Max Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 (edited) Informatii despre alegerile CNOR (comunicatul oficial trimis catre cluburile afiliate CNOR) Dupa un inceput furtunos dar si dupa ultimele evenimente, pare ca 2015 este un an al schimbarilor majore. Exact in astfel de conditii familia off road trebuie sa mearga mai departe unita! Din 21 feb 2015, FRAS are un nou Presedinte si o noua conducere. Asa cum v-am mai informat, dar cu siguranta si dupa cum stiti, mandatul Presedintelui si al Comisiei Nationale de Off Road este suprapus pe cel al Presedintelui si al Consiliului Federal FRAS.. Prin urmare convoc Adunarea Generala de Alegeri CNOR pentru data de 7 martie 2015. Ca si locatie va propun tot Sibiu, dar daca aveti alte propuneri, sunt bine venite. Rog cluburile sa respecte prevederile regulamentului de functionare si pana in data de 28 februarie sa trimita propunerile de candidati la functiile de Presedinte si membrii ai CNOR. Data fiind demisia Alinei, va rog sa trimiteti propunerile la adresa: watcher@watcher.ro Cluburile cu drept de vot sunt aceleasi ca si al Sedinta Cluburilor din 14 februarie. Propunerile insa pot veni de la toate cluburile, inclusiv cele fara drept de vot. Edited March 23, 2015 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Intrebare personala, dar legata de subiect... Nu mi-e clar pana la urma, Presedintele CNOR se alege democratic de cluburile de offroad, sau conform normelor FRAS este numit de Consiliul FRAS. Sunt un pic in ceata aici, pentru ca am tot citit ambele variante, din partea mai multor persoane avand diferite functii si/sau calitati atat inainte cat si dupa alegeri. Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Conform regulamentului FRAS este numit dar in 2012 a fost ales de cluburile de off-road afiliate...:grin: Acum asteptam sa vedem ce se va "decide", in ce directie o ''apucam''! :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Informatii despre alegerile CNOR (comunicatul oficial trimis catre cluburile afiliate CNOR) Din 21 feb 2015, FRAS are un nou Presedinte si o noua conducere. .......................................... Prin urmare convoc Adunarea Generala de Alegeri CNOR pentru data de 7 martie 2015. Ca si locatie va propun tot Sibiu, dar daca aveti alte propuneri, sunt bine venite. .......................................... Cluburile cu drept de vot sunt aceleasi ca si al Sedinta Cluburilor din 14 februarie. Propunerile insa pot veni de la toate cluburile, inclusiv cele fara drept de vot. [/i] Eu am alta curiozitate, Max,cine semneaza ''convocarea" ? Ca este citata nesemnata si nesemnatul spune "CONVOC " adica eu, nesemnatul...?!?!? De curiozitate,asa a fost data , sau a fost scos, taiat ce nu era interesant din convocare?..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Comunicatul a fost trimis de Silviu Bulugioiu (presedinte CNOR) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Eu am alta curiozitate, Max,cine semneaza ''convocarea" ? Ca este citata nesemnata si nesemnatul spune "CONVOC " adica eu, nesemnatul...?!?!? De curiozitate,asa a fost data , sau a fost scos, taiat ce nu era interesant din convocare?..... Am considerat importante informatiile legate de faptul ca s-a dat startul la alegerile CNOR si cluburile pot face propuneri. Asa cum a spus Iwa, bineinteles ca Silviu a semnat aceasta convocare. Ai crezut ca eu? :grin::grin::grin::grin::grin: Nu ai vazut faptul ca textul postat de mine e cu font inclinat? Asta inseamna ca e un citat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Am vazut ca-i citat dar nu stiam din cine, nefiind semnat si nici tu nu ai spus . Am inteles acum, multumesc. Sunt curios cine se inscrie si participa in cursa asta, acum.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 MDA, o veste trista cu demisia Alinei ... watcher a devenit "secretara", ca mi se parea normal sa primeasca propunerile Silviu Bulugioiu ... ?!? nu vreu sa cobesc , dar parca o sa aud ceva de genul, am primit propunerea dupa data de 28 feb si nu s-a mai luat in considerare ...sau a cazut serverul de mail ca era Cisco si nu Huawei :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) Re: Alegeri CNOR 2015 Laur, te rog,nu si aici.... Alina -problema ei de ce si-a dat demisia-nu cred ca vrea s-o plangem, si daca da poate sa spuna singura..... Cristi -secretara- este un pic fortat rautacios.probabil ca cineva trebuie sa faca si asta..... Si ca sa fie transparenta sa-si faca inscrierea si aici,oficial cei ce se inscriu in cursa, Cristi confirma ca a primit hirtiile si este ok,si gata cu transparenta. Muncesc toti mai mult si acorda atentie fraierilor ca noi ce stau si se holbeaza.....fara putinta de Cisco sau Coreeni..... Hai sa nu fim mai javre decit suntem.....sincer..... ca de atata rau si rahat in ventilatoare ne-am cam saturat cu totii...... Edited February 26, 2015 by RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Ar fi interesant sa puna si aici lista celor inscrisi/propusi in cursa pentru presedentia C.N.O.R.! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Ar exista posibilitatea sa isi anunte disponibilitatea pt. candidatura si alti participanti din Campionat care pe baza acestei disponibilitati sa intre in atentia Cluburilor ? ( nu neaparat sa faca parte dintr-un club ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) Re: Alegeri CNOR 2015 Din comunicat asa se poate intelege, nu? P.S. Cam din scurt pana pe :shock: 28 februarie...putea intinde termenul pana pe 5 martie...:grin: Edited February 26, 2015 by nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) Re: Alegeri CNOR 2015 Din comunicat asa se poate intelege, nu? P.S. Cam din scurt pana pe :shock: 28 februarie...putea intinde termenul pana pe 5 martie...:grin: Din comunicat se intelege ca, cluburile vin cu propuneri ... dar daca sa zicem X care ar dori sa faca ceva si este / a fost participant in campionat, sa isi poata anunta singur disponibilitatea de a candida, de ce sa nu luam in seama acest lucru si om vedea ce cluburi ar fi dispuse sa il sustina. Sunt participanti care nu mai sunt membrii activi in vre-un club / participa pe licente one-event / care fac parte dintr-un club doar pt licenta dar nu din forul de conducere. Edited February 26, 2015 by worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Notam propunerile aici sau deschidem un topic separat? :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviu Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) Re: Alegeri CNOR 2015 Salut eu as propune sa rămână vechea conducere din următoarele motive: Cunosc problemele din CNOR. Pot implementa mai ușor noul format, ei l-au inventat. Au reprezentare si susținere in consiliul federal. Silviu ma gândesc ca daca ar fi avut timp pentru FRAS are si pentru CNOR. Cristi oricum este foarte activ la fel si Pârvulescu cu Mauri. Daca vor fi la fel de activi ca in ultimele doua luni vor face treaba faina. Ma gândesc ca s-au liniștit cu 100 TRACKS este un campionat care va funcționa si nu va deranja pe nimeni. Având reprezentare in consiliul federal in mod sigur vor obține cel mai mare buget de pana acum in FRAS. Au simpatia multor cluburi noi si de ce nu si celor Sorin sper sa nu consideri SERVILISM si aceasta propunere . Cu respect Liviu. Edited February 26, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
princedarko Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 @Liviu Simt miros de ironie... In orice caz iti multumesc pentru increderea dar eu sunt un membru supleant care a trebuit sa ajute comisia temporar pentru a inlocui un fost membru care a fugit...asa ca voi lasa cu placere locul meu la alti. Dupa prime informatille neoficiale stiu ca sunt oameni care verau sa se implice. Sper ca va fi vorba de oameni educati, respectuosi si corecti. Nu neaparat de "guru" sau "inventori". Ciao -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 - prima autopropunere: RAZVANUTZA ( asa se intelege subtil:) ) mie mi se pare chiar OK baiatul asta. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 BAh baieti, ce dreak.....iar paine si circ? Suntem in 27 si mai este o zi,nu exista nici o informatie, nimic.....doar iz de ironie,zazanie si bascalie. Poate cluburile si cei implicati stiu ce se intimpla, dar noi astia de pe drepata,privitorii,tugulanii,tiriplicii posibili cotizanti chiar suntem asa de putini si asa de ignoranti incit nu meritam decit piine si circ? Incep sa cred ca toate taberele sunt o apa si un pamant.... Nu vreau raspunsuri la intrebarile retorice de tiriplic saU scuze, vreau sa stiu propunerile si echipa....atat,de bun simt. Cristi? Ce a venit pe mail?Sau este secret? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviu Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 BAh baieti, ce dreak.....iar paine si circ? Suntem in 27 si mai este o zi,nu exista nici o informatie, nimic.....doar iz de ironie,zazanie si bascalie. Poate cluburile si cei implicati stiu ce se intimpla, dar noi astia de pe drepata,privitorii,tugulanii,tiriplicii posibili cotizanti chiar suntem asa de putini si asa de ignoranti incit nu meritam decit piine si circ? Incep sa cred ca toate taberele sunt o apa si un pamant.... Nu vreau raspunsuri la intrebarile retorice de tiriplic saU scuze, vreau sa stiu propunerile si echipa....atat,de bun simt. Cristi? Ce a venit pe mail?Sau este secret? Salut chiar nu este ironie, am arătat câteva puncte forte prezentate de actuala conducere. Eu văd normal daca cineva face un plan sa fie lăsat sa-l pună in aplicare. Probabil după uni ar trebuii sa fim împușcați cei care avem alte păreri. Mai liniștitiva fraților nu vrem sa furam OFF-ROAD-ul din România si după cum vedeți nu vrem sa candidam in CNOR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 Cine are rabdare sa citeasca? :)) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67916-Sedinta-Cluburilor-de-offroad-CNOR-FRAS-informatii-Concluzii KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 (edited) Re: Alegeri CNOR 2015 Oameni buni,asta cu scuzele ca eu nu fac rau eu doar propun si cealalta cu cititi topicul din 2012 sunt exacat paine si circ. PROBABIL -Liviu a facut o propunere in nume personal pe un forum, fara valoare si fara suportul legal conform normelor CNOR,Nu? niciun oficial nu a confirmat ca a propus oficial, sau nu ce sustine pe forum...deci praf in ochi pana la confirmari si chestii oficiale.... PROBABIL- Vali ne trimite sa citim 30+ de pagini din 2012 cind se hotara ceva la ultiima adunare.....nu ne intereseaza ce s-a hoatarat in 2012.Faceti scurt o info oficiala- bah dragi gusteri tiriplici- in 2012 , noi cluburile XY<V> am hotarit sa mergem si la urmataorele alegeri din 2015 cu ma-sa lu RZV si cu echipa ei si acum ne mentinem hotarirea....Sau ce drak s-a sintetizat in 2012 la intilnirea aia. Asta cer ca prostul aici, nu 40 de pagini de topic sau Laur care-l propune pe X pe forum. Chestii oficiale,si confirmari oficiale. Pana atunci, totu-i paine si circ pt tiriplici si politica la interior intre interesati si clubuir dupa culori, prietenii si nimic transparent, nimic pe fata in o sapatamana,nici o reactie oficiala,scurta si la subiect. Nu tin partea nimanui, doar vreau sa stiu de aici, fara sa sun cunostinte, amici ,care au apartenenete, antipatii ,prietenii si idei proprii.... Probabil mai sunt si altii la fel. Multumesc,astept ceva oficial, nu iarasi praf si rahat in ventilatoare....:old Edited February 27, 2015 by RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 (edited) Re: Alegeri CNOR 2015 RZV-ule...te roade rau de tot soarta offroadului de competitie:ga:ga:ga nu mai bine ramai cu noi tiriplicii de balta...si te distrezi mai bine?....sau esti prea odihnit si vrei sa iti creasca tensiunea si nu stii cum? Edited February 27, 2015 by Marius C alias Turagmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 (edited) Re: Alegeri CNOR 2015 EU sunt un prost perfectionist.imi place ca in prostia mea sa fie totul perfect aranjat,transperent.... Ca ma dau sau nu tine de mine si de cat efort financiar vreau eu sa fac sau imi permit, ceea ce nu-i relevant in discutie. Acum am fost sunst si informat partinitor, zie eu.... Eu accept orice poza oficiala,circula vorba prin targ cum ca relatiile cu Max s-au deteriorat si nu se mai vrea comunicarea pe acest forum. Asadar, accept si aceast lucru ca nu vor sa vorbeasca aici in public, sa spunem,dar sa fie oficial,neamule. Sa iasa unul la rampa sa spuna - noi,ce ce dreak suntem, CNOR sau cluburi sau, sau... in mod oficial nu mai comunicam pe forum asta . vezi informari pe pagina http://www...... si gata , am inteles. Asa in liniste si link-uri,mofturi si viete presarate cu filme si Birlic, nu este nimic altceva decit..... Paine si Circ....Maruta si manelsitii, PLM telenovela offroadului autohton. Este ultimul post ca am impresia ca vreau ceva irealizabil, ceva de care nici unii nici altii nu sunt capabili. LE: A doua confirmare - Nu se mai vrea comunicarea oficiala pe acest forum.Silenzio stampa . Edited February 27, 2015 by RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Re: Alegeri CNOR 2015 ai uitat tara in care traim? individual toti sunt ok.....luati impreuna sunt un dezastru...ma refer la poporul din care facem parte ca sa nu dau nastere la interpretari:grin: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts