de camion M22 ce vor deveni contrapiulite la pivoti ... o buca' de platbanda de 50x5 mm pentru urechea de amortizor de directie . Atentie la sudura urechii pe bara , se face cu cordoane riguros egale pe ambele parti ale barei , sudura trebuie plasata cat mai corect pe doua generatoare opuse pe diametrul barei , altfel o stramba contragerea la sudura si nu doresti deloc o bara gata curba la burta . Strunjirea o fac la 32 mm la capete pe o lungime de 150 mm , in rest 28 mm la mijloc . Lungimea o las aproape intodeauna stock , daca e nevoie de mai lunga se poate regla , in schimb mai scurta e mai greu si nu prea ai cum ... Atentie la cepul de centrare de pe coada pivotului , nu trebuie lasat in aer cu o gaura prea larga ca devine inutil . Am facut si scurtand direct din bare de conexiune mari cu pivoti M30 x1,5 ... cred ca e cam prea overkill chiar si pentru extrem ... 1 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Am facut si eu o bara de directie acum cateva luni urmand sfaturile lui @cos si a iesit foarte bine si ieftin. Contrapiulitele le-am facut tot la strung din hexagon. Este ceva mai grea decat originalul dar si foarte solida. Multumesc @cos inca o data pentru sfaturi. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Eu le fac din doi pivoti de bara de cuplare de Y60 in ideea ca astfel este sigur acelasi con ( conul de la bara de conexiune e la fel cu cel de la bara de directie pe bratele oalei portfuzeta ) .Pivotii sunt varianta mica cu fillet M22x1,5 la coada si M14 la con . Codurile de piese pe original la pivoti sunt 4852001 J 00 ( cu filet dreapta ) , 4857001 J 00 ( cu filet stanga ) . Pentru simplitatea executiei am ales sa folosesc doar pivoti cu filetul pe dreapta la ambele capete ( tarodul pentru calibrarea filetului pe stanga e cam rar .... pe dreapta e chiar uzual ) consider ca reglajul poate fi facut fara probleme si cu pivotii ambii pe dreapta . In rest , o bara de 35 mm diametru din OL52 pe care o cumpar dupa o sfasietoare hartogareala de la Mairon ca e aprope de mine si am siguranta calitatii ... doua piulite de roata de camion M22 ce vor deveni contrapiulite la pivoti ... o buca' de platbanda de 50x5 mm pentru urechea de amortizor de directie . Atentie la sudura urechii pe bara , se face cu cordoane riguros egale pe ambele parti ale barei , sudura trebuie plasata cat mai corect pe doua generatoare opuse pe diametrul barei , altfel o stramba contragerea la sudura si nu doresti deloc o bara gata curba la burta . Strunjirea o fac la 32 mm la capete pe o lungime de 150 mm , in rest 28 mm la mijloc . Lungimea o las aproape intodeauna stock , daca e nevoie de mai lunga se poate regla , in schimb mai scurta e mai greu si nu prea ai cum ... Atentie la cepul de centrare de pe coada pivotului , nu trebuie lasat in aer cu o gaura prea larga ca devine inutil . Am facut si scurtand direct din bare de conexiune mari cu pivoti M30 x1,5 ... cred ca e cam prea overkill chiar si pentru extrem ... multumesc mult man Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 25, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! aste se numesc incrucisari de punti? ca nu ma pricep :) in sfarsit am reusit sa indoi bara de directie...am trecut cu roata peste o buturuga , si s-a implantat fix intre bara de directie si punte....pana mi-am dat seama am tot dat inainte si inapoi si ma miram de ce nu vrea sa iasa :D acum musai sa fac o bara noua mai groasa si sa u mai uit sa pun drujba in masina cand ies la munte :D Editat Iulie 25, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! aste se numesc incrucisari de punti? ca nu ma pricep :) Da,astea sunt incrucisari de punt.iPartea buna este ca flexeaza bine ,partea rea este ca ar mai trebui un + 5 la supensie sau bady. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 25, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Da,astea sunt incrucisari de punt.iPartea buna este ca flexeaza bine ,partea rea este ca ar mai trebui un + 5 la supensie sau bady. as vrea body lift dar am inteles ca tre modificate o gramada de chestii : ceva la rezervor . furtune de frana etc.oare sa pun +5 cm talere sub arcuri sau body lift care ar fi mai ok? Editat Iulie 26, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate