vargoneti Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! pe banii si timpul lui omu poate sa isi ia si sa isi faca vrea , parerea mea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Boss....ia ironman linistit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Boss....ia ironman linistit. boss..."e pe vine" ironmanul :h5 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! pe banii si timpul lui omu poate sa isi ia si sa isi faca vrea , parerea mea :grin: pai asa si este normal , dar vezi ca nu toata lumea gandeste la fel si asta e un lucru bun ca daca nu am fi roboti...chestia cu egalitatea intre oamenii a incercat-o si Ceausescu si s-a dus pe sfarla :) intr-o tara civilizata fiecare face ce vrea cu timpul si banii lui atata timp cat nu deranjeaza pe cel de langa el Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Băi, ce uameni... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Băi' date=' ce uameni... :uameni[/quote'] asa zic si eu :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! A devenit o moda ca daca preferi ceva in detrimentul unei marci "de referinta", sau doar simplul gandit "outside-the-box" sa fie analizate cu scepticism, bascalie. @Doctoru' e intrebat cate Mitsubishi a inghitit Patrolul lui, @timberland de ce isi ia IronMan si lista e deschisa....W T F ???? 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Băi' date=' ce uameni... :uameni[/quote'] :g mare dreptate ai doctore Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! :g mare dreptate ai doctore cred ca la tine facea referire :br Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Aproape ca ma face sa ma simt urzicat cum a evoluat discutia , doar pentru ca m-a urzicat pe mine la unghii sa intreb de ce nu OME . Am intrebat din pura curiozitate pe teme auto , mi-a indiferent de ce unii prefera albastrul si altii verde . Speram doar sa mai prind ceva strict la subiect , un raspuns cum ca ala are pistonul mai altfel decat alalat sau valvele mai virgine pe detenta sau ... ceva . Acu nu-i nici un bai , nu s-a aflat nimic de nici un piston sau de ceva valve sau de unele bucse cam fragile ... si tot asa ramane ... in schimb s-a mai rasarit cate o idee despre cat de unici suntem fiecare ... Tot e ceva ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Aproape ca ma face sa ma simt urzicat cum a evoluat discutia , doar pentru ca m-a urzicat pe mine la unghii sa intreb de ce nu OME . Am intrebat din pura curiozitate pe teme auto , mi-a indiferent de ce unii prefera albastrul si altii verde . Speram doar sa mai prind ceva strict la subiect , un raspuns cum ca ala are pistonul mai altfel decat alalat sau valvele mai virgine pe detenta sau ... ceva . Acu nu-i nici un bai , nu s-a aflat nimic de nici un piston sau de ceva valve sau de unele bucse cam fragile ... si tot asa ramane ... in schimb s-a mai rasarit cate o idee despre cat de unici suntem fiecare ... Tot e ceva ... sincer , acuma lasand gluma la oparte , la inceputul topicului am zis ca vreau OME , dar dupa ce am vazut la Hotel 4x4 noile amortizoare IRONMAN (cele negre reparabile) am ramas surprins de masivitatea lor ...Asa amortizoare groase n-am vazut in viata mea + ca mai sunt si reparabile ,au kit de reparatie care nu costa mult) ... am zis ca trebuie neaparat sa le incerc ..voi reveni cu o recenzie asupra lor dupa ce le voi monta si voi folosi masina pe mai multe tipuri de teren Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! cred ca la tine facea referire :br eu m-am prins,tu nu te-ai prins :uameni Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! sincer , acuma lasand gluma la oparte , la inceputul topicului am zis ca vreau OME , dar dupa ce am vazut la Hotel 4x4 noile amortizoare IRONMAN (cele negre reparabile) am ramas surprins de masivitatea lor ...Asa amortizoare groase n-am vazut in viata mea + ca mai sunt si reparabile ,au kit de reparatie care nu costa mult) ... am zis ca trebuie neaparat sa le incerc ..voi reveni cu o recenzie asupra lor dupa ce le voi monta si voi folosi masina pe mai multe tipuri de teren intuiam eu dar nu am spsu.de fapt iti montezi ce comercializeaza prietenii unde iti faci serviceul.la fel am facut si eu,doar ca eu am si cercetat in privinta suspensiilor,nu doar faptul ca le vindea respectivul Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 8, 2015 Autor Partajează Postat Martie 8, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! intuiam eu dar nu am spsu.de fapt iti montezi ce comercializeaza prietenii unde iti faci serviceul.la fel am facut si eu,doar ca eu am si cercetat in privinta suspensiilor,nu doar faptul ca le vindea respectivul man eu nu montez ce vinde un prieten de-al meu , ca daca vreau prietenul meu Tuky imi aduce dobinsons springs sau terrain tamer ca nu i greu sa le comande ;) dar deocamdata vreau ironman , daca nu imi place incerc si celelalte doua firme ,dar nu cred ca va fi cazul...La Hotel 4x4 nu ti se baga pe gat un anume produs , ei doar iti recomanda , dar daca vrei ceva anume fac ei pe dracu in 4....x4 si iti aduc si monteaza ce doreste inima ta ;) bani sa fie pt pasiunea noastra, ca restul sunt detalii...:D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! ... sa intreb de ce nu OME . Am intrebat din pura curiozitate pe teme auto ... Din pacate aproape nimeni nu este cu adevarat curios, si mai putini sunt cei care apreciaza o informatie impartasita corect. Am facut eu un review despre suspenia Ironman4x4, pe varianta FoamCell, gandindu-ma ca voi raspunde unor intrebari nascute aici pe forum, si m-am trezit acuzat ca as fi platit de Ironman sa scriu pozitiv despre aceasta suspensie, de catre un mare vanzator de OME care s-a trezit chipurile cu vanzarile amenintate de review-ul meu. Am tot asteptat scuzele de rigoare, dar dupa recentul scandal din "lumea 4x4" cu federatia si comisiile lui peste prajit, am devenit ferm convins ca in domeniul asta dicteaza banul, interesele si orgoliile, asa ca mi-am luat gandul. Pe dinafara este frumos "sistemul", dar pe dinauntru se dovedeste ca fiind foarte gaunos. Ti-am raspuns eu la intrebarea asta din respect pentru postarile tale care chiar sunt foarte utile si la obiect, comparativ cu comentariile multor bagatori de seama. Si pentru ca acum vad ca se reactiveaza "antenele"... Ba, macar scrieti mare aici pe forum, eventual un banner in top, ca nu are nimeni voie sa-si puna suspensie Ironman pe masina, si gata! Ce pana mea o mai tot lungiti?! :ha: Editat Martie 8, 2015 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! De unde stii tu ca nu sunt eu curios , ne-am vazut noi doi macar odata dicutand despre un prezon de roata sau un amortizor ca sa stii ce si cum gandesc eu in mintea mea aia odihnita ? Nu-ti mai fa din propiile idei unele mari adevaruri telenovistice , sunt valabile doar in mintea ta - cel putin in cazul meu , cu restul e treaba ta si a lor . Cumpar , montez , recomand Ironman /KYB/OME/orice-altceva-cred-ca-e-potrivit la cine ma intreaba ce face aia sau aia , expun exact ce stiu eu pana acum . Ma doare in cot ce angoase comerciale sau de alta natura au altii , eu imi tin ochii in treaba mea ca nu ma duce si nu duc pe nimeni in si de la iesle . Te-as intreba daca ai desfacut pana acum un singur amortizor , sa faci ceva din el , orice ... Nu te intreb ... cred ca nu te-ai complicat , altfel nu gandeai asa , ziceai ceva macar de diametrul pistonului vascozitatea fluidului de lucru . (... tare mi-ar place sa vad ca macar incearca cineva ceva , macar o comparatie empirica ... as da cu matura o zi prin vestiarele lor doar sa ma lase si pe mine o zi in atelierul de cercetare la prostii aia de la Blistein sau Monroe ... doar asa fara vorbe ... Tu te bagi ? ce vrei sa vezi ? ... tabele comparative de varfuri de presiuni sau ... culoarea halatelor ? ) Eu am taiat primul amortizor cu aproape 20 de ani in urma , am facut un amortizor simetric pentru usa de la scara blocului . Dupa mult timp si multe amortizoare stricate am modificat amortizoare facand pistonul fix si trecand blocul de valve si drosele in exterior cu rezervor extern , totul cu scule minime de strungarie si lacatuserie , pentru ca nu era buget pentru amortizoarele care le doream p-atunci , la timpul ala si masinile alea ... La 14 ani imi faceam de treaba cu un antic Carpati aproape nou si reparam demaroare ca aveam mainile mici si puteam pune piulita a treia de la electromotanul de Dacie , cu banii ce-i castigam din pasiunea asta mi-am cumparat carti pana n-au mai incaput sub pat ( pe care inca le mai imprumuta unii studenti ca sunt aporoape disparute si in curand nici aia nu vor mai fi ... poate studenti malaezieni cu productia si noi cu mecanica din laptop fara sa stim daca un surub e cu filetul pe dreapta sau pe stanga ) . Da , ma pot numi curios si cred ca si pasionat , nu pot explica de ce dar ma fac vinovat . Imi plac si motoarele cu abur , nici asta nu pot explica de ce dar recunosc si asta ... Ironman e doar o evolutie a pietei , o nisa concurentiala ca in orice domeniu , nu numai la piese auto . Cat de bune sunt ele ma abtin de la orice comentariu , vom face comparatia directa cand va fi cazul , altfel comparam doar culori si pareri nu date concrete de banc de testare .As testa in mod independent , daca as avea ocazia , pana atunci nu sunt conmvins de nci o marca de amortizoare care se adreseaza consumatorului normal , cu preturi medii de achizitie . Cum nici astea de acum nu fac de toate ci orice amortizor e doar un compromis , in prezent am pe masina la puntea fata cate doua amortizoare in pereche alaturata , diferite , lucrand in pereche si facand fiecare jumatatea lui de actiune , aia la care e mai bun . Asta pentru ca inca mai pricep ce face si cum face un amortizoar si pentru ca m-as multumi sa merg fara ele decat sa dau pe doua amortizoare adevarate profi mai mult decat pe sase cai frumosi . Ia si tu o gura de apa sa te linistesti si da-ti pana ta pe spate , nimeni nu e perfect dar cel putin nu da cu bata'n balta asa gratuit ca nu detii adevarul suprem ... Unii zic ca esti un tip OK la iesiri ... oricum ai fi tu , OK sau nu ... daca tu nu esti curios , eu de ce nu pot fi ? Editat Martie 8, 2015 de cos 2 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! @cos: Am impresia ca ai inteles gresit postarea mea anterioara. Ti-am zis ca apreciez postarile tale, iar ceea ce am scris facea referire la altii. Scuze daca nu am fost suficient de clar in exprimare. Vroiam sa spun ca s-au dat deja anumite detalii dar care nu au interesat pe nimeni, in schimb au starnit niste reactii virulente de la vanzatori deranjati, care au degenerat intr-un scandal ieftin. Toate asezonate din plin de bagatorii de seama. Colegul @timberland0910 risca sa ajunga intr-o situatie similara, dupa cum se vede, doar pentru ca si-a permis sa-si puna pe masina Ironman si sa nu vrea OME. Ceea ce mi se pare de-a dreptul pueril. Dar daca asta este nivelul, asta este... Cum am mai zis, personal mi se rupe de toate suspensiile si producatorii lor, dar nu pot sa nu remarc stilul asta pueril de a se pune problema. In concluzie, chiar nu am avut nimic cu tine, am folosit doar citatul din postarea ta ca sa imi expun punctul de vedere. Sper ca cum m-ai inteles. :wink: Editat Martie 8, 2015 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Din pacate aproape nimeni nu este cu adevarat curios, si mai putini sunt cei care apreciaza o informatie impartasita corect. Am facut eu un review despre suspenia Ironman4x4, pe varianta FoamCell, gandindu-ma ca voi raspunde unor intrebari nascute aici pe forum, si m-am trezit acuzat ca as fi platit de Ironman sa scriu pozitiv despre aceasta suspensie, de catre un mare vanzator de OME care s-a trezit chipurile cu vanzarile amenintate de review-ul meu. Am tot asteptat scuzele de rigoare, dar dupa recentul scandal din "lumea 4x4" cu federatia si comisiile lui peste prajit, am devenit ferm convins ca in domeniul asta dicteaza banul, interesele si orgoliile, asa ca mi-am luat gandul. Pe dinafara este frumos "sistemul", dar pe dinauntru se dovedeste ca fiind foarte gaunos. Ti-am raspuns eu la intrebarea asta din respect pentru postarile tale care chiar sunt foarte utile si la obiect, comparativ cu comentariile multor bagatori de seama. Si pentru ca acum vad ca se reactiveaza "antenele"... Ba, macar scrieti mare aici pe forum, eventual un banner in top, ca nu are nimeni voie sa-si puna suspensie Ironman pe masina, si gata! Ce pana mea o mai tot lungiti?! :ha: Bagatori e seama zici?Ai ales gresit sa te adresezi noua ca suntem bagatori de seama.Mai bine foloseai Mircul.Este un forum public si fiecare poate sa isi spuna parerea.Daca nu te coafeaza,te poti muta in Rusia ca am vazut ca pe acolo se mai cenzureaza vorbele,pe unii ii executa chiar.....Si ar trebui sa iti mai revizuiesti scrisul:"Ba" sa vb cu cei pe care ii cunosti Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! @cos: Am impresia ca ai inteles gresit postarea mea anterioara. Ti-am zis ca apreciez postarile tale, iar ceea ce am scris facea referire la altii. Scuze daca nu am fost suficient de clar in exprimare. Vroiam sa spun ca s-au dat deja anumite detalii dar care nu au interesat pe nimeni, in schimb au starnit niste reactii virulente de la vanzatori deranjati, care au degenerat intr-un scandal ieftin. Toate asezonate din plin de bagatorii de seama. Colegul @timberland0910 risca sa ajunga intr-o situatie similara, dupa cum se vede, doar pentru ca si-a permis sa-si puna pe masina Ironman si sa nu vrea OME. Ceea ce mi se pare de-a dreptul pueril. Dar daca asta este nivelul, asta este... Cum am mai zis, personal mi se rupe de toate suspensiile si producatorii lor, dar nu pot sa nu remarc stilul asta pueril de a se pune problema. In concluzie, chiar nu am avut nimic cu tine, am folosit doar citatul din postarea ta ca sa imi expun punctul de vedere. Sper ca cum m-ai inteles. :wink: stilul pueril :) imi place sa fiu "copil" si voi fi pana la adanci batraneti(pt ca imi permit) , doar ca acum ma joc cu jucarii mai scumpe, cat despre nivel,te asigur ca e unul ridicat atat social cat si financiar am specificat mai sus de ce am ales ironman : are telescoapele reparabile , sunt mai masive , + ca imi plac mie ca sunt asa mai pueril eu de felul meu :) Editat Martie 9, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! @ CatalinU: Colegule, daca te-ai simtit vizat, e problema ta. Cat despre "libertatea de exprimare pe forum", ar trebui sa intelegi chiar tu personal ca mai sunt si unii care nu prefera OME si sunt liberi sa aleaga ce vor, fara sa le sara lumea in cap si sa-i faca prosti si ca i-a fraierit prietenii sa-si puna altceva pe masina. @ timberland0910: Te rog mai citeste o data postarea mea, cu mai multa atentie, pentru ca ai inteles gresit interventia mea. Nu ma refeream la tine. Uneori am impresia ca unii postati fara sa cititi ce s-a postat inainte, sau inca nu v-ati trezit... fara suparare... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Da' oare care-i mai buna... Patrol sau Toyota? Lung sau scurt? Benzina sau diesel..? Automata e mai buna... ba nu, ba nu.. BATMAN, BATMAN!! OME sau Ironman??! :grin: Ce dracu, bai domnilor... sunt niste noroaie afara numai bune!! Astia de la munte mai au parte inca de 20cm de zapada d'aia perfida,, ventuza de 2 grade :ha: Riscati sa stricati un topic frumos (daca nu cumva deja ati facut-o..) Daca isi punea KYB sau sh de la dezmembrari si apoi se lauda cu ce "offroad" periculos face, iar noi toti suntem tampiti ca dam banii pe suspensii profi, mai ziceam sa-l f_teti cu teoria. Dar asa... Fara suparare... sau cu, nu conteaza... E ca si cum sunteti curiosi de ce un cetatean isi ia nevasta blonda. E femeie?? Sare din tipar cu ceva?? Si le-a fabricat cumva pe balcon din teava de la dedeman si arcuri de la balansoarele din parcul de copii?! Daca as fi moderator, as face curatenie pe aici si as pastra topicul curat, fara romanisme. Asa s-a intamplat si pe topicul meu cu GOGu.. V-am aratat mura-n gura ce i-am facut, cum era inainte, cum arata in :pt goala, rollcage etc si in plus va arat si ce fac cu el, nu poze din service sau coduri de piese. Si cand v-am aratat si cum am dormit 4 zile intr-o masina cu rollcage, cu explicatii si motivatii ca la politie, unii nu au vazut padurea de copaci.. "Tigania cu lanturi" se pare ca nu a fost pe placul celor care dorm in hamac, si nici a celor care iubesc margaretele. Cui ii pasa... @ chelule stii tu care.. te-ai aprins degeaba. Nici un om normal la cap nu se contrazice si nu se pune rau cu tine... :ha: Cu cata info ai contribuit la acest forum, ar trebui sa propunem sa ti se faca statuie... n-ar intra mult material, ca esti subtirel... pe crestet n-ar fi mult de munca cu sculptura, trebuie doar o masina d'aia de polishat.. Te pup mangliule si trimite odata inoxul ala ca GOGu munceste, nu beleste. Poze la mine pe topicul cu GOGu nu mai pun... decat daca este cerere. Dupa "tigania" cu prelata, nici nu vreau sa ma gandesc ce patesc daca va arat usile cu inox.. :fk2 ...oare nu era mai bun aluminiu?! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 (editat) Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! @ CatalinU: Colegule, daca te-ai simtit vizat, e problema ta. Cat despre "libertatea de exprimare pe forum", ar trebui sa intelegi chiar tu personal ca mai sunt si unii care nu prefera OME si sunt liberi sa aleaga ce vor, fara sa le sara lumea in cap si sa-i faca prosti si ca i-a fraierit prietenii sa-si puna altceva pe masina. @ timberland0910: Te rog mai citeste o data postarea mea, cu mai multa atentie, pentru ca ai inteles gresit interventia mea. Nu ma refeream la tine. Uneori am impresia ca unii postati fara sa cititi ce s-a postat inainte, sau inca nu v-ati trezit... fara suparare... :ha: chiar atunci m-am trezit si am zis " ni ma da ce are omu' cu mine ?" :h5 sorry man :-P acuma am recitit :grin: Editat Martie 9, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Frumoasa jucarie ti-ai tras, sa o hingheresti cu placere si sa te scoata intotdeauna din necaz... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! Frumoasa jucarie ti-ai tras, sa o hingheresti cu placere si sa te scoata intotdeauna din necaz... multumesc frumos emicos Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Dupa 6 luni de cautat Toyota, mi-am luat PATROL ! @ CatalinU: Colegule, daca te-ai simtit vizat, e problema ta. Cat despre "libertatea de exprimare pe forum", ar trebui sa intelegi chiar tu personal ca mai sunt si unii care nu prefera OME si sunt liberi sa aleaga ce vor, fara sa le sara lumea in cap si sa-i faca prosti si ca i-a fraierit prietenii sa-si puna altceva pe masina. @ timberland0910: Te rog mai citeste o data postarea mea, cu mai multa atentie, pentru ca ai inteles gresit interventia mea. Nu ma refeream la tine. Uneori am impresia ca unii postati fara sa cititi ce s-a postat inainte, sau inca nu v-ati trezit... fara suparare... :ha: Nu am facut nici prost nici fraier,nu stiu de unde ai dedus asta.Eu inteleg si nici nu vreau sa impun nimanui.Eu doar am expus un punct de vedere.Oricum parerea colegului,ramane de scris in carti.Spor la suspensii Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate